Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

kızlar ben size bir şey sormak istiyorum ilk transferimin üzerinden aylar geçti ama halen kafam karışık benim kanda gebelik testimimn sonucu ilk 720 di iki gün sonra yaptığım 200 çıktı merakım bebeğim benimle kaldımı yoksa hiçmi tutunmadı?

canım sanırım bebeğin tutunmuş sonra düşmüş geçmişi boşver bak benimde ilki tutundu ama kalp atışlarını duyamadım alındı şimdi ikinciye başladım ve ayın 3. de transferim allah nasip ederse sende onu unut yeni tedavini düşün canım rabbim bizde nasip edeck inşallah

negatif sonucu aldıktan sonra dün sabah adet oldum ve bugün doktoruma gittim. Rahim, yumurtalıklar gayet iyiymiş. 2 ay dinlenme dedi şubat adetimle tekrar gdeceğim dondurulmuşlarımla başlayacağız tekrar bakalım kısmet inşallah bu sefer olacak. dONDURULMUŞ TRANSFERİ NE KADAR sürüyor şubat adetim şubatın sonunda, martın kaçını bulur transfer kızlar..

hayırlısı olsun canım dondurulmuş tedavisi çok rahat oluyo ben şu ana kadar 2 kez gittim ve haftaya salıda tarnsferim olacak yani adetimin 16. günü inşallah bu defa kavuşacağım bebeğime....adetinin 15. veya 18. günü transferin olur canım

canım benim seni çok ii anlayorum bunda 7 ay önce bende aynı şeyleri yaşadım unutmak çok zor biliyorum ama elimizden hiç bişey gelmiyor rabbim nasip etmiyorsa olmuyor belkide bizim için böylesi hayırlıdır rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

çok teşekkürler canım bilgilerin için, inşallah bu sefer kavuşacağız Allahın izniyle dondurulmuşlarla şans ne kadar bilmiyorum ama Allah verdimi verir buna inanıyorum. Senin kaç tane dondurulmuş vatdı kaliteleri nasıldı..

benim 3 tane 5. gün embriyosu var canım 5. güne kadar dayanabildikleri için kaliteleri çok ii dediler bilmiyorum bakalım ne olacak inşallah bu ay transferim olur geçen ay olmadı rahim ice olduğu için dün 8 mm idi galiba bu sefer kalınlaşıyo inşallah olur çünkü çok stres yaptım bu ay senin kaç tane embriyon var dondurulmuş

benim 5.gün 4+4 iki kerelik toplam 8 tane var canım. Bugün rahim kalınlığıma baktı dr gayet iyi dedi zaten benim rahim problemim hiç olmadı bakalım inşallah tek embriyomu ettireceksin tarnsfer. yoksa hepsinimi

benim 5.gün 4+4 iki kerelik toplam 8 tane var canım. Bugün rahim kalınlığıma baktı dr gayet iyi dedi zaten benim rahim problemim hiç olmadı bakalım inşallah tek embriyomu ettireceksin tarnsfer. yoksa hepsinimi

bana kalsa hepsini isterim ama yasa gereği 1 tane olacak canım hayırlısı rabbim verecekse 1 taneylede veriri inşallah. bu site bana o kadar iyi geliyoki konuştukça rahatlıyor insan çevremdekiler çok meraklı ne oluya ne yaptın ne dedi dr bunaltıyolar beni anlatamıyorum onlara ... ama aynı şeyleri paylaştığım insanlarla konuşmak çok güzel

evet aynen canım aynı şeyleri yaşayan insanlatrla bunları konuşmak çok iyi geliyor banada çevremdekilere ne dersem beni sizin gibi anlamaları mümkün deil o yüzden bende burayı çok seviyorum inşallah hamile haberlerimizi birbirmize vermemiz nasip olur canım...

˚˛*˛°.˛*.˛°˛.*★2011★ YENİYIL'DA★* 。*˛.
˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛.*.★*HERŞEY*★ 。*
˛. (´• ̮&#8226*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.♥GÖNLÜNÜZCE OLSUN♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。2011
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .

inşallahhh yeni yılda bebişlerimizlee mutlu oluruzzzz

yaaaaaaaaa inşşşşşşşşşşşşşş
nekdar güzel olurdu yeni yıl hadiyesi olsa

kızlar bişey sorcam.şimdi ben pazartesi günü hasta oldum.biliyosunuz dondurulmuşlarla transferim olcak..bugün doktora gittim.ilaçlara başladık 3.gün..yalnız ilaçlar biraz farklı geldi..size sormak istedim.aspirinin,elevitin dışında...estrofem günde iki defa,dhea 25mgr sabah akşam..melatonin 3mgr gece yatmadan alıcam.ama kafam karıştı biraz.bu iaçlardan bildiginiz varmı..

aminnnnnnnnn canım inşallah 2011 de herkesin kucağı dolar inşallah rabbim nasip eeder...

amin canım inşallah hepimiz hamileyizzzz dicez burda

aa demek seninle aynı kaderi paylaşıyoruz,sen nerede yaptrdın canım tüp bebeği,ve iğnen hergün mü,bana gün aşırı vur dediler,benim transferim dün oldu dün başladık iğneye ama çok canım yandı,eşim mi beceremedi anlamadım,fındık gibi oldu morardı,tarif edermisin nasıl ve nereden ve kaçlık vuruluyorsun

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ama öncedende takipteydim. mayısta ilk tüp bebek denememi yaptım. olmadı dondurulmuşlarım var 2 tanecik biri 8 biri 10 hücreli allah nasip ederse bu ayın 17 sinde transferim olacak lütfen bana dua edin allah sizinde yardımcınız olsun. iyi ve bebişlerimize kavuşacağımız bir yıl olsun 2011 inşallah...

inşallahhh canımm allah dondurulmuş bebeklerimizle yüzümüzü güldürsünn allah herşeyin hayırlısı versinn aminnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…