kızlar ben size bir şey sormak istiyorum ilk transferimin üzerinden aylar geçti ama halen kafam karışık benim kanda gebelik testimimn sonucu ilk 720 di iki gün sonra yaptığım 200 çıktı merakım bebeğim benimle kaldımı yoksa hiçmi tutunmadı?
negatif sonucu aldıktan sonra dün sabah adet oldum ve bugün doktoruma gittim. Rahim, yumurtalıklar gayet iyiymiş. 2 ay dinlenme dedi şubat adetimle tekrar gdeceğim dondurulmuşlarımla başlayacağız tekrar bakalım kısmet inşallah bu sefer olacak. dONDURULMUŞ TRANSFERİ NE KADAR sürüyor şubat adetim şubatın sonunda, martın kaçını bulur transfer kızlar..
arkadaşlarım hepiniz bana çok destek olmuştunuz, sizlere yazmadan edemedim.. haberlerim güzel değil ama hiçbirinizin umudu kırılmasın, çünkü bu benim kaderim, benim zamanımın gelmemiş olmasından kaynaklanıyor..
içimde bir kese var, ama o kesenin içinde kızım ya da oğlumun kalbi atmıyor, içinde benim yavrum yok.. bomboş bir keseyi büyütmek için çırpınmışım meğerse.. olsun, buna da şükür, Rabbim beterinden saklasın.. perşembe günü kesemle yollarımız ayrılacak bir aksilik olmazsa.. bu kısacık sürede bile anneliği hissetmek güzeldi.. 2010'u böyle buruk kapatmak varmış kısmetimizde. inşallah 2011 çok daha mutlu ve umutlu bir yıl olur hepimiz için, hissettiğim anneliği tamamına erdirmek kısmet olur bu defa inşallah... bugüne kadar vermiş olduğunuz destek için herbirinize ayrı ayrı teşekkürler.. dilerim sizin yolunuza benimki gibi engeller çıkmadan kavuşuverirsiniz yavrularınıza. hepinizi öpüyorum
hayırlısı olsun canım dondurulmuş tedavisi çok rahat oluyo ben şu ana kadar 2 kez gittim ve haftaya salıda tarnsferim olacak yani adetimin 16. günü inşallah bu defa kavuşacağım bebeğime....adetinin 15. veya 18. günü transferin olur canım
çok teşekkürler canım bilgilerin için, inşallah bu sefer kavuşacağız Allahın izniyle dondurulmuşlarla şans ne kadar bilmiyorum ama Allah verdimi verir buna inanıyorum. Senin kaç tane dondurulmuş vatdı kaliteleri nasıldı..
benim 3 tane 5. gün embriyosu var canım 5. güne kadar dayanabildikleri için kaliteleri çok ii dediler bilmiyorum bakalım ne olacak inşallah bu ay transferim olur geçen ay olmadı rahim ice olduğu için dün 8 mm idi galiba bu sefer kalınlaşıyo inşallah olur çünkü çok stres yaptım bu ay senin kaç tane embriyon var dondurulmuş
benim 5.gün 4+4 iki kerelik toplam 8 tane var canım. Bugün rahim kalınlığıma baktı dr gayet iyi dedi zaten benim rahim problemim hiç olmadı bakalım inşallah tek embriyomu ettireceksin tarnsfer. yoksa hepsinimi
bana kalsa hepsini isterim ama yasa gereği 1 tane olacak canım hayırlısı rabbim verecekse 1 taneylede veriri inşallah. bu site bana o kadar iyi geliyoki konuştukça rahatlıyor insan çevremdekiler çok meraklı ne oluya ne yaptın ne dedi dr bunaltıyolar beni anlatamıyorum onlara ... ama aynı şeyleri paylaştığım insanlarla konuşmak çok güzel
˚˛*˛°.˛*.˛°˛.*★2011★ yeniyıl'da★* 。*˛.
˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛.*.★*herşey*★ 。*
˛. (´• ̮•*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.♥gönlünüzce olsun♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。2011
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
Inşallahhh yeni yılda bebişlerimizlee mutlu oluruzzzz
˚˛*˛°.˛*.˛°˛.*★2011★ YENİYIL'DA★* 。*˛.
˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛.*.★*HERŞEY*★ 。*
˛. (´• ̮•*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.♥GÖNLÜNÜZCE OLSUN♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。2011
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
inşallahhh yeni yılda bebişlerimizlee mutlu oluruzzzz
evet aynen canım aynı şeyleri yaşayan insanlatrla bunları konuşmak çok iyi geliyor banada çevremdekilere ne dersem beni sizin gibi anlamaları mümkün deil o yüzden bende burayı çok seviyorum inşallah hamile haberlerimizi birbirmize vermemiz nasip olur canım...
amin canım inşallah hepimiz hamileyizzzz dicez burda
merhaba bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum canım ilk denememde deger çok düşük çıktı gelişmedi genetik testdede kanda pıhtılaşma çıktı. bugün trasferin 6. günü bi haftam kaldı test gününe hergün vuruluyorum iğnemi.şimdiye kadar herşey yolunda bakalım hayırlsı hakkımızda...
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ama öncedende takipteydim. mayısta ilk tüp bebek denememi yaptım. olmadıdondurulmuşlarım var 2 tanecik biri 8 biri 10 hücreli allah nasip ederse bu ayın 17 sinde transferim olacak lütfen bana dua edin allah sizinde yardımcınız olsun. iyi ve bebişlerimize kavuşacağımız bir yıl olsun 2011 inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?