Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canım allah yardımcın olsun insan kendini her sonuca hazırladığını söylüyor ama biz umudumuz hiç kaybetmediğimiz için olumsuz olunca daha çok üzülüyoruz inşallah allah en kısa zamanda bebişine kavuşturur...

evet canım hepimizin ortak derdi malesef herkes aynı anlayışta olmuyor ama biririmizden güç alıyoruz inşallah yeni yıl hepimize getirir bebişlerimizi...

merhaba kızlar

cuma günü muayenem vardı end. kalınlığına baktılar 3 mm altında olması gerekirken 4-5 mm arası çıktı doktor önce erteleyelim dedi sonrada henüz adet görmemişsin adet olduğunda dökülüp incelir zaten devam edelim tedaviye dedi bende başladım hapa ama ben sadece estrofem kullanıyorum başka ilaç vermedi. herşey yolunda giderse ayın 17 sinde transferim olacak sizce bir sorun olurmu end kalınlığım yüzünden...

Cnm tedavim hayırlı olsun :)) Ben henüz dondurulmuş tedavisine başlamadım onun için yardımcı olamayacağım inşş herşey gönlünce olur

Cnm umudun hiç sönmesin :)) İnş güzel sonucunu yazarsın .
Eğer olumsuz olsa bile üzülmee vardır bir hayır de ( biliyorum demesi kolay diyorsun ) napalım allah daha kötü şeylerden korusun ve inan birgün mutlaka bizde burdan güzel sonuçlarımızı arkadaşlarımızla paylaşacağız :))

Kızlaaaaaaaaaaaaar yok mu tedaviye başlayanlar . Bizimle paylaşın :)) topiğimiz sakin ilerliyoooor

merhaba kızlar bende bugün sonucumu aldım kocaman bi negatif. sintracım senin adına da çok üzüldüm
yeni yeni kendime geldim. kafamızda birsürü soru işaretleri oluştu 1. kalite 8 hücreli 3 gün embriyosu
kan değerim 0.04 önceki denememde 7 cıkmıştı.sintra senin değerin kaç çıktı...arkadaşlar dondurulmuş denemeden negatif sonuç alındıktan sonra testler isteniyormu araştırmadan gitmek istemiyorum hastaneyi aradım doktorun bana dönecegini söylediler arayan soran yok.... merkezi kesinlikle bırakacagım..

canım geçmiş olsun
gördüğün son negatif olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşş
canım nedendir bilmiyorum ama merkezler tedviye başlamadan önce o kadar çok arıyolar sonra bir kere bile ne oldu demiyorlar nasıl iş ya ben hiç anlamıyorum

Kızlaaaaaaaaaaaaar yok mu tedaviye başlayanlar . Bizimle paylaşın :)) topiğimiz sakin ilerliyoooor

canım yaaaaaaaaa NEKADAR İSTERDİM SİZLERE BİR ŞEYLER YAZMAYI
BENDE DONDURULMUŞLARI DENİYORUM DEMEYİ
AMA BENİM TEDAVİLERİMDE BİLE EMBİYOM OLMUYOR BAZI TEDAVİLERİM YARIM KALIYOR EMBİRYOM OLMADIĞI İÇİN

üzüldüm tatlım....ne diyim başka,çok ağır biliyorum. benim hastanem ilk başarısızdan sonra genetik test istedi yaptırdık, pıhtılaşma problemim olduğu anlaşıldı. 2. denemem dondurulmuşlarla olucak bu sefer pıhtılaşma için ilaç kullanıcakmışım.senin merkes nresi?

benim 0,2 cıktı ama halada hastalanmadım sen hastalandınmı hangi hastane canım ben özel safaktayım doktorum iyi ilgileniyor ama beni arastırma altına almadılar hiç sadece sarılık ve hebatip b testi yaptılar baska test hiç olmadım ve bende soracağım neden bende arastırma olmadı belki bendede sorun var ki tutmuyor

ben mayada yaptırdım ilk denemem kimyasal gebelik oldu, genetik tahlil istendi sizinki gibi aynen kanda
pıhtılaşma çıktı, iğnemide kullandım ama malesef olmadı, şimdiki aşama nedir hiçbilmiyorum tutunca merkez iyi tutmayınca kötü gibi olmasın, çok memnun kalarak gittim mayaya... ama şunu anladımki kampanyalar düzenleyen bir yer ticarete dökmüş gibi geliyo bana. bugün görüştügüm hemşire bana doktorun bize dondurulmuşla degilde tekrardan tedaviye başlayıp o embriyoların incelenmesini isteyecegini söyledi kafam öyle karıştıki.. şuan hiçbi fikrim yok merkez araştırcam ankarada ve kalan 2 dondurulmuş embriyomu başka yerde deneyecegim...

benim adet tarihim 7 si daha hastalanmadım,mayada yaptırdım ben,doktorla ilk gittigimizde görüştük sonraki uygulamaları başka bi doktor yapıyor,kimsal gebelikdi benim ilk denemem ondan sonra genetik tahlil istediler şimdi daha detaylı bi test isteyeceklermiş baştan hepsi araştırılsada bizde bu kadar eziyet çekmesek keşke ama hemşireye söyledigimde devlet izin vermiyormuş aşama aşama oluyormuş çok saçma geldi bana...

kızlar ben don. tedavisine başladım hatırlayanlar vardır. vuma günü ikinci kontrole gitiiğimde kist var dedi dr ve çarşamba günü gel aspire edeceğim dedi. neyse moral bozuk beklerken bugün regli oldum erken regi yani 15. günde. dr umu aradım aspireye gerek kalmadan kisti vücüdun atacak dedi.sevindim. neyse bu tedavilerde kist olabiliyormuş diye duydum sizden yaşayan var mı. birde endemetriumun ince mi olması gerekiyor anlamadım. eğer öyleyse soğan suyu içsek hem kisti engeller hem de rahim kalınlaşmaz. bu konuda bilgisi olan var mı ben şimdi egli oldum süreç şimdi nasıl işleyecek anlamadım.

Selam kızlar ekimde ilk denememden negatif almıştım.Dün Bismillah deyip dondurulmuş tedavime başladım hayırlısıyla dualarınızı bekliyorum.

Selam kızlar ekimde ilk denememden negatif almıştım.Dün Bismillah deyip dondurulmuş tedavime başladım hayırlısıyla dualarınızı bekliyorum.

hayırlısı olsun canım bende ayın 1 inde başladım dondurulmuş tedavisine aynı zamanlarda sonuç bekliyor olacağız allah yardımcımız olsun :)

canım benim sağol.
biz iyiyiz Allaha şükür 13. haftamıza girdik yarın kontrolüm var ondan sonraki günde Allah nasip ederse ikili test yaptırıcaz bana dua edin testin sonucu iyi çıksın hemen belli olmuyormuş bir haftayı buluyormuş sonuçların çıkması size haber veririm canlar.

hayırlısı olsun canım bende ayın 1 inde başladım dondurulmuş tedavisine aynı zamanlarda sonuç bekliyor olacağız allah yardımcımız olsun :)

İnşallah Rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın hepimizi AMİNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…