Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

kızlar benim sadece 1 tane dondurulmuşum var. dün regli oldum bugün tedaviye başladık. burun spreyi verdi. 31 aralık kontrol dedi teavi 20-25 gün sürecekmiş. ondan sonra bebiş sağlıklı çözülmeyi başarırsa transfer. bornova şifa hastanesinde yaptırıyorum.

alm arkadaslar bende donmuslarımla tekrar basladım..transferım yılbasına denk gelıyo ıns bu kez bırakmazlar benı...

her ikinizide canı gönülden tebrik ederim canımm..seninkini allah tamamına erdirsin yeüeninede rabbim sağlıklı ömür versin analı babalı büyüsün güzel günlerde

eeeee nerde adaege hani güzel haber kaçırdımmı yoksa? ama yoo geçmiştede yk :26:nerdesin adaaaaa:84:

tubiişşş nbr tatlımm, adaegeden haber geldiii..... yarın kese gömreye gidiyooooo.... pazar değeri 1200 küsürlerde imiş, tam iki kat katlamamış ama inşallahh yarın keseyi görünce rahatlıycazzz....

tubiişşş nbr tatlımm, adaegeden haber geldiii..... yarın kese gömreye gidiyooooo.... pazar değeri 1200 küsürlerde imiş, tam iki kat katlamamış ama inşallahh yarın keseyi görünce rahatlıycazzz....
ben niye görmedim o haberi ya e tabi yakın gözlüklerimi takmadan pc başına oturursam yaşlı ninenin torununa sorduğu gibi sizlere sorup dururum
ooh be içim rahatladı maşallahdarısı sana bana bizlere hepimize inşallaaaaahh
yarın yüzünde açan güllerin kokusuyla gelsin adaegecik inşallahhh

mrb arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza önce hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum allah kucağınıza almayı nasip etsin bizlerede o duyguları yaşatmayı.benimde üçtane dondurulmuş embriyom var.şubat ayında nasip olursa yapmayı düşünüyoruz,transfer gününe kadar ne aşamalardan geçiyoruz biraz anlatırmısınız nede olsa en iyi yaşayan bilir...

hoşgeldin canımm, amiiin dileklerin içinn... çok bi aşama yok aslında sadece rahim duvarı için bi ilaç ya da bant onun dışında coraspirin ve folik asit kullanım 17-22 günlerde tranfer yapılıyo.. ben de ilk defa deneyeceğim ama geçen ay ucundan döndüm yarım kaldı o yüzden biliyorum.. :) allah senin de yüzünü güldürünn inşalahh..

Cnm umarım embriyo sağlıklı çözülür . Benimde birtane olduğu için bazen telaşlanıyorum :)) Umarım 9 ay boyunca bizimle olurlar boş şans

Son düzenleme:

Hoşgeldin cnm :)) Tedaviye başladığımda adım adım süreci bildiricem

ben geldim arkadaşlarım.. nasıl haberlerle geldim bilmiyorum ki.. sabahtan kan verdim sonra emre amcamıza gittik..

keseyi gördük ama o kadar küçük ki.. 4+1 ile uyumlu dedi emre amcamız ama ben 5+2 yim.. bu arada ben muayenedeyken emre amcamız 1500 değeri ile uyumlu dedi bana anlayamadım. meğerse eşim ben lavabodayken aramış kan değerimi öğrenmiş. 1200 den 1500 e çıkmış yani eskisinden de daha az artmış. dış gebelik riski ortadan kalkmış gibi duruyor çünkü keseyi gördük.. ancak büyük ihtimal kese gelişmeyecek ve gebeliği sonlandıracağız.. önümüzdeki pazartesi tekrar çağırdı, o zamana kadar zaman nasıl geçecek bilmiyorum ama benim hikayem bu şekilde sonlanmak üzere canlarım.. şu an üzgün müsün deseniz bilmiyorum galiba hala tam olarak idrak edemedim.. benim için de üzülmenizi istemiyorum sakın bunu yapmayın.. bitti demiyorum ki, bir gün mutlaka diyorum :)

valla ben sana üzülmekten çok kızıyorum yani bu nekadar umutsuzca bir düşünce belki gel gelişti geç döllendi seni utandırsın inşallahta seninde adın aramızda bay kehanet olsun demi arkadaşlar bence o minik seni bırakmamak için savaş veriyo sende gebeliği solandırmadan bahsediyosun dua et allahın işine hiç belli olmaz bölede yapma lütfrn ardım et sende düşünce gücünle o mercimek tanesine.........

goncam haklısın. sadece şu an sindirmeye uğraşıyorum gördüklerimi duyduklarımı. bebeğim beni bırakmadıkça, ben onu bırakmak zorunda kalmadıkça, o sadece bir nokta (kese) olarak içinde kendini bile göstermemiş olsa da benim bebeğim, ben de onun annesiyim.. kendimi her ne kadar en kötü sona hazırlamaya çalışıyor olsam da içimde bir umut onun elinden tutuyor...

mraba arkadaşlar bende bu ay dondurumuş embriyom için tedaviye başlıyorum yarın randevum var geçen ay olacaktı ama rahim kalınlığı uygun olmadığı için donduruldu inşallah bu ay olacak listenize benide eklerseniz sevinirm burada duygularımı paylaşmak beni rahatlatıyor çünkü kimseye anlatamıyoruz bide uğur getirdiğini düşünüyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah....

ben geldiiim
bayadır internete giremiyorum ama hep aklımdasınız naptınız ne ettiniz merak içindeyim
canım tedavin ne aşamada transferin yapıldımı yada nezaman yapılacak
diğer kızlarda ne var yok herkez iyidir umarım.
ben gayet iyiyim herşey yolunda önümüzdeki hafta ikili taramaya giricez sanırım taramayı ulun bey kendisi yapacak bakalım bendeki haberler bukadar.

canım rabbim sana beklerken sabır versin beklemek çok zor ama sabretmek çok önemli
sabretmeyi öğreniyoruz bu yolda inşallah günler günleri kovalar hemen pazartesi olur güzel haberlerle dönersin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…