Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

gözdem tebrikler sağlıklı bir hamilelik geçirmen dilegiyle....
kızlar bende haziran son haftasında ilk denememi yaptırmıştım.3 tane dondurulmuşum vardı
2-3 ay rahmin dinlenmesini öneriyorlar birde eşlerden genetik tahliller isteniyor tuttmama yada düşügün nedenleri araştırılıyor bu tahliller hemen 3-5 günlük tahliller degil en az 1.5 ayda cıkıyor sonuçları, heryerde yapmıyor. ben kurban bayramının oldugu ay adetimde 2. denememe başlayacaktım ama bayramıda atlattıkdan sonra yani bu ay denemeye karar verdim.
birde arkadaşlardan biri tutunma iğnesini sormuş canım hastaneden iğneyi verdiler 3. gün vurulcaksın dediler...

Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
evet evet kesinlikle bu bir mucizee...canım çok tebrikler allah tamamına erdirip sağlıklı bir gebelik geçirmeni veeee bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsindeğerin kaç çıktı canım

Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Normal yollaaaaaa hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bu muhteşem bir haber özlemiştik topiği böyle rengarenl görmeye veeee galiba zaman zaman umudumu yitirmekle büyük bir hata yapıyormuşum gözdeeemm mucizenin örneği oldun çok şükür...
istediğini istediği anda değiştirebilecek tek güç yüce yaratan da var inşallah bizede nasip eder bu mutluuluğu.....:119:çok tebrikler..ve çok şükür...allah sizlere bağışlasın meleğinizi
:128::121::116::112:

selam bayanlar
bende yavaştan yavaştan kendimi adapte etmeye çalışıyorum. ben geçtiğimiz yaz bi başarısız denemeden sonra ocakta dondurulmuşlarla tekrar denicem. 3 tane dondurulmuşum var. yavaştan tırsmaya başladım gene.
ilk denememde kendimi öyle bi şartlamıştımki,eğer tutmassa üzülmeyecektim ağlamıcaktım falan filan. tabi noldu? fena halde dağıldım. eşim 3 gün konuşmadın hiç diyo. aklıma gelen her dakikada ağlamaya başlıyodum. nerde olduğumun hiç önemi yoktu. ne garip daha göremediğin bişeye bu kadar bağlanmak.
sonuçta inşallah bu sefer üzülmeden tekrar başlıcam. öğretmenim. normalde 4 ocak adet günüm ama 31 ocak gibi farlutal başlayıp 10-11 gibi adet olmayı planlıyorum.bi aksilik olmassa tabi.

canım arkadaşım,öyle zor bi süreç ki bu, herkesin parmağını şıklatarak elde ettiğini biz tırnaklarımızla kazıryarak elde etmeye çalışyoruz.. çok haklısın...ama pes edersek hiç kavuşamayabiliriz, her defasında denemeye devam ... olana kadar.. alllah bin şükür ki olmaz asla hiç ümit yok demediler bize.. ya öyle olsaydı.. umutsuz yaşanır mıydı? deneyeceğiz hepimiz ve olacak... inşallah hayırlı olsun ocak tedaviin bebeğin gelicek inşallahhh..

canım seni cağırmalarının nedeni iğneler nedenile kist kalıntıları oldumu diye cağırıyorlardır onun için sana ialç verecekler ndan sonra 2ci hastalanmanda seni tekrar cağıracaklar ve rahim kalınlığına göre sana nezaman olacağını söyliyecekler ben 2 ci hastalanmamda dondurulmuslarımı kaydurdum rahim duvarım gayet iyi kalınlasdı umarım 2 ci denemende hayırlı sonuclar alırız

ah tatlım ne güzel anlatmışsın durumumuzu:) evet becercez eminim ben:) ben bayadır takip edemiyorum. sen ne durumdasın bakim?

Kızlar hala şoktayım.............Tedaviye başlamak için adet bekliyodum biliyosunuz............Normal yolla asla hamile kalamazsınız dedi doktorlar..Erkek infertilitesi bi de...Morfolojimiz sıfırdı.....Hareketlilik, sayı hepsi felaket.................Rabbimin mucizesi bu.................Doktora gittim..Değerim 2000 çıktı...Haftaya gel usg bakalım dedi...........Kızlar yaradana sığınalım.....Şoktayım...Kutlamalar çok güzel teşekkürler ama haketti benm mucizem bunu.....................

Kızlar hala şoktayım.............Tedaviye başlamak için adet bekliyodum biliyosunuz............Normal yolla asla hamile kalamazsınız dedi doktorlar..Erkek infertilitesi bi de...Morfolojimiz sıfırdı.....Hareketlilik, sayı hepsi felaket.................Rabbimin mucizesi bu.................Doktora gittim..Değerim 2000 çıktı...Haftaya gel usg bakalım dedi...........Kızlar yaradana sığınalım.....Şoktayım...Kutlamalar çok güzel teşekkürler ama haketti benm mucizem bunu.....................

:18:Kızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza, geçen ay ilk tüp bebek deneyimimi yaşadım uzun protokol oldu benimki ve çok çektim 20 yane yumurta toplandı, 9 tanesi 1. kalite oldu yumurta toplandıktan sonra karnım şişti aşırı mide bulantıları yaşadım yani çok hastalandım transfer günü geldi çattı biraz kendimi iyi hissettim fakar karnımın şişliği daha sonraları indi 5.gün tarnsferi oldu tek embriyo test günü geldi sonuç negatif tabiki çok üzüldüm ama hayırlısı diyorum elden bir şey gelmiyor. Şimdi 4=4 iki kerelik 8 tane donduruldu hepsi iyi kaliteymiş artık yoluma onlarla devam edeceğim sonucu dün aldık şimdi adet olmayı bekliyorum dr um adet olunca seni göreyim dedi. Dondurulmuş transferi ilk denemden ne kadar sonra oluyor ve neler yapılıyor bilmiyorum bilgileriniz için şimdiden teşekkürler. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bekleyipte elin avucun boş kalması çok kötü dünden beri ağlıyorum ama şimdi biraz toparladım herşey Allah tan diyorum ..hepinizi kucaklıyorum

ah tatlım ne güzel anlatmışsın durumumuzu:) evet becercez eminim ben:) ben bayadır takip edemiyorum. sen ne durumdasın bakim?

ben başladım tedavime yeniden bugün 4. gün. ilk dondurulmuş tedavisi ara kanama ile yarım kallmıştı inşallah bunda bi sorun olmazsa ocak 7 de transfer görünüyo :)) inşallahhhh güleriz biz de bigün :)

hoooşgediin tatlımmmmm :) bak listemizi gördün mü bii sürü hamişimiz var dondurulmuşla... hatta bu günlerde bi de doğal gebemiz var.... uğurlu listeye ekleyelim mi seni de :) yeniden yeşillendirelim umutlarıımızııı,, birgün hepimiz anne olacağız allahın da izni ilee :))

Tebrikler allah tamamına erdirsin darısı başımıza inşallah bu mucizeler hepimize gelsin

ben başladım tedavime yeniden bugün 4. gün. ilk dondurulmuş tedavisi ara kanama ile yarım kallmıştı inşallah bunda bi sorun olmazsa ocak 7 de transfer görünüyo :)) inşallahhhh güleriz biz de bigün :)

hımmm ok. şimdi ne dicem hangi merkesdi seninki? yani ilaçların 16. günündemi oluyo transfer? bide adetin kaçıncı günü başladın ilaçlara? ayrıca ne kullanıyosun canım sen?

hımmm ok. şimdi ne dicem hangi merkesdi seninki? yani ilaçların 16. günündemi oluyo transfer? bide adetin kaçıncı günü başladın ilaçlara? ayrıca ne kullanıyosun canım sen?

evet canım 16 ya da 17 gün dedi drum. antalya tüp bebek merkezim de.. ilaçlara ilk adet günü başladım canım, ilaç olarak coraspirin, folbiol ve estrofem kullanıyorum sadece... başka bişe şimdilik yok, 15. günden sonra da klasik tetrodoks , prednol falan var.

anladddıııım. ben mayadayım. bendede drum adetin 4. günü başlıcak.bende günleri ayarliim diye uğraşıyorumda ondan bu kadar soru:) öğretmenim çocuklarında hakkına girmemeye uğraşıyorum. izin rapor falan almadan şubat tatiline denk gelsin diye uğraşıyorum. ay keşke adet dönemi falan beklemeden istediğimiz tarihte gidip transferimiz olsa ne güzel olurdu. manava gider gibi yumurtalarımızı alıp gelebilseydik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…