Sağol canım..Sanırım tatili beklemeden bugünlerde başlayacağım...Ama çok korkuyorum..Doktorum donmuşlarla düşük şansı daha çok diyo...Öğretmenim ..Bir hafta evde dinlenip okula gideceğim...Ne dersin bir donmuş hamilesi olarak...
cnm ben ilk 3 gün yatmıştım hatta 3 günü bile hiç yatmadım ama agır hareket ettim yüksege uzanmadım agır kaldırmadım ama onun haricinde her işimi yaptım inş olumlu sonuc alırsın müjdelerle gel arkadaşım inşş
[I .!.:kızlar cuma günkü tahlilim 740 idi, pazar günü 1210 gibi bir değer çıkmış. eşim heyecandan küsüratı unuttu, ben zaten arayamıyorum kalbim dayanmaz diye.. dr um yarın sabah kontrole çağırdı.. inşallah keseyi görebiliriz, yoksa dış gebelik teşhisi koyacak.. dualarınızı eksik etmeyin ne olur. Rabbim bebeğimi bana bağışlasın.. bu arada bu sabah arabadan inince caddeden karşıya geçecekken öyle bir üşüdüm ki bütün vücudum titredi ve sırtım bacaklarım ağırdı kasılmaktan (birden sıcaktan soğuğa çıkınca öyle oldu) bişi olmamıştır dimi, yani kasılmak iyi değil derler ya.. ay artık herşeyi takmaktan aklımı oynatacak duruma geldim..[/I]
canım cok sevindim
bak goreceksiniz keseyi benimki degerim 1300 ken gozukmustu hadi insallah guzel haberlerle donersin bize, kacıncı haftadasın?
inşallah görünür bizim de kesemiz canım.. ben değerim tam olarak 2 kat artmadığı için hala çok huzursuzum.. Allah razı olsun inşallah ben de güzel haberlerle dönerim aranıza yarın..
benim SAT 13 kasım. bu durumda 5+2 oluyor herhalde değil mi?
inşallah görünür bizim de kesemiz canım.. ben değerim tam olarak 2 kat artmadığı için hala çok huzursuzum.. Allah razı olsun inşallah ben de güzel haberlerle dönerim aranıza yarın..
benim SAT 13 kasım. bu durumda 5+2 oluyor herhalde değil mi?
Of kızlar ocak ortası hiç gelmeyecekmiş gibi( zaman geçmiyor :2:
canım takılma katlanmalara falan.. bak benim de tam 5+2 yken gozukmustu kesem , daha dogrusu ben regl olmustum , ilk deneme tutmadi diye 2. tup bebek tedavisi icin gitmistim kontrole, doktor " bu ne yaa burada gebelik kesesi var demisti".. tabi şok olmustukk..
5+2 idim ve degerlerim 1300 civarıydı.. kalbini ferah tuttt senin de kesen gozukecek.. Allah benim sonumdan korusun seni.. bebegine kavustursun saglıklı bir sekilde
sorma canım.. benim de o donemlere denk gelecek galiba.. vakit gecmiyor.. calissam da buralarda takiliyorum..
ama yine de aklimda hep bebek bebek..
etrafımdaki herkes ya hamile yada yeni dogum yaptı.. en sonuncusu da eltim dogum yaptı 2 gun evvel
hepsi icin cok mutluyum tabi ama kendi halimi dusundukce kendimi daglara atıp cıglık atasım geliyor
Sağol canım..Sanırım tatili beklemeden bugünlerde başlayacağım...Ama çok korkuyorum..Doktorum donmuşlarla düşük şansı daha çok diyo...Öğretmenim ..Bir hafta evde dinlenip okula gideceğim...Ne dersin bir donmuş hamilesi olarak...
canım arkadaşlarım,
biliyorsunuz yarın sabah benim için büyük gün.. bebeğimin kesesini görebilecek miyiz bilmiyorum.. ama Rabbime tüm kalbimle yalvarıyor ve dua ediyorum, hayırlısıyla bebeğimi görebilmek ve onun benimle ve doğru yere tutunmuş olarak var olduğunu bilmek için.. şu sıkıntılı günleri ileride bebeğimin nazları, cilveleri olarak gülümseyerek hatırlayabilmek için, boşuna o kadar sıkıntı etmişiz, yavrumuz bizimle işte diyebilmek için..
bildiğim tek şey ben anne olmayı çok istiyorum.. şu kısacık sürede bile ona çok alıştım ve bağlandım, dilerim o da benimle kalmak için mücadelesine devam eder..
yarın sizlere güzel haberlerle gelebilmek için Rabbime yalvarıyorum. yarın saat 09.00'da emre amcamızda randevumuz var, Rabbim onun da bizim de emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. dualarınız benimle biliyorum, Allah hepinizden razı olsun..
canım arkadaşlarım,
biliyorsunuz yarın sabah benim için büyük gün.. bebeğimin kesesini görebilecek miyiz bilmiyorum.. ama Rabbime tüm kalbimle yalvarıyor ve dua ediyorum, hayırlısıyla bebeğimi görebilmek ve onun benimle ve doğru yere tutunmuş olarak var olduğunu bilmek için.. şu sıkıntılı günleri ileride bebeğimin nazları, cilveleri olarak gülümseyerek hatırlayabilmek için, boşuna o kadar sıkıntı etmişiz, yavrumuz bizimle işte diyebilmek için..
bildiğim tek şey ben anne olmayı çok istiyorum.. şu kısacık sürede bile ona çok alıştım ve bağlandım, dilerim o da benimle kalmak için mücadelesine devam eder..
yarın sizlere güzel haberlerle gelebilmek için Rabbime yalvarıyorum. yarın saat 09.00'da emre amcamızda randevumuz var, Rabbim onun da bizim de emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. dualarınız benimle biliyorum, Allah hepinizden razı olsun..
canım arkadaşlarım,
Aaaa cnm tedaviye mi başlıyorsun hadi hayırlısı süper yaa heyecan bastı bak beni
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım sürecini takip edeceğim :)
canım arkadaşlarım,
ya donmuşla normali yok bununikisininde şansı aynı doktorum bana öyle demişti ama bu donmuşla ben igne vuruldum düşük olmaması için pruluton depot die bi igne rabbime çok şükür bugünlerimize inş sizlerde güzel olumlu sonuc alırınız ben önceki tedavimde hep yatmıştım ama sonu hüsran oldu bu tedavimde ise ilk 2 gün yattım 3. günü zaten bayramdı yatamadım bile sonrasındada hiç yatmadım her işimide yaptım sadece agır hareket ettim agır kaldırmadım hepsi bu bence seninde 1 hafta yeter dedigim gibi inş olumlu sonuc alırsın senide böyle görmekisteriz arkadaşımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?