kızlar sonucum negatif yine yok kötüyüm uyuyamıyorum ve hala hastalanmadım 5 gün gecti kanamam gelse birazdaha ktü olucam galiba sanki kan testi yalan sylüyorda hamileyim gibisanırım negatif cıkıpta hamile olan olmamısıtır offf ya sıkılıyorum bunalıyorum ilkinde bukadar kötü olmamısdım bu 2 ci dondurulmusumdan cok umutluydum ama olmadı işte üzügünmmmmm......................sintra...........negatif
amin canım seninle aynı kaderi paylaşan o kadatr çok arkadaşın varki hepimiz birbirimize destek olacağız. Benimde bu ay negatif le sonuçlanan denemem oldu şubat ayı adetimle dondurulmuşlara başlayacağız hepimizin bir gün burada hamileyim diye bağıracağını biliyorum buna inanıyorum ......
merhaba kızlar
cuma günü muayenem vardı end. kalınlığına baktılar 3 mm altında olması gerekirken 4-5 mm arası çıktı doktor önce erteleyelim dedi sonrada henüz adet görmemişsin adet olduğunda dökülüp incelir zaten devam edelim tedaviye dedi bende başladım hapa ama ben sadece estrofem kullanıyorum başka ilaç vermedi. herşey yolunda giderse ayın 17 sinde transferim olacak sizce bir sorun olurmu end kalınlığım yüzünden...
doktorumla konusdum kızlar nadirde olsa kan testinde cıkmayanlar oldu dedi yani kücükte olsa hala umudum var hala hastalanmadım bugun 5 günüm bukadar uzarmı renkli gün ya ben 22 den 22 ye oluyordum hiç sasmadım bugune kadar offf dlircem.
merhaba kızlar bende bugün sonucumu aldım kocaman bi negatif. sintracım senin adına da çok üzüldüm
yeni yeni kendime geldim. kafamızda birsürü soru işaretleri oluştu 1. kalite 8 hücreli 3 gün embriyosu
kan değerim 0.04 önceki denememde 7 cıkmıştı.sintra senin değerin kaç çıktı...arkadaşlar dondurulmuş denemeden negatif sonuç alındıktan sonra testler isteniyormu araştırmadan gitmek istemiyorum hastaneyi aradım doktorun bana dönecegini söylediler arayan soran yok.... merkezi kesinlikle bırakacagım..
Kızlaaaaaaaaaaaaar yok mu tedaviye başlayanlar . Bizimle paylaşın :)) topiğimiz sakin ilerliyoooor
merhaba kızlar bende bugün sonucumu aldım kocaman bi negatif. sintracım senin adına da çok üzüldüm
yeni yeni kendime geldim. kafamızda birsürü soru işaretleri oluştu 1. kalite 8 hücreli 3 gün embriyosu
kan değerim 0.04 önceki denememde 7 cıkmıştı.sintra senin değerin kaç çıktı...arkadaşlar dondurulmuş denemeden negatif sonuç alındıktan sonra testler isteniyormu araştırmadan gitmek istemiyorum hastaneyi aradım doktorun bana dönecegini söylediler arayan soran yok.... merkezi kesinlikle bırakacagım..
üzüldüm tatlım....ne diyim başka,çok ağır biliyorum. benim hastanem ilk başarısızdan sonra genetik test istedi yaptırdık, pıhtılaşma problemim olduğu anlaşıldı. 2. denemem dondurulmuşlarla olucak bu sefer pıhtılaşma için ilaç kullanıcakmışım.senin merkes nresi?
benim 0,2 cıktı ama halada hastalanmadım sen hastalandınmı hangi hastane canım ben özel safaktayım doktorum iyi ilgileniyor ama beni arastırma altına almadılar hiç sadece sarılık ve hebatip b testi yaptılar baska test hiç olmadım ve bende soracağım neden bende arastırma olmadı belki bendede sorun var ki tutmuyor
Selam kızlar ekimde ilk denememden negatif almıştım.Dün Bismillah deyip dondurulmuş tedavime başladım hayırlısıyla dualarınızı bekliyorum.
canım benim sağol.yılın ilk gününden ilk seam benden olsunherkes iyidir inşallah.fatmanur gelmiyor artık takip ediyosa bizleri haberdar ederse çok seviniriz durumundan..geshenkten hala ses seda yok,averecan ne yaptı oda kayıplarda nur jaluse nerde bu kızlar :26: idilcik inşallah herşey yolunda giderde ki gideceğine inanıyorum sayılı günler sonra yavrucuğuna kavuşursun acayip heyecan yaptım bilesin:18:
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah sizler bize topiğimizde size uğur getirsin 2011 in ilk aylarında hepimiz patır patır hamile listesine dökülelim inşalllaaaaaaaaaaaaahhhhh
haydi çok öperek ayrılıyorum şimdilik kalın sağlıcakla
mekanın güzel anne adaylarııına mutlu yıllar diliyor, ve diyorumki yeni yılda tüm hayallerinizle kucaklaşmanız dileğiyle inşalaaaaahhhh
hayırlısı olsun canım bende ayın 1 inde başladım dondurulmuş tedavisine aynı zamanlarda sonuç bekliyor olacağız allah yardımcımız olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?