idilcim Allah razı olsun canım.. bebeğim Rabbime emanet, inşallah ona can verir ve bana bağışlar.. sınavım büyük ama inancım daha büyük..
benimde aklıma bu ihtimal geldi inşallah hislerinde yanılmazsın canım inşallahhhhADAEGE dualarım hep seninle ben hep embriyon blast olduğundan ikiz olmuş olabilir ve diğeri oluşamadığından değerin böyle oldu diye düşünüyorum ve kalbimden bebeğinin seninle olduğu geçiyor ki inşallah öyledir.
kızlarr bugün okadar çokmutluyumkii rabbim bugünleride gösterdi bana binlerce kez şükürler olsunn bugün hem hala oldum:)) hemde bebegimin kalb atışını duyduk allahım bu nasıl bir mutluluk böylee rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
kızlarr bugün okadar çokmutluyumkii rabbim bugünleride gösterdi bana binlerce kez şükürler olsunn bugün hem hala oldum:)) hemde bebegimin kalb atışını duyduk allahım bu nasıl bir mutluluk böylee rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
angel bende yaşadım senin olayını ama enim son gün iğnemi kestiler ver e2 değerim normal aralıklara döndü ve transferimi yaptılar. ama tutmadı, o yüzden bence üzülme tutunmama ihtimali yüksekti. benim düşmüş olmasına rağmen tutmadı canım
Hanımlar transfer ne zaman oluyor donmuşlarla?? Adetin kaçıncı günü ortalama?? Adetin 1. gününden itibaren mi sayılıyor??
Kızlar transferden sonra neler yaptınız ben korka korka hareket ediyorum deneyimlerinizi anlatın lütfen
ADAEGE dualarım hep seninle ben hep embriyon blast olduğundan ikiz olmuş olabilir ve diğeri oluşamadığından değerin böyle oldu diye düşünüyorum ve kalbimden bebeğinin seninle olduğu geçiyor ki inşallah öyledir.
biliyomusun ben çok üzgünüm lütfen böyle şeyler yazma daha pozitif ol inan gözlerim dolu dolu okuyorum yazılarınıyapma kendinide bizleride üzme burda olup sürekli telkin edici hakiki teselli ve moral vermek istiyorum ama inanki çok hassas yapım var etkilenip günlerce düşünebiliyorum onun için pazartesiye kadar gelmicem buraya arkadaşlar alınıp kızmasın ama içim kaldırmıyor lütfen kusura bakmayın bu çok derin bir konu miilet sağdan soldan hamile kalıp çöplüklere atıyor ve bizler helalimizden olamıyorz bu isyan değil haşa ama bu zorlu sınav içimi çok acıtıyor hep arsız bi gülümsemeyle geçiştiriyorum biz doğmamışın hayalini kurarak mutlu olan insanlarız seni o kadar iyi anlıyorumki arkadaşım allah yar ve yardımcın olsun o nazlı beben sımsıkı tutunsun sana lütfen gevşe moralli olmaya çalış idilin dediği gibi yat dinlen güzel beslen ve onunla konuş hissetmeye çalış onu inşallah güze haber verirsin inşallaaaaaaaaahhhhh...inan şuan kendimden çok istiyorum senin için çünkü bulupta kaybetmesi,yada belirsizlik içinde olması daha zordur eminim
işşşte buuuu süpersin heh böyle ol tamammııı sen yaradana inan güven ve tam teslim olo bebek seninle inşallahhh
benimde aklıma bu ihtimal geldi inşallah hislerinde yanılmazsın canım inşallahhhh
evet cnm adetin 1 gününden sayılıyo tahmini 17 ila 22 günler arasında transferin oluyo
çok ilginç ya bana da bu konu hakkında bi ilaç bi iğne vermediler. bu ay endometrium yüzünden iptal oldu bi dahakine de yumurta yüzünden mi olcak... kızlar yumurtlamayaın diye bişe kullanıyo musunuz?
Canım az önce doktorumla konuştum..Bana biraz tedaviden bahsetti..Sadece estrofem kullanılıyor ve vitamin dedi..Transferden sonra donmuş tedavisinde iğne verilmiyor ya jel ya da kapsül veriliyor dedi...Bence telaşlanma..Her hastane farklı prosedür uyguluyor anladığım kadarıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?