aamin canım cümlemiz inşallah.. ben 2 defa ankarada mayada denedim şimdi antalya tüp bebekteyim, sen hiç moralini bozma bebişasuman vardı burda almanyadan geldi o mayaya..kilodan dolayı geri yollamak istediler asumanı ama o gelmişken denemekte ısrar ett şimdi ise ikiz bebeği kucağında.. hiç bozma tatlım moralini.. allah isterse verir. :)
Sağol canım ya nasıl moralimi düzelttin anlatamam.Allah isterse zaten olur dimi yani
elbette olur canım, canı veren allah :) ama sen yine de koyverme dikkat etmeye çalış :))
Merhaba bende yarın gidicem ulun beyle randevum var memnunmusun canım senin dondurulmuşlamı olıcak şimdi.Ne kadara malolodu biraz bilgi verirsen sevinirim
günaydın güzel arkadaşlarım hepimize hayırlı cumalar olsun..
işe gelmeden önce sabah 06:15'de verdim kanımı, hayırlar olsun diyerek.. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah..
bu vesileyle bana verdiğiniz destek için, yanımda olup, benimle birlikte endişelenip, benim için dua ettiğiniz için sizlere minnet borcum var. Allah hepinizden razı olsun...
mrb canım daha önce okudum değerinle ilgili endişelerin vardı sanıyorum.inşallah hayırlı haberler alırsın.allah emeklerini boşa çıkarmasın.bugün merakla sonucunu bekleyeceğim ikinci kişisin.bu mübarek günde müjdeler almak nasip olur inşallah.
kader arkadaşlarım..
kısmet olursa yarın sabah kan vereceğim.. bu gidişatı az çok belli edecek bir test olacak.. olumlu ya da olumsuz hiçbir hissim yok şu anda.. heyecanımı bile hissedemeyecek kadar çok heyecanlıyım ve endişeliyim.. bu hislerim olacakları değiştiremeyecek biliyorum ama sizin ve bebeğimin bilmesini istediğim birşey var ki, bu kısacık sürede bile ben onu çok sevdim.. ona alıştığımı, bağlandığımı kendime bile itiraf edemesem de, sizlere söylüyorum işte.. transfer edilmeden önce ben masada yatarken dr um, çok sevgili emre amcası bir fotoğrafını tutuşturdu ellerime, kesesinden dışarı doğru uzanmıştı ve harika görünüyordu. hemşirem inci gibi dedi, embriyoloğum ise koç gibi maşşallah :)).. hatch olmaya başlamış mükemmel dedi emre amcası, ben de ben ona ulaşmak için ne kadar uğraşıyorsam, o da bana gelmek için çaba harcıyor, aynı benim gibi onu çok seviyorum dedim..
transfer boyunca göğsümde sakladım fotoğrafını, çıkınca eşime gösterdim, aşkım minnoşumuza bak koç gibi dedim.. o andan itibaren yani fotoğrafını gördüğüm andan itibaren onu çok seviyorum.. ister bizimle kalsın, ister gidiyor olsun bu değişmeyecek..
Allah'a emanet olun arkadaşlarım, dualarınızı eksik etmeyin, benim dualarım da hep sizinle..
günaydın güzel arkadaşlarım hepimize hayırlı cumalar olsun..
işe gelmeden önce sabah 06:15'de verdim kanımı, hayırlar olsun diyerek.. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah..
bu vesileyle bana verdiğiniz destek için, yanımda olup, benimle birlikte endişelenip, benim için dua ettiğiniz için sizlere minnet borcum var. Allah hepinizden razı olsun...
arkadaşlarım 2 gün önceki değerim 456 bugünkü değerim 740.. eşim benden önce doktorumu aramış ve onunla konuşmuş.. pazartesiyi bekliyoruz.. mükemmel bir sonuç değil ama umudumuzu hemen kesmeyelim bekleyelim demiş emre amcası... Rabbim beni ve eşimi sınıyor.. isyan etmiyorum asla.. buna da çok şükür hamdolsun, en azından hala benimle kalmak için savaş verdiğini biliyorum.. Allah onun da yardımcısı olsun inşallah..
Canım bak ne guzel olmus degerlerin ama tekrar ediyorum bu kadar takılma rakamlara, daha evvel de soyledim benim 30.000 leri buldu da ne oldu...Bebisine haksızlık etme ne olur o seni duyuyor..Allah'ım insallah pazartesi sana guzel sonuclari gosterecek.. Buna cani gonulden inanıyorum!
canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun.. dr um ne umutlanalım, ne de umutsuzluğa düşelim sadece bekleyelim dedi. ben de dediğini yapıyorum ama bebeğime de güç vermeye çalışıyorum. o bu kadar uğraşırken ben de dua ederek bekliyorum...
canım benim inşallah pazartesi herşey istediğimiz beklediğimiz gibi olucak çok şükür miniğin içindearkadaşlarım 2 gün önceki değerim 456 bugünkü değerim 740.. eşim benden önce doktorumu aramış ve onunla konuşmuş.. pazartesiyi bekliyoruz.. mükemmel bir sonuç değil ama umudumuzu hemen kesmeyelim bekleyelim demiş emre amcası... Rabbim beni ve eşimi sınıyor.. isyan etmiyorum asla.. buna da çok şükür hamdolsun, en azından hala benimle kalmak için savaş verdiğini biliyorum.. Allah onun da yardımcısı olsun inşallah..
canım benim inşallah pazartesi herşey istediğimiz beklediğimiz gibi olucak çok şükür miniğin içindeben buna canı gönülden inanıyorum ve seninde inanmanı isiyorum ...sakın sakın isyan etme bol bıl dua bende inan senin için geceden bu yana dua ediyorum allahım kabul etsin inşallah şuan oruçluyum inan bana kalbimden senin için hep istediğinin olmasını geçiriyorum lütfen salma kendini stres yapmamaya gayret et biliyorum zor ama en azından gayret et haydi müjdelerle gel canım
adaege canımm,,gerçekten sabrımızı deniyor rabbim, buna da şükür edelim, daha iyisini verecek allahım inşallah pazartesii.. dularım da kalbim de seninlee...sen dinlen işe de gitme, bugün cuma zaten hiç bişe yapma yat tatlım iyi beslen gferisini de yaradana bırak..inşallah bağışlasın rabbim meleğini sana :)
biliyomusun ben çok üzgünüm lütfen böyle şeyler yazma daha pozitif ol inan gözlerim dolu dolu okuyorum yazılarınıcanım Allah senden razı olsun.. orcunu kabul etsin.. ben de inanmak istiyorum tuğbacım, ben de benimle kalmasını istiyorum. inşallah beni hiç bırakmaz ve sağlıklı bir bebek olur diye dua ediyorum. ben istiyorum, dualar ediyorum, sizler benim için dualar ediyorsunuz Allah razı olsun Rabbim Ol derse olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?