Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canım rabbim sana beklerken sabır versin beklemek çok zor ama sabretmek çok önemli
sabretmeyi öğreniyoruz bu yolda inşallah günler günleri kovalar hemen pazartesi olur güzel haberlerle dönersin canım.

Allah razı olsun fatmacım. diyorum ya, içimde bir umut, bebeğimin elinden tutuyor.. Rabbimin takdiri, bekleyip dua edeceğim, isyan etmek hiç olmaz.. Rabbim bebeğini sana bağışlasın, sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

Cnm sürecin hakkında bizide bilgilendirirsin :)) Şimdiden hayırlı olsun

aaaaaa inanılmaz, mucize gibi birşey bu canım ya.. peki sonra ne oldu?? devam etti mi gebeliğin? bu arada Allah razı olsun, Rabbim isteyen herkesi bebeğine kavuştursun inşallah, amin
canım benimki biraz tatsiz bitti Allah seninkini korusun benim tek embriyodan ikiz gebelik olustu ama iki kese de dogal olarak bos cıktı ve aldırmak zorunda kaldım gecen ay..
ama ne olur sen inanmaya ve dua etmeye devam et..

aynen oyle eskiden ben de sorardım artık kimseye sormuyorum ama boyle yeni yeni hamilelik haberi alınca insanlara gereksiz detaylar sordugumu ve cok yorum yaptıgımı farkediyorum .. sanki neredeyse kendimi eleverecek gibi oluyorum.. bazen diyorum biri "sen nereden bu kadar cok sey bilyiorsun" diye soracak..
benim de 3. yılım bitti evliligim 4. ye giriyoruz ikinci yıldan beri cocuk denemelerindeyiz.. Allah ım duy beni Rabbim.. en hayırlı zamanında insallah arkadaslar.. inanıyorum..
canım hic kendini uzme, benim doktorum tup bebekte bebegin yasini kesenin boyutuna gore degerlendirmemiz daha normal olur demisti.. yani SAT a gore 100% tutmaz tarihle kese nin yaşı demisti..
sen daha cok yolun basındasın 5+2 cok erken, biz 11. haftaya kadar bekledik en sonunda sonlandırdık gebeligi..
yani 9. haftada bile kalp duyan oluyor lutfen kendini bu dusuncelere alıstırma.. kafanın her zaman bir kısmında olmayabilecegini tabii ki tut ama %20 olsun , %80 olacak bebeginin kalp atisini duyacakmissin gibi dusun.. lutfen.. dualarımız seninleee

canım benim çok geçmiş olsun.. böyle birşeyi atlatmak da zor elbette.. benim dr umu düşündüren beni düşündüren şeyle aynı şey bence, yani değerim artmıyor, artsa da çok az artıyor, kese de olması gerekenden daha küçük.. acaba benim de mi tek embriyo iki kese oldu, biri dış gebeliğe mi dönüştü de değerler dengesizleşti ay Allah korusun.. ne bileyim ilk anda güzel gidiyordu değerler sonradan böyle kötüleşti.. dışgebelik riskini eledik dedi doktorum ama ikiye bölündüyse diye korkmaya başlıyorum şimdi... ya aklıma deli deli şeyler geliyor bir yandan diyorum umutlanayım, benimle kalması için ben e savaşayım, bir yandan da böyle karamsarlığa kapılıyorum işte..

Ay bende çok yorum yapıyorum Hatta iş yerinden bir erkek arkadaşım var bana dioki kadın doğum doktoru gibisin aynı zamanda psikolog gibisin diyor
Bu kadar bilgiyi nerden bildiğimi soruyor bende arkadaşımdan diyorum . Ama o kadar çok üzülüyor ki çocuğu olmuyor diyee bende tıp ilerledi üzülme falan diyorum anlatıyorum.
Etrafı takma diyorum çok hoşuna gidiyor. Israrım üzerine eşine hsg çektirecekler ve kendine spermiogram yaptıracak
Herkes biran önce bebişlerine kavuşsun diye bilgilerimi paylaşmak istiyorum (( Tedaviye geç kalmasınlar diye

sagol tatlım ben umut doluyum dondurulmuslarla ilk regl oldugumda baslayacagız hayırlısıyla insallah..artık gecmise sunger cektim..yapacak bir sey yok.. yasasalardi eminim simdiye kadar cinsiyetlerini bile ogrenmistim.. Allah'tan kalp atısı falan duymadım en azından kendimi oyle avuturoum.. yada Allah korusun hamileligin ileri evrelerinde bile kaybedenler oluyor.. en azından ben sadece iki tane kese aldırdım.. napalım kısmet degilmis..

doktorun rakamların katlanması ile ilgili dogru bir yorum yapmis tabi ama sunu da unutma benim degerlerim arttı da noldu?? tıkır tıkır artıyordu ustelik.. bunlara hic takılma..
hatta doktoruma da demistim "hocam bebekleri goremiyoruz, 30.000 ustune cıktı degerim artık naapsam yaptırsam mı test" o da bana "yok yok kafa karıstırır 1000 lerden sonra" dedi bana..
yani sen ne yaparsan ne kadar takarsan tak eger Allah'ım bagıslarsa zaten bu bebis senle kalacak... Dualarimiz senle

aynen ben de oyleyim ama etrafa sorsalar ben daha istemiyorum sadece kısmet hayırlısı diyorum oysa icimden cıglıklar atıyorummm :84::84::84:

haklısın canım kısmetimizde ne varsa onu göreceğiz.. dış gebelik başlığında yalancı keseyle ilgili 2 kişi okudum hem de daha yeni başlarına gelmiş. yani kese varmış ama dışgebelik de varmış.. sadece bu canımı sıktı ama benim ağrım, sızım, kanamam yok, inşallah böyle bir durum da yoktur.. ya evhamlanmaya başladım aslında en son ihtiyacım olan şey bu.. inşallah hayırlısı olur, ne ben ne de bebeğim daha fazla yıpranmadan geçiririz bu süreci..

merhaba, bir adaege vardı rumuz benzerliğimi yoksa o sen misin bilmiyorum buradaki son 6-7 sayfayı okudum. Evet kafa takılmayacak bir durum değil ama bebeklerinden bu kadar kolay vazgeçme. Sanırım şu anda, zaten bu gebelik olmadı bari dış gebelik olmasın ruh halindesin. Hem kendine hem bebeklere haksızlık etme İnşallah sıkı sıkı tutunup seni mahcup ederler.

Can dostum bana hep embriyolarına haksızlık etme der, onlar sana tutunmaya çalışırken sen onları yok sayma der. Ben onu dinlemeyi beceremedim belki ama onun bana öğretmeye çalıştıklarını bir başkasına aktarabildim. Hakkında hayırlısı.

rumuz benzerliği ama kendisiyle de tanıştık ve bana çok destek oluyor sağolsun..

kafama takmamaya çalışıyorum ama dediğin gibi mümkün de olmuyor bu.. bana tek embriyo transfer edildi, bebeklerim değil de bebeğim vardır umarım. çünkü rahimde tek kese göründü o da olması gerekenden çok çok ufak.. artışlarım normal değil, doğal olarak endişelerim var ama inan bana bebeğimden o kadar da kolay vazgeçmek değil niyetim.. sadece süreci onun için ve kendim için zorlaştıracak birşey olmasını istemiyorum. kafam karışık, kalbim karışık.. kesemi gördüm mutlu olamadım düşünsene, endişelerim var, korkularım var.. insan bir yerde kendini de düşünüyor ne kadar bencilce diyeceksin belki de ama eşim için, annem, babam için düşünüyorum kendimi.. bana olan ters bir durumda onların ne hale geleceğini düşünüyorum, zaten çok yıprandılar benimle birlikte bu süreci yaşarken.. bugün ben eşimi sakinleştirmek zorunda kaldım oysa bunun tam tersi olmalıydı değil mi.. yine de dualarım bebeğimle, diyorum ya içimdeki umut ben olumsuz ne dersem diyeyim onun elinden tutmaya devam ediyor. annelik belki de böyle birşey.. bu kadar çabuk mu gelir bu his diyorum, sanıyorum onun ilk fotoğrafını gördüğüm andan beri anneyim ben aslında..

can dostun çok haklıymış, umarım sen de en kısa zamanda mucizene kavuşursun..

merhaba kızlar yazılarınızı okudum biraz .hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz toplumda.ben çok bunaldım yalanlar söylemekten ve isteklerimizi haykıramamaktan.hayatım okadar tatsız ki şu aralar 15 gün sonra tedaviye başlıycam reglim gecikmesse...biran çnce zaman geçse ve başlasak.bu hayattaki boşluklarım okadar büyüdüki bebiş gelince dolacak inşallah...........

Ay aynen cnm aynı şeyleri yaşıyormuşuz :))
Ama inanıyorum ki birgün bizde hamileyiz diyebileceğiz :))

Cnm sabır sabır sabır bizde bu şekilde sınanıyoruz . İnanıyorum ki hepimiz mutlu haberleri vereceğiz ne çok arkadaşımız var burda mutlu sonuçları alıp bizimle paylaşan :)) Bizde öyle olacağız Allahın izniyle :)) Onun için umutsuz olmayalım kıızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar eğer olursakta birbirimizi teselli edeliiiiiiiiiiiim :)))
Hepimiz tedavilerimize gün sayıyoruz pozitif düşünelim lütfeen

Son düzenleme:
benim bugun transferim oldu dualarınıza ihtiyacım var 2011 1 ocakta sonucum belli olucak umarım 2011 hayırlı olur hepimize bebişlerimizle hoscakalın

merhaba arkadaşlar benimde yarın dondurulmuş embriyo trasferim olcak
hakkımızda hayırlısı isteyen herkes bebişine en kısa zamanda kavuşur inşallah...
ilk tüp bebek denememde degerim 7 ve sonrası düşük kanda pıhtılaşma varmış
bu sefer iğne kullancagım inşallah herşey çok güzel olur

benim bugun transferim oldu dualarınıza ihtiyacım var 2011 1 ocakta sonucum belli olucak umarım 2011 hayırlı olur hepimize bebişlerimizle hoscakalın

tatlıımm hadi hayırlı olsunn...inşallah sonu çookkk güzel olur.. benim de bugün ilaç şemam geldi takvime göre herşey yolunda giderse 20 ocak yabi eşimin doğum gününde sonuç belli olacak..umarım sevinç gözyaşları dökeriz...müjdelerrle sevinirz...dualarım seninleee

amiin canım.. allah gönlüne göre versin inşalahh...listeye eklememizi istersen bilgilerini yaz olur mu.. bol şans :)

inş bu sefer olacak tatlım bol şans 12 gün su gibi akıp geçsin inşş

Bol şans tatlım yıldızını kap gel :)))

mrb arkadaşlar uzun zamandır yazamamıştım.ama hepinizi takip etmeye çalışıyorum.yeni transefri olan arkadaşlar var rabbim test gününde hepinizin yüzünü güldürsün inşallah.tedaviye yeni başlayan,tramsferi olacak arkadaşlarada sorunsuz bir süreç diliyorum.ben herzaman hepinize dua ediyorum.dua herşeyin ilacı.allah hepimize yaşatsın annelik duygusunu bunu canı gönülden istiyorum.ben dondurulmuşlarla olumlu sonuç alanların daha fazla olduğuna inanmaya başladım.sonuçlar bunu gösteriyor.hep bebekten önceki heyecanlarımızı paylaştık burda inşallah bebeklerimizle yaşadığımız heyecanlarıda paylaşmak nasip olur.

Ben yokum listede yazmıştım bilgilerimi umut tüp bebek test 30 aralık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…