eslemcim var tabi. benim dr um merkez değiştirdiği için biz de dondurma minnoşlarımızı alıp şimdiki merkeze getirdik..
bu arada nakil için verilen termosu da küçük zannetmeyin sakın. biz görünce şok olmuştuk. 5 kg luk turşu bidonu kadar. içinde sıvı nitrojen var. hatta turşuyu kurduk tutmasını bekliyoruz diyorduk biz :)
çok teşeşkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için.. dün transferim gerçkeleşti dondurulmuştu benimki 1. kaliteymiş çok şükür doktor daha umutlu bu sefer hayırlısı artık benide ekleyin lisateye
maya tüp bebek 3 ocak test günü 2011 inşallah hepimize uğurlu gelir pc uzak duruyorum
arada bakarım dualarımdasınız
canım bende farklı bir merkezde denemek istiyorum şansımı zaten Antalyad 2merkez var bilinen umarım bir terslik olmaz ocak ortası yada şubat gibi eski merkezimle görüşüp nakil yapabiliriz.Tüp bebek büyük bi rant pazarı ve çok şey duydum hiçkimseye güvenemiyorum.Allah yardımcımız olsun.Bide bütün hamileler bizim için dua etsin:)
kızlarrrrrrrrr bilgilerinize ve deneyimlerinize ihtiyacim var...
belki hatırlarsınız ben regl olmayi bekliyordum.. ve nihayet dun aksam hafif lekeli bugun de guldur guldur regl oldum :2::2:
simdi lutfen herkes bana 5 yasında bir cocuga anlatır gibi anlatsın.. bundan sonraki prosedur nedir..??
ben 2 hafta istanbul'da olmayacagım acaba donuste transfer gerceklestirilir mi? bugun 1. gun sayıyorum ben.. yarın doktoruma muayene ye gidiyorum dogru mu yapmisim randevu almakla?
gerci ondan da bilgi alırım ama sizin dondurulmuslarla transfer isleminiz nasil gerceklesti bir ogrensem icim rahatlayacak.. hangi gunler onemli ve neler yapılır..
cok tesekkurler guzeller evlerimiz bunlarla dolsun insallaaahhh
o zaman canım, eşinle birlikte yeni merkeze gidiyorsun, onlarda bir form dolduruyorsun. sonra o formu, termos denilen kocaman şeyi ve evlilik cüzdanınızı alarak eski merkeze. orada da bir form dolduruyorsunuz. sizden termosu alıyorlar, içine bebişlerinizi koyarak size iade ediyorlar. bebişleri de yeni merkeze götürüyorsunuz işte bu kadar.
valla tatlım, ben hamileyim ama kimseye ben hamileyim diyemiyorum çünkü ne acıdır ki bebeğim gerektiği gibi gelişmiyor gibi görünüyor. herşey pazartesi belli olacak.. ben zaten herkes için dua ediyorum. lütfen sizler de bebeğim ve benim için dua edin..
canım inşallah özlediğin umutla beklediğin bebeğini sağlıklı olarak kucağına alırsın.Bilgiler için çok teşekkür ediyorum.Bana çok önemli bir bilgi verdin sırf merkeze güvenmediğim için 2.yi denemek bilee istemiyodum.saol dualarım seninle
Canım benim tedavimdede;kızlarrrrrrrrr bilgilerinize ve deneyimlerinize ihtiyacim var...
belki hatırlarsınız ben regl olmayi bekliyordum.. ve nihayet dun aksam hafif lekeli bugun de guldur guldur regl oldum :2::2:
simdi lutfen herkes bana 5 yasında bir cocuga anlatır gibi anlatsın.. bundan sonraki prosedur nedir..??
ben 2 hafta istanbul'da olmayacagım acaba donuste transfer gerceklestirilir mi? bugun 1. gun sayıyorum ben.. yarın doktoruma muayene ye gidiyorum dogru mu yapmisim randevu almakla?
gerci ondan da bilgi alırım ama sizin dondurulmuslarla transfer isleminiz nasil gerceklesti bir ogrensem icim rahatlayacak.. hangi gunler onemli ve neler yapılır..
cok tesekkurler guzeller evlerimiz bunlarla dolsun insallaaahhh
ay insallah 1. si gibidir .. cunku doktoruma sormustum ben yine lucrin kullanacak mıyım diye yok yok regl olunca gel demisti bana icim icimi yiyor acaba tekrar tekrar gitmeme gerek kalacak mı diye.. cunku ben regl min 16. gunu falan buralara gelecegim..canım öncelikle hayırlı olsun..
benim bildiğim 2 çeşit tedavi var. biri adetin 2. günü başlanan estrofem ve 17-22. gün arası transfer şeklinde ama benim tedavim bu şekilde olmadı.
diğeri yani benim tedavim, 1 önceki adetin 21. gününde burun spreyi ya da lucrin ile yumurtalıklar baskılanmaya başlanıyor. sonra diğer adetin 2. veya 3. günü östrojen bantları ya da yine estrofem haplarla devam ediyor. adetin 17.-22. günleri arasında da transfer oluyor.
canım benim Allah razı olsun ama ben zaten bu prosedurden gectim cok uzuuun bir donemdi ben de uzun protokolle tup yaptırmıstım..Canım benim tedavimdede;
Adetten 3 gün önce lucrin 10 ml beklenen adet 5 gün gecikti lucrin baskılamasından dolayı;
Adet başlangıcıyla birlikte lucrin 5 ml gonal f-225 doz 10günlük kullanımdan sonra 1 gün ara verip
2. gün ovitrelle ovitrellenin 2. günüde yumurta toplama işlemi
yumurta toplamadan 2 gün sonrada transfer.
12 gün sonrada test yapıyosun canım Bu 10 günlük yumurta çoğaltıcı iğneler vücudun tepkisine göre değişiyo 10 günde olabilir- 6 günde-14 günde yani tamamen yumurtanın istenen sayıya ve büyüklüğe ulaşmasıyla ilgili sana tavsiyem su ve sıvı bol tüket.
Umarım hayırlı sonuçlar alırsın...
ay insallah 1. si gibidir .. cunku doktoruma sormustum ben yine lucrin kullanacak mıyım diye yok yok regl olunca gel demisti bana icim icimi yiyor acaba tekrar tekrar gitmeme gerek kalacak mı diye.. cunku ben regl min 16. gunu falan buralara gelecegim..
peki diyelim ki bu sekilde olacak 17-22 gunlere kadar doktora gorunmem lazım mı? estrofem nasıl bir ilac? ha bir de neden muayene edecek yarın yine ya off sinir oluyorum regl iken muayene olmaktan
senin durumun ne oldu tatlim? ptesi di mi? ben buralarda olmayacagım ama insallah nete girmeye calısacagım..
canım benim Allah razı olsun ama ben zaten bu prosedurden gectim cok uzuuun bir donemdi ben de uzun protokolle tup yaptırmıstım..
simdi kısmetse dondurulmuslarla yaptıracagım da acaba transfer donemine kadar buralarda olmam lazım mı onu bilmiyorum..
cok tesekkurler yine de yazmıssın bitanem:13:
ay insallah 1. si gibidir .. cunku doktoruma sormustum ben yine lucrin kullanacak mıyım diye yok yok regl olunca gel demisti bana icim icimi yiyor acaba tekrar tekrar gitmeme gerek kalacak mı diye.. cunku ben regl min 16. gunu falan buralara gelecegim..
peki diyelim ki bu sekilde olacak 17-22 gunlere kadar doktora gorunmem lazım mı? estrofem nasıl bir ilac? ha bir de neden muayene edecek yarın yine ya off sinir oluyorum regl iken muayene olmaya
senin durumun ne oldu tatlim? ptesi di mi? ben buralarda olmayacagım ama insallah nete girmeye calısacagım..
canım benim Allah razı olsun ama ben zaten bu prosedurden gectim cok uzuuun bir donemdi ben de uzun protokolle tup yaptırmıstım..
simdi kısmetse dondurulmuslarla yaptıracagım da acaba transfer donemine kadar buralarda olmam lazım mı onu bilmiyorum..
cok tesekkurler yine de yazmıssın bitanem:13:
lunacım ben geçen cuma adetimin 2. günü yani muayene oldum estoferm e başladım ve doktorum beni 14. günümde gene görmek istedi yani 31 aralıkta gene gidicem öle diğeri gibi devamlı gitmiyosun bunda ilacını içiyosun 14. günüde rahim istenen kalınlığa geldimi diye kontrole çağrıyolar sonrada transferrrrrr:))))))
ya kızlar bilgisayar tranferden sonra etkiliyormu burda bir arkadas bilgisayardan uzak duruyorum demiş ben bazen yattığım yerden leptopu dizlerimin üztüne alıp bakınıyorum internette bişiy olurmu kafama takıldı
Kızlar tedavi olmak için adetimi bekliyorum ama bugün hala olmadım ve tammmm 12 gün gecikti...Acaba tedaviden sonra hormonlarım kafayı mı yedi yoksa acabaaaaaaa???? Olabilir mi?? Hani kürtajdan sonra kolay hamile kalınır derler...Eskiden bi gün geçse test yapardım..Hayal kırıklığından o kadar bıktım ki yapamadım...
Gözdeeeeeeeeeeeeeeeeeem cnmya ne duruyorsun test yapsana canım yaaaaaa
Evde test yok...Ama heran hastalanıcak gibi karnım ve belim ağrıyor...Kürtajdan sonra iki kere regl oldum..İkiside normal zamanındaydı...2- 3 gün gecikmelerim oldu...ama bu kadar olmadı hiç...Ya stresten kafayı yedim , ya da bi mucize oluyor...
Ay inşş ayyy :)) acilemi gitsen karnım ağrıyor diyee zaten reglide olamadım kist falan mı var acaba dersen hemen test yaparlaray inşş mucizedir inşşşş 23 gün gecikmesi bunu gösteriyor tatlım.Ya da nöbetçi eczane :)))
23 değil canım 12 gün gecikti:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?