canım rabbim sana beklerken sabır versin beklemek çok zor ama sabretmek çok önemli
sabretmeyi öğreniyoruz bu yolda inşallah günler günleri kovalar hemen pazartesi olur güzel haberlerle dönersin canım.
mraba arkadaşlar bende bu ay dondurumuş embriyom için tedaviye başlıyorum yarın randevum var geçen ay olacaktı ama rahim kalınlığı uygun olmadığı için donduruldu inşallah bu ay olacak listenize benide eklerseniz sevinirm burada duygularımı paylaşmak beni rahatlatıyor çünkü kimseye anlatamıyoruz bide uğur getirdiğini düşünüyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah....
canım benimki biraz tatsiz bitti Allah seninkini korusunaaaaaa inanılmaz, mucize gibi birşey bu canım ya.. peki sonra ne oldu?? devam etti mi gebeliğin? bu arada Allah razı olsun, Rabbim isteyen herkesi bebeğine kavuştursun inşallah, amin
aynen oyle eskiden ben de sorardım artık kimseye sormuyorum ama boyle yeni yeni hamilelik haberi alınca insanlara gereksiz detaylar sordugumu ve cok yorum yaptıgımı farkediyorum .. sanki neredeyse kendimi eleverecek gibi oluyorum.. bazen diyorum biri "sen nereden bu kadar cok sey bilyiorsun" diye soracak..:)) aynen ama çok istediğimiz için etrafımızda bebekler,hamileler, yeni doğum yapanlar gözümüze çarpıyor :)) Allah hepsine sağlık sıhhat versin
Birde benim iş yerimde herkes hadi artık hadi artık diyor. Canımı sıkanda bunlar oluyor. Onlara neyse benim bebek sahibi olmam; bilip bilmeden konuşuyorlar çok fazla kafama takmamaya çalışıyorum ama ulu orta ofisin içinde hadi hadi demiyorlar mı hasta ediyorlar beni(
3 seneyi bitirmişim neden hala yapmıyor muşum ?
Eskiden bende sorardım ewli çiftlere bebek düşünmüyor musunuz diye ama artık o patavatsızlığı yapmıyorum başıma gelince anladım ne kadar zor birşey olduğunu(
Buradaki arkadaşlarım bana güç veriyor ama itiriraf etmeliyim pozitif sonucu alanlar daha çok güç veriyor :))))
canım hic kendini uzme, benim doktorum tup bebekte bebegin yasini kesenin boyutuna gore degerlendirmemiz daha normal olur demisti.. yani SAT a gore 100% tutmaz tarihle kese nin yaşı demisti..ben geldim arkadaşlarım.. nasıl haberlerle geldim bilmiyorum ki.. sabahtan kan verdim sonra emre amcamıza gittik..
keseyi gördük ama o kadar küçük ki.. 4+1 ile uyumlu dedi emre amcamız ama ben 5+2 yim.. bu arada ben muayenedeyken emre amcamız 1500 değeri ile uyumlu dedi bana anlayamadım. meğerse eşim ben lavabodayken aramış kan değerimi öğrenmiş. 1200 den 1500 e çıkmış yani eskisinden de daha az artmış. dış gebelik riski ortadan kalkmış gibi duruyor çünkü keseyi gördük.. ancak büyük ihtimal kese gelişmeyecek ve gebeliği sonlandıracağız.. önümüzdeki pazartesi tekrar çağırdı, o zamana kadar zaman nasıl geçecek bilmiyorum ama benim hikayem bu şekilde sonlanmak üzere canlarım.. şu an üzgün müsün deseniz bilmiyorum galiba hala tam olarak idrak edemedim.. benim için de üzülmenizi istemiyorum sakın bunu yapmayın.. bitti demiyorum ki, bir gün mutlaka diyorum :)
canım benimki biraz tatsiz bitti Allah seninkini korusunbenim tek embriyodan ikiz gebelik olustu ama iki kese de dogal olarak bos cıktı ve aldırmak zorunda kaldım gecen ay..
ama ne olur sen inanmaya ve dua etmeye devam et..
canım hic kendini uzme, benim doktorum tup bebekte bebegin yasini kesenin boyutuna gore degerlendirmemiz daha normal olur demisti.. yani SAT a gore 100% tutmaz tarihle kese nin yaşı demisti..
sen daha cok yolun basındasın 5+2 cok erken, biz 11. haftaya kadar bekledik en sonunda sonlandırdık gebeligi..
yani 9. haftada bile kalp duyan oluyor lutfen kendini bu dusuncelere alıstırma.. kafanın her zaman bir kısmında olmayabilecegini tabii ki tut ama %20 olsun , %80 olacak bebeginin kalp atisini duyacakmissin gibi dusun.. lutfen.. dualarımız seninleee
canım benimki biraz tatsiz bitti Allah seninkini korusunbenim tek embriyodan ikiz gebelik olustu ama iki kese de dogal olarak bos cıktı ve aldırmak zorunda kaldım gecen ay..
ama ne olur sen inanmaya ve dua etmeye devam et..
aynen oyle eskiden ben de sorardım artık kimseye sormuyorum ama boyle yeni yeni hamilelik haberi alınca insanlara gereksiz detaylar sordugumu ve cok yorum yaptıgımı farkediyorum .. sanki neredeyse kendimi eleverecek gibi oluyorum.. bazen diyorum biri "sen nereden bu kadar cok sey bilyiorsun" diye soracak..
benim de 3. yılım bitti evliligim 4. ye giriyoruz ikinci yıldan beri cocuk denemelerindeyiz.. Allah ım duy beni Rabbim.. en hayırlı zamanında insallah arkadaslar.. inanıyorum..
canım hic kendini uzme, benim doktorum tup bebekte bebegin yasini kesenin boyutuna gore degerlendirmemiz daha normal olur demisti.. yani SAT a gore 100% tutmaz tarihle kese nin yaşı demisti..
sen daha cok yolun basındasın 5+2 cok erken, biz 11. haftaya kadar bekledik en sonunda sonlandırdık gebeligi..
yani 9. haftada bile kalp duyan oluyor lutfen kendini bu dusuncelere alıstırma.. kafanın her zaman bir kısmında olmayabilecegini tabii ki tut ama %20 olsun , %80 olacak bebeginin kalp atisini duyacakmissin gibi dusun.. lutfen.. dualarımız seninleee
sagol tatlım ben umut doluyum dondurulmuslarla ilk regl oldugumda baslayacagız hayırlısıyla insallah..artık gecmise sunger cektim..yapacak bir sey yok.. yasasalardi eminim simdiye kadar cinsiyetlerini bile ogrenmistim.. Allah'tan kalp atısı falan duymadım en azından kendimi oyle avuturoum.. yada Allah korusun hamileligin ileri evrelerinde bile kaybedenler oluyor.. en azından ben sadece iki tane kese aldırdım.. napalım kısmet degilmis..canım benim çok geçmiş olsun.. böyle birşeyi atlatmak da zor elbette.. benim dr umu düşündüren beni düşündüren şeyle aynı şey bence, yani değerim artmıyor, artsa da çok az artıyor, kese de olması gerekenden daha küçük.. acaba benim de mi tek embriyo iki kese oldu, biri dış gebeliğe mi dönüştü de değerler dengesizleşti ay Allah korusun.. ne bileyim ilk anda güzel gidiyordu değerler sonradan böyle kötüleşti.. dışgebelik riskini eledik dedi doktorum ama ikiye bölündüyse diye korkmaya başlıyorum şimdi... ya aklıma deli deli şeyler geliyorbir yandan diyorum umutlanayım, benimle kalması için ben e savaşayım, bir yandan da böyle karamsarlığa kapılıyorum işte..
aynen ben de oyleyim ama etrafa sorsalar ben daha istemiyorum sadece kısmet hayırlısı diyorum oysa icimden cıglıklar atıyorummm :84::84::84:Ay bende çok yorum yapıyorumHatta iş yerinden bir erkek arkadaşım var bana dioki kadın doğum doktoru gibisin aynı zamanda psikolog gibisin diyor
Bu kadar bilgiyi nerden bildiğimi soruyor bende arkadaşımdan diyorum . Ama o kadar çok üzülüyor ki çocuğu olmuyor diyee bende tıp ilerledi üzülme falan diyorum anlatıyorum.
Etrafı takma diyorum çok hoşuna gidiyor. Israrım üzerine eşine hsg çektirecekler ve kendine spermiogram yaptıracak
Herkes biran önce bebişlerine kavuşsun diye bilgilerimi paylaşmak istiyorum(( Tedaviye geç kalmasınlar diye
sagol tatlım ben umut doluyum dondurulmuslarla ilk regl oldugumda baslayacagız hayırlısıyla insallah..artık gecmise sunger cektim..yapacak bir sey yok.. yasasalardi eminim simdiye kadar cinsiyetlerini bile ogrenmistim.. Allah'tan kalp atısı falan duymadım en azından kendimi oyle avuturoum.. yada Allah korusun hamileligin ileri evrelerinde bile kaybedenler oluyor.. en azından ben sadece iki tane kese aldırdım.. napalım kısmet degilmis..
doktorun rakamların katlanması ile ilgili dogru bir yorum yapmis tabi ama sunu da unutma benim degerlerim arttı da noldu?? tıkır tıkır artıyordu ustelik.. bunlara hic takılma..
hatta doktoruma da demistim "hocam bebekleri goremiyoruz, 30.000 ustune cıktı degerim artık naapsam yaptırsam mı test" o da bana "yok yok kafa karıstırır 1000 lerden sonra" dedi bana..
yani sen ne yaparsan ne kadar takarsan tak eger Allah'ım bagıslarsa zaten bu bebis senle kalacak... Dualarimiz senle
haklısın canım kısmetimizde ne varsa onu göreceğiz.. dış gebelik başlığında yalancı keseyle ilgili 2 kişi okudum hem de daha yeni başlarına gelmiş. yani kese varmış ama dışgebelik de varmış.. sadece bu canımı sıktı ama benim ağrım, sızım, kanamam yok, inşallah böyle bir durum da yoktur.. ya evhamlanmaya başladım aslında en son ihtiyacım olan şey bu.. inşallah hayırlısı olur, ne ben ne de bebeğim daha fazla yıpranmadan geçiririz bu süreci..
merhaba, bir adaege vardı rumuz benzerliğimi yoksa o sen misin bilmiyorum buradaki son 6-7 sayfayı okudum. Evet kafa takılmayacak bir durum değil ama bebeklerinden bu kadar kolay vazgeçme. Sanırım şu anda, zaten bu gebelik olmadı bari dış gebelik olmasın ruh halindesin. Hem kendine hem bebeklere haksızlık etme İnşallah sıkı sıkı tutunup seni mahcup ederler.
Can dostum bana hep embriyolarına haksızlık etme der, onlar sana tutunmaya çalışırken sen onları yok sayma der. Ben onu dinlemeyi beceremedim belki ama onun bana öğretmeye çalıştıklarını bir başkasına aktarabildim. Hakkında hayırlısı.
sagol tatlım ben umut doluyum dondurulmuslarla ilk regl oldugumda baslayacagız hayırlısıyla insallah..artık gecmise sunger cektim..yapacak bir sey yok.. yasasalardi eminim simdiye kadar cinsiyetlerini bile ogrenmistim.. Allah'tan kalp atısı falan duymadım en azından kendimi oyle avuturoum.. yada Allah korusun hamileligin ileri evrelerinde bile kaybedenler oluyor.. en azından ben sadece iki tane kese aldırdım.. napalım kısmet degilmis..
doktorun rakamların katlanması ile ilgili dogru bir yorum yapmis tabi ama sunu da unutma benim degerlerim arttı da noldu?? tıkır tıkır artıyordu ustelik.. bunlara hic takılma..
hatta doktoruma da demistim "hocam bebekleri goremiyoruz, 30.000 ustune cıktı degerim artık naapsam yaptırsam mı test" o da bana "yok yok kafa karıstırır 1000 lerden sonra" dedi bana..
yani sen ne yaparsan ne kadar takarsan tak eger Allah'ım bagıslarsa zaten bu bebis senle kalacak... Dualarimiz senle
aynen ben de oyleyim ama etrafa sorsalar ben daha istemiyorum sadece kısmet hayırlısı diyorum oysa icimden cıglıklar atıyorummm :84::84::84:
merhaba kızlar yazılarınızı okudum biraz .hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz toplumda.ben çok bunaldım yalanlar söylemekten ve isteklerimizi haykıramamaktan.hayatım okadar tatsız ki şu aralar 15 gün sonra tedaviye başlıycam reglim gecikmesse...biran çnce zaman geçse ve başlasak.bu hayattaki boşluklarım okadar büyüdüki bebiş gelince dolacak inşallah...........
benim bugun transferim oldu dualarınıza ihtiyacım var 2011 1 ocakta sonucum belli olucak umarım 2011 hayırlı olur hepimize bebişlerimizle hoscakalın
merhaba arkadaşlar benimde yarın dondurulmuş embriyo trasferim olcak
hakkımızda hayırlısı isteyen herkes bebişine en kısa zamanda kavuşur inşallah...
ilk tüp bebek denememde degerim 7 ve sonrası düşük kanda pıhtılaşma varmış
bu sefer iğne kullancagım inşallah herşey çok güzel olur
hakkımızda hayırlısı isteyen herkes bebişine en kısa zamanda kavuşur inşallah...
UMUT LİSTEMİZZZZ
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM
1. YASMİN07........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
2. NURRRR............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
3. FATMANURR......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
4. ARALLL.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
5. ZENURRRR.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
6. JALUSEEEE........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
7. ADAEGE............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
PİYANTA...........................ŞİMDİLİK NEGATİF
RÜYALARRRR.......................ŞİMDİLİK NEGATİF
1.Miranda......................................Beylikdüzü Medc IVF/Dondurulmuş..........................20 Ocak
2.Sintra..........................................Özel Şafak IVF/Dondurulmuş................................21 Aralık
3..Berna 80........................................Danimarka/Dondurulmuş....................................29 Aralık
4.İdil07 .............................................Antalya IVF /Dondurulmuş...............................07 ocak
5.Demirburc.........................................Maya IVF /Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
6.S.Tugba.........................................Antalya IVF/ Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
7.Denizden77..................................Memorial IVF/Dondurulmuş................................Aralık/Ocak
8.Gozdemmmmmm................................Memorial IVF/Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
9.Cemrehayal......................................Maya IVF/Dondurulmuş...............................24 Ocak
10.Destan82.......................................Ege üniversitesi IVF/Dondurulmuş............................Ocak
11. Luna................................................Acıbadem IVF/Dondurulmuş...........................Ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?