hayırlı olsun canım Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah. bende adnan beyden çok memnunum ama bazen ağzından laf almak baya bi zor oluyo ama genede işinin ehli.bide bu kan pıhtılaşması sonucunu nasıl anladılar. ben genetik testlerimi yaptırdım. mthr ile başlayanlar heterozigot çıktı. araştırdığım kadarıyla pıhtılaşmayla ilgiliymiş. sendeki değerler nasıl. bide kullandığın iğne lucrin gibi karından kendi kendine yapışan bi iğnemi?
aa hadi ya öyle bi etkisi mi varmış,çok şaşırdım,ben dikkat etmedim göğüslerime ama bilmiyorum ki yaptımı,bende şuan 4 er alıyorum,korkma ınş bişey olmaz
arkadaşlar bu gün sabahtan evde kuran okuttum hepimiz için de dua ettim rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah amin...
arkadaşlar bu gün sabahtan evde kuran okuttum hepimiz için de dua ettim rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah amin...
kızlar sonucum negatif yine yok kötüyüm uyuyamıyorum ve hala hastalanmadım 5 gün gecti kanamam gelse birazdaha ktü olucam galiba sanki kan testi yalan sylüyorda hamileyim gibisanırım negatif cıkıpta hamile olan olmamısıtır offf ya sıkılıyorum bunalıyorum ilkinde bukadar kötü olmamısdım bu 2 ci dondurulmusumdan cok umutluydum ama olmadı işte üzügünmmmmm......................sintra...........negatif
kızlar sonucum negatif yine yok kötüyüm uyuyamıyorum ve hala hastalanmadım 5 gün gecti kanamam gelse birazdaha ktü olucam galiba sanki kan testi yalan sylüyorda hamileyim gibisanırım negatif cıkıpta hamile olan olmamısıtır offf ya sıkılıyorum bunalıyorum ilkinde bukadar kötü olmamısdım bu 2 ci dondurulmusumdan cok umutluydum ama olmadı işte üzügünmmmmm......................sintra...........negatif
merhaba sintra olsun hayırlısı böyle imiş diyelim Allah ın vermediyse vardır bir bildiği sende öyle de oldumu canım..bu ikinci dondurulmuş denemenmiydi 2 kerelik mi dondurmuştun.
yılın ilk gününden ilk seam benden olsunherkes iyidir inşallah.fatmanur gelmiyor artık takip ediyosa bizleri haberdar ederse çok seviniriz durumundan..geshenkten hala ses seda yok,averecan ne yaptı oda kayıplarda nur jaluse nerde bu kızlar :26: idilcik inşallah herşey yolunda giderde ki gideceğine inanıyorum sayılı günler sonra yavrucuğuna kavuşursun acayip heyecan yaptım bilesin:18:
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah sizler bize topiğimizde size uğur getirsin 2011 in ilk aylarında hepimiz patır patır hamile listesine dökülelim inşalllaaaaaaaaaaaaahhhhh
haydi çok öperek ayrılıyorum şimdilik kalın sağlıcakla
mekanın güzel anne adaylarııına mutlu yıllar diliyor, ve diyorumki yeni yılda tüm hayallerinizle kucaklaşmanız dileğiyle inşalaaaaahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?