iyi dilklerin için teşekkürler canım.DECAPEPTYL 0.1 mg iğnenin adı ilk tüp bebekde vurulup vurulmadıgımı hatırlamıyorum
su topladım hastanede yattım çok problemliydi.
kızlar bugüne kadar hiçbir şikayetim olmadı ama bugün gögüslerim şişti sertleşti anlamadım
hiç el değmiyor acaba ilaçlardanmı. bugün ilk kez dışarı çıktım arabayla tur attık
iyi geldi.....son 6 gün bi an önce geçer inşallah
Kızlar hala şoktayım.............Tedaviye başlamak için adet bekliyodum biliyosunuz............Normal yolla asla hamile kalamazsınız dedi doktorlar..Erkek infertilitesi bi de...Morfolojimiz sıfırdı.....Hareketlilik, sayı hepsi felaket.................Rabbimin mucizesi bu.................Doktora gittim..Değerim 2000 çıktı...Haftaya gel usg bakalım dedi...........Kızlar yaradana sığınalım.....Şoktayım...Kutlamalar çok güzel teşekkürler ama haketti benm mucizem bunu.....................
ya kızlar benim 7 günüm hiçbir belirtim yok gğüslerim bile sertlesmedi korkuyorum gene ilk denememdeki gibi negatif sonucunu almaya birde aramızda evde kan test öncesi ezzane testi yapıpda 2 cizgiyi gren varmı acaba
slm ıns hamılesındır benımde pek belırtım yoktu ama hamıleydım ben 8 gunu cıft cızgıyı gormustum..sen yaptınmı pekı ayyy ıns vardır yaaaaaaaa..rabbım bebegıne kavusturu ınss
sağol canım ben dün yaptım 7 günümdü dayanamadım tek cizgim cıktı tabikide insan üzülüyor tabi ben olmıcak gibi hissediyorum ama olursada süpriz olsun diyorum allah hayırlısını nasip etsin cok istiyorum ama allah bilit nediyim
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
arkadaşlarım hepiniz bana çok destek olmuştunuz, sizlere yazmadan edemedim.. haberlerim güzel değil ama hiçbirinizin umudu kırılmasın, çünkü bu benim kaderim, benim zamanımın gelmemiş olmasından kaynaklanıyor..
içimde bir kese var, ama o kesenin içinde kızım ya da oğlumun kalbi atmıyor, içinde benim yavrum yok.. bomboş bir keseyi büyütmek için çırpınmışım meğerse.. olsun, buna da şükür, Rabbim beterinden saklasın.. perşembe günü kesemle yollarımız ayrılacak bir aksilik olmazsa.. bu kısacık sürede bile anneliği hissetmek güzeldi.. 2010'u böyle buruk kapatmak varmış kısmetimizde. inşallah 2011 çok daha mutlu ve umutlu bir yıl olur hepimiz için, hissettiğim anneliği tamamına erdirmek kısmet olur bu defa inşallah... bugüne kadar vermiş olduğunuz destek için herbirinize ayrı ayrı teşekkürler.. dilerim sizin yolunuza benimki gibi engeller çıkmadan kavuşuverirsiniz yavrularınıza. hepinizi öpüyorum[/
caanııım hiç üzülme geçmişolsun öncelikle Allah sağlık ve huzur verdikten sonra herşey olur zaten eğer çok istiyorsak ve olmuyosa mutlaka bi sebebi vardır.
İnşallah 2011 de tek tek hepimiz o güzel duyguyu yaşarız ve 2012 ye anne olarak gireriz.
kendine çok dikkat et ve unutma bikez olduysa tekrar neden olmasın...
selam arkadaşlar,bende aranızdayım dondurulmuş ile 2.tüp tedavimiz yapılıyor ve yarın transfer günüm,dün akşam çok midem bulandı,estrofem alıyorum 4 tane acaba o mu yapıyor ki,ilkinde hamile kaldım değerim 88 di ama düştü bebeğim,genetik araştrma yaptrdık kanda pıhtılaşma varmış ve bunun için iğne kullancakmışım,var mı aranzda benim gibi olan,razıyım hergün iğneye yeter ki gelsin bebeğim,ınş hepimiz kavuşuruz yavrulaımıza
[ı]arkadaşlarım hepiniz bana çok destek olmuştunuz, sizlere yazmadan edemedim.. Haberlerim güzel değil ama hiçbirinizin umudu kırılmasın, çünkü bu benim kaderim, benim zamanımın gelmemiş olmasından kaynaklanıyor..
Içimde bir kese var, ama o kesenin içinde kızım ya da oğlumun kalbi atmıyor, içinde benim yavrum yok.. Bomboş bir keseyi büyütmek için çırpınmışım meğerse.. Olsun, buna da şükür, rabbim beterinden saklasın.. Perşembe günü kesemle yollarımız ayrılacak bir aksilik olmazsa.. Bu kısacık sürede bile anneliği hissetmek güzeldi.. 2010'u böyle buruk kapatmak varmış kısmetimizde. Inşallah 2011 çok daha mutlu ve umutlu bir yıl olur hepimiz için, hissettiğim anneliği tamamına erdirmek kısmet olur bu defa inşallah... Bugüne kadar vermiş olduğunuz destek için herbirinize ayrı ayrı teşekkürler.. Dilerim sizin yolunuza benimki gibi engeller çıkmadan kavuşuverirsiniz yavrularınıza. Hepinizi öpüyorum[/ı]
selam arkadaşlar,bende aranızdayım dondurulmuş ile 2.tüp tedavimiz yapılıyor ve yarın transfer günüm,dün akşam çok midem bulandı,estrofem alıyorum 4 tane acaba o mu yapıyor ki,ilkinde hamile kaldım değerim 88 di ama düştü bebeğim,genetik araştrma yaptrdık kanda pıhtılaşma varmış ve bunun için iğne kullancakmışım,var mı aranzda benim gibi olan,razıyım hergün iğneye yeter ki gelsin bebeğim,ınş hepimiz kavuşuruz yavrulaımıza
kuzum hepimiz dayanamyıp yapıyoruz test
ama 7. Gün çok erken idrarda çıkmaz
üzme kendini
tşk ederim içime su serptin dünkü yaptığımı kenara kotmustum bugun baktım 2 cizgi olmus ama soluk ezzaneci hamile demiş dayanamadım bugunde yaptım tek cizgi cıktı kafam karıstı birde tok karnına yapmısdım bidaha yapmıcam valla üzülüyorum yoksa hala umudum var kaldım dieeee
sağol canım ben dün yaptım 7 günümdü dayanamadım tek cizgim cıktı tabikide insan üzülüyor tabi ben olmıcak gibi hissediyorum ama olursada süpriz olsun diyorum allah hayırlısını nasip etsin cok istiyorum ama allah bilit nediyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?