canımmmm hepimiz o acı haberi bir yada bikaç kez aldık çok iyi anlıyorum seni ama lütfen kendini çok yıpratmadan yaşa acını yaşaki atabilesin içinden tamamen vee bugünlerinin yerini yeni umutlar alsın inşallah...allahın izniyle yeni tedavin senin için son olucak inşallah tüm kalbimle diliyorum bunu allah sabırla birlikte tez vakitte hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin seninle birlite el açıp tüm isteyenlerekızlar sonucum negatif yine yok kötüyüm uyuyamıyorum ve hala hastalanmadım 5 gün gecti kanamam gelse birazdaha ktü olucam galiba sanki kan testi yalan sylüyorda hamileyim gibisanırım negatif cıkıpta hamile olan olmamısıtır offf ya sıkılıyorum bunalıyorum ilkinde bukadar kötü olmamısdım bu 2 ci dondurulmusumdan cok umutluydum ama olmadı işte üzügünmmmmm......................sintra...........negatif
merhaba kızlar
cuma günü muayenem vardı end. kalınlığına baktılar 3 mm altında olması gerekirken 4-5 mm arası çıktı doktor önce erteleyelim dedi sonrada henüz adet görmemişsin adet olduğunda dökülüp incelir zaten devam edelim tedaviye dedi bende başladım hapa ama ben sadece estrofem kullanıyorum başka ilaç vermedi. herşey yolunda giderse ayın 17 sinde transferim olacak sizce bir sorun olurmu end kalınlığım yüzünden...
offf üst üste olumsuz haber alıyoruz ama bunda bir hayır inanıyorumki var...allah sabır güç ve tez vakitte hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin canım üzülme desem saçmalamış olurum biliyorum ama lütfen kendini harap ederk yıpratarak üzme olurmumerhaba kızlar bende bugün sonucumu aldım kocaman bi negatif. sintracım senin adına da çok üzüldüm
yeni yeni kendime geldim. kafamızda birsürü soru işaretleri oluştu 1. kalite 8 hücreli 3 gün embriyosu
kan değerim 0.04 önceki denememde 7 cıkmıştı.sintra senin değerin kaç çıktı...arkadaşlar dondurulmuş denemeden negatif sonuç alındıktan sonra testler isteniyormu araştırmadan gitmek istemiyorum hastaneyi aradım doktorun bana dönecegini söylediler arayan soran yok.... merkezi kesinlikle bırakacagım..
canım yaaaaaaaaa NEKADAR İSTERDİM SİZLERE BİR ŞEYLER YAZMAYI
BENDE DONDURULMUŞLARI DENİYORUM DEMEYİ
AMA BENİM TEDAVİLERİMDE BİLE EMBİYOM OLMUYOR BAZI TEDAVİLERİM YARIM KALIYOR EMBİRYOM OLMADIĞI İÇİN
canım ben henüz dondurulmuş tedavisine başlamadığım için bu konuda tecrübede bilgide sıfır ama yazmadan edemedim af buyur rahimin incelmesi bence tutunmayı güçleştirir istersen dr danışmadan soğan vs.yani alternatif tıptan yararlanma önemli bir aşamadasın çünkü..herşey gönünce dilediğince olsun inşallahhkızlar ben don. tedavisine başladım hatırlayanlar vardır. vuma günü ikinci kontrole gitiiğimde kist var dedi dr ve çarşamba günü gel aspire edeceğim dedi. neyse moral bozuk beklerken bugün regli oldum erken regi yani 15. günde. dr umu aradım aspireye gerek kalmadan kisti vücüdun atacak dedi.sevindim. neyse bu tedavilerde kist olabiliyormuş diye duydum sizden yaşayan var mı. birde endemetriumun ince mi olması gerekiyor anlamadım. eğer öyleyse soğan suyu içsek hem kisti engeller hem de rahim kalınlaşmaz. bu konuda bilgisi olan var mı ben şimdi egli oldum süreç şimdi nasıl işleyecek anlamadım.
ooh oh maşallahcanım benim sağol.
biz iyiyiz Allaha şükür 13. haftamıza girdik yarın kontrolüm var ondan sonraki günde Allah nasip ederse ikili test yaptırıcaz bana dua edin testin sonucu iyi çıksın hemen belli olmuyormuş bir haftayı buluyormuş sonuçların çıkması size haber veririm canlar.
meraba arkadaşlar bugün transfer için gittim ama yine olmadı rahim kalınlığı 10 mm iyi dedi ama rahim canılı değil istediğim gibi değil dedi dr um perşembe tekrar bakacak inşallah düzelir de perşembe transferim olur dua edin benim için((
canımmmm hepimiz o acı haberi bir yada bikaç kez aldık çok iyi anlıyorum seni ama lütfen kendini çok yıpratmadan yaşa acını yaşaki atabilesin içinden tamamen vee bugünlerinin yerini yeni umutlar alsın inşallah...allahın izniyle yeni tedavin senin için son olucak inşallah tüm kalbimle diliyorum bunu allah sabırla birlikte tez vakitte hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin seninle birlite el açıp tüm isteyenlere
canım herşeyin en hayırlısını diliyorum senin ve hepimiz için inşallah hiçbir olumsuzluk çıkmadan bebeğine kavuşursun sıkıca tutunur annesine inşallahhh
offf üst üste olumsuz haber alıyoruz ama bunda bir hayır inanıyorumki var...allah sabır güç ve tez vakitte hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin canım üzülme desem saçmalamış olurum biliyorum ama lütfen kendini harap ederk yıpratarak üzme olurmubi sonraki tedavinde kavuşursun inşallah meleğine
ama bu sefer topiği açtığıma pişman oldum hep üzücü haberler okuyorum ya canımneden ilerlemiyor tedavin araştırılmadımı özel değilse sorun ney yada olmsuz etkileyen faktör ne yumoşmu az yaşmı fazla spermmi oof budaha üzücü ya inşallah rabbim mucizeleriyle seninde yüzünü güldürsün canımm
Canım ben henüz dondurulmuş tedavisine başlamadığım için bu konuda tecrübede bilgide sıfır ama yazmadan edemedim af buyur rahimin incelmesi bence tutunmayı güçleştirir istersen dr danışmadan soğan vs.yani alternatif tıptan yararlanma önemli bir aşamadasın çünkü..herşey gönünce dilediğince olsun inşallahh
ooh oh maşallahçok özetiyorsunuz ama kendinizi bilmiş olun inşallah herşey çok güzel olur hiç bir sorunla karşılaşmadan hiçbir engele takılmadan muhteşem bir hamileleik geçirirde kucağına alır bizim yerimizede o mis kokusunu içine çekersin haberdar et merak ederim
ozlemcım Rabbim yar ve yardımcın olsun canım.bu sefer inşallah bebegın gelır ve saglıkla dogar.tum kalbımle ıstıyorum bunu canım.
merhaba kızlar bende bugün sonucumu aldım kocaman bi negatif. sintracım senin adına da çok üzüldüm
yeni yeni kendime geldim. kafamızda birsürü soru işaretleri oluştu 1. kalite 8 hücreli 3 gün embriyosu
kan değerim 0.04 önceki denememde 7 cıkmıştı.sintra senin değerin kaç çıktı...arkadaşlar dondurulmuş denemeden negatif sonuç alındıktan sonra testler isteniyormu araştırmadan gitmek istemiyorum hastaneyi aradım doktorun bana dönecegini söylediler arayan soran yok.... merkezi kesinlikle bırakacagım..
ımm canım lütfen moralini bozma kendini salıpta umutsuzluğa kapılmameraba arkadaşlar bugün transfer için gittim ama yine olmadı rahim kalınlığı 10 mm iyi dedi ama rahim canılı değil istediğim gibi değil dedi dr um perşembe tekrar bakacak inşallah düzelir de perşembe transferim olur dua edin benim için((
ah canım üzmek ne demek burda ne için varız birbirimizin derdini dinleyipte ortak olmak için burdayız keşke birbirimiz için faydalı olacak bişeyler yapabilsek ama ne yazıkki dua etmekten başka elimizden gelen bişey yok...canım bizde sperm sorunu var ama
aslın sorun benim yumurta kalitem bozuk oldukça iyi sayıda yumurtam oluyorbiraz ağır büyüor ama her şey yolunda gibi görünüyor ama embiryom olmuyor
20 yumurtadan bazan 1 tane bazanda hiç olmuyor
ama ben buradakiarakadaşlara üzülün diye değilde ne kadar şanslısınız diye yazmıştım
yoksa sizi üzmek değil niyetim
aah canım sağol bunları yazdığın için bazen bizlerinde umutları yoruluyor,beynimiz yoruluyor belki yine olmıcak diyoruz zama sen ve senin gibi düşünceli arkadaşların sayesinde umutlarımız yeşeriyorMerhaba arkadaşlar, uzun zamandır ara ara okusam da yazamadım.biz aralıkta 2. kez dondurulmuş transferi yaptırdık.ilk dondurulmuş transferim tutmuştu ama 15. gün kanama başladı ve düşük yaşamıştım.Bu seferki embryolar 1. transferdeki kadar iyi çözülmemişler.hatta 3'erli iki ayrı tüpüde çözdürmüşler beğenmedikleri için.18 ekimde transfer için hastaneye gittik,tam işleme girecekken embryolog ve doktor görüşmek istedi.embryolar iyi durumda değil, yarına kadar bekleyeceğiz denildi.moralimiz bozuldu baya.ertesi gün sabah gittik.embryolog iyi durumda iki embryo var dedi.ilk transferinizdeki gibi 5AA kalitede değil ama çöpe atılmayacak kadar canlı ve iyiler dedi.(dondurulurken hepsi 5AA kalitedeydi)...siz bilirsiniz dedi.eşim pek sıcak bakmadı.aynı süreci yaşamkatan korktu.hastanenin cfesinde oturup karar verdik.bu esnada benim sinirlerim altüst oldu, ağladım baya vs. sonuç olarak transfere karar verdik.pişman olmaktan korktum.Çok uzattım, gelelim sonuca.12. gün değerim 390 çıktı.15. gün 1370.Biyolojik olarak hamileyim ama çok da souğkkanlıyım.yeniden kanama başlamasından ve düşükten çok korkuyorum.umarım bu sefer şansımız yaver gider.biir hafta sonra kese görmeye gideceğiz.Tedavideki arkadaşlara bol şans dilerim.Moralinizi yüksek tutun lütfen.
Arkadaşlar merhaba,
Dondurulmuş embryo transferi olmuş ve tutan arkadaşlara bir sorum olacak.benim dün 15.günümdü.hcg değerim 1370 çıktı.Crinone jel, folbiol, coraspirin ve 3 adet estrofem içiyorum.Estrofem'i ne kadar daha içeçeğimi merak ettim? doktor 1 hafta sonra felan kese için doktora gidin dedi.O muayeneye göre ilaçları yeniden düzenleriz dedi.Geçen seferki transferimde 12. günden (gene tutmuştu ama 15.gün kanama başladı ve düştü) sonra estrofemi kesmişti diye hatırlıyorum.Sizler ne kadar daha devam ettiniz estrofeme?
UMUT LİSTEMİZZZZ
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM
1. YASMİN07........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
2. NURRRR............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
3. FATMANURR......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
4. ARALLL.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
5. ZENURRRR.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
6. JALUSEEEE........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
7. ADAEGE............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
8.YOJİMBO............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
PİYANTA...........................ŞİMDİLİK NEGATİF
RÜYALARRRR.......................ŞİMDİLİK NEGATİF
1.Nursin1981.................................Umut IVF/Dondurulmuş.........................................30 Aralık
2.Sintra..........................................Özel Şafak IVF/Dondurulmuş................................21 Aralık
3. Ayben85...................................Maya IVF/Dondurulmuş.........................................3 Ocak
4..Berna 80........................................Danimarka/Dondurulmuş....................................29 Aralık
5.Befair................................................................................................................31 Aralık
6.Arzuu85..........................................Dondurulmuş/İstanbul IVF................................06 Ocak
7.İdil07 .............................................Antalya IVF /Dondurulmuş...............................07 ocak
8.Tubbaby........................................Bahçeci IVF/Dondurulmuş.....................................16 Ocak
9.Miranda......................................Beylikdüzü Medc IVF/Dondurulmuş..........................20 Ocak
10.Demirburc.........................................Maya IVF /Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
11.S.Tugba.........................................Antalya IVF/ Dondurulmuş.............................7 şubat
12.Denizden77.................................Memorial IVF/Dondurulmuş................................Aralık/Ocak
13.Cemrehayal......................................Maya IVF/Dondurulmuş...............................24 Ocak: 70:
14.Destan82.......................................Ege üniversitesi IVF/Dondurulmuş............................Ocak
15. Luna................................................Acıbadem IVF/Dondurulmuş...........................Ocak:70
canım benim negatifi yazmamıssın :) gerci hala hastalanmadım ama
ben yazamam... hayır hayır ben yazmam listeyle idil ilgileniyo ama daha öncede yazdım sana lütfen üzüme çk fazla olurmu allah eşerimizn bizim canımıza sağlık versin önemli olan o allah sağlık versinde tekrar deneyelim kaderde olanı yaşıyoruz keşke elimizde olsa
Arkadaşlar merhaba,
Dondurulmuş embryo transferi olmuş ve tutan arkadaşlara bir sorum olacak.benim dün 15.günümdü.hcg değerim 1370 çıktı.Crinone jel, folbiol, coraspirin ve 3 adet estrofem içiyorum.Estrofem'i ne kadar daha içeçeğimi merak ettim? doktor 1 hafta sonra felan kese için doktora gidin dedi.O muayeneye göre ilaçları yeniden düzenleriz dedi.Geçen seferki transferimde 12. günden (gene tutmuştu ama 15.gün kanama başladı ve düştü) sonra estrofemi kesmişti diye hatırlıyorum.Sizler ne kadar daha devam ettiniz estrofeme?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?