Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

idilcim Allah razı olsun canım.. bebeğim Rabbime emanet, inşallah ona can verir ve bana bağışlar.. sınavım büyük ama inancım daha büyük..
işşşte buuuu süpersin heh böyle ol tamammııı sen yaradana inan güven ve tam teslim olo bebek seninle inşallahhh
benimde aklıma bu ihtimal geldi inşallah hislerinde yanılmazsın canım inşallahhhh

kızlarr bugün okadar çokmutluyumkii rabbim bugünleride gösterdi bana binlerce kez şükürler olsunn bugün hem hala oldum:))hemde bebegimin kalb atışını duyduk allahım bu nasıl bir mutluluk böylee rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu

Allah tamamına erdirsin bu mutluluğu darısı başımıza

öncelikle minik bebişimizin kalp atışları hayırlı olsun oh oh ne güzel rabbim kalp atışlarını duymayıda nasip etti ne mutlu cnm sana darısı benimde başıma,ardındanda diğer yeni doğan bebişimize sağlıklı uzun ömürlü bi hayat diliyorum...

Merhaba arkadaşlar.Bu ay dondurulmuşla 4. denemeyi yapıcaktık.Bugün 14. günüm ve e2 1.5 altında çıkması gerekirken 2,5 üstünde çıkmış.Bu yüzden transfer iptal oldu.Hemşirenin yaptığı açıklama yumurtlama olduğu için hamile kalamassın oldu.yani benim anlamadığım neden olmaması gerekiyor.olmaması için ilaç verilmesi gerekmiyormu.bu durumu yaşayan varmı aranızda...

angel bende yaşadım senin olayını ama enim son gün iğnemi kestiler ver e2 değerim normal aralıklara döndü ve transferimi yaptılar. ama tutmadı, o yüzden bence üzülme tutunmama ihtimali yüksekti. benim düşmüş olmasına rağmen tutmadı canım

Canım mutluluğun daim olsun çok sevindim...

ben iğne kullanmıyodum canım.3 günü estrofem kullanmaya başladım.birdahaki adet bitiminde farklı bi yöntemle deniceklermiş.hakkımızda hayırlısı artık...

çok ilginç ya bana da bu konu hakkında bi ilaç bi iğne vermediler. bu ay endometrium yüzünden iptal oldu bi dahakine de yumurta yüzünden mi olcak... kızlar yumurtlamayaın diye bişe kullanıyo musunuz?

Kızlar transferden sonra neler yaptınız ben korka korka hareket ediyorum deneyimlerinizi anlatın lütfen

cnm ben ilk 3 gün yatmıştım hatta 3 günü bile hiç yatmadım ama agır hareket ettim yüksege uzanmadım agır kaldırmadım ama onun haricinde her işimi yaptım inş olumlu sonuc alırsın müjdelerle gel arkadaşım inşş

Allah razı olsun canım.. ben de öyle düşünmek istiyorum ama içim içimi yiyiyor tabi.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

işşşte buuuu süpersin heh böyle ol tamammııı sen yaradana inan güven ve tam teslim olo bebek seninle inşallahhh

benimde aklıma bu ihtimal geldi inşallah hislerinde yanılmazsın canım inşallahhhh

canım çok saol, Allah razı olsun. içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama tahmin edersin, insan ne yaparsa yapsın gözüyle görmeden emin olamıyor ki.. bir de 2 ye katlama kuralı var, büyük çoğunlukta bu böyle artıyor ben de niye olmuyor diye aklıma bir sürü senaryo geliyor. hakkımda hayırlısı olsun inşallah.. bebeğim Rabbime emanet, onu bana bağışlar inşallah..

canım çok ama çok sevindim. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. inşallah sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın jalusecum..

kızlar cuma günkü tahlilim 740 idi, pazar günü 1210 gibi bir değer çıkmış. eşim heyecandan küsüratı unuttu, ben zaten arayamıyorum kalbim dayanmaz diye.. dr um yarın sabah kontrole çağırdı.. inşallah keseyi görebiliriz, yoksa dış gebelik teşhisi koyacak.. dualarınızı eksik etmeyin ne olur. Rabbim bebeğimi bana bağışlasın.. bu arada bu sabah arabadan inince caddeden karşıya geçecekken öyle bir üşüdüm ki bütün vücudum titredi ve sırtım bacaklarım ağırdı kasılmaktan (birden sıcaktan soğuğa çıkınca öyle oldu) bişi olmamıştır dimi, yani kasılmak iyi değil derler ya.. ay artık herşeyi takmaktan aklımı oynatacak duruma geldim..

evet cnm adetin 1 gününden sayılıyo tahmini 17 ila 22 günler arasında transferin oluyo

Sağol canım..Sanırım tatili beklemeden bugünlerde başlayacağım...Ama çok korkuyorum..Doktorum donmuşlarla düşük şansı daha çok diyo...Öğretmenim ..Bir hafta evde dinlenip okula gideceğim...Ne dersin bir donmuş hamilesi olarak...

çok ilginç ya bana da bu konu hakkında bi ilaç bi iğne vermediler. bu ay endometrium yüzünden iptal oldu bi dahakine de yumurta yüzünden mi olcak... kızlar yumurtlamayaın diye bişe kullanıyo musunuz?

Canım az önce doktorumla konuştum..Bana biraz tedaviden bahsetti..Sadece estrofem kullanılıyor ve vitamin dedi..Transferden sonra donmuş tedavisinde iğne verilmiyor ya jel ya da kapsül veriliyor dedi...Bence telaşlanma..Her hastane farklı prosedür uyguluyor anladığım kadarıyla...

Aaaa cnm tedaviye mi başlıyorsun hadi hayırlısı süper yaa heyecan bastı bak beni
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım sürecini takip edeceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…