Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

s.tuğba ve idil07 siz neredesiniz antalyada en merkezdeyim ve tedavimi ısparta tıp ta görüyorum siz nereye gidiyorsunuz ?

mrb.benimde bi arkadaşımtüp bebeğe hazırlanırken hamile kaldı.bende onunla konuştukça buruk bi hüüzün yaşıyorum.arkadaşım için çok seviniyorum bizimle aynı çileyi çekmediği için tabiki.inşallah yardanım hepimize o mutluluğu tattırır...

12 boyunca banyo yapiyormusunuz transferdn sonra

cnm nasılsın hadi başlamışsınız sanırım tedaviye transfer ne zaman hayırlısı olur inş..

İyiyim tatlım gün sayıyorum henüz tedaviye başlamadığım için transfer zamanını kestiremiyorum :))
Önce bebişimi almam lazım hastaneden :))
Ayın 16 sı gibi başlarız Allah izin verirse
Ben çok fazla yazmıyorum ama hergün girip okuyorum seni de takip ediyorum bebişimiz büyüyormuş Hamilelik sürecinin su gibi akı geçmesini ve bebişini biran önce kucağına almanı diliyorum tatlım

sğl cnm teşekkürler birazdan yine kontrole gideceğim sonuçlarım çıktı ve dr um bu gece nöb.miş gelin dedi inş güzel hbrlerle dönerim.cnm benim inş sende bu 2011 yılında hamiş kalırsın ve kucağına alırsın inş hepimiz inş...

slm kızlar nasılsınız... tedavi olacak arkadaşlara inş hayırlı olsun ve hayırlı sonuclarla müjdelerle gelirler buraya inş herkes birgün hamiş die yazarlar.donmuş embriyolarınıza güvenin kızlar sakin olun sabırlı olun rabbimize sıgının ol desin olur inş...tansfer sonucu bekleyenler inşş olumlu pozitif sonucları alırsınız.rabbim gönlünüze göre versin...hamiş olan arklar rabbim inşş sag salim kucagımıza almayı nasip edsin..
yasmin cnm seni çok merak etmiştim.hamileligin nasıl geciyor die. gecmişi okudumda rahatladım iyi haberleri vermişsin çok şükür benden 3 hafta öndesin :))
s.tugba idil cnm rabbim inşş sizlerinde yüzünnü güldürür.az kalmış sizlerinde yumoşları almaya hadi hayırlısı inş.
gelelim bana bende çok şükür iyiyim şimdilik allahım inş sonuna erdirir bizi sag salim kucagıma almayıda nasip eder inş.bugün kontrolum vardıç.yasmin dedigi gibi her kontrole korkarak ve heycanla gidiyorum :18: neyseki iyimiş bebiş2.5 aylık oldu( 10 haftalık)allahıma binlerce şükür olsun..yalnız şu sorunum çıktı benim rahim yolum kısa oldugu için serklaj ameliyatı gecirecem haftaya.yani rahim agzı dikilecek benim ilerde allah korusun bebegin düşmemesi için dikiş atılacak.onuda atlatırsam sag salim hayırlısıyla inşş daha iyi olcaz..

arkadaşlar ben bugün kontrole gittim.kullandıgım bi ton ilaca şimdide progestan verdiler.mide agrısı çekiyorum.neyse heralde haftaya çarşamba transferim olcak.bakalım hayırlısı...

kızlar benim bilgisayarımda bir sorun var heralde. eski mesajları görebiliyorum yeniler yok oluyor topiği bile googledan buluyorum..sizi merak ediyorum.

Kızlar ya benim bir sorunum var 2 haftadır omurilik kemiğimde ağrı vardı doktara gittim MR çekildi. Raporda skolyoz başlangıcı ve 3 omurilik arasıında damar genişlemesi çıktı ama gelin görünki bunlar ağrı yapmazmış.
Bugün bu saatte ayağa dikilmemin nedeni beni aniden uykumdan uyunduran sırt ağrısı. Dün gecede uyandım sabah doktoru aradım bana iğne önerdi neyse akşam vurdurdum ağrımı hafifletti(geçirmedi sadece hafifletti) fakat etkisi şimdi geçince uykumdan uyandım.Sabaha kadar oturucam ben napıcam yaa bu ağrım neden olabilir ? Korkmuyorum sonuçta sorun olsa Mr da çıkardı ama bu ağrı neyin nesi
Off sizinle paylaşmak istedim biliyorum konumuzla alakası yok ama içim sıkıldı

mrb kızlar.
2011 in bu ilk ayları inşallah hamile sayımız gün geçtikçe çoğalacak.allah her zaman güzel haberler almayı nasip etsin hepimize.
jaluseciğim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım.serklaj konusundada hiç kafana takma.bir çok kişiye yapılıyor.yeterki bebeğin iyi olsun annesine sımsıkı sarılsın.nelere katlandık bugünleri görebilmek için.sağsağlim kucağımıza aldığımız günleride görrüüz inşallah.dualarım burdaki tüm arkadaşlarıma.allah isteyen herkese nasip etsin.bu arada sen hangi doktorla devam ediyorsun canım.hala merkezemi gidiyorsun.
benimde dün kontrolüm vardı.şükürler olsun herşey yolundaymış.doktor cinsiyet tahmini için erken ama şuan kız izlenimi veriyor dedi.ama yanıltıcı olabiliyormuş bu haftalar.hayırlısı olsun.sağlıklı olsunlarda kız erkek hiç farketmez.
allah kimseye evlat hasreti yaşatmasın.burda tedaviye başlamak için,transfer için,kan testi için gün sayan tüm arkadaşlarımız müjdeler alsın inşallah.kimsenin isminin karşısına negatif yazılmasın hamişlerle dolup taşsın burası.
tubabycim inşallah korkulacak bişey yoktur canım.acaba bi iş yaparken ters bir hareket yapmış olabilirmisin.yada yatış pozisyonundan kaynaklanıyor olabilirmi acaba.önemli bişey olsa mr da çıkardı.inşallah bir an evvel geçer canım.geçmiş olsun.allah şifa versin.

amin amin amin amin

Teşekkür ederim tatlım birkaç gün daha beklemek istiyorum sonrasında bakıcam artık
Annesi bebiş kendini azda olsa göstermiş ama dediğin gibi biz tüp bebek anneleri için cinsiyet hiç önemli değil sağlıklı olsun da ne olursa olsun :))
İyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum öpüyorum kocaman

Kızlar biz bebişimizi aldık 5. gün embriyosu yalnız kalitesi 3bb iken 5 bb olmuşş onu anlamadım . Bazen bu tür şeyler oluyormuş
Neyse inş herşeyin hayırlıısı olur

kızlar biz bebişimizi aldık 5. Gün embriyosu yalnız kalitesi 3bb iken 5 bb olmuşş onu anlamadım . Bazen bu tür şeyler oluyormuş
neyse inş herşeyin hayırlıısı olur

canım hayılı olsun
inşşşşşşşş
güzel heberler verkem nasip olur inşşşş

Kızlar biz bebişimizi aldık 5. gün embriyosu yalnız kalitesi 3bb iken 5 bb olmuşş onu anlamadım . Bazen bu tür şeyler oluyormuş
Neyse inş herşeyin hayırlıısı olur

Hayırlı olsun, umarım güzel haberlerinizi alırız.3bb deki 3, 3.gün embyosu olduğu ifade ediyor.5bb 5.gün embryosu olduğunu gösteriyor.kalitesinde bi değişme yok.İçiniz rahat etsin...

kızlar dün transferim oldu 5. gün embiryosu şimdi yatıyoruz dua edin banada........

Hayırlı olsun, umarım güzel haberlerinizi alırız.3bb deki 3, 3.gün embyosu olduğu ifade ediyor.5bb 5.gün embryosu olduğunu gösteriyor.kalitesinde bi değişme yok.İçiniz rahat etsin...

Teşekkür ederim tatlım ama genel anlamda bilgi kirliliği var :)) her 5. gün embriyosunun kalitesi (5AA- 5BB-5CC ) 5 olacak diye birşey yokmuş
Mesela bana transferimde 4 BB kalitesinde bir embriyo yerleştirdiler (5. gün olmasına rağmen )
Bakalım artık hayırlısı mevlam ne isterse o olur. Beklemekten başka çarem yok :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…