mrblar kader arkadaşlarım.yarın nasip olursa bismilah deyip tedaviye başlayacağım.allah hepimizin yolunu açık etsin.inşallah bu sefer bebeğim benimle kalır.hepinizi kocaman öpüyorum.çok heyecanlıyım ................
canım ben estrofemi kestim 3 gün sonra geldi yani adetimin 19. günü çok erken oldum dr zten rahmini beğenmedim demişti . sen kaç gün oldun keseli
mrblar kader arkadaşlarım.yarın nasip olursa bismilah deyip tedaviye başlayacağım.allah hepimizin yolunu açık etsin.inşallah bu sefer bebeğim benimle kalır.hepinizi kocaman öpüyorum.çok heyecanlıyım ................
arkadaşım benimde keseli bugün 4. gün ama tık yok......
seninde tedavin yarım kalmış benim gibi .. seninde sorun rahim kalınlığı sanırım bunun için bir başlık açmıştım orayı takip etmeni öenriyorum çünkü arkadaşların bu konuda önerileri var
başlığı rahim yeterli kalınlığa ulaşmıyorsa ne yapmalı.
bende çok üzgünüm.......... çaresiz hissediyorum kendimi..............
Hayırlı olsun cnm tedavin :)) kaçıncı denemen olacak ? Allahım 2011 yılında bebek dileyen bütün arkadaşlarımın göbişini bebişleriyle doldurur inş
ALLAH yardimcin olsun canim herseyin hayirlisi
mrb arkadaşlar.dün hayırlısıyla tedaviye başladım.sadece burun spreyi verdiler.15 gün sonrada kontrole gel dediler.hayırlısı bakalım...
arkadaşlar dün hayırlısysa transferim oldu..3 tane koydular...bi 5 hücreli,diger ikisi 8 hücreliymiş...dondurulmuş tüpün içinde 5 embriyo vardı...bu 3 nün dışşında 2 si yaşamamışş..geriye 8 dondurulmuş kaldıı..transferden sonra ilaçlarım estrofem 5 taneye çıktı..progestron kapsül sabah ögle akşam 3 taneye çıktı..vajinadan...iyice ileri itin diyoo..itiyorum yarım saat yatıyorum...ama tuvalate gittigimde sanki ilaç çıkıyor gibi geliyor..kullananlar varsa soruyorum yanlışmı yapıyorum...çünkü bu ilaç çok önemli.birazda kasıklarım agrıyo..ilkinde agrım olmamıştı..aman ne bilyimm..hakkımızda hayırlısı olsunn..
arkadaşlar dün hayırlısysa transferim oldu..3 tane koydular...bi 5 hücreli,diger ikisi 8 hücreliymiş...dondurulmuş tüpün içinde 5 embriyo vardı...bu 3 nün dışşında 2 si yaşamamışş..geriye 8 dondurulmuş kaldıı..transferden sonra ilaçlarım estrofem 5 taneye çıktı..progestron kapsül sabah ögle akşam 3 taneye çıktı..vajinadan...iyice ileri itin diyoo..itiyorum yarım saat yatıyorum...ama tuvalate gittigimde sanki ilaç çıkıyor gibi geliyor..kullananlar varsa soruyorum yanlışmı yapıyorum...çünkü bu ilaç çok önemli.birazda kasıklarım agrıyo..ilkinde agrım olmamıştı..aman ne bilyimm..hakkımızda hayırlısı olsunn..
mrb canim kacinci tedavin senin bende basladim benim 3 deneme bana igne verdiler karnimdan kendim vuruyom burun spreyda ilk defa duyuyorum onu niye veriyorlar ne ise yariyor bu tedavide
hayırlı olsun canım inşallah sana ve hepimize 2011 uğurlu gelir bebişlerimize kavuşuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?