aa demek seninle aynı kaderi paylaşıyoruz,sen nerede yaptrdın canım tüp bebeği,ve iğnen hergün mü,bana gün aşırı vur dediler,benim transferim dün oldu dün başladık iğneye ama çok canım yandı,eşim mi beceremedi anlamadım,fındık gibi oldu morardı,tarif edermisin nasıl ve nereden ve kaçlık vuruluyorsun
canım ben mayada yaptırıdım iğnem 0.4 bi arkadaşımada gün aşırı demişler onunki 0.2 di..sanırım
kan degerlerine göre hergün yada gün aşırı oluyor. canım iğne yakıcı bi iğne vuruldukdan sonra yanıyor bol kolonyalı pamukla ovala benim kollar mosmor oldu. inşalla 2011 bize uğurlu gelir...
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ama öncedende takipteydim. mayısta ilk tüp bebek denememi yaptım. olmadıdondurulmuşlarım var 2 tanecik biri 8 biri 10 hücreli allah nasip ederse bu ayın 17 sinde transferim olacak lütfen bana dua edin allah sizinde yardımcınız olsun. iyi ve bebişlerimize kavuşacağımız bir yıl olsun 2011 inşallah...
meraba ayben. bende dondurulmuşlarla başlıcam mayada. tam ollarak ayrıntılı kullandığın ilaçları ,kaç gün kullandığını yazarmısın canım. bide kaçıncı gün yapıldı transferin ve kim yaptı?
canım sanırım bebeğin tutunmuş sonra düşmüş geçmişi boşver bak benimde ilki tutundu ama kalp atışlarını duyamadım alındı şimdi ikinciye başladım ve ayın 3. de transferim allah nasip ederse sende onu unut yeni tedavini düşün canım rabbim bizde nasip edeck inşallah
transfer öncesi adetden hemen sonra coraspirin.estrofem,(1 tablet )şuan 4 tablet içiyorum tek seferde,elevit vitamin,prednol,transferden sonrada kanda pıhtılaşma oldugu için iğne vuruluyorum birde progestona başladım sabah öğle akşam 2 şer tablet içiyorum,bu ilaçlar hastanede reçete ediliyor kendi cebinizden almayın mutlaka siz söyleyin reçeteye yazmalarını çünkü özel hastane oldu maya,ayın 22 sinde transferim oldu 3. gün embriyosu adnan bey yaptı, ben adnan beyden çok memnunum. çok ilgilendi sağolsun...arkadaşlar dondurulmuşlarla olduğu için inanılmaz rahat oluyosunuz bu rahatlıkdan rahatsız oldum ben neden hiçbir belirti yok diye.... ama çevremdekiler herşeyin yolunda olmasına seviniyorlar.. şafak 3....
günaydııııııııııııııııııııı
Hayırlı cumalaar
açılanellerimizi boş dönmesin
rabbim dualrımızı dileklerimizi kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
çıkmış olduğumuzu bu yolda bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar .... Bugün hiç iyi değilim estrofem kullanıyorum dün gece göğsümden süt geldi böyle bişey yaşayan var mı çok korkuyorum yine ertelenecek diye(((
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar .... bugün hiç iyi değilim estrofem kullanıyorum dün gece göğsümden süt geldi böyle bişey yaşayan var mı çok korkuyorum yine ertelenecek diye(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?