Kızlar hala şoktayım.............Tedaviye başlamak için adet bekliyodum biliyosunuz............Normal yolla asla hamile kalamazsınız dedi doktorlar..Erkek infertilitesi bi de...Morfolojimiz sıfırdı.....Hareketlilik, sayı hepsi felaket.................Rabbimin mucizesi bu.................Doktora gittim..Değerim 2000 çıktı...Haftaya gel usg bakalım dedi...........Kızlar yaradana sığınalım.....Şoktayım...Kutlamalar çok güzel teşekkürler ama haketti benm mucizem bunu.....................
Kızlar bir şey soracağım tüp bebek negatif sonuçtan sonra ne kadar zaman sonra adet olunuyor benim cumartesi günümdü ama bugün 2 gün geçti daha olamadım ...beklemem mi lazım
canım ilk adetin gecikebilir benimde 8 gün gecikmişti.
arkadaşlarım hepiniz bana çok destek olmuştunuz, sizlere yazmadan edemedim.. haberlerim güzel değil ama hiçbirinizin umudu kırılmasın, çünkü bu benim kaderim, benim zamanımın gelmemiş olmasından kaynaklanıyor..
içimde bir kese var, ama o kesenin içinde kızım ya da oğlumun kalbi atmıyor, içinde benim yavrum yok.. bomboş bir keseyi büyütmek için çırpınmışım meğerse.. olsun, buna da şükür, Rabbim beterinden saklasın.. perşembe günü kesemle yollarımız ayrılacak bir aksilik olmazsa.. bu kısacık sürede bile anneliği hissetmek güzeldi.. 2010'u böyle buruk kapatmak varmış kısmetimizde. inşallah 2011 çok daha mutlu ve umutlu bir yıl olur hepimiz için, hissettiğim anneliği tamamına erdirmek kısmet olur bu defa inşallah... bugüne kadar vermiş olduğunuz destek için herbirinize ayrı ayrı teşekkürler.. dilerim sizin yolunuza benimki gibi engeller çıkmadan kavuşuverirsiniz yavrularınıza. hepinizi öpüyorum
arkadaşlarım hepiniz bana çok destek olmuştunuz, sizlere yazmadan edemedim.. haberlerim güzel değil ama hiçbirinizin umudu kırılmasın, çünkü bu benim kaderim, benim zamanımın gelmemiş olmasından kaynaklanıyor..
içimde bir kese var, ama o kesenin içinde kızım ya da oğlumun kalbi atmıyor, içinde benim yavrum yok.. bomboş bir keseyi büyütmek için çırpınmışım meğerse.. olsun, buna da şükür, Rabbim beterinden saklasın.. perşembe günü kesemle yollarımız ayrılacak bir aksilik olmazsa.. bu kısacık sürede bile anneliği hissetmek güzeldi.. 2010'u böyle buruk kapatmak varmış kısmetimizde. inşallah 2011 çok daha mutlu ve umutlu bir yıl olur hepimiz için, hissettiğim anneliği tamamına erdirmek kısmet olur bu defa inşallah... bugüne kadar vermiş olduğunuz destek için herbirinize ayrı ayrı teşekkürler.. dilerim sizin yolunuza benimki gibi engeller çıkmadan kavuşuverirsiniz yavrularınıza. hepinizi öpüyorum
tuğbacım, idilcim çok çok teşekkür ederim, Allah sizlerden razı olsun.. Rabbim dayanamayacağı yük vermezmiş hiçbir kuluna. benim sınavım buymuş, isyan da etmeyeceğim. bir gün mutlaka diyerek boyun eğeceğim bana layık görülenlere.. bunda da vardır bir hayır.. ben de sizleri çok seviyorum inanın her duamda varsınız. inşallah 2011 de yüreklerimizdeki sonsuz sevgiyi vereceğimiz evlatlarımız da bizimle olur...
Merhaba yazdıklarını ağlayarak okuyorum isyan etmeleyim tabi ama çok yorucu sureçlerden geçiyoruz benim bugun transferin 9.gunu kanamam var test yaptırdım 25.75 ne oluyo bu boyle anlamadım birşey allah sabır versin hepimize
Biz olacağız inş :))) bende ocakta tek embriyomla yola devam edeceğimm :))) İlk sayfalardan okumaya başlarsanız görüceksiniz tek embriyoyla tutan arkdaşlarımız var
benim bugün 3. günüm tutunma iğnesi vurulduk....bugün vücudumda bi tuhaflık var halsiz gibiyim
özellikle yedim ananas var suyunuda içiyorum.yemeklerdede sıvı gıdalar tercih ediyorum
bol bol yatak istirati kalkmayaya özen gösteriyorum başka özellikle yaptıgım bişey yok ayşe aydının anneeeee anne oluyorum adlı kitabını okuyorum sizede tavsiye ederim arkadaşlar süper bi kitap okurken kendinizen mutlaka bişeyler buluyorsunuz....
herkesee selamm arkadaşlarr:80: nasılsınız? benim sizlere bi sorum olacak yardımcı oluranız çok sevinirim benim ilk tüp bebek denemem başarısızlıkla sonuçlandı 22 aralık çarşamba test günümdü ve negatif sonuç aldımm çok üzgünümm kendimi zar zor toplamaya çalışıyorumm neysee benim merkezde 3 tane dondurulmuşlarım var onlarıda kullanmak istiyorum hemen acaba mümkün olur mu yeni ngatif sonuç aldığım için ara verilmesi gerekiyor mu yoksa hemen başlayabilir miyim merkezimdn bana dedikleri adetin bitince temizlenip gel dediler acaba dondurulmuşlar için mi çağırıyorlar eğer öyleyse adetliyken gitmem gerekmiyormuydu tahliller için kafam karıştı ya içinizde tecrübeli olan arkadaşlardan yardım istiyorum süreç nasıl ilerliyorrr bilgilendirirseniz sevinirimm teşekkürlerrrrr şimdidenn
canım teşekkürler.inşallah mutlu son olur emeğinin karşılığı.allahım hayırlı ,sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.tutunma iğnesinin ismini yazarmısın.
nursin mrb canım bu kan testinmi senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?