Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

mrb .hoşgeldin aramıza.inşallah yeni yılı çok güzel haberlerle karşılarsın.umudunu hiç yitirme...

Bende o mucizeleri okuyorum ama kendimi needense bazen o şanslı insanlarn arasına koyamıyorum.
Of kızlar bu bebek özlemi nasıl birşeymiş yaaa .İçimde bir yara var sormayın gitsin (

canım hepimiz aynıyız.allahım inşallah yaralarımıza merhem sağlıklı ,hayırlı bebişler nasip eder.düşünmemeye çalış tedaviye kadar.başka şeylerle ilgilen.enazından ben öyle yapmaya çalışıyorum.sadece bebek işine odaklanırsak psikoloji alt üst oluyor.:44:

meraba arkadaşlar dün tedavime başladım estrofem kullanıyorum listenize benide eklerseniz sevinirim tedaviye istanbul tüp bebek merkezine gidiyorum

Ay aynen cnm aynı şeyleri yaşıyormuşuz :))
Ama inanıyorum ki birgün bizde hamileyiz diyebileceğiz :))

amiiiiiin tatlimmmm aminnnnnn

benim bugun transferim oldu dualarınıza ihtiyacım var 2011 1 ocakta sonucum belli olucak umarım 2011 hayırlı olur hepimize bebişlerimizle hoscakalın

canım hayırlı olsun bebisin sana sıkı sıkı tutunsun annecigini bırakmasın insallah

UMUT LİSTEMİZZZZ
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM

1. YASMİN07........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
2. NURRRR............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
3. FATMANURR......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
4. ARALLL.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
5. ZENURRRR.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
6. JALUSEEEE........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
7. ADAEGE............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ

PİYANTA...........................ŞİMDİLİK NEGATİF

RÜYALARRRR.......................ŞİMDİLİK NEGATİF

1.Nursin1981.................................Umut IVF/Dondurulmuş.........................................30 Aralık
2.Sintra..........................................Özel Şafak IVF/Dondurulmuş................................21 Aralık
3..Berna 80........................................Danimarka/Dondurulmuş....................................29 Aralık
4.Befair................................................................................................................31 Aralık
5.Arzuu85..........................................Dondurulmuş/İstanbul IVF................................06 Ocak
6.İdil07 .............................................Antalya IVF /Dondurulmuş...............................07 ocak
7.Miranda......................................Beylikdüzü Medc IVF/Dondurulmuş..........................20 Ocak
8.Demirburc.........................................Maya IVF /Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
9.S.Tugba.........................................Antalya IVF/ Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
10.Denizden77..................................Memorial IVF/Dondurulmuş................................Aralık/Ocak
11.Gozdemmmmmm..............................Memorial IVF/Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
12.Cemrehayal......................................Maya IVF/Dondurulmuş...............................24 Ocak
13.Destan82.......................................Ege üniversitesi IVF/Dondurulmuş............................Ocak
14. Luna................................................Acıbadem IVF/Dondurulmuş...........................Ocak:70

yeni gelen arkadaşlarr hoşgeldiniz... allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah.. sintraa canım haadi hayırlı haberler inşallah, aman iyi dinlen,..tupbayb tatlım sen naptıın.? ne zaman bıdığını alacaksın? listeye ekleyelim miii artıık?

Son düzenleme:

:)) Benim bıdığa biraz daha var tatlım :))) ocak ortası başlayacağız inşş tabii çözülürken sorun olmazsa :))
Ocak 5-6 gibi embriyomu yeni kliniğe nakil yapıcaz bakalım beni ekleyebilirsin
Bahçeci kliniği 1 dondurulmuşum var 16 ocak tedaviye başlama tarihim inşşş

Son düzenleme:

dondurulmuş embriyo başka bir kliniğe alabiliyomuyuz.yani 2. denemeyi aynı yerde yapmak istemezsek?

tamam canım ekliyorumm :))az kalmış ne günler kaldı geride... ilerisi daha aydınlık en azından :)) inşallah herşey güzel olacakk..

tamam canım ekliyorumm :))az kalmış ne günler kaldı geride... ilerisi daha aydınlık en azından :)) inşallah herşey güzel olacakk..

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin cnm :)) şu 2011 e bir girseeeek zaman çabuk geçecek eminim
Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalmamız dileğiyleeeee canlarım

Son düzenleme:
amiin canım.. allah gönlüne göre versin inşalahh...listeye eklememizi istersen bilgilerini yaz olur mu.. bol şans :)

çok teşeşkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için.. dün transferim gerçkeleşti dondurulmuştu benimki 1. kaliteymiş çok şükür doktor daha umutlu bu sefer hayırlısı artık benide ekleyin lisateye
maya tüp bebek 3 ocak test günü 2011 inşallah hepimize uğurlu gelir pc uzak duruyorum
arada bakarım dualarımdasınız

hayırlı olsun canımmm inşallahhh... maya benim eski merkezim bu arada hepsini çook çok sever ve güvenirim. osman ve adnan hoca harikadırlar. şerife ise ayrı bi mucize :))) inanıyorum herşey güzel olacakkk inşalllllllah

UMUT LİSTEMİZZZZ
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM

1. YASMİN07........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
2. NURRRR............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
3. FATMANURR......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
4. ARALLL.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
5. ZENURRRR.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
6. JALUSEEEE........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
7. ADAEGE............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ

PİYANTA...........................ŞİMDİLİK NEGATİF

RÜYALARRRR.......................ŞİMDİLİK NEGATİF

1.Nursin1981.................................Umut IVF/Dondurulmuş.........................................30 Aralık
2.Sintra..........................................Özel Şafak IVF/Dondurulmuş................................21 Aralık
3. Ayben85...................................Maya IVF/Dondurulmuş.........................................3 Ocak
4..Berna 80........................................Danimarka/Dondurulmuş....................................29 Aralık
5.Befair................................................................................................................31 Aralık
6.Arzuu85..........................................Dondurulmuş/İstanbul IVF................................06 Ocak
7.İdil07 .............................................Antalya IVF /Dondurulmuş...............................07 ocak
8.Tubbaby........................................Bahçeci IVF/Dondurulmuş.....................................16 Ocak
9.Miranda......................................Beylikdüzü Medc IVF/Dondurulmuş..........................20 Ocak
10.Demirburc.........................................Maya IVF /Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
11.S.Tugba.........................................Antalya IVF/ Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
12.Denizden77.................................Memorial IVF/Dondurulmuş................................Aralık/Ocak
13.Gozdemmmmmm..............................Memorial IVF/Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
14.Cemrehayal......................................Maya IVF/Dondurulmuş...............................24 Ocak: 70:
14.Destan82.......................................Ege üniversitesi IVF/Dondurulmuş............................Ocak
15. Luna................................................Acıbadem IVF/Dondurulmuş...........................Ocak:70

slm arkadaşlar nasılsınız herkes iyimi varmı güzel gelişmeler adaege için hala beklemedeyiz değilmi:26: idil bugünlerde regl bekliyodu varmı o şekerden bi haber :18:
allah hepimizin gönlüne göre güzellikler versin hepinizi allaha emanet ederek kaçıyorum ha birde öpüyorum çok çok

evet canım yüreğimiz ağzımızda beklemedeyiz hala.. bir yanım umutlu, bir yanım kanadı kırık.. Rabbim hayırlısını versin inşallah, bizim için de herkes için de.. sen de Allah'a emanet ol canım

saol canım ya acemiyim ve böyle bi uygulamadan haberim yoktu.Öğrenicez inşallah

eslemcim var tabi. benim dr um merkez değiştirdiği için biz de dondurma minnoşlarımızı alıp şimdiki merkeze getirdik..

bu arada nakil için verilen termosu da küçük zannetmeyin sakın. biz görünce şok olmuştuk. 5 kg luk turşu bidonu kadar. içinde sıvı nitrojen var. hatta turşuyu kurduk tutmasını bekliyoruz diyorduk biz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…