Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

:)) valla keşke herşey doğla süreçte olsa da aaaaaaaaaaaa hamileyim desek di mi.. bu arada maya benim eski merkezim...

biliyorum canım. ben hatta sen hala mayadaymıssın gibi sanmıştım ama emin olamadım. daha öncede konuşmuştuk senle:)

idill inş nu sefer sorunsuz bi tedavi geçirirsin ve sonunda bizlere güzel hbrler veririsin tatalım dualarım seninle...

amiiiin tatlım inşallahhhh bi hamile kalsam yemez içmez geride kalanlara dua ederim :) iyi ki varsıınız..

cemree sen kk nin yönetiminde misin.. ya ben nickimi değiştirmek istedim ama olmadıı napabilirim bilgin var mı?

gönül ister ama diiilim:) nerden çıkarttın be canım?:92::92::92::92:

gönül ister ama diiilim:) nerden çıkarttın be canım?:92::92::92::92:

amaan balık hafızaam işte.. sanki öyle konuşmuşuz gibi geldi :)) alemim di mi yaww.. tüm mahelle konu komşu akraba tanıdı buldu beni... rahat olmak istiyorumm msg attım ama olmadıı bi yol bulmam gerek

idil ben reglimin 2. günü gittim muyene testler sonrası tedaviye başlandı sadece burun spreyi kullanıyorum. 31 aralıkta kontrolüm var. transferi 20 25 gün sonraya olur demişerdi ama benim tabi tek embryo var çözülmeyi başarabilirse. sen ne durumdasın benim bugün sanıyorum 8. günüm.sen ne ilaçlar kullanıyorsun birde ben ilacı arad unutuyorum 1 saat falan geç kullandım acaba bir şey olmuşmudur..cevaplarsan sevinirim..

benim de aslında geçen aydan sorun olduğu için biraz tuhaf oldu bu ay aslında benim de reglimin 8. günü bugün ama 4. gün başladık ilaça.. bana estrafem verdi. en son kontrolüm ayın 6 sında. eğer sorun yoksa 7 sinde ya da 8 inde transfer olucak, ilacı saati saatine kullan demedi bana, sabah akşam sadece. sanmıyorum sorun olacağını.. takma kafanaa hiiç, bişe olmaz bence.. inşallah herşey bu defa hepimiz için iyi olur :)

hak etmez olurmu hemde en şatafatlısını haketti kutlamaların...
demek erkek infertilitesiydi ve bizim durum gibi ah bi umutlandımki sorma iiyisimi ben dondurmalarımı almaya gideceğim son güne kadar tam gaz çalışayım ya tutarsa dimiörneği var nasılsa..ah canım senin adına nasıl sevindim anlatamam şükürler olsun bir özlem daha sona eriyor

merhaba canım sen idile sormuşsun oyüzden soruların için sessiz kalıcam kafan karışmasın..yalnız bişi sorucam burun spreyi ne için kullanılıyor ilkkez duydumda:26:

idlcim estrafem ilaç mı sprey mi sadece bunu mu kullanıyosun ve tedavi boyunca dr kaç kez gitmiş oluyorsun. kaç tane dondurulmuşun var . ne çok soru sordum..

idlcim estrafem ilaç mı sprey mi sadece bunu mu kullanıyosun ve tedavi boyunca dr kaç kez gitmiş oluyorsun. kaç tane dondurulmuşun var . ne çok soru sordum..

canm estrofem tablet sadece başka bişe yok bende..iki kontrolden sonra transfere gidicem 20 :) dondurulmuşum var, 4 er 4 er dondurlar bakalım..sen sor sor sorun diil hiç :)

s.tuğbacım kafam karışmaz aksine yazarsan sevinirm. tüpü çok araştırmıştım oldukça bilgiliydim dr deiği hemen herşeyi anlıyor ve uyguluyordum ana dondurma konusu biraz farklı. ben sadece burun spreyi kullanıyorum. yumurta baskılayıcı imiş.transefer süresi içinde reglinin 2. günü gittiğimde 20-25 gün sonra olur dediler.

canm estrofem tablet sadece başka bişe yok bende..iki kontrolden sonra transfere gidicem 20 :) dondurulmuşum var, 4 er 4 er dondurlar bakalım..sen sor sor sorun diil hiç :)

benim sadece 1 tane dond. var o yüzden çok endişeliyim. bakalım allah yardımcımız olsun.

yani ilacını zaman zaman unutman konusunda diyeceğim şuki saatli alman zannediyorum daha faydalı olur çünkü benim dr kullandığım jel konusunda kesinlikle her gün aynı satte uygula demişti şimdi aklıma o gelince demekki saatin önemi varmış diyorum...
hmm demek yumurta baskılanması için bu noktada karıştı benim kafam:44: peki yumurtalar hızlı gelişip çatlıyosa bu tutunmasına engel olablirmi acaba embriyonun bunu not edeyimde sorayım tohtorcuma

benim sadece 1 tane dond. var o yüzden çok endişeliyim. bakalım allah yardımcımız olsun.
sakın ve sakın endileşelenme veren allah idilin dediği gibi tek yumurta ikizi bile verir senin yumurta kalitesi ne durumda bilmiyorum ama benim yaptırdığım merkezde bi hanımın 9 yumoşu toplandı 1 tanesi döllendi ve ikinci kalite hanım çok üzüldü olmıcak diye yakındı ve şimdi ikiz hamile hücre bölünebiliyormuş bu tamamen kızmet inşallah gönlünün muradıa kavuşursun canım

ahh canım idil07 inşallah allah hepimize yardım etsin, inşallah en tez vakitlerde kucağımıza alırız bebişlerimiz..işte bende adetimi bekliyorum sonrası neler yaşayacağım burada paylaşacağım..

benim 4 bir yerde 4 biryerde 2 kerelik dondurulmuşum var inşallah bu sefer olucak Allahım hepimize verecek buna inanıyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…