Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

ozlemcım Rabbim yar ve yardımcın olsun canım.bu sefer inşallah bebegın gelır ve saglıkla dogar.tum kalbımle ıstıyorum bunu canım.

canımmmm hepimiz o acı haberi bir yada bikaç kez aldık çok iyi anlıyorum seni ama lütfen kendini çok yıpratmadan yaşa acını yaşaki atabilesin içinden tamamen vee bugünlerinin yerini yeni umutlar alsın inşallah...allahın izniyle yeni tedavin senin için son olucak inşallah tüm kalbimle diliyorum bunu allah sabırla birlikte tez vakitte hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin seninle birlite el açıp tüm isteyenlere

canım herşeyin en hayırlısını diliyorum senin ve hepimiz için inşallah hiçbir olumsuzluk çıkmadan bebeğine kavuşursun sıkıca tutunur annesine inşallahhh
offf üst üste olumsuz haber alıyoruz ama bunda bir hayır inanıyorumki var...allah sabır güç ve tez vakitte hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin canım üzülme desem saçmalamış olurum biliyorum ama lütfen kendini harap ederk yıpratarak üzme olurmubi sonraki tedavinde kavuşursun inşallah meleğine

ama bu sefer topiği açtığıma pişman oldum hep üzücü haberler okuyorum ya canımneden ilerlemiyor tedavin araştırılmadımı özel değilse sorun ney yada olmsuz etkileyen faktör ne yumoşmu az yaşmı fazla spermmi oof budaha üzücü yainşallah rabbim mucizeleriyle seninde yüzünü güldürsün canımm

canım ben henüz dondurulmuş tedavisine başlamadığım için bu konuda tecrübede bilgide sıfır ama yazmadan edemedim af buyur rahimin incelmesi bence tutunmayı güçleştirir istersen dr danışmadan soğan vs.yani alternatif tıptan yararlanma önemli bir aşamadasın çünkü..herşey gönünce dilediğince olsun inşallahh

ooh oh maşallahçok özetiyorsunuz ama kendinizi bilmiş olun inşallah herşey çok güzel olur hiç bir sorunla karşılaşmadan hiçbir engele takılmadan muhteşem bir hamileleik geçirirde kucağına alır bizim yerimizede o mis kokusunu içine çekersinhaberdar et merak ederim

meraba arkadaşlar bugün transfer için gittim ama yine olmadı rahim kalınlığı 10 mm iyi dedi ama rahim canılı değil istediğim gibi değil dedi dr um perşembe tekrar bakacak inşallah düzelir de perşembe transferim olur dua edin benim için((

rabbim yardımcın olsun
inşşşş tek gidip çift dönersin

canım bizde sperm sorunu var ama
aslın sorun benim yumurta kalitem bozuk oldukça iyi sayıda yumurtam oluyorbiraz ağır büyüor ama her şey yolunda gibi görünüyor ama embiryom olmuyor
20 yumurtadan bazan 1 tane bazanda hiç olmuyor
ama ben buradakiarakadaşlara üzülün diye değilde ne kadar şanslısınız diye yazmıştım
yoksa sizi üzmek değil niyetim

ozlemcım Rabbim yar ve yardımcın olsun canım.bu sefer inşallah bebegın gelır ve saglıkla dogar.tum kalbımle ıstıyorum bunu canım.

Hazelcimm Allah razı olsun canım benimde dualarım hepimiz için bu sefer umutluyum inşallah herşey yolunda gidecek

merhaba kızlar göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederim...

sıkmayalım canımızı güzel düşünelim güzel olur inşallah stresi yenmek zorundayız biliyorsunuz en önemli şey moral evet çok zor oluyor ama sonucu güzel olacak hepimiz adına inanıyorum... evrene güzel enerji göndermek lazım... şu hamişlerin listesini yenileyelimde moraller düzelsin dimi ama...

öpüyorum hepinizi hamiş kalın ...:79:

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır ara ara okusam da yazamadım.biz aralıkta 2. kez dondurulmuş transferi yaptırdık.ilk dondurulmuş transferim tutmuştu ama 15. gün kanama başladı ve düşük yaşamıştım.Bu seferki embryolar 1. transferdeki kadar iyi çözülmemişler.hatta 3'erli iki ayrı tüpüde çözdürmüşler beğenmedikleri için.18 ekimde transfer için hastaneye gittik,tam işleme girecekken embryolog ve doktor görüşmek istedi.embryolar iyi durumda değil, yarına kadar bekleyeceğiz denildi.moralimiz bozuldu baya.ertesi gün sabah gittik.embryolog iyi durumda iki embryo var dedi.ilk transferinizdeki gibi 5AA kalitede değil ama çöpe atılmayacak kadar canlı ve iyiler dedi.(dondurulurken hepsi 5AA kalitedeydi)...siz bilirsiniz dedi.eşim pek sıcak bakmadı.aynı süreci yaşamkatan korktu.hastanenin cfesinde oturup karar verdik.bu esnada benim sinirlerim altüst oldu, ağladım baya vs. sonuç olarak transfere karar verdik.pişman olmaktan korktum.Çok uzattım, gelelim sonuca.12. gün değerim 390 çıktı.15. gün 1370.Biyolojik olarak hamileyim ama çok da souğkkanlıyım.yeniden kanama başlamasından ve düşükten çok korkuyorum.umarım bu sefer şansımız yaver gider.biir hafta sonra kese görmeye gideceğiz.Tedavideki arkadaşlara bol şans dilerim.Moralinizi yüksek tutun lütfen.

canım çok üzüldüm.inşallah bu son olur.hayırlısı böyleymiş diyelim.umudunu yitirme...

Arkadaşlar merhaba,
Dondurulmuş embryo transferi olmuş ve tutan arkadaşlara bir sorum olacak.benim dün 15.günümdü.hcg değerim 1370 çıktı.Crinone jel, folbiol, coraspirin ve 3 adet estrofem içiyorum.Estrofem'i ne kadar daha içeçeğimi merak ettim? doktor 1 hafta sonra felan kese için doktora gidin dedi.O muayeneye göre ilaçları yeniden düzenleriz dedi.Geçen seferki transferimde 12. günden (gene tutmuştu ama 15.gün kanama başladı ve düştü) sonra estrofemi kesmişti diye hatırlıyorum.Sizler ne kadar daha devam ettiniz estrofeme?

ımm canım lütfen moralini bozma kendini salıpta umutsuzluğa kapılma ne güzel doktorun rahim canlılığı olsun, rahim durumu olsun ilgilenip ciddiye alıyor ve senide belirsizlik içinde bırakmadan açıklamasını yapıyor..öyleleri varki bu işi ticarete döküp senin maddi manevi durumunu düşünmeden diledikleri gibi hareket edebiliyorlar hatta tenezzül edipte bişey söylemiyorlar..bence çok şanslısın işinin ehli bi doktorun var inşallah herşey senin için güzel olur.bol bol dua et hayırlısıyla transfer aşamasına gel veee bebeğinin müjdesini ver bizlere inşalah

ah canım üzmek ne demek burda ne için varız birbirimizin derdini dinleyipte ortak olmak için burdayız keşke birbirimiz için faydalı olacak bişeyler yapabilsek ama ne yazıkki dua etmekten başka elimizden gelen bişey yok...
hmm döllenemiyor ve yumurta kaliten düşük öylemii:44eki bunun için dr herhangi bir açıklama yapmadımı yani tıp bu konuda çaresiz değildir heralde:44:yada bu durumda hep bu şekilde belirsizlikle birlikte ya tutarsa deyip deniceklermi kafam karıştı ve sağol bana daha çok şükretmem için örnek oldun canımm

aah canım sağol bunları yazdığın için bazen bizlerinde umutları yoruluyor,beynimiz yoruluyor belki yine olmıcak diyoruz zama sen ve senin gibi düşünceli arkadaşların sayesinde umutlarımız yeşeriyorrabbimin bir mucizeside senin içinde şimdi maşallahçok tebrik ederim canı gönülden diliyorumki o yavruyu sağ salim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah dualarımdasın her hamile arkadaşım gibi sende..allah çektiklerinizi bebeğini kucağına alınca unuttursun tamamen inşallaahh veeeee darısı başımıza inş...çok uzattım bend e
biliyorum ama yazmadan geçemicem lütfen korkma dikkat et dua et rahat ol bak rabbim ne şartlarda nasip etmiş çok iyi kalitede olmamasına rağmen bebeğin sana sıkıca tutunmuş inş..devam eder böylece sorunsuz bi hamişlik geçirmen dileğiyle

ben hiç hamile kalamadım ve henüz dondurulmuş süresinede giremediğim için cevapsız bırakıyorum inşallah herşey gönlünden geçtiği gibi olur

Son düzenleme:
aaa bir adet idil gördüm aşağıda hoşgeldin canım iyisindir umarım herşey yolundadır senin pc kırılşmış galiba bende hamiş görünce listeyi kurcaladım gözdemi dondurulmuşlardan sildim ama bak şimdi aklıma geldi onu hamiş listesine yazmaya ne dersin tabi bekleme aşamasındayken filan neyse benim toce sesleniyor çıkıyorum en acilinden sen ne yaptın bu arada başladınmı gün saymaya
haydi kaçtım şimdilik çok öpüldünüz mekanın güzel anne adaylarııı

canım benim negatifi yazmamıssın :) gerci hala hastalanmadım ama
ben yazamam... hayır hayır ben yazmam listeyle idil ilgileniyo ama daha öncede yazdım sana lütfen üzüme çk fazla olurmu allah eşerimizn bizim canımıza sağlık versin önemli olan o allah sağlık versinde tekrar deneyelim kaderde olanı yaşıyoruz keşke elimizde olsa

haydi tubi sizleri komacan öperek kaçarr

sağol canım öyle birazdaha iyim zamanla geciyor işte :):):)

selammm kızlarr ben geldimmm bugünkü doktor randevum çok güzel geçti funda hanım kendisi bizzat ilgilendi muayene oldum yumurtalıklara baktı çok güzel dedi herhangi bi sorun yok dedi rahimde güzel dedi ilk adetimde d.kontrol habıyla başlıyorum gene sonrasında günde bi defa göbekten iğnelerim varmış martın ortalarında da dondurulmuşlarla transferini yaparız dedi 3 tane yumurtam var biri 8 hücreli birinci kalite dedi diğer ikisi arkadan geliyo 5 ve 2 hücreli dedi onları transfer yapalım eğer tutmazsa yine genetik araştırma yapar hazirandada sıfırdan başlarız dedi inşallahhh tekrardan başlamaya gerek kalmaz kızlarr şu dondurulmuşlar bi tutunsaaa bi hamile kalsam başka birşeyy istemem inşallahh dondurulmuşlarımla yüzüm güler ve tekrardan aynı acıları yaşamak zorunda kalmam hakkımda hayırlısı olsun arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsunn

KIZLARR YA BU DONDURULMUŞLAR ÇÖZÜLDÜKTEN SONRA KALİTELERİ DEVAMM EDERSE TRANSFER YAPARIZ DEDİ EĞER DEVAM ETMEZSEE TRANSFERİNİ YAPAMAYIZ DEDİ AMA BİZ SENİ TRANSFERE HAZIRLIYCAZZ İNŞALLAHH Bİ SORUN ÇIKMAZZ DEDİİ inşallahh bu sefer olurr kızlarrr herşey kader kısmett ne diyelimm :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

mrb canım.geçen seferki yaşadığın üzücü durumu hatırlıyorum.ama şükür ki yeniden hamilesin ve inşallah bu sefer bebişlerin seni bırakmayacak(çoğul konuştum çünkü değerine göre ikiz diye tahmin ediyorum) bende dondurulmuş tedavisinde senden farklı olarak estraderm bant kullandım.sanıyorum kullanılış amacı estrofemle aynı.ben bandı yaklaşık 7.haftaya kadar kullandım.jeli daha uzun süre kullandım.ve geçen hafta yani 12.haftada jelide bıraktım.benim doktor ilaçları bıraktırırken azaltarak bıraktırmayı tercih etti birden kesmedi yani.umarım yardımcı olabimişimdir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…