Sevgili arkadaşım duygularınızı en iyi anlayacak insanlardan biride benim. Yüce rabbimden size sabır diliyorum inşallah en kısa zamanda yavrunuza kavuşursunuz. Allah yardımcınız olsun. Ben 8 kasım da bebeğimin kalp atışı durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. O kadar çok üzüldümki hala çok hassas ve kırılganım. eylül ayında tüp bebek tedavisi olup hamile kaldım ilk denememdi çok ama çok mutlu oldum herşey iyi gidiyordu 6 haftatda kalp atışı duyuldu 7. haftada lekelenme tarzında kanamam oldu dinlenmemi önerdiler 8. haftada kaybettik. Testler yapıldı kromozomlar normal pıhtılaşma testlerinde bazı genlerim heterozigot mutasyon varmış. bu arada haşimato tiroit hastasıyım bununda tedavisini oluyorum. hiç bilmediğimiz şeyler öğrendik hayat gerçekten zormuş şimdi yeniden toparlandım içimde bir yerler hala çok acısada şubat başında dondurulmuş embriyo transferi deneyeceğiz. gebe kalırsam fraxpirin (kan inceltici iğneler) olucam her gün. herşeye razıyım yeterki hepimizin sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatları olsun.Arkadaşlar merhaba,
Maalesef artık hamile değilim.Cuma öğlen başlayan karın ağrısı ve akabinde kanama ile acilen doktora gittik.(geçen seferki düşükte de aynı şeyleri yaşamıştım ama 5 gün daha erkendi o sefer) Doktor vajinal muayene ile keseyi gördü.Parlak, çok düzgün bir çember..içinde de fetus vardı...Doktor rahim ağzına yakın dedi.Düşebilirde, düşmeyebilirde dedi.Bir iğne verdi onu yaptırdık.Dinlen dedi.Bütün akşam kanamam sürdü.Ertesi gün kontrole gittik, maalesef kese artık yoktu.Düşmüştü...Düşük sürecini hızlandırmak için kürtaj yapalım deid.Daha çabuk iyileşirsin ve parça kalma olasılığ kalmaz dedi.O an karar verdim.Doğumhaneye gittim.Canım çok acıdı ama asıl acı üzüntüden gelen acıydı bence.Biraz bağırdım ve işlem bitti.İşlemden sonra 20 dakika ağlama krizi yaşadım.Buna ihtiyacım vardı.Çok stresli ve zor bir süreçti ekim ayından beri yaşadıklarım.Doktor yanıma gelip teslli etti: çok sağlıklı bir rahimin ve yumurtaların var,Sperminiz var...Sizin bebeğiniz oalcak ama biraz uğraştıracak vs. dedi...Biraz dinlenip eve geldik eşimle.Bir süre bebek meselesini rafa kaldırmaya karar verdik.Kendimize vakit ayırıp, yapmayı ertlelediğimiz şeyleri yapacağız.Psikolojimiz, enerjimiz toparlanınca yeniden taze embriyo transferi yaptırmayı umuyoruz.Ben bizim embriyolarımızla ilgili laboratuar hatası olduğunu düşünüyorum.9 adet 5aa kalitede dondurulan ve 4'ü transfer edline embryolardan hepsinin mi genetiği baştan bozuktu.Rahim tutnuyor ama bir süre sonra atıyor.Embryoloğun dediği şey sağlıklı embryo, anomaliye dönüşebilir dediğin olasılık bizim başımıza geldi ama bu biraz da hastane ve labo. ile ilgili bizce...Umarım hiçbiriniz bunu yaşamazsınız...Hepinize bol şans diliyorum.Sevgiler...
dondurulmuşla ilk denemem canım.sprey dışında tercihi sormuştum doktora ozaman iğne demişti banada.kişilere ve yaptırılan merkezlere göre uygulama değişiyor.15 gün sonra birde tablet ilaca başlanacakmış .şimdilik sadece burun spreyi.rahimi embriyo konulacak olgunluğa getirmek için ve regliyi baskılamak için kullanılıyor ilaçlar.yani yine hormon hepsi...
merhaba arkadaşlar bugün ultrasan günümdü doktor rahim durumumu beğendi bir problem olmadığını söyledi şimdi iş p.tesi günü transfere kaldı embriyoloğum pazar günü bebişlerimi çözecek ve p.tesi ye kadar takibini yapacak gelişmeleri iyi ise ki sade iki tane dondurulmuşum var p.tesi öğleden sonra transferim gerçekleşecek lütfen dua edin bana bebişlerim hayata tutunsun onlara kavuşmak için 6 aydır bekliyorum umarım sonuç iyi çıkar ve size güzel haberler veririm sevgiyle ve umutla kalın...
son 3 gün....
Bugün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür Eğer çözünmede problem olmazsa çarşamba günü transferim olacak hayırlısıyla inşallah.Dualarınızda olmak dileğiyle.
allah yardimcin olsun canim isalla iyi haberlerini okurus burdan tum dualarim seninlabol sans
canım inşallah bu sık karşılaşılan yerleşme kanamasıdır maşallah devam etmemiş ne güzel darısı başımıza aman dikkat et ağır iş ten yükseğe uzanmaktan karı içi baskılarındna uzak dur hatta yat dinlen inşallah bebeğin sıkıca tutunmuştur güzel haberler ver inşallah....kızlar merhaba
testime son 3 günüm dün gece kahverengi lekelenmem oldu sonrada bitti gitti herşey normale döndü neydi bilmiyorum adetni olucam yoksa başka bişeymi dua edin bana pazartesi güzel şeyler yazmak istiyorum buraya:18:
canım inşallah bu sık karşılaşılan yerleşme kanamasıdır maşallah devam etmemiş ne güzel darısı başımıza aman dikkat et ağır iş ten yükseğe uzanmaktan karı içi baskılarındna uzak dur hatta yat dinlen inşallah bebeğin sıkıca tutunmuştur güzel haberler ver inşallah....
kızlaaaaaaarr sabahtan beri idilin kafasını şişirdim burayada yazmadan edemedim huyum kurusun sabırsız huysuzun tekiyimde
adetime 10 gün var ama iki gün önce göğüslerim hasasslaştı,belimin az altında ağır bir ağrı var eğilince kendini daha net gösteriyo,kasıkarımda ara ara batma şeklinde ağrı oluyo rahmimde ara ara baskılanma oluyo ve her an adet olucakmışım gibi ağrım olup geçiyo neyse idille aynın merkezde tedavi olduğumuz için hemde o ilaç kullanma aşamaısını gördğü için onu arayıp sordum adetten öncemi sonramı muayene olmak lazım diye durumdan bahsettim hatta dedimki acaba enfeksiyonmu oldu bana dediki enfeksiyon göğüslerinemi vurdu test yapevde test vardı yaptım bi kaç saat sonra bişe yok diye çöpe atacakken baktım ikinci çizgi yok ama göllgesi var yani çizgi yerinin izi kuruttum iyice belirdi sonra bi test daha yaptık hassas test oda 5,10 dk iinde belirdi net değildi ama durdukça azda olsa koyulaştı idile gönderdim o pozitif dedi bilemiyorum kafamda bi dünya soru işaretiyle sabah olmasını bekliyorum..diliyorumki rabbim mucizelerinde bnada yer vermiştir ve tüm sıkıntılarmı unutturacak dermanım içimdedir yoksada üzülmicem çok nasılsa umudum var transfere gün sayıyorum..
başınızı şişirdim kusura bakmayın inşallah gözdem gibi bende mucize haberimi verebilirim yarın
Ay inşşş cnm innşşşş ne güzel haberler bunlar yaaa önce eskişehirli sonra gözdem şimdi sen yarın bize bu güzel haberi hemen ver olur mu dualarım seninle tatlım
vermemmi hiç ama inşallah gerçektir tuamadım söledim ama üzülürüm sizide beklettiğim için ooof sabah olurmuki bugün:18::18:
aaa süpermişYageçen gün iş yerimdeki arkadaşımın eşinin hamile olduğu haberi geldi . Ne zamandır bekliyorlardı :)) Neyse gece 23:30 da idrar testi yapmışlar çift çizgiiiiiiiiiçıldırmışlar nese yatmışlar ama arkadaşım sabredememiş gece 1 de hastaneye gidip emiin olmak için kan testi yaptırmışlar gerçekten hamileeeeeeeeeeeee sabah 2 kilo baklava gelmişti şirkete
aaa süpermiş
bende eşime hadi giselim dedimde adam önce şaşkın şaşkın sessizce bikaç saniye yüzüme baktı sonra kahkalara boğuldu aniden herif gidiyo elden dedimama sabret dedi sabahı bekliyoruz zor ama azda olsa umutluyum:18:ay ben adreslerinize tepsi tepsi yolarım abartmış gibi oldu ama yaparımmm hadi inş...
iyi geceer canım allah gönlüne göre versin bye
Allah razı olsun canım kulun kula ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş
merhaba arkadaşlar bugün ultrasan günümdü doktor rahim durumumu beğendi bir problem olmadığını söyledi şimdi iş p.tesi günü transfere kaldı embriyoloğum pazar günü bebişlerimi çözecek ve p.tesi ye kadar takibini yapacak gelişmeleri iyi ise ki sade iki tane dondurulmuşum var p.tesi öğleden sonra transferim gerçekleşecek lütfen dua edin bana bebişlerim hayata tutunsun onlara kavuşmak için 6 aydır bekliyorum umarım sonuç iyi çıkar ve size güzel haberler veririm sevgiyle ve umutla kalın...
son 3 gün....
Bugün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür Eğer çözünmede problem olmazsa çarşamba günü transferim olacak hayırlısıyla inşallah.Dualarınızda olmak dileğiyle.
Hayırlı olsun tatlım :)) Ben henüz tedaviye başlamadığım için yardımcı olamıycam maalesef
Ya bu yasadan dolayı 2 embriyo zor bela koyan merkezler var ama 3 embriyo koyanı yeni duydum çok şanslısın cnm
Hangi merkez senin ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?