Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canım ben estrofemi kestim 3 gün sonra geldi yani adetimin 19. günü çok erken oldum dr zten rahmini beğenmedim demişti . sen kaç gün oldun keseli

arkadaşım benimde keseli bugün 4. gün ama tık yok......
seninde tedavin yarım kalmış benim gibi .. seninde sorun rahim kalınlığı sanırım bunun için bir başlık açmıştım orayı takip etmeni öenriyorum çünkü arkadaşların bu konuda önerileri var
başlığı rahim yeterli kalınlığa ulaşmıyorsa ne yapmalı.
bende çok üzgünüm.......... çaresiz hissediyorum kendimi..............

hayırlı olsun canım inşallah sana ve hepimize 2011 uğurlu gelir bebişlerimize kavuşuruz.

Hayırlı olsun cnm tedavin :)) kaçıncı denemen olacak ? Allahım 2011 yılında bebek dileyen bütün arkadaşlarımın göbişini bebişleriyle doldurur inş

selam kızlar,
öncelikle her arzu eden kadının annelikle taçlanmasını diliyorum Rabbimden hepiniz adına,

ben de size belki bir ümid pozitif bir enerji olurum diye yazayım dedim,
öncelikle kenarda dondurulmuş embriyolarınızın olması büyük şans gerçekten,
tedavi süreci de masrafı da ciddi boyutta kısalıyor,iki-üç doktor takibi-250-300 liralık bir ilaçla bu işten sıyrılıyorsunuz,
yeterki donmuş yavrularınız size tutunsunn,
ben de ilk taze embrşyolarımla başarızılığa ulaştım,sonra dondurulmuşlarım vardı çok şükür onlarla şimdi kızlarımlayım Allah bağışlarsa,
hepiniz pozitif olun,dua ile kalınn

Son düzenleme:
selam milletttt uzun zamandır sahalardan ayrı kalmmıştım.. sizi özledim valla.. ne var ne yok.. geçmişi okumaya çalışcam ama tzen haber varsa beklerim :)) benden çok iyi haber yok. yine endom kalınlaşmadı ve yine iptal oldı tedavi şimndi 3. deneme için biraz başlasam mı yoksa devam mı etsem bilemiyorum..aslında hiç böyle bi sorun yoktu ama yeni icat oldu inşallah bu da hallolur biran önce..

mrb arkadalar ben aralık ayında ilk tüp bebek denememi yaptım malesef sonuç negatifff 6 tane dondurulmuşum var şansımızı onlarla deniycez geçen ay dr gittiğimizde uzun protokol uyguluycaz ocak ayında hastalandığında ilaca başlıycaz mart başında da transferini yaparız dedi peki ben şubatta da hastalanıcam nasıl olucak bana anlatın lütfen yardım ederseniz sevinirim....

stres yapma canım stresten de adet olmazsın benim erken oldu normalde 8 günüm vardı zaten dr rahini beğenmedim demişti kalınlığı iyiyidi bu ay ama olmadı. dün tekrar başladım bu ay estrofem vermedi cyclo prognova diye bi ilaç verdi hayırlısı rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.önerdiğin başlığa da bakıcam canım teşekkür ederim.

Hayırlı olsun cnm tedavin :)) kaçıncı denemen olacak ? Allahım 2011 yılında bebek dileyen bütün arkadaşlarımın göbişini bebişleriyle doldurur inş

teşekkürler canım .dondurulmuşla ilk denemem olacak.bir kere tüp bebek denemem olmuştu.inşallah 2011 hepimize uğurlu gelir.

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar.dün hayırlısıyla tedaviye başladım.sadece burun spreyi verdiler.15 gün sonrada kontrole gel dediler.hayırlısı bakalım...

mrb arkadaşlar.dün hayırlısıyla tedaviye başladım.sadece burun spreyi verdiler.15 gün sonrada kontrole gel dediler.hayırlısı bakalım...

mrb canim kacinci tedavin senin bende basladim benim 3 deneme bana igne verdiler karnimdan kendim vuruyom burun spreyda ilk defa duyuyorum onu niye veriyorlar ne ise yariyor bu tedavide

arkadaşlar dün hayırlısysa transferim oldu..3 tane koydular...bi 5 hücreli,diger ikisi 8 hücreliymiş...dondurulmuş tüpün içinde 5 embriyo vardı...bu 3 nün dışşında 2 si yaşamamışş..geriye 8 dondurulmuş kaldıı..transferden sonra ilaçlarım estrofem 5 taneye çıktı..progestron kapsül sabah ögle akşam 3 taneye çıktı..vajinadan...iyice ileri itin diyoo..itiyorum yarım saat yatıyorum...ama tuvalate gittigimde sanki ilaç çıkıyor gibi geliyor..kullananlar varsa soruyorum yanlışmı yapıyorum...çünkü bu ilaç çok önemli.birazda kasıklarım agrıyo..ilkinde agrım olmamıştı..aman ne bilyimm..hakkımızda hayırlısı olsunn..

Hayırlı olsun tatlım :)) Ben henüz tedaviye başlamadığım için yardımcı olamıycam maalesef
Ya bu yasadan dolayı 2 embriyo zor bela koyan merkezler var ama 3 embriyo koyanı yeni duydum çok şanslısın cnm
Hangi merkez senin ki ?

canim herseyin hayirlisi sen nerede yapiyon tedaviyi yasak deilmi 3 tane koymak benim birden fazla koymuyorlar yasak mis diye

mrb canim kacinci tedavin senin bende basladim benim 3 deneme bana igne verdiler karnimdan kendim vuruyom burun spreyda ilk defa duyuyorum onu niye veriyorlar ne ise yariyor bu tedavide

dondurulmuşla ilk denemem canım.sprey dışında tercihi sormuştum doktora ozaman iğne demişti banada.kişilere ve yaptırılan merkezlere göre uygulama değişiyor.15 gün sonra birde tablet ilaca başlanacakmış .şimdilik sadece burun spreyi.rahimi embriyo konulacak olgunluğa getirmek için ve regliyi baskılamak için kullanılıyor ilaçlar.yani yine hormon hepsi...

hayırlısı olsun.inşallah mutlu son olur.vajina dokusu tarafından emiliyor ilaç,atılanlar kabaca posası diyeyim.prospektüsünü oku ,orada anlatılıyor emilimi. dualarım seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…