Yanlış basmışım cnm 12 demek istemiştiiiiiiim ay hadi sabırsızlıkla güzel haberi bekliyorum
Sabah ola hayrola...Tüp bebekle pozitif sonuç aldığımda bu kadar uzun süreli adet ağrım olmamıştı...Bakalım dedim ya belki bi mucize olur.....
canım telefon ve pc ye çok fazla yakın olmamaya çalışıyorum evde mikrodalga çalıştırmıyorumpc den neden uzak duruyorsun tehlkesimi var canım
hoşgeldin canımm, amiiin dileklerin içinn... çok bi aşama yok aslında sadece rahim duvarı için bi ilaç ya da bant onun dışında coraspirin ve folik asit kullanım 17-22 günlerde tranfer yapılıyo.. ben de ilk defa deneyeceğim ama geçen ay ucundan döndüm yarım kaldı o yüzden biliyorum.. :) allah senin de yüzünü güldürünn inşalahh..
Hoşgeldin cnm :)) Tedaviye başladığımda adım adım süreci bildiricem
slm arkadaşlar nasılsınız herkes iyimi varmı güzel gelişmeleradaege için hala beklemedeyiz değilmi:26: idil bugünlerde regl bekliyodu varmı o şekerden bi haber :18:
allah hepimizin gönlüne göre güzellikler versin hepinizi allaha emanet ederek kaçıyorumha birde öpüyorum çok çok
ayy senin o hayalini severim ben...inşallah gerçek olur canımmmm..demek başladın hadi hayırlısı olsun inşallah olur beni beklemezsin ben seni tebriğe gelirimselam tatllımmm benimm,,ben başladım 2. dondurulmuş tedavime :)) bugüün 3. gün ama çok kasılmıyorum olursa olur olmazsa seni bekliycem beraber gidicezzz, endişem şu ki ara kanamalarım da oldu ya, tam bi regl gibi olmadı sanki, çarşamba dr kontrolüm var, haber veririm canımm mutlaka..senin keyfin de iyidir umarımm.. herşey güzel olcak biz çocukları babalarına bırakıp buluşcaz ,ermerkeze gidicezinşallahhhhh öpüyorum çok seniiiiii
ayy senin o hayalini severim ben...inşallah gerçek olur canımmmm..demek başladın hadi hayırlısı olsun inşallah olur beni beklemezsin ben seni tebriğe gelirimselam tatllımmm benimm,,ben başladım 2. dondurulmuş tedavime :)) bugüün 3. gün ama çok kasılmıyorum olursa olur olmazsa seni bekliycem beraber gidicezzz, endişem şu ki ara kanamalarım da oldu ya, tam bi regl gibi olmadı sanki, çarşamba dr kontrolüm var, haber veririm canımm mutlaka..senin keyfin de iyidir umarımm.. herşey güzel olcak biz çocukları babalarına bırakıp buluşcaz ,ermerkeze gidicezinşallahhhhh öpüyorum çok seniiiiii
kızlar transfer sonrası neler yapıyorsunuz .ne yiyiyorsunuz mesela,devamlı yatak istirahatimi yapılması gerekiyor.benim ilk dondurulmuşla transfer denenmem olacak ocak sonu gibi.düşük riski normal gebeliğe göre fazlaymış diye okudum bir yerde ...neler yaptığınızı yazarsanız çok sevinirim.
herşey gönlünüzce olsun...
benim bugün 3. günüm tutunma iğnesi vurulduk....bugün vücudumda bi tuhaflık var halsiz gibiyim
özellikle yedim ananas var suyunuda içiyorum.yemeklerdede sıvı gıdalar tercih ediyorum
bol bol yatak istirati kalkmayaya özen gösteriyorum başka özellikle yaptıgım bişey yok ayşe aydının anneeeee anne oluyorum adlı kitabını okuyorum sizede tavsiye ederim arkadaşlar süper bi kitap okurken kendinizen mutlaka bişeyler buluyorsunuz....
baby mrb canım nasılsın bende bu kız nerede diyordummmm
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?