Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canım ben degerlerime bakmadım o kadar çok tahlil vardıki doktora faksladık,ilk gittigimiz gün pıhtılaşma oldugunu söylediler iğnenin adı CLEXANE kol yada göbekden vuruluyor ..gonal f benziyo bi nevi...

aa hadi ya öyle bi etkisi mi varmış,çok şaşırdım,ben dikkat etmedim göğüslerime ama bilmiyorum ki yaptımı,bende şuan 4 er alıyorum,korkma ınş bişey olmaz

bende dün gece farkettim çok üzüldüm bu ayda olmıcak diye ama dr bişey olmaz dedi çok şükür şu anda bende 4 tane alıyorum bugün clexan prognex crinon jel tetra ve prednol de başladım ilaç içmekten delirmek üzereyim

arkadaşlar bu gün sabahtan evde kuran okuttum hepimiz için de dua ettim rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah amin...

KIZLARRR YENİ YIL SAĞLIK VE HUZUR GETİRSİN
BİRDE TABİKİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİGETİRSİN HEPİMİZEEEEEEEEEEEEE

yılın ilk gününden ilk seam benden olsun herkes iyidir inşallah.fatmanur gelmiyor artık takip ediyosa bizleri haberdar ederse çok seviniriz durumundan..geshenkten hala ses seda yok,averecan ne yaptı oda kayıplarda nur jaluse nerde bu kızlar :26: idilcik inşallah herşey yolunda giderde ki gideceğine inanıyorum sayılı günler sonra yavrucuğuna kavuşursun acayip heyecan yaptım bilesin:18:
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah sizler bize topiğimizde size uğur getirsin 2011 in ilk aylarında hepimiz patır patır hamile listesine dökülelim inşalllaaaaaaaaaaaaahhhhh
haydi çok öperek ayrılıyorum şimdilik kalın sağlıcakla

mekanın güzel anne adaylarııına mutlu yıllar diliyor, ve diyorumki yeni yılda tüm hayallerinizle kucaklaşmanız dileğiyle inşalaaaaahhhh

allahim hepimize saglikli huzurlu mutlu VE SAGLIKLI BEBEKLER VERSIN HEPIMIZE AMINNNNNNN
ALLAHIM DILEKLERIMIZI KABUL ET AMIN

herkese sağlıklı ,huzurlu ,mutlu ve varlıklı bir yıl diliyorum.inşallah bu yıl bize uğurlu gelir ve bebişlerimize kavuşuruz.herşey gönlünüzce olsun....

nasılsınız güzeliklerrrrrrrrr

Son düzenleme:
kızlar sonucum negatif yine yok kötüyüm uyuyamıyorum ve hala hastalanmadım 5 gün gecti kanamam gelse birazdaha ktü olucam galiba sanki kan testi yalan sylüyorda hamileyim gibi sanırım negatif cıkıpta hamile olan olmamısıtır offf ya sıkılıyorum bunalıyorum ilkinde bukadar kötü olmamısdım bu 2 ci dondurulmusumdan cok umutluydum ama olmadı işte üzügünmmmmm......................sintra...........negatif

günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrr

canım geçmiş olsun ne zordur iyi bilirim
allah yardım cın olsun atlatamayayı nasip etsin
üzülme demiyrum çünki mümkün değil üzülmemek kendini yıpratma

merhaba sintra olsun hayırlısı böyle imiş diyelim Allah ın vermediyse vardır bir bildiği sende öyle de oldumu canım..bu ikinci dondurulmuş denemenmiydi 2 kerelik mi dondurmuştun.

canım... ş,imdi söylenecek tek bir söz bile yok...sadece zaman, zaman saracak yüreğinin yaralarını..sabırlar diliyorum ancak nolur isyan ve pes etmee... çünkü bu bir sınav, çok zor ama kazanmalıyız...olacağına inanarark sonuna kadar savaşarak... allah kalbine ferahlık versin..

merhaba sintra olsun hayırlısı böyle imiş diyelim Allah ın vermediyse vardır bir bildiği sende öyle de oldumu canım..bu ikinci dondurulmuş denemenmiydi 2 kerelik mi dondurmuştun.

yokcanım 1 tane dondurulmusum vardı o baska yokdu zaten şimdi 3 denemem olacak tekrar iğneler tekrar yuakatımarta toplama offfffffffff neyse hayırlısı birsey diyecek takatım yok...

iyi ki varsın şeker :))) teşekkür ediyorumm.. az kaldı çarşamba kontrol.. uygunsa antalya yolcusu kalmasııınn :)) değilse de kısmett... moralim bozuldu biraz sintra için,, hatta çok bozuldu ama ol da anne olacak biliyorum.. hepimiz olacağız.. azimleee :))) hepinizi seviyorum ve bu aralar bilgisayarım kırıldığı için giremiyorum.. beni unutmayıınnn sakın..:))) öpüyorummm

doktorumla konusdum kızlar nadirde olsa kan testinde cıkmayanlar oldu dedi yani kücükte olsa hala umudum var hala hastalanmadım bugun 5 günüm bukadar uzarmı renkli gün ya ben 22 den 22 ye oluyordum hiç sasmadım bugune kadar offf dlircem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…