Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canım tebrike ederim inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini bu arada bizimde sorunumuz sperm yetersizliği neler kullandınız ilaç yada bitkisel kür öğrenmek isterim eğer paylaşırsan sevinirim.

Kızlar bir şey soracağım tüp bebek negatif sonuçtan sonra ne kadar zaman sonra adet olunuyor benim cumartesi günümdü ama bugün 2 gün geçti daha olamadım ...beklemem mi lazım

Adaege ne oldu sonuç ne sabahtan bu yana girip bakıyordum yoksun

arkadaşlarım hepiniz bana çok destek olmuştunuz, sizlere yazmadan edemedim.. haberlerim güzel değil ama hiçbirinizin umudu kırılmasın, çünkü bu benim kaderim, benim zamanımın gelmemiş olmasından kaynaklanıyor..

içimde bir kese var, ama o kesenin içinde kızım ya da oğlumun kalbi atmıyor, içinde benim yavrum yok.. bomboş bir keseyi büyütmek için çırpınmışım meğerse.. olsun, buna da şükür, Rabbim beterinden saklasın.. perşembe günü kesemle yollarımız ayrılacak bir aksilik olmazsa.. bu kısacık sürede bile anneliği hissetmek güzeldi.. 2010'u böyle buruk kapatmak varmış kısmetimizde. inşallah 2011 çok daha mutlu ve umutlu bir yıl olur hepimiz için, hissettiğim anneliği tamamına erdirmek kısmet olur bu defa inşallah... bugüne kadar vermiş olduğunuz destek için herbirinize ayrı ayrı teşekkürler.. dilerim sizin yolunuza benimki gibi engeller çıkmadan kavuşuverirsiniz yavrularınıza. hepinizi öpüyorum

sözün bittiği yerdeyim şuan ve senin adına çok çok üzgünüm...kısmet değlmiş evet arkadaşım bunada şükür diliyorum tüm bu olumsuzluklar 2010 da kalır ve yeni yılda açacağın yeni sayfada asla olumsuzluklar yaşamazsın... kendini yıpratma lütfen bu bir süreç ve geçicek lütfen buna inan...allah sabır güç versin en kısa zamanda güzel haberlerini almak dileğiyle...eğer buraya gelmek seni üzecekse bi süre kendini toparlayana kadar gelme istersen..arayı çok açma .ok özletme kendini herşey o güzel gönlünce olsun

çok doğru demiş tuğba, sözün bittiği yer...insan tutuluyo,buruluyo,ağlıyo,üzülüyo ama hepsini de kaldırabilecek gücü vermiş yaradan.. bizlere daha da fazlasını..hepsini yaşayıp da atlatabiliriz, çünkü şansımız var.. birgün hepimiz anne olacağız inşallah.. bu defa olamasa da bi defasında olacak...Adaege...sen bizim için çok değerlisin ve etrafındaki herkes için, yeterki sen sağol, eşin sağolsun..siz sağlıkla, mutlulukla hayata tutundukça minik adaegemiz de gelicek birgün...rabbim inşallah sana da gözdeninki gibi bi muc,ze yaşatır.. sevinç gözyaşları ile yazarsın müjdeni.. öpüyorummm

tuğbacım, idilcim çok çok teşekkür ederim, Allah sizlerden razı olsun.. Rabbim dayanamayacağı yük vermezmiş hiçbir kuluna. benim sınavım buymuş, isyan da etmeyeceğim. bir gün mutlaka diyerek boyun eğeceğim bana layık görülenlere.. bunda da vardır bir hayır.. ben de sizleri çok seviyorum inanın her duamda varsınız. inşallah 2011 de yüreklerimizdeki sonsuz sevgiyi vereceğimiz evlatlarımız da bizimle olur...

arkadaşlar topiğinize ilk kez geldim
banada doğal yoldan anne olmasın dediler 5 kez mikro denedim
NE KADAR ŞANSILISNIZ DONDURACK KADAR EMBİYONUN OLUYORSA
BENİM TEDAVİLERİMDE 1 TANE EMBİRYOL OLURSA ŞÜKR EDİYORUM BAZAN 1 EMBİRYOM BİLE OLMUYOR
ALLAH HAPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

Merhaba yazdıklarını ağlayarak okuyorum isyan etmeleyim tabi ama çok yorucu sureçlerden geçiyoruz benim bugun transferin 9.gunu kanamam var test yaptırdım 25.75 ne oluyo bu boyle anlamadım birşey allah sabır versin hepimize

slm arkadaşlar. çok sık giremesemde takipediyorum. Bakıyorumda kimimize bebişlerimiz hiç tutunmuyo, kimimize tutunup kopuyor, kimimizede sıkı sıkı tutunuyor. Hayırlısı olsun bende adt bekliyorum sonra Ankara ünv ocakta tek dondurulmuş transferim olacak hayırlısı verende Rabbim alanda hayırlısı olsun hakkımızda...

mrb arkadaşlar bende sitenize yeni katıldım kabul edersenizzzz...adaege çok geçmiş olsun canım senin için ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama eşin ve inşallah birgün seninle birlikte olucak bebeğin için iyi olmak zorundasınnnarkadaşlar bende bu ayın sekizinde ilk tüp bebek denememi yaptım ve sonuç malesef negatiffmerkezden perşembe günü kontrole çağırdılar dondurulmuş spermlerimiz ve 6 tane embriyomuz var sizce ikinci denemeyi kaç ay sonra yaparlar:18::18:

canım teşekkürler.inşallah mutlu son olur emeğinin karşılığı.allahım hayırlı ,sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.tutunma iğnesinin ismini yazarmısın.

mrb.benimde ilk tüp bebek denemem ekim ayındaydı ve neyazıkki negatif sonuçlandı.2 regli geçirdikten yani iki ay sonra gel dedi doktorum.şimdi ocak ayı reglimde dondurulmuşla deneyeceğim.tüp bebekten hemen sonra tekrar dondurulmuşla denemek doğru değil.çünkü rahimin toparlanması,temizlenmesi ve vücudun yüklenen hormonlardan arınması için en az 2 ay geçmesi gerekiyor.bence sen gereken araştırmaları yapmadan hemen tedaviye başlama

canım teşekkürler.inşallah mutlu son olur emeğinin karşılığı.allahım hayırlı ,sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.tutunma iğnesinin ismini yazarmısın.

iyi dilklerin için teşekkürler canım.DECAPEPTYL 0.1 mg iğnenin adı ilk tüp bebekde vurulup vurulmadıgımı hatırlamıyorum
su topladım hastanede yattım çok problemliydi.
kızlar bugüne kadar hiçbir şikayetim olmadı ama bugün gögüslerim şişti sertleşti anlamadım
hiç el değmiyor acaba ilaçlardanmı. bugün ilk kez dışarı çıktım arabayla tur attık
iyi geldi.....son 6 gün bi an önce geçer inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…