Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

mrb.decapeptyl hormon iğnesi olduğu için göğüste şişlik yapabilir.merak etme...

yuppiiiiiiiiiiiiiii.çok sevindim.allah hepimize böyle mucizeler nasip etsin inşallahh.....canım bizimde erkek infertilitesi.her ay senin gibi bir mucize bekliyorum bende,sonuçta bir tane spermatazoon yumurtayı döllüyor allah ol derse olur canım...eşinin sperm sayısı kaçtı ?belki bizimde olur allahtan umut kesilmez.

ya kızlar benim 7 günüm hiçbir belirtim yok gğüslerim bile sertlesmedi korkuyorum gene ilk denememdeki gibi negatif sonucunu almaya birde aramızda evde kan test öncesi ezzane testi yapıpda 2 cizgiyi gren varmı acaba

slm kızlar transfer gunum bellı olduçç31 aralık yanı yılbasında..bu kez kendımı fazla kabtırmıcamççyıner 4 ay once donmuslarla hamıle kalmıstım ama malesef 7 haftalıkken dusmustu...eskıden sadece pozıtıfı gorsem yeter dıyodum gerısı gelır ıns..ama sımdı allahım sen hayırlı saglıklı evlat verıp kucagıma almayıda nasıp et..

gozde arkadasımızıda senıde cooooooooook tbr edıyorum ıns kucagınada alırısn rabbım saglıklı evlatlar versın...

ya kızlar benim 7 günüm hiçbir belirtim yok gğüslerim bile sertlesmedi korkuyorum gene ilk denememdeki gibi negatif sonucunu almaya birde aramızda evde kan test öncesi ezzane testi yapıpda 2 cizgiyi gren varmı acaba

slm ıns hamılesındır benımde pek belırtım yoktu ama hamıleydım ben 8 gunu cıft cızgıyı gormustum..sen yaptınmı pekı ayyy ıns vardır yaaaaaaaa..rabbım bebegıne kavusturu ınss

slm ıns hamılesındır benımde pek belırtım yoktu ama hamıleydım ben 8 gunu cıft cızgıyı gormustum..sen yaptınmı pekı ayyy ıns vardır yaaaaaaaa..rabbım bebegıne kavusturu ınss

sağol canım ben dün yaptım 7 günümdü dayanamadım tek cizgim cıktı tabikide insan üzülüyor tabi ben olmıcak gibi hissediyorum ama olursada süpriz olsun diyorum allah hayırlısını nasip etsin cok istiyorum ama allah bilit nediyim

kuzum hepimiz dayanamyıp yapıyoruz test
ama 7. Gün çok erken idrarda çıkmaz
üzme kendini

selam arkadaşlar,bende aranızdayım dondurulmuş ile 2.tüp tedavimiz yapılıyor ve yarın transfer günüm,dün akşam çok midem bulandı,estrofem alıyorum 4 tane acaba o mu yapıyor ki,ilkinde hamile kaldım değerim 88 di ama düştü bebeğim,genetik araştrma yaptrdık kanda pıhtılaşma varmış ve bunun için iğne kullancakmışım,var mı aranzda benim gibi olan,razıyım hergün iğneye yeter ki gelsin bebeğim,ınş hepimiz kavuşuruz yavrulaımıza

mrb canım inşallah bu kez bebeğine kavuşursun ben birşey sorucam ikinciyi denemek için ne kadar ara veriliyor bende birincide bu ay negatif sonuç aldım

Hamile akldım düştü adet oldum,ondan sonraki ilk adetimin peşine başladık canım yani hiç ara vermeden,dondurulmşda ara vermek çok da gerekli değil dedi dr um,bide ben çok acele ettim,hemen olsun istedim,tadı damağımda kaldı bu duygunun ınş bidaha yaşar ve bu sefer devam eder...bi önceki transferim 25 ekimdi,şimdi 29 aralık

ah be adacım...işte diyecek kelime bulamadığım bir an..dün bende rapor için başvurdum...sırada beklerken transfer olacaklarla sohbet ettim , sonuç bekleyenlerle konuştum...zor ya hepimiz için zor ve inan acını taaa içimde hiseetim kardeşim..allah yardım etsin sana

edutcum, teşekkür ederim.. inşallah senin işlerin su gibi akar gider ve meleğine en kısa zamanda kavuşursun. bütün arkadaşlarımız ve kendim için duam bu.

merhaba ankara bende bu ay negatif sonuç alanlardanım şimdi adet oldum yarın dr a gideceğim bir dahaki ay inşallah dondurulmuş olucak. Benim 4+4 iki seferlik var bakalım inşallah hepimizinkiler tutnurlar...

kuzum hepimiz dayanamyıp yapıyoruz test
ama 7. Gün çok erken idrarda çıkmaz
üzme kendini

tşk ederim içime su serptin dünkü yaptığımı kenara kotmustum bugun baktım 2 cizgi olmus ama soluk ezzaneci hamile demiş dayanamadım bugunde yaptım tek cizgi cıktı kafam karıstı birde tok karnına yapmısdım bidaha yapmıcam valla üzülüyorum yoksa hala umudum var kaldım dieeee

merhaba bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum canım ilk denememde deger çok düşük çıktı gelişmedi genetik testdede kanda pıhtılaşma çıktı. bugün trasferin 6. günü bi haftam kaldı test gününe hergün vuruluyorum iğnemi.şimdiye kadar herşey yolunda bakalım hayırlsı hakkımızda...

canım sters yapma bekle kandan varsa çıcaktır
lütfen eğer varsa bu stres onu kötü etkiler
rahat ol
inşşşş hamişisndir

mrb bende ilk denememde dayanamadım 6günü yaptım ikinci çizgi çıktı ama net değildi silinmiş gibiydi 3gün sonra kan testi yaptım negatifti hiç birşey anladım o yüzden kafana takma.bende şaşrdım şok oldum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…