Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Sağol canım ya nasıl moralimi düzelttin anlatamam.Allah isterse zaten olur dimi yani

slm kızlar ben tekrar tedavıye basladım bu gun 4 gunum allah nasıp ederse yılbasına transferım var.. ıns bu kez benı bırakmazlar yaklasık 3 ay once dondurulmus emrıyo ıle hamıle kalmıstım ama malesef 7 haftamda benı bıraktılar.. buyuk umutlarla yenıden dondum ınss bu kez kucagıma almajkta nasıp olur hamıle arkadasları kutluyorum ve darısı bıze ınss......

Merhaba bende yarın gidicem ulun beyle randevum var memnunmusun canım senin dondurulmuşlamı olıcak şimdi.Ne kadara malolodu biraz bilgi verirsen sevinirim

Merhaba benim doktorum süleyman bey memnunum doktorumdan evet dondurulmuşla olacak kasımda toplandı karnım çok şişti kasıklarımdada ağrı oldu doktorum 1adet geçsin toprlan transferi öle yapalım dedi.ilk 150 muayne ücreti ödedik sonra 1300 ödedik 950 de ilaçlar tuttu tabi ilaçlar herkeste değişebilir yani 2400 toplamda benim tabi bu raporlu hali raporsuz bilmiyorum ne kadar tutuyo canım

günaydın güzel arkadaşlarım hepimize hayırlı cumalar olsun..

işe gelmeden önce sabah 06:15'de verdim kanımı, hayırlar olsun diyerek.. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah..

bu vesileyle bana verdiğiniz destek için, yanımda olup, benimle birlikte endişelenip, benim için dua ettiğiniz için sizlere minnet borcum var. Allah hepinizden razı olsun...

mrb canım daha önce okudum değerinle ilgili endişelerin vardı sanıyorum.inşallah hayırlı haberler alırsın.allah emeklerini boşa çıkarmasın.bugün merakla sonucunu bekleyeceğim ikinci kişisin.bu mübarek günde müjdeler almak nasip olur inşallah.

Allah razı olsun arkadaşım.. diğer beklediğin sonuç da benim ki de yüzümüzü güldürsün inşallah..

arkadaşlarım 2 gün önceki değerim 456 bugünkü değerim 740.. eşim benden önce doktorumu aramış ve onunla konuşmuş.. pazartesiyi bekliyoruz.. mükemmel bir sonuç değil ama umudumuzu hemen kesmeyelim bekleyelim demiş emre amcası... Rabbim beni ve eşimi sınıyor.. isyan etmiyorum asla.. buna da çok şükür hamdolsun, en azından hala benimle kalmak için savaş verdiğini biliyorum.. Allah onun da yardımcısı olsun inşallah..

Son düzenleme:

Canım bak ne guzel olmus degerlerin ama tekrar ediyorum bu kadar takılma rakamlara, daha evvel de soyledim benim 30.000 leri buldu da ne oldu...Bebisine haksızlık etme ne olur o seni duyuyor..Allah'ım insallah pazartesi sana guzel sonuclari gosterecek.. Buna cani gonulden inanıyorum!

canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun.. dr um ne umutlanalım, ne de umutsuzluğa düşelim sadece bekleyelim dedi. ben de dediğini yapıyorum ama bebeğime de güç vermeye çalışıyorum. o bu kadar uğraşırken ben de dua ederek bekliyorum...

en iyisini yapıyorsun tatlim Allah'tan ümit kesilmez

canım benim inşallah pazartesi herşey istediğimiz beklediğimiz gibi olucak çok şükür miniğin içinde ben buna canı gönülden inanıyorum ve seninde inanmanı isiyorum...sakın sakın isyan etme bol bıl dua bende inan senin için geceden bu yana dua ediyorum allahım kabul etsin inşallah şuan oruçluyum inan bana kalbimden senin için hep istediğinin olmasını geçiriyorum lütfen salma kendini stres yapmamaya gayret et biliyorum zor ama en azından gayret et haydi müjdelerle gel canım

canım Allah senden razı olsun.. orcunu kabul etsin.. ben de inanmak istiyorum tuğbacım, ben de benimle kalmasını istiyorum. inşallah beni hiç bırakmaz ve sağlıklı bir bebek olur diye dua ediyorum. ben istiyorum, dualar ediyorum, sizler benim için dualar ediyorsunuz Allah razı olsun Rabbim Ol derse olur..

adaege canımm,,gerçekten sabrımızı deniyor rabbim, buna da şükür edelim, daha iyisini verecek allahım inşallah pazartesii.. dularım da kalbim de seninlee...sen dinlen işe de gitme, bugün cuma zaten hiç bişe yapma yat tatlım iyi beslen gferisini de yaradana bırak..inşallah bağışlasın rabbim meleğini sana :)

idilcim Allah razı olsun canım.. bebeğim Rabbime emanet, inşallah ona can verir ve bana bağışlar.. sınavım büyük ama inancım daha büyük..

ADAEGE dualarım hep seninle ben hep embriyon blast olduğundan ikiz olmuş olabilir ve diğeri oluşamadığından değerin böyle oldu diye düşünüyorum ve kalbimden bebeğinin seninle olduğu geçiyor ki inşallah öyledir.

tranferime 3 gün kaldı allahım hayırlısını versin bana 8hücreli 1 embiyo koyacaklar bunda 2 olma sansı varmı sanki öle bişiy duydum 1 yumurta içinde mi 2 tane bebiş oluyor yoksa ayrı ayrı yerlerdemi 2 tane oluyor bebiş yani diğelim 1 embiyo konuldu 2 oldu olusunca kalpleri yanyanamı atıyor farklı yerlerdemi anlatabildim dimi:):):)

biliyomusun ben çok üzgünüm lütfen böyle şeyler yazma daha pozitif ol inan gözlerim dolu dolu okuyorum yazılarını yapma kendinide bizleride üzme burda olup sürekli telkin edici hakiki teselli ve moral vermek istiyorum ama inanki çok hassas yapım var etkilenip günlerce düşünebiliyorum onun için pazartesiye kadar gelmicem buraya arkadaşlar alınıp kızmasın ama içim kaldırmıyor lütfen kusura bakmayın bu çok derin bir konu miilet sağdan soldan hamile kalıp çöplüklere atıyor ve bizler helalimizden olamıyorz bu isyan değil haşa ama bu zorlu sınav içimi çok acıtıyor hep arsız bi gülümsemeyle geçiştiriyorum biz doğmamışın hayalini kurarak mutlu olan insanlarız seni o kadar iyi anlıyorumki arkadaşım allah yar ve yardımcın olsun o nazlı beben sımsıkı tutunsun sana lütfen gevşe moralli olmaya çalış idilin dediği gibi yat dinlen güzel beslen ve onunla konuş hissetmeye çalış onu inşallah güze haber verirsin inşallaaaaaaaaahhhhh...inan şuan kendimden çok istiyorum senin için çünkü bulupta kaybetmesi,yada belirsizlik içinde olması daha zordur eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…