Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

İnş bebişlerin tutunur cnm :)) Zaten olacağı varsa 1 e 3 e bakmaz olur :)) Türkiyede olsaydın 2 embriyo transfer edilirdi ama iyiki de Türkiyede değilsin
Güzel haberlerini bekliyoruz

slm arkadaşlar dün gece yazmıştım birtakım belirtilerim vardı ve çift çizgiyi net olmasada görmüştüm.sababh kan verdim 0,47 çıktı doktora göstermedim bile negatif yani ama üzülmedim çünkü dondurulmuş bebelerimi almaya gün sayıyorum inşalalh önümüzdeki ay alırım pozitifimi
transfer olan arkadaşlar inşallah yavrucuklarınız içinizde sıkıca tutunmuştur sizlere olacak arkadaşlarım şansınız bol olsun

Tatlım olsun herşeye iyi yönünden bakmak lazım :)) Ne kadar şanslıyız ki tedaviyi deneyecek maddi manevi gücümüz var. Herşeye şükretmek lazım donmuş bebişlerin annesine sıkı sıkı tutunur inş . Bende başladım tedavime eğer olmazsa hayırlısı buymuş derim yoluma devam ederim. Biliyorum birgün olacak ama o birgün ne zaman onu bilmiyorum

Canım hakkında hayırlısı buymuş demekten başa elimizden bişey gelmiyor..Rabbim in mucizesi çok..Umarım hiç beklemediğin bi anda gelir meleğin....

kızlar destekleriniz için topluca teşekkür etmek istedim iyiki varsınız yoksa zaman nasıl geçerdi bilmiyorum... allahım inşallah bebişlerim sağlıkla çözünür ve p.tesi onlara kavuşurum... allah hiç birimizin umudunu boşa çıkarmasın inşallah tekrar teşekkürler hepinize.

kesinlikle şanslıyız bu konuda çok haklısın..herşeye şükürler olsun ne gelirse rabbimden inşallah bizlerin kaderinede hayırlı sağlıklı,analı babalı,huzur içinde büyüteceğimiz bir evlat yazmıştır..inşallahhhhh..
senin tedavinde hayırlı olsun inşallah herşey dilediğimiz istediğimiz gibi gelişir ve inşallah o birgün çok yakındır

Canım hakkında hayırlısı buymuş demekten başa elimizden bişey gelmiyor..Rabbim in mucizesi çok..Umarım hiç beklemediğin bi anda gelir meleğin....
haklısın canım senin durum tam bir mucize,ve umut örneği oldu bizlere inşallah hayırlısıyla o güzelliği bizlerde yaşabiliriz

kizlah hepiniza kolay gelsin........ hepimizin derdi ayni beklemek ve dua etmekten baska bise elimizden gelmiyor ....tabi dikat etmekte tedaviya baliyan herkeza basarilar isalla iyi haberleri okurus burdan....ben pregnul ignemi bugun vurdum ve 21 ve ya 22 ocakta transverim var dondurulmus embriyolarla bu benim 3 denemem diyer ikisi olmadi tutmadi ama pes etmek yok ............. ALLAHIN izniyla olur hepinizi opuyoru dualarim sizinle..........

kızlar kan değerim 1386.79.....................................................................................

merhaba kızlar bugün transfer günümdü fakat saah doktorumla konuştum ve yaşamadıklarını öğrendim bebişlerimin yani transfer iptal oldu... benim ümitlerim tükendi artık inşallah sizinkiler hayata sıkı sıkı tutunur... kendinize iyi bakın hoşça kalın...

geçmiş olsun aslıcım bende tedaviye başladım inşallah aynı sonuçla karşılaşmam bu sonuçla karşılaşan çok kişi olduğunu duydum.Umarım mekezden kaynaklanmıyordur. hepimiz için hayırlısı
Moralini bozma canım bizimde bebişlerimiz olucak inşallah

selamm arkadaşlar bende mart ayında dondurulmuşlarımla ikinci ve son kez deniycemm inşallah bu sefer bebişlerim tutunur ve bende bebeklerime kavuşurumm allah herkesin gönlünün muradını versin beklemek ve sabretmek çok zor arkadaşlar bişiy sorucamm dondurulmuşların tutunma olasılığı daha mı yüksek

canım sağol inşallah senin için hayırlısı olur ...

canım sağol inşallah senin için hayırlısı olur ...

umudunu kaybetme biraz zaman gecsin toparla kendini yine denersin uzulup kandini yipratma ...Allahtan umut kesilmez cok gecmis olsum Allah sabir versin

Allahin izniyla isalla kavusursun sende bizlerde ...........dondurulmuslarla sansin daha cok oldu soyleniyor ama oyle mi bilemem ben dondurulmuslarla bir kez denedim olmadi simdi ikinciyi denicam umarim bu sefer olur herseyin hayirlisi.............

Bugün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür Eğer çözünmede problem olmazsa çarşamba günü transferim olacak hayırlısıyla inşallah.Dualarınızda olmak dileğiyle.

ay canım cok heyecanlandımm senin adına umarım her sey guzel gecer tatlım bebisine kavusursun..
ben de dunden beri tam adetim sokmedi bekliyorum adetimi ama dun ilk bir leke geldi.. bugun de hafiften camurumsu canım.. doktor 2. gun gel dedi.. sence ne zaman gitmeyelim ? 17 yıldır regl oluyorum hala daha ilk gun ne zaman saymaliyim anlayamioyrum doktorlara da 40 kere sordum her biri farklı bir sey soluyor

senin donmuslari ne zaman cozecekler canım peki? yarın mı yoksa aynı gun mu? ben bilmedigim icin soruyoum.. bu arada bu ayin sonu benim dogumgunum ister misin dogumgunumde transfer olsunn superr olurr!! tam hediye

canım benim icimden yerlesme kanaması diye geciyor.. insallah guzel haberler verirsin bize!

kızlar kan değerim 1386.79.....................................................................................
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorummm!!!!!! cok tebrik ederim canım Allah kucagında gormeyi nasip etsin!!!

canım Allah sabır versin moralini yuksek tut lutfen neden umutların tukenecekmis anlamadım?
doktorlar "bir adet sperm bir adet yumurta oldugu muddetce her zaman sans vardir" deyip deyip duruyorlar canım.. lutfen moralini bozma.. seni cok iyi anliyorum insan sabırsız olur muhakkak senin de bir hikayen vardir , ama her zaman her seyin beterini dusunmen lazim canım.. insallah umutlarımız bir dahaki aya! hadi toparlan canım!!!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…