Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

kızlar dün transferim oldu 5. gün embiryosu şimdi yatıyoruz dua edin banada........
Rabbim yardımcın olsun yüzünü güldürsün inşşşşşşş

KIZLAR ŞİMDİ HEPİMİZ BU YOLARDAN GEÇİYORUZ SIKINTILI STERSLİMADDİ VE MANEVİ ÇO ZOR
EN İYİ OLSUN İSTİYORUZ HAKLI OLARAK
HEPİMİZ EMBİYOALRIMIZ KALİTESİNİ ÇOK MERAK EDİYORUZ
ELİMİZE VERİLER EPİKİRZLERDE TIBBİ TERİMLERİN NEANLAMA GELDĞİNİ ANLAMK İÇİN YIRTINIYORUZ VEE HAKLIYIZ BU ÇABANIN EMEĞİN KARŞLIĞINI ALMAK İSTİYORUZ BEBKLERİMİZİN TUTUNMAMA SEBEBİ BU YOLA ÇIKTIĞIMIZ MERKEZLERDENMİ DİYE MERAK EDİYORUZ VE KAFAMIZI KARIŞTIRAN BUNA BENZEYEN 10 CA SORUYA CEVAP ARIYORUZ
İŞTE TAMDA BÖYLE BİRDURUMDA DR SORDUM 2 . KALİTE OLAN EMBİRYOMUN BANA TUTUNMA ŞANSININ NE OLDUĞU
BANA ŞUNU SÖYLEDİ EVET KALİTE ÖNEMLİ AMA BEN BUNCA YILIK DR ÖYLE EMBİRYOLAR VARKİ BUNDAN HİÇ BİR ŞEY OLMAZ DİYORUZ HAS BEN İSTİYORUM DİYAR TRANSFER EDİYORUZ 9 AY SONRA NUR TOPU GİBİ BİR BEBK
1. KALİTEDE EMBİYO TARNSFER EDİYORUZ TUTMUYOR DÜŞÜK OLUYOR
EVET MERKEZ LABARATUVAR ÖNEMLİ AMA ALLAHINDA VERMEK İSTEMESİ OL DEMESİ GEREKİYOR DEDİ

ARKADAŞLAR RABBİM HEPİMİZİN EMEĞİNİ KARŞILIĞINI VERSİN İNŞŞ

meraba hanımlar
transferi olanlar acaba adetin kaçıncı günü transfer yapıldı sizlere?

s.tuğba ve idil07 siz neredesiniz antalyada en merkezdeyim ve tedavimi ısparta tıp ta görüyorum siz nereye gidiyorsunuz ?
canım ben erzurumdayım eşim ıspartalı..antalya tüp bebek merkezinde tedavi oldum kısmetse ocak sonu gibi yavrumu almaya geliyorum inşallah
idil antalyalı ama erzincanda yaşıyor oda onun adına konuşmuş gibi oldum ama sanırım onun yarın transferi var arayamadımda merak etmekteyim ama çok :18:

bunlar güzel dileklerin için hak ettiğin kokulu öpücükler..
bunlarda bebemiz için..
canım sakın kafana takıp kendini kasma allahın izniyle o aşamayıda atlatıp artık yeğenimizin doğumunu beklicen inşallahhhh bende burda halaylar çekicem

canımmm evet bencede korkma allah korusun olumsuz bişey olsa inan bana dr lar bunu soğuk kanlılıkla dile getiriyolar zaten bendede yılardır var olan bi sırt ağrısı hatta boynumun az altında çok az bi şişlik var strese girince üzülünce dahada şişiyor ve ağrısı neredeyse tüm sırtımı kaplıyor iki yıl önce dr gittiğimde bana pc hastalığı oturma bozukluğu demişti fizik tedavi uygulamıştı ama çok anladığına innamıyorum hala başka dr gitmedim biliyorumki stresten oluyo..
mr da bişey çıkmadığına göre acaba budamı stresle alakalı bi durum vücut yağyla birlikte eşine ovdursan belki masaj iyi gelir gevşetir ne dersin..geçmiş olsun canımmm
Kızlar biz bebişimizi aldık 5. gün embriyosu yalnız kalitesi 3bb iken 5 bb olmuşş onu anlamadım . Bazen bu tür şeyler oluyormuş
Neyse inş herşeyin hayırlıısı olur
nasıl yani nerdeen transfermi oldunhayırlı sonuçlar ver inşallah bol bol oku dua et canım dualarım seninle birlkte tüm transfer olan olacak arkadaşlarım için
yalnız bu 3bb 5 bb ne onu anlamadım bize transferde hiç öle bişey verilmedide söylenmedide acaba eksik bişeyler var demekten alıkoyamadım kendimi :44:

kızlar dün transferim oldu 5. gün embiryosu şimdi yatıyoruz dua edin banada........
allah yardımcınız olsun emeklerinin karşılığını göstersin haydi güzel haberlerini bekliyoruuz

dondurulmuşlarla deneyip tutan varmı aranızda arkadaşlar
ooo olmazmı hiiiç sen listemizi görmedin galiba dondurulmuş deyip geçme sakın dr bana şans ciddi yüksek demişti

bende ekimde negatifi gördüm bende bu ayın 14 gibi başlıyacam dondurulmuş tedavisine inşallah ikimizde hamileyiz diye yazarız buradan dualarım seninle...

Allah razı olsun canım birbiriöize ettiğimiz dualar en makbul olanları Rabbim kısmetimize yazdıysa olur inşallah

Tugbacım :) henüz transfer olmadı embriyomu hastaneden hastaneye transfer yaptık :)))
5BB 3BB embriyonun kalitesini gösteriyor tatlım.
Mesela hep embriyom 5. güne gider inş diye dua ediyoruz ya :)) 5. gün olmasıyla iş bitmiyor birde kaliteleri oluyor her 5. gün embriyosu kaliteli demek olmuyor. Örnek ben :)) 5. gün ama kaliteleri çok iyi değildi ama nasıl olduysa 3bb olan bebişim 5bb olmuş

Yeterciiiim :)) ne güzel yazıyorsun tüp beebek doktoru gibisin ttatlım :))) yazıların benim için çok değerli

Son düzenleme:
Transferi olan ve olacak olan tüm arkadaşlara bol şans dilerim.Bir arkadaşımız transfer için kaç gün geçmesi gerektiğini sormuş: Benim adet tarihim 2 Aralıktı, transfer tarihim 19 aralık.(Aslında 18 olacaktı ama embryoların durumunu beğenmediler ve bir gün daha gözlemek istediler, dolayısıyla 2 adet 6. gün embriyosu transfer edildi) End. kalınlaşması kişiden kişiy değişiyor, transferi için daha uzun süre bekleyenler de olabiliyor...

teşekkür edrim tatlım

günaydın güzelikler
cumanız mübarek olsun
reabbim dualrımızı kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar merak ettiğim dondurulmuş embriyodan ne kadar ücret alınıyor birde onların transferi ne kadara konulukonuluyor beni aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden acil şifalar

kızlar merak ettiğim dondurulmuş embriyodan ne kadar ücret alınıyor birde onların transferi ne kadara konulukonuluyor beni aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden acil şifalar

çiğdemcim ben tıp fakültesinde yaptırdım dondurmak için 400 lira ödedim sonrasında transfer için herhengi bir bedel ödemeyeceksiniz dediler ama her yerin uygulaması farklıymış 1000 lira alan yerde var kliniğinden öğrenmen en doğrusu bence çünkü hepimiz farklı yerlerde tedavi görüyoruz... umarım yardımcı olabilmişimdir...

canım bizim merkezde 400 tl dondurmaya 300 tl de transfere veriyorsun ama her merkez için fiyat değişiyormuş

400 tl baya yüksekmiş ben de canım tıp fakültesinde yaptırıyorum çok sağol benim şimdi başlıycak tedavim 1 tane konulacak yasa engeline takıldım kalanları donduralım dediler merak ettim teşekkür ederim allah razı olsun eline sağlık

kızlaaaar herkeze merhabalar eskisi gibi internete giremiyorum ama fırsat bulunca hemen size bakıyorum.
transferi olan arkadaşlarıma bol bol dua ediyorum sizlerde bizim arkamızdan devam ediceksiniz inşallah bu topikte hepimizin yüzü gülecek inşallah bizim arkamızdan sizler sizin arkanızdan diğer arkadaşlar gelicek inşallah Allahın izniyle.
bende çarşamba günü kontroldeydim şimdilik herşey yolunda doktor kesin bişey söylemeyeyim ama erkek olabilir dedi daha erken ama bakıcaz bakalım erkekmi geliyor hayırlı evlat olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…