Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Dondurulmuslarla transferimin 7 gunu beklemdk cok zor 3 gun sonra test gunum

Yasmin 07 çok teşekkür ederim cevap için.Sizin nasıl geçiyor gebelik?

şimdilik iyi gidiyor şükürler olsun ama tedirginlikler yakayı bırakmıyor.her kontrolde inşallah olumsuz bir durum yoktur diye heyecanla ve korkarak gidiyorum doktora.hepimiz için hayırlısı olsun.inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görrüüz.

canım sağol moralimi bozmuyorum ama her ay bi problem çıkıyor eylülden beri bekliyorum dr um çok ilgili sağolsun ona çok güveniyorum ama insan ister istemez üzülüyor inşallah yarın düzelmiş olurda transferim yapılır bu ay bebğime çok ihtiyacım var çünkü diğer bebğime hamile kaldığımda burda bir arkadaşım da hamile kalmıştı ve onunla birlikte büyütecektik bebeklerimizi onun bu ay doğumu var ve onu gördüğümde çok üzülüyoruminşallah rabbim bu ay nasip eder ne olur benim için dua edin(([/QUOTE]

inşallah en kısa zamanda kavuşturur allah senide bebişine dualarım hepimizle...

Selam kızlar ekimde ilk denememden negatif almıştım.Dün Bismillah deyip dondurulmuş tedavime başladım hayırlısıyla dualarınızı bekliyorum.

bende ekimde negatifi gördüm bende bu ayın 14 gibi başlıyacam dondurulmuş tedavisine inşallah ikimizde hamileyiz diye yazarız buradan dualarım seninle...

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…