Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Sabah ola hayrola...Tüp bebekle pozitif sonuç aldığımda bu kadar uzun süreli adet ağrım olmamıştı...Bakalım dedim ya belki bi mucize olur.....

Cnm biliyorsun regli belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı olurmuş :))eskişehirli diye bir arkadaşım vardı oda tedaviye başlamak için gün sayarken hamile olduğunu öğrendiii

pc den neden uzak duruyorsun tehlkesimi var canım
canım telefon ve pc ye çok fazla yakın olmamaya çalışıyorum evde mikrodalga çalıştırmıyorum
özellikle bi nedeni yok ama radyosyon yayıyor elektronik aletler keşkeler olmamamsı için yani...
bu trasfer daha rahat geçiyo nazar değmesin... heyecanla test gününü bekliyoruz. hayırlı haberlerle görüşmek dilegiyle....

amin rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.inşallah sendende güzel haberler gelir cevapladığın için teşekkür ederim.

selam tatllımmm benimm,,ben başladım 2. dondurulmuş tedavime :)) bugüün 3. gün ama çok kasılmıyorum olursa olur olmazsa seni bekliycem beraber gidicezzz, endişem şu ki ara kanamalarım da oldu ya, tam bi regl gibi olmadı sanki, çarşamba dr kontrolüm var, haber veririm canımm mutlaka..senin keyfin de iyidir umarımm.. herşey güzel olcak biz çocukları babalarına bırakıp buluşcaz ,ermerkeze gidicez inşallahhhhh öpüyorum çok seniiiiii

kızlar transfer sonrası neler yapıyorsunuz .ne yiyiyorsunuz mesela,devamlı yatak istirahatimi yapılması gerekiyor.benim ilk dondurulmuşla transfer denenmem olacak ocak sonu gibi.düşük riski normal gebeliğe göre fazlaymış diye okudum bir yerde ...neler yaptığınızı yazarsanız çok sevinirim.

herşey gönlünüzce olsun...

ayy senin o hayalini severim ben...inşallah gerçek olur canımmmm..demek başladın hadi hayırlısı olsun inşallah olur beni beklemezsin ben seni tebriğe gelirimhiç endişelenme dr a güven o seni yönlendiriyorsa bildiği bir doğru mutlaka vardır..her gelişmeden haberdar olmak isterim...ben iyiyim şükür benimde zaman yaklaştıkça bir ay dahamı ertelesem diyorum hala cesaretim yok nedense içimden bi ses gitme diyo ya offff bu belirsilik beni çok yıpratıyo çoook
ah idilim bari şarklar bitmeden gelsinlerde senin hayalini gerçekleştirebilelim ama ben bıraktırmam senin bebeyi babasına onu ısırmadan olurmu hiiç
haydi öpüldün canım

ayy senin o hayalini severim ben...inşallah gerçek olur canımmmm..demek başladın hadi hayırlısı olsun inşallah olur beni beklemezsin ben seni tebriğe gelirimhiç endişelenme dr a güven o seni yönlendiriyorsa bildiği bir doğru mutlaka vardır..her gelişmeden haberdar olmak isterim...ben iyiyim şükür benimde zaman yaklaştıkça bir ay dahamı ertelesem diyorum hala cesaretim yok nedense içimden bi ses gitme diyo ya offff bu belirsilik beni çok yıpratıyo çoook
ah idilim bari şarklar bitmeden gelsinlerde senin hayalini gerçekleştirebilelim ama ben bıraktırmam senin bebeyi babasına onu ısırmadan olurmu hiiç
haydi öpüldün canım

slm gözdem nasılsn tahlil yaptırdınmı varmı müjdeli haberlerin :26:

benim bugün 3. günüm tutunma iğnesi vurulduk....bugün vücudumda bi tuhaflık var halsiz gibiyim
özellikle yedim ananas var suyunuda içiyorum.yemeklerdede sıvı gıdalar tercih ediyorum
bol bol yatak istirati kalkmayaya özen gösteriyorum başka özellikle yaptıgım bişey yok ayşe aydının anneeeee anne oluyorum adlı kitabını okuyorum sizede tavsiye ederim arkadaşlar süper bi kitap okurken kendinizen mutlaka bişeyler buluyorsunuz....

tutunma iğnesi ne oluyor canım ilk defa senden duydum acıklarsan sevinirim bugun benim transferimn 5 günü bende bol bol yattım bugun bir oturmaya basladım az az yatınca sol tarafımda hafif sancı oluyor fazla değil ama az koyulduğu günden beri oldu korkuyorum acıkcası ilk tarnferimdede aynısı olmusdu

herkesee selamm arkadaşlarr:80: nasılsınız? benim sizlere bi sorum olacak yardımcı oluranız çok sevinirim benim ilk tüp bebek denemem başarısızlıkla sonuçlandı 22 aralık çarşamba test günümdü ve negatif sonuç aldımm çok üzgünümm kendimi zar zor toplamaya çalışıyorumm neysee benim merkezde 3 tane dondurulmuşlarım var onlarıda kullanmak istiyorum hemen acaba mümkün olur mu yeni ngatif sonuç aldığım için ara verilmesi gerekiyor mu yoksa hemen başlayabilir miyim merkezimdn bana dedikleri adetin bitince temizlenip gel dediler acaba dondurulmuşlar için mi çağırıyorlar eğer öyleyse adetliyken gitmem gerekmiyormuydu tahliller için kafam karıştı ya içinizde tecrübeli olan arkadaşlardan yardım istiyorum süreç nasıl ilerliyorrr bilgilendirirseniz sevinirimm teşekkürlerrrrr şimdidenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…