kızlarrrrrrrrr nasılsınız
canım sağol moralimi bozmuyorum ama her ay bi problem çıkıyor eylülden beri bekliyorum dr um çok ilgili sağolsun ona çok güveniyorum ama insan ister istemez üzülüyor inşallah yarın düzelmiş olurda transferim yapılır bu ay bebğime çok ihtiyacım varçünkü diğer bebğime hamile kaldığımda burda bir arkadaşım da hamile kalmıştı ve onunla birlikte büyütecektik bebeklerimizi onun bu ay doğumu var ve onu gördüğümde çok üzülüyoruminşallah rabbim bu ay nasip eder ne olur benim için dua edin ((
cnm nasılsın hadi başlamışsınız sanırım tedaviye transfer ne zaman hayırlısı olur inş..
İyiyim tatlım gün sayıyorum henüz tedaviye başlamadığım için transfer zamanını kestiremiyorum :))
Önce bebişimi almam lazım hastaneden :))
Ayın 16 sı gibi başlarız Allah izin verirse
Ben çok fazla yazmıyorum ama hergün girip okuyorum seni de takip ediyorum bebişimiz büyüyormuşHamilelik sürecinin su gibi akı geçmesini ve bebişini biran önce kucağına almanı diliyorum tatlım
mrb kızlar.
2011 in bu ilk ayları inşallah hamile sayımız gün geçtikçe çoğalacak.allah her zaman güzel haberler almayı nasip etsin hepimize.
Jaluseciğim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım.serklaj konusundada hiç kafana takma.bir çok kişiye yapılıyor.yeterki bebeğin iyi olsun annesine sımsıkı sarılsın.nelere katlandık bugünleri görebilmek için.sağsağlim kucağımıza aldığımız günleride görrüüz inşallah.dualarım burdaki tüm arkadaşlarıma.allah isteyen herkese nasip etsin.bu arada sen hangi doktorla devam ediyorsun canım.hala merkezemi gidiyorsun.
Benimde dün kontrolüm vardı.şükürler olsun herşey yolundaymış.doktor cinsiyet tahmini için erken ama şuan kız izlenimi veriyor dedi.ama yanıltıcı olabiliyormuş bu haftalar.hayırlısı olsun.sağlıklı olsunlarda kız erkek hiç farketmez.
Allah kimseye evlat hasreti yaşatmasın.burda tedaviye başlamak için,transfer için,kan testi için gün sayan tüm arkadaşlarımız müjdeler alsın inşallah.kimsenin isminin karşısına negatif yazılmasın hamişlerle dolup taşsın burası.
Tubabycim inşallah korkulacak bişey yoktur canım.acaba bi iş yaparken ters bir hareket yapmış olabilirmisin.yada yatış pozisyonundan kaynaklanıyor olabilirmi acaba.önemli bişey olsa mr da çıkardı.inşallah bir an evvel geçer canım.geçmiş olsun.allah şifa versin.
mrb kızlar.
2011 in bu ilk ayları inşallah hamile sayımız gün geçtikçe çoğalacak.allah her zaman güzel haberler almayı nasip etsin hepimize.
jaluseciğim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım.serklaj konusundada hiç kafana takma.bir çok kişiye yapılıyor.yeterki bebeğin iyi olsun annesine sımsıkı sarılsın.nelere katlandık bugünleri görebilmek için.sağsağlim kucağımıza aldığımız günleride görrüüz inşallah.dualarım burdaki tüm arkadaşlarıma.allah isteyen herkese nasip etsin.bu arada sen hangi doktorla devam ediyorsun canım.hala merkezemi gidiyorsun.
benimde dün kontrolüm vardı.şükürler olsun herşey yolundaymış.doktor cinsiyet tahmini için erken ama şuan kız izlenimi veriyor dedi.ama yanıltıcı olabiliyormuş bu haftalar.hayırlısı olsun.sağlıklı olsunlarda kız erkek hiç farketmez.
allah kimseye evlat hasreti yaşatmasın.burda tedaviye başlamak için,transfer için,kan testi için gün sayan tüm arkadaşlarımız müjdeler alsın inşallah.kimsenin isminin karşısına negatif yazılmasın hamişlerle dolup taşsın burası.
tubabycim inşallah korkulacak bişey yoktur canım.acaba bi iş yaparken ters bir hareket yapmış olabilirmisin.yada yatış pozisyonundan kaynaklanıyor olabilirmi acaba.önemli bişey olsa mr da çıkardı.inşallah bir an evvel geçer canım.geçmiş olsun.allah şifa versin.
kızlar biz bebişimizi aldık5. Gün embriyosu yalnız kalitesi 3bb iken 5 bb olmuşş onu anlamadım . Bazen bu tür şeyler oluyormuş
neyse inş herşeyin hayırlıısı olur
Kızlar biz bebişimizi aldık5. gün embriyosu yalnız kalitesi 3bb iken 5 bb olmuşş onu anlamadım . Bazen bu tür şeyler oluyormuş
Neyse inş herşeyin hayırlıısı olur
kızlar dün transferim oldu 5. gün embiryosu şimdi yatıyoruz dua edin banada........
Hayırlı olsun, umarım güzel haberlerinizi alırız.3bb deki 3, 3.gün embyosu olduğu ifade ediyor.5bb 5.gün embryosu olduğunu gösteriyor.kalitesinde bi değişme yok.İçiniz rahat etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?