arKADAŞLAR....ben daha öncede belirtdim.ben KIBRISDAYIM...bu sene buraya tayin olduk..şans işte..ilk tedavimi bursa tüp de yaptırdım..tutdu.13 haftalıkken öldü...polikistoverim var...burasıda çıkınca hemen doktor araştırdık..dondurulmuşlarla ilk denemem..şu anda trasferin 4.günü...biraz kasık agrısı ve bel agrım varr...ayrıca 35 yaşındayım...heralde türkiyedede olsam 3 embriyo koyarlardı heralde yeni kanunları bilmiyorum..
slm arkadaşlar dün gece yazmıştım birtakım belirtilerim vardı ve çift çizgiyi net olmasada görmüştüm.sababh kan verdim 0,47 çıktı doktora göstermedim bile negatif yani ama üzülmedim çünkü dondurulmuş bebelerimi almaya gün sayıyorum inşalalh önümüzdeki ay alırım pozitifimi
transfer olan arkadaşlar inşallah yavrucuklarınız içinizde sıkıca tutunmuştur sizlere olacak arkadaşlarım şansınız bol olsun
slm arkadaşlar dün gece yazmıştım birtakım belirtilerim vardı ve çift çizgiyi net olmasada görmüştüm.sababh kan verdim 0,47 çıktı doktora göstermedim bile negatif yani ama üzülmedim çünkü dondurulmuş bebelerimi almaya gün sayıyorum inşalalh önümüzdeki ay alırım pozitifimi
transfer olan arkadaşlar inşallah yavrucuklarınız içinizde sıkıca tutunmuştur sizlere olacak arkadaşlarım şansınız bol olsun
Amin canım hepimizin yardımcısı olsun allahım inşallah.elimden gelen bu canim keske kendim icin ve sizin icin daha fazla bise yapabilsem anca dua edebilirim Allah herkezin yardimcisi olsun
hayırlısı inşallah herşey yolunda gider canım.allahım herkesin yüzünü güldürsün...
Amin canım hepimizin yardımcısı olsun allahım inşallah.
Aminnnnnnnn
kesinlikle şanslıyız bu konuda çok haklısın..herşeye şükürler olsun ne gelirse rabbimden inşallah bizlerin kaderinede hayırlı sağlıklı,analı babalı,huzur içinde büyüteceğimiz bir evlat yazmıştır..inşallahhhhh..Tatlım olsun herşeye iyi yönünden bakmak lazım :)) Ne kadar şanslıyız ki tedaviyi deneyecek maddi manevi gücümüz var. Herşeye şükretmek lazım donmuş bebişlerin annesine sıkı sıkı tutunur inş . Bende başladım tedavime eğer olmazsa hayırlısı buymuş derim yoluma devam ederim. Biliyorum birgün olacak ama o birgün ne zaman onu bilmiyorum
haklısın canım senin durum tam bir mucize,ve umut örneği oldu bizlere inşallah hayırlısıyla o güzelliği bizlerde yaşabilirizCanım hakkında hayırlısı buymuş demekten başa elimizden bişey gelmiyor..Rabbim in mucizesi çok..Umarım hiç beklemediğin bi anda gelir meleğin....
kızlar kan değerim 1386.79.....................................................................................
merhaba kızlar bugün transfer günümdü fakat saah doktorumla konuştum ve yaşamadıklarını öğrendim bebişlerimin yani transfer iptal oldu... benim ümitlerim tükendi artık inşallah sizinkiler hayata sıkı sıkı tutunur... kendinize iyi bakın hoşça kalın...
geçmiş olsun aslıcım bende tedaviye başladım inşallah aynı sonuçla karşılaşmam bu sonuçla karşılaşan çok kişi olduğunu duydum.Umarım mekezden kaynaklanmıyordur. hepimiz için hayırlısı
Moralini bozma canım bizimde bebişlerimiz olucak inşallah
geçmiş olsun aslıcım bende tedaviye başladım inşallah aynı sonuçla karşılaşmam bu sonuçla karşılaşan çok kişi olduğunu duydum.Umarım mekezden kaynaklanmıyordur. hepimiz için hayırlısı
Moralini bozma canım bizimde bebişlerimiz olucak inşallah
merhaba kızlar bugün transfer günümdü fakat saah doktorumla konuştum ve yaşamadıklarını öğrendim bebişlerimin yani transfer iptal oldu... benim ümitlerim tükendi artık inşallah sizinkiler hayata sıkı sıkı tutunur... kendinize iyi bakın hoşça kalın...
selamm arkadaşlar bende mart ayında dondurulmuşlarımla ikinci ve son kez deniycemm inşallah bu sefer bebişlerim tutunur ve bende bebeklerime kavuşurumm allah herkesin gönlünün muradını versin beklemek ve sabretmek çok zor arkadaşlar bişiy sorucamm dondurulmuşların tutunma olasılığı daha mı yüksek
Bugün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür Eğer çözünmede problem olmazsa çarşamba günü transferim olacak hayırlısıyla inşallah.Dualarınızda olmak dileğiyle.
canım benim icimden yerlesme kanaması diye geciyor.. insallah guzel haberler verirsin bize!kızlar merhaba
testime son 3 günüm dün gece kahverengi lekelenmem oldu sonrada bitti gitti herşey normale döndü neydi bilmiyorum adetni olucam yoksa başka bişeymi dua edin bana pazartesi güzel şeyler yazmak istiyorum buraya:18:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorummm!!!!!! cok tebrik ederim canım Allah kucagında gormeyi nasip etsin!!!kızlar kan değerim 1386.79.....................................................................................
canım Allah sabır versin moralini yuksek tut lutfen neden umutların tukenecekmis anlamadım?merhaba kızlar bugün transfer günümdü fakat saah doktorumla konuştum ve yaşamadıklarını öğrendim bebişlerimin yani transfer iptal oldu... benim ümitlerim tükendi artık inşallah sizinkiler hayata sıkı sıkı tutunur... kendinize iyi bakın hoşça kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?