Rabbim yardımcın olsun yüzünü güldürsün inşşşşşşşkızlar dün transferim oldu 5. gün embiryosu şimdi yatıyoruz dua edin banada........
Teşekkür ederim tatlım ama genel anlamda bilgi kirliliği var :)) her 5. gün embriyosunun kalitesi (5AA- 5BB-5CC ) 5 olacak diye birşey yokmuş
Mesela bana transferimde 4 BB kalitesinde bir embriyo yerleştirdiler (5. gün olmasına rağmen )
Bakalım artık hayırlısı mevlam ne isterse o olur. Beklemekten başka çarem yok :))
meraba hanımlar
transferi olanlar acaba adetin kaçıncı günü transfer yapıldı sizlere?
canım ben erzurumdayım eşim ıspartalı..antalya tüp bebek merkezinde tedavi oldum kısmetse ocak sonu gibi yavrumu almaya geliyorum inşallahs.tuğba ve idil07 siz neredesiniz antalyada en merkezdeyim ve tedavimi ısparta tıp ta görüyorum siz nereye gidiyorsunuz ?
slm kızlar nasılsınız... tedavi olacak arkadaşlara inş hayırlı olsun ve hayırlı sonuclarla müjdelerle gelirler buraya inş herkes birgün hamiş die yazarlar.donmuş embriyolarınıza güvenin kızlar sakin olun sabırlı olun rabbimize sıgının ol desin olur inş...tansfer sonucu bekleyenler inşş olumlu pozitif sonucları alırsınız.rabbim gönlünüze göre versin...hamiş olan arklar rabbim inşş sag salim kucagımıza almayı nasip edsin..
yasmin cnm seni çok merak etmiştim.hamileligin nasıl geciyor die. gecmişi okudumda rahatladım iyi haberleri vermişsin çok şükür benden 3 hafta öndesin :))
s.tugba idil cnm rabbim inşş sizlerinde yüzünnü güldürür.az kalmış sizlerinde yumoşları almaya hadi hayırlısı inş.
gelelim bana bende çok şükür iyiyim şimdilik allahım inş sonuna erdirir bizi sag salim kucagıma almayıda nasip eder inş.bugün kontrolum vardıç.yasmin dedigi gibi her kontrole korkarak ve heycanla gidiyorum :18: neyseki iyimiş bebiş2.5 aylık oldu( 10 haftalık)allahıma binlerce şükür olsun..yalnız şu sorunum çıktı benim rahim yolum kısa oldugu için serklaj ameliyatı gecirecem haftaya.yani rahim agzı dikilecek benim ilerde allah korusun bebegin düşmemesi için dikiş atılacak.onuda atlatırsam sag salim hayırlısıyla inşş daha iyi olcaz..
canımmm evet bencede korkma allah korusun olumsuz bişey olsa inan bana dr lar bunu soğuk kanlılıkla dile getiriyolar zaten bendede yılardır var olan bi sırt ağrısı hatta boynumun az altında çok az bi şişlik var strese girince üzülünce dahada şişiyor ve ağrısı neredeyse tüm sırtımı kaplıyor iki yıl önce dr gittiğimde bana pc hastalığı oturma bozukluğu demişti fizik tedavi uygulamıştı ama çok anladığına innamıyorum hala başka dr gitmedim biliyorumki stresten oluyo..Kızlar ya benim bir sorunum var 2 haftadır omurilik kemiğimde ağrı vardı doktara gittim MR çekildi. Raporda skolyoz başlangıcı ve 3 omurilik arasıında damar genişlemesi çıktı ama gelin görünki bunlar ağrı yapmazmış.
Bugün bu saatte ayağa dikilmemin nedeni beni aniden uykumdan uyunduran sırt ağrısı. Dün gecede uyandım sabah doktoru aradım bana iğne önerdi neyse akşam vurdurdum ağrımı hafifletti(geçirmedi sadece hafifletti) fakat etkisi şimdi geçince uykumdan uyandım.Sabaha kadar oturucam ben napıcam yaa bu ağrım neden olabilir ? Korkmuyorum sonuçta sorun olsa Mr da çıkardı ama bu ağrı neyin nesi
Off sizinle paylaşmak istedim biliyorum konumuzla alakası yok ama içim sıkıldı
nasıl yani nerdeen transfermi oldunKızlar biz bebişimizi aldık5. gün embriyosu yalnız kalitesi 3bb iken 5 bb olmuşş onu anlamadım . Bazen bu tür şeyler oluyormuş
Neyse inş herşeyin hayırlıısı olur
allah yardımcınız olsun emeklerinin karşılığını göstersin haydi güzel haberlerini bekliyoruuzkızlar dün transferim oldu 5. gün embiryosu şimdi yatıyoruz dua edin banada........
ooo olmazmı hiiiç sen listemizi görmedin galibadondurulmuşlarla deneyip tutan varmı aranızda arkadaşlar
bende ekimde negatifi gördüm bende bu ayın 14 gibi başlıyacam dondurulmuş tedavisine inşallah ikimizde hamileyiz diye yazarız buradan dualarım seninle...
kızlar dün transferim oldu 5. gün embiryosu şimdi yatıyoruz dua edin banada........
Rabbim yardımcın olsun yüzünü güldürsün inşşşşşşş
KIZLAR ŞİMDİ HEPİMİZ BU YOLARDAN GEÇİYORUZ SIKINTILI STERSLİMADDİ VE MANEVİ ÇO ZOR
EN İYİ OLSUN İSTİYORUZ HAKLI OLARAK
HEPİMİZ EMBİYOALRIMIZ KALİTESİNİ ÇOK MERAK EDİYORUZ
ELİMİZE VERİLER EPİKİRZLERDE TIBBİ TERİMLERİN NEANLAMA GELDĞİNİ ANLAMK İÇİN YIRTINIYORUZ VEE HAKLIYIZ BU ÇABANIN EMEĞİN KARŞLIĞINI ALMAK İSTİYORUZ BEBKLERİMİZİN TUTUNMAMA SEBEBİ BU YOLA ÇIKTIĞIMIZ MERKEZLERDENMİ DİYE MERAK EDİYORUZ VE KAFAMIZI KARIŞTIRAN BUNA BENZEYEN 10 CA SORUYA CEVAP ARIYORUZ
İŞTE TAMDA BÖYLE BİRDURUMDA DR SORDUM 2 . KALİTE OLAN EMBİRYOMUN BANA TUTUNMA ŞANSININ NE OLDUĞU
BANA ŞUNU SÖYLEDİ EVET KALİTE ÖNEMLİ AMA BEN BUNCA YILIK DR ÖYLE EMBİRYOLAR VARKİ BUNDAN HİÇ BİR ŞEY OLMAZ DİYORUZ HAS BEN İSTİYORUM DİYAR TRANSFER EDİYORUZ 9 AY SONRA NUR TOPU GİBİ BİR BEBK
1. KALİTEDE EMBİYO TARNSFER EDİYORUZ TUTMUYOR DÜŞÜK OLUYOR
EVET MERKEZ LABARATUVAR ÖNEMLİ AMA ALLAHINDA VERMEK İSTEMESİ OL DEMESİ GEREKİYOR DEDİ
ARKADAŞLAR RABBİM HEPİMİZİN EMEĞİNİ KARŞILIĞINI VERSİN İNŞŞ
Transferi olan ve olacak olan tüm arkadaşlara bol şans dilerim.Bir arkadaşımız transfer için kaç gün geçmesi gerektiğini sormuş: Benim adet tarihim 2 Aralıktı, transfer tarihim 19 aralık.(Aslında 18 olacaktı ama embryoların durumunu beğenmediler ve bir gün daha gözlemek istediler, dolayısıyla 2 adet 6. gün embriyosu transfer edildi) End. kalınlaşması kişiden kişiy değişiyor, transferi için daha uzun süre bekleyenler de olabiliyor...
Yeterciiiim :)) ne güzel yazıyorsun tüp beebek doktoru gibisin ttatlım :))) yazıların benim için çok değerli
canım ben erzurumdayım eşim ıspartalı..antalya tüp bebek merkezinde tedavi oldum kısmetse ocak sonu gibi yavrumu almaya geliyorum inşallah
idil antalyalı ama erzincanda yaşıyor oda onun adına konuşmuş gibi oldum ama sanırım onun yarın transferi var arayamadımda merak etmekteyim ama çok :18:
canım inşallah hayırlısı olur hepimiz için bir umut diye şehir şehir geziyoruz allah umutlarımızı ve çektiklerimizi boşa çıkarmaz umarım ... lütfen bu sefer hepimize ol desin allah insan bekleme sürecinde yaşıyor en büyük stresi sizleri okudukça rahatlıyorum bende kendinize iyi bakın herşey yolunda gitsin inşallah...
kızlar merak ettiğim dondurulmuş embriyodan ne kadar ücret alınıyor birde onların transferi ne kadara konulukonuluyor beni aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden acil şifalar
kızlar merak ettiğim dondurulmuş embriyodan ne kadar ücret alınıyor birde onların transferi ne kadara konulukonuluyor beni aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden acil şifalar
çiğdemcim ben tıp fakültesinde yaptırdım dondurmak için 400 lira ödedim sonrasında transfer için herhengi bir bedel ödemeyeceksiniz dediler ama her yerin uygulaması farklıymış 1000 lira alan yerde var kliniğinden öğrenmen en doğrusu bence çünkü hepimiz farklı yerlerde tedavi görüyoruz... umarım yardımcı olabilmişimdir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?