Herkese Merhaba,
Ben de bu ay dondurulmuşlarla şansımı deniyorum. Transfer iki gün önce oldu. İki adet güzel embryo transfer edildi... Bakalım nolucak. Daha önce 2 tüp denemem olmuştu. Sonucu tam 31 Aralık'ta öğrenicez. Yani yeni yıla ya mutluluktan uçarak ya da kadere saydırarak giricez.
Allah sonucu bekleyen hepimze mutlulukla nasip etsin.
Bende o mucizeleri okuyorum ama kendimi needense bazen o şanslı insanlarn arasına koyamıyorum.
Of kızlar bu bebek özlemi nasıl birşeymiş yaaa .İçimde bir yara var sormayın gitsin(
Ay aynen cnmaynı şeyleri yaşıyormuşuz :))
Ama inanıyorum ki birgün bizde hamileyiz diyebileceğiz :))
benim bugun transferim oldu dualarınıza ihtiyacım var 2011 1 ocakta sonucum belli olucak umarım 2011 hayırlı olur hepimize bebişlerimizle hoscakalın
yeni gelen arkadaşlarr hoşgeldiniz... allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah.. sintraa canım haadi hayırlı haberler inşallah, aman iyi dinlen,..tupbayb tatlım sen naptıın.? ne zaman bıdığını alacaksın? listeye ekleyelim miii artıık?
Amiiin canım inşallahhhh...eslem ben de 2 hafta sonra ordayım inşallah hamiş kervanına katılırız canım biz dee ...
:)) Benim bıdığa biraz daha var tatlım :))) ocak ortası başlayacağız inşş tabii çözülürken sorun olmazsa :))
Ocak 5-6 gibi embriyomu yeni kliniğe nakil yapıcaz bakalımbeni ekleyebilirsin
Bahçeci kliniği 1 dondurulmuşum var 16 ocak tedaviye başlama tarihim inşşş
dondurulmuş embriyo başka bir kliniğe alabiliyomuyuz.yani 2. denemeyi aynı yerde yapmak istemezsek?
:)) Benim bıdığa biraz daha var tatlım :))) ocak ortası başlayacağız inşş tabii çözülürken sorun olmazsa :))
Ocak 5-6 gibi embriyomu yeni kliniğe nakil yapıcaz bakalımbeni ekleyebilirsin
Bahçeci kliniği 1 dondurulmuşum var 16 ocak tedaviye başlama tarihim inşşş
tamam canım ekliyorumm :))az kalmış ne günler kaldı geride... ilerisi daha aydınlık en azından :)) inşallah herşey güzel olacakk..
amiin canım.. allah gönlüne göre versin inşalahh...listeye eklememizi istersen bilgilerini yaz olur mu.. bol şans :)
çok teşeşkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için.. dün transferim gerçkeleşti dondurulmuştu benimki 1. kaliteymiş çok şükür doktor daha umutlu bu sefer hayırlısı artık benide ekleyin lisateye
maya tüp bebek 3 ocak test günü 2011 inşallah hepimize uğurlu gelir pc uzak duruyorum
arada bakarım dualarımdasınız
Tabiki oluyor tatlım :)) aynı yerde yaptırmak zorun da değilsin için nereye siniyorsa oraya gidebilirsin :))
slm arkadaşlar nasılsınız herkes iyimi varmı güzel gelişmeleradaege için hala beklemedeyiz değilmi:26: idil bugünlerde regl bekliyodu varmı o şekerden bi haber :18:
allah hepimizin gönlüne göre güzellikler versin hepinizi allaha emanet ederek kaçıyorumha birde öpüyorum çok çok
saol canım ya acemiyim ve böyle bi uygulamadan haberim yoktu.Öğrenicez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?