Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canım ben mayada yaptırıdım iğnem 0.4 bi arkadaşımada gün aşırı demişler onunki 0.2 di..sanırım
kan degerlerine göre hergün yada gün aşırı oluyor. canım iğne yakıcı bi iğne vuruldukdan sonra yanıyor bol kolonyalı pamukla ovala benim kollar mosmor oldu. inşalla 2011 bize uğurlu gelir...

meraba ayben. bende dondurulmuşlarla başlıcam mayada. tam ollarak ayrıntılı kullandığın ilaçları ,kaç gün kullandığını yazarmısın canım. bide kaçıncı gün yapıldı transferin ve kim yaptı?

amin canım seninle aynı kaderi paylaşan o kadatr çok arkadaşın varki hepimiz birbirimize destek olacağız. Benimde bu ay negatif le sonuçlanan denemem oldu şubat ayı adetimle dondurulmuşlara başlayacağız hepimizin bir gün burada hamileyim diye bağıracağını biliyorum buna inanıyorum ......

kızlar hepinizin yeni yılını kutlarım umarın size mutluluk getirir yeni yıl ben birsey ğrenmek istiyorum hamile kalıpta calısan varmı bu calışma düşük tehlikesi yaratırmı bunu cok merek ediyorum cevap için şimdiden tesekkkür ederim artı safak 2:) 1 ocak ta hamile kalıp kalmadığım belli olcak :):):)

kızlar hepinizin yeni yılını kutlarım umarın size mutluluk getirir yeni yıl ben birsey ğrenmek istiyorum hamile kalıpta calısan varmı bu calışma düşük tehlikesi yaratırmı bunu cok merek ediyorum cevap için şimdiden tesekkkür ederim artı safak 2:) 1 ocak ta hamile kalıp kalmadığım belli olcak :):):)

transfer öncesi adetden hemen sonra coraspirin.estrofem,(1 tablet )şuan 4 tablet içiyorum tek seferde,elevit vitamin,prednol,transferden sonrada kanda pıhtılaşma oldugu için iğne vuruluyorum birde progestona başladım sabah öğle akşam 2 şer tablet içiyorum,bu ilaçlar hastanede reçete ediliyor kendi cebinizden almayın mutlaka siz söyleyin reçeteye yazmalarını çünkü özel hastane oldu maya,ayın 22 sinde transferim oldu 3. gün embriyosu adnan bey yaptı, ben adnan beyden çok memnunum. çok ilgilendi sağolsun...arkadaşlar dondurulmuşlarla olduğu için inanılmaz rahat oluyosunuz bu rahatlıkdan rahatsız oldum ben neden hiçbir belirti yok diye.... ama çevremdekiler herşeyin yolunda olmasına seviniyorlar.. şafak 3....

inşallah yeni yılda bebeklerimizi kucağımıza alırız sanada bol şans güzel haberlerini bekliyoruz...

yeni yılınız kutu olsun sağlık ve mutluluk içinde geçsin umarım bu yıl hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırızdoya doya öper doya doya koklarız

hayırlı olsun canım Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah. bende adnan beyden çok memnunum ama bazen ağzından laf almak baya bi zor oluyo ama genede işinin ehli.bide bu kan pıhtılaşması sonucunu nasıl anladılar. ben genetik testlerimi yaptırdım. mthr ile başlayanlar heterozigot çıktı. araştırdığım kadarıyla pıhtılaşmayla ilgiliymiş. sendeki değerler nasıl. bide kullandığın iğne lucrin gibi karından kendi kendine yapışan bi iğnemi?

slm kızlae bu gun dondurulmus transferım var...lutfen dualarınızı esırgemeyın ıns bu son denemem olur da bebısıme kavusurum..benım ve burdakı herkesın yenıyılda kucaklları bebısle dolar ınsss

günaydııııııııııııııııııııı
Hayırlı cumalaar
açılanellerimizi boş dönmesin
rabbim dualrımızı dileklerimizi kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
çıkmış olduğumuzu bu yolda bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar .... bugün hiç iyi değilim estrofem kullanıyorum dün gece göğsümden süt geldi böyle bişey yaşayan var mı çok korkuyorum yine ertelenecek diye(((

aminnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar .... Bugün hiç iyi değilim estrofem kullanıyorum dün gece göğsümden süt geldi böyle bişey yaşayan var mı çok korkuyorum yine ertelenecek diye(((

canım hasasiyet oluşturuyor
ama süt gelme oayını bilmiyorum
hormaonlarıla ilğilidir has görüş ilaçlarında düzenleme falan yapalar belki

herkese hayırşı cumalar ve mutlu yıllar 2011 bizlere inşallah bebişlerimizi verir. Bu yıl bütün annelerin yüzü güler inşallah.......

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar .... bugün hiç iyi değilim estrofem kullanıyorum dün gece göğsümden süt geldi böyle bişey yaşayan var mı çok korkuyorum yine ertelenecek diye(((

aa hadi ya öyle bi etkisi mi varmış,çok şaşırdım,ben dikkat etmedim göğüslerime ama bilmiyorum ki yaptımı,bende şuan 4 er alıyorum,korkma ınş bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…