Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Hayarım neden korkuyorsun bu dondurulmuşların bir önceki tedavinden kalanlar ve sen o zaman gebelik elde ettin genetik tahlillerinde yapıldı sorun yok yanii :))
Ben napıyım benim tedavim negatifle sonlanmıştı vee 1 dondurulmuş var ayrıca kaliteside orta :)) ama denemeye kararlıyım
Gönlünü ferah tut cnm

Çok sağol canım bende yatıyorum yemek wc dışında evde dolanıyorum biraz ama korkak korkak hareket ediyorum allah yardımcımız olsun

canım cok sevindim
bak goreceksiniz keseyi benimki degerim 1300 ken gozukmustu hadi insallah guzel haberlerle donersin bize, kacıncı haftadasın?

canım cok sevindim
bak goreceksiniz keseyi benimki degerim 1300 ken gozukmustu hadi insallah guzel haberlerle donersin bize, kacıncı haftadasın?

inşallah görünür bizim de kesemiz canım.. ben değerim tam olarak 2 kat artmadığı için hala çok huzursuzum.. Allah razı olsun inşallah ben de güzel haberlerle dönerim aranıza yarın..

benim SAT 13 kasım. bu durumda 5+2 oluyor herhalde değil mi?

Adacım yarın güzel haberlerini bekliyoruz :)))

canım takılma katlanmalara falan.. bak benim de tam 5+2 yken gozukmustu kesem , daha dogrusu ben regl olmustum , ilk deneme tutmadi diye 2. tup bebek tedavisi icin gitmistim kontrole, doktor " bu ne yaa burada gebelik kesesi var demisti".. tabi şok olmustukk..

5+2 idim ve degerlerim 1300 civarıydı.. kalbini ferah tuttt senin de kesen gozukecek.. Allah benim sonumdan korusun seni.. bebegine kavustursun saglıklı bir sekilde

Of kızlar ocak ortası hiç gelmeyecekmiş gibi ( zaman geçmiyor :2:

sorma canım.. benim de o donemlere denk gelecek galiba.. vakit gecmiyor.. calissam da buralarda takiliyorum..
ama yine de aklimda hep bebek bebek..
etrafımdaki herkes ya hamile yada yeni dogum yaptı.. en sonuncusu da eltim dogum yaptı 2 gun evvel
hepsi icin cok mutluyum tabi ama kendi halimi dusundukce kendimi daglara atıp cıglık atasım geliyor

aaaaaa inanılmaz, mucize gibi birşey bu canım ya.. peki sonra ne oldu?? devam etti mi gebeliğin? bu arada Allah razı olsun, Rabbim isteyen herkesi bebeğine kavuştursun inşallah, amin

:)) aynen ama çok istediğimiz için etrafımızda bebekler,hamileler, yeni doğum yapanlar gözümüze çarpıyor :)) Allah hepsine sağlık sıhhat versin
Birde benim iş yerimde herkes hadi artık hadi artık diyor. Canımı sıkanda bunlar oluyor. Onlara neyse benim bebek sahibi olmam; bilip bilmeden konuşuyorlar çok fazla kafama takmamaya çalışıyorum ama ulu orta ofisin içinde hadi hadi demiyorlar mı hasta ediyorlar beni (
3 seneyi bitirmişim neden hala yapmıyor muşum ?
Eskiden bende sorardım ewli çiftlere bebek düşünmüyor musunuz diye ama artık o patavatsızlığı yapmıyorum başıma gelince anladım ne kadar zor birşey olduğunu (
Buradaki arkadaşlarım bana güç veriyor ama itiriraf etmeliyim pozitif sonucu alanlar daha çok güç veriyor :))))

canım arkadaşlarım,

biliyorsunuz yarın sabah benim için büyük gün.. bebeğimin kesesini görebilecek miyiz bilmiyorum.. ama Rabbime tüm kalbimle yalvarıyor ve dua ediyorum, hayırlısıyla bebeğimi görebilmek ve onun benimle ve doğru yere tutunmuş olarak var olduğunu bilmek için.. şu sıkıntılı günleri ileride bebeğimin nazları, cilveleri olarak gülümseyerek hatırlayabilmek için, boşuna o kadar sıkıntı etmişiz, yavrumuz bizimle işte diyebilmek için..

bildiğim tek şey ben anne olmayı çok istiyorum.. şu kısacık sürede bile ona çok alıştım ve bağlandım, dilerim o da benimle kalmak için mücadelesine devam eder..

yarın sizlere güzel haberlerle gelebilmek için Rabbime yalvarıyorum. yarın saat 09.00'da emre amcamızda randevumuz var, Rabbim onun da bizim de emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. dualarınız benimle biliyorum, Allah hepinizden razı olsun..

ya donmuşla normali yok bununikisininde şansı aynı doktorum bana öyle demişti ama bu donmuşla ben igne vuruldum düşük olmaması için pruluton depot die bi igne rabbime çok şükür bugünlerimize inş sizlerde güzel olumlu sonuc alırınız ben önceki tedavimde hep yatmıştım ama sonu hüsran oldu bu tedavimde ise ilk 2 gün yattım 3. günü zaten bayramdı yatamadım bile sonrasındada hiç yatmadım her işimide yaptım sadece agır hareket ettim agır kaldırmadım hepsi bu bence seninde 1 hafta yeter dedigim gibi inş olumlu sonuc alırsın senide böyle görmekisteriz arkadaşımm

cnm benim inan hiç aklımdan çıkmıyorsun inş cnm çok istiyorum seninde güzel olumlu bi sonuc almanı rabbim yarı yolda bırakmaz inşş senii seninde yüzün güler inşş müjdeli güzel haberlerle gelde sevinelim sanada inşş

canımm, kalbimiz inan seninnle atıyo.. dualrımızdasın.. inşallah herşey yoşunda olaccak. nolur bize güzel çığlıklarla gelll :)rabbim hiçbirimizin ve senin emeklerini de boşa çıkartmasın.. inşallahhhh

Tanımadığım birini bu kadar merak edeceğim aklımın ucundan geçmezdi ADAEGE rabbim sesimizi dualarımızı duysun inşallah ben bu gecede senin için dua edeceğim ama inanıyorum kesemiz gözükecek biz inanalımki allahta bize bebişi yollasın O olderde olmazmı kudretine kurban olduğum.rabbim bebişi sana ve eşine bağışlayacak inşallah korktuğumuza uğratma rabbim bizi AMİN.

UMUT LİSTEMİZZZZ
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM

1. YASMİN07........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
2. NURRRR............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
3. FATMANURR......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
4. ARALLL.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
5. ZENURRRR.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
6. JALUSEEEE........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
7. ADAEGE............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ

PİYANTA...........................ŞİMDİLİK NEGATİF

RÜYALARRRR.......................ŞİMDİLİK NEGATİF

1.Miranda......................................Beylikdüzü Medc IVF/Dondurulmuş..........................20 Ocak
2.Sintra..........................................Özel Şafak IVF/Dondurulmuş................................21 Aralık
3..Berna 80........................................Danimarka/Dondurulmuş....................................29 Aralık
4.İdil07 .............................................Antalya IVF /Dondurulmuş...............................07 ocak
5.Demirburc.........................................Maya IVF /Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
6.S.Tugba.........................................Antalya IVF/ Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
7.Denizden77..................................Memorial IVF/Dondurulmuş................................Aralık/Ocak
8.Gozdemmmmmm................................Memorial IVF/Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
9.Cemrehayal......................................Maya IVF/Dondurulmuş...............................24 Ocak
10.Destan82.......................................Ege üniversitesi IVF/Dondurulmuş............................Ocak
11. Luna................................................Acıbadem IVF/Dondurulmuş...........................Ocak

Aaaa cnm tedaviye mi başlıyorsun hadi hayırlısı süper yaa heyecan bastı bak beni
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım sürecini takip edeceğim :)

Beni yanlız mı bırakıyosun?? Şaka bi yana başlıyım bir an önce dedim...Üstümde bir yük sanki ..Hakkımızda hayırlı olsun...

Hayırlı haberini bekliyoruz canım...Umarım yüzümüzü güldürürsün..

Sağol canım içimi rahatlattın..Hadi o zaman : zaman çabuk geçse,duamız kollarımıza gelse:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…