Cnm sabır sabır sabır bizde bu şekilde sınanıyoruz . İnanıyorum ki hepimiz mutlu haberleri vereceğiz ne çok arkadaşımız var burda mutlu sonuçları alıp bizimle paylaşan :)) Bizde öyle olacağız Allahın izniyle :)) Onun için umutsuz olmayalım kıızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar eğer olursakta birbirimizi teselli edeliiiiiiiiiiiim :)))
Hepimiz tedavilerimize gün sayıyoruz pozitif düşünelim lütfeen
tupbaby canım çok saol .bu site biraz rahattlatıyor beni.kimseyle paylaşamıyoruz derdimizi paylaştıklarında anlamıyor halinden.yaşayan biliyor.
herşey gönlünce olsun canım.senin tedavin ne aşamada?
Herkese Merhaba,
Ben de bu ay dondurulmuşlarla şansımı deniyorum. Transfer iki gün önce oldu. İki adet güzel embryo transfer edildi... Bakalım nolucak. Daha önce 2 tüp denemem olmuştu. Sonucu tam 31 Aralık'ta öğrenicez. Yani yeni yıla ya mutluluktan uçarak ya da kadere saydırarak giricez.
Allah sonucu bekleyen hepimze mutlulukla nasip etsin.
Bol şans cnm umarım 2011 e bebişinle girersin
Tupbaby,
Umarım Canım. Allah hepimize sağlıklı, huzurlu, mutlu çocuklar versin. Onları sağlıkla kucağımıza nasip etsin inşallah.
Burada hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Her birimizin duaları diğerleriyle.
Sen nerede tedavi görüyorsun?
şekerler bende taze negatıfı aldım geldım:)
zaten cok umutlu değildik 3.gun embrıyosu 2.kalıteydi çözundukten sonrada
fena değil demişti doktor 9.günüydü transferin
sabak test yaptım silik çıktı gözümm oynadı yerınden ama 0 cıktı ya 5-10 bişey cıksaydı
test bozumuş demekki :82:
bana aynı zamanda aşılamada yapılmıştı onunda 13. gunuydu
öyle işte şekerler bu benim kendiliğnden çatlayan yumurtalarımdan arta kalanlardan oluşmuş embriyoydu.
bunada şukur transferım yapıldı şukur bır deneme yapmış oldum bunada şükür mutlaka bir gün olacak allahın izniyle
çook öptumm kıslar
Cnm öncelikle negatif sonucu unutulalım bizlerin geçmişle işi yok :)) önümüze bakalımyeni tedavine ne zaman başlayacaksın ?? :))
tatlım benım bu tedavim aşıladan donme bı tedavıydı aşılama dıye baslamısken cok yumurta olunca dönmüştük bunu saymıorum adam gıbı ılk tedavıme ancak yaza olur öğretmenız malum.. bide kistlerım var gıbı hıssedıorum -7-8 tane yumurtam olusmustu aşılama ıcın 5i olgundu diğerlerı gerıden gelıodu onlar nurtopu gibi kıst olmuslardır agrı kasıklarım cunku..
ama bu kez yardım alıcam terapi yanii kesınlıkle tedavıyle paralel hayırlısı bakalım canım
senınde 2. kalıteydı embriyon vardı değilmi canım donmus..senınde aalh yardımcın olsun
1 tane 3BB kalitesinde minik savaşçı bebişim var . İnş iyi çözülürde deneyebilirim . Tedavi sürecine gelene kadar sende kafanı biraz toplarsın tedavini tatilde yapmn daha rahat olacaktır eminim.
bazen cok gusel mucizeler okuyorum 4 hucrelı embriyolar bıle tutunuyor
hemde hucre kaybı olmus cok mıkrtarda fragmantasyon olmus
ama iş rahimle embriyo arasındaki uyuma bakıo aslında
İnsanın Yaratılışı
bence herkesın bakması lazım
rahme gömülmüş bir embriyo muhtesem bi mucize gunun bırınde bızede gelıcek arkadasım
bı bızım ımtıhanımızmıs peygamber efendılerımız bıle evlatla ımtıhan edılmısler
sabırla cıkarız bu ımtıhandan ınsallh
tatlıımm hadi hayırlı olsunn...inşallah sonu çookkk güzel olur.. benim de bugün ilaç şemam geldi takvime göre herşey yolunda giderse 20 ocak yabi eşimin doğum gününde sonuç belli olacak..umarım sevinç gözyaşları dökeriz...müjdelerrle sevinirz...dualarım seninleee
canım mantar falan olmayasın kaşıntıyı o yapar yani bildiğim kadarıyla oda zararlı bişey doktoruna danışmalısın bence bunu
embiryo72 saattutunmak için yer arıyo eğer tutunamazsa artık yaşam hareketi olmuyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?