Arkadaşlar merhaba,
Maalesef artık hamile değilim.Cuma öğlen başlayan karın ağrısı ve akabinde kanama ile acilen doktora gittik.(geçen seferki düşükte de aynı şeyleri yaşamıştım ama 5 gün daha erkendi o sefer) Doktor vajinal muayene ile keseyi gördü.Parlak, çok düzgün bir çember..içinde de fetus vardı...Doktor rahim ağzına yakın dedi.Düşebilirde, düşmeyebilirde dedi.Bir iğne verdi onu yaptırdık.Dinlen dedi.Bütün akşam kanamam sürdü.Ertesi gün kontrole gittik, maalesef kese artık yoktu.Düşmüştü...Düşük sürecini hızlandırmak için kürtaj yapalım deid.Daha çabuk iyileşirsin ve parça kalma olasılığ kalmaz dedi.O an karar verdim.Doğumhaneye gittim.Canım çok acıdı ama asıl acı üzüntüden gelen acıydı bence.Biraz bağırdım ve işlem bitti.İşlemden sonra 20 dakika ağlama krizi yaşadım.Buna ihtiyacım vardı.Çok stresli ve zor bir süreçti ekim ayından beri yaşadıklarım.Doktor yanıma gelip teslli etti: çok sağlıklı bir rahimin ve yumurtaların var,Sperminiz var...Sizin bebeğiniz oalcak ama biraz uğraştıracak vs. dedi...Biraz dinlenip eve geldik eşimle.Bir süre bebek meselesini rafa kaldırmaya karar verdik.Kendimize vakit ayırıp, yapmayı ertlelediğimiz şeyleri yapacağız.Psikolojimiz, enerjimiz toparlanınca yeniden taze embriyo transferi yaptırmayı umuyoruz.Ben bizim embriyolarımızla ilgili laboratuar hatası olduğunu düşünüyorum.9 adet 5aa kalitede dondurulan ve 4'ü transfer edline embryolardan hepsinin mi genetiği baştan bozuktu.Rahim tutnuyor ama bir süre sonra atıyor.Embryoloğun dediği şey sağlıklı embryo, anomaliye dönüşebilir dediğin olasılık bizim başımıza geldi ama bu biraz da hastane ve labo. ile ilgili bizce...Umarım hiçbiriniz bunu yaşamazsınız...Hepinize bol şans diliyorum.Sevgiler...
canım hayırlısı olsun ne asamadasın?
ben regl oldum doktor istanbulda olmadigim icin kontrol edemeyecegim dedi.. bu yuzden dogum kontrol hapi verdi.. onu bitirince regl olduktan sonra 2. gun randevuya idecegim.. biraz anlatsana sen de..
Rabbim yardimcin olsunnn..
Canım bugün adetimin 10. günü ilaçlarımı kullanıyorum cuma kontrolüm var sadece 1 kez muayene etti dr şimdilik bir problem olmadığını söyledi bakalım cuma günü transfer günü hakkında bilgi verecekler rahimin durumuna göre Allah hepimiizn yardımcısı olsun inşallah.
Arkadaşlar merhaba,
Maalesef artık hamile değilim.Cuma öğlen başlayan karın ağrısı ve akabinde kanama ile acilen doktora gittik.(geçen seferki düşükte de aynı şeyleri yaşamıştım ama 5 gün daha erkendi o sefer) Doktor vajinal muayene ile keseyi gördü.Parlak, çok düzgün bir çember..içinde de fetus vardı...Doktor rahim ağzına yakın dedi.Düşebilirde, düşmeyebilirde dedi.Bir iğne verdi onu yaptırdık.Dinlen dedi.Bütün akşam kanamam sürdü.Ertesi gün kontrole gittik, maalesef kese artık yoktu.Düşmüştü...Düşük sürecini hızlandırmak için kürtaj yapalım deid.Daha çabuk iyileşirsin ve parça kalma olasılığ kalmaz dedi.O an karar verdim.Doğumhaneye gittim.Canım çok acıdı ama asıl acı üzüntüden gelen acıydı bence.Biraz bağırdım ve işlem bitti.İşlemden sonra 20 dakika ağlama krizi yaşadım.Buna ihtiyacım vardı.Çok stresli ve zor bir süreçti ekim ayından beri yaşadıklarım.Doktor yanıma gelip teslli etti: çok sağlıklı bir rahimin ve yumurtaların var,Sperminiz var...Sizin bebeğiniz oalcak ama biraz uğraştıracak vs. dedi...Biraz dinlenip eve geldik eşimle.Bir süre bebek meselesini rafa kaldırmaya karar verdik.Kendimize vakit ayırıp, yapmayı ertlelediğimiz şeyleri yapacağız.Psikolojimiz, enerjimiz toparlanınca yeniden taze embriyo transferi yaptırmayı umuyoruz.Ben bizim embriyolarımızla ilgili laboratuar hatası olduğunu düşünüyorum.9 adet 5aa kalitede dondurulan ve 4'ü transfer edline embryolardan hepsinin mi genetiği baştan bozuktu.Rahim tutnuyor ama bir süre sonra atıyor.Embryoloğun dediği şey sağlıklı embryo, anomaliye dönüşebilir dediğin olasılık bizim başımıza geldi ama bu biraz da hastane ve labo. ile ilgili bizce...Umarım hiçbiriniz bunu yaşamazsınız...Hepinize bol şans diliyorum.Sevgiler...
canım biliyorsun uzun sure buralarda yoktum ve ilk senin mesajini aradım yaklasık 20 sayfada.. maalesef cok ama cok uzuldum tatlım.. inan seni cok ama cok iyi anlıyorum.. belki hatırlarsın ben de bundan 1.5 ay evvel ikiz boş gebelik sebebiyle kurtaj gecirmistim.. seni o kadar cok iyi anlıyorum ki.. bu acıyı tarif etmenin bir yolu yok.. ama ben en azından kendimi her zaman soyle teselli ettim.. en azından bir kalp atısı duymadım... yada ileri safhalarda bebeklerimi kaybetmedim.. gidenler sadece iki tane kese oldu.. bu açıdan dusunmek benim yuregime birazcık da olsa su serpti... zamanla her seye alısacaksın bak yemin ediyorum icinde umut oldukca daha az acıtacak.. ben su anda cok umutluyum 2. regl mi bekliyorum.. lutfen sen de inan..
umarım operasyonun sorunsuz gecmistir.. gecmis olsun... umutlarımız solmasın.. Rabbim hepimize gulecek...
Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum
Dondurulmuş tedavisi için gün sayıyorum ilaçlarımı temin ettim herşey hazır Ama merkezimle ilgili dikkatimi çeken bi nokta var ne rahim içi kalınlığa bakıldı nede bir tahlil istediler acaba daha sonramı yapılacak yada yapılmıyormu.Diğer arkadaşların yazılarını okuyorum bi sürü tahlillerden bahsediliyor negatif sonuçtan sonra lütfeeen beni bilgilendirin kızlar...
Arkadaşlar merhaba,
merhaba, tedavin hayırlı olsun eslem..
benden de tahlil istemedi dr um ama 2 ya da 3 defa usg ile rahim içi kalınlığıma bakıldı. sen hiç usg ile de mi kontrol edilmedin?
Saol Canım;
İlk tüp bebek tedavi sürecinde 3 günde bir gittim ama folikül takibi için rahim içi kalınlıkla ilgili bişey yapıldığını hatırlamıyorum.Yada baktılar ama herzamanki gibi bilgi vermediler
canım cook sevindim hayırlı olsun insallah bebisin rahmine dogru yolculugu guzel biter ve sonunda kollarına alırsın tatlım.. cok heyecanlandım senin adına!Canım bugün adetimin 10. günü ilaçlarımı kullanıyorum cuma kontrolüm var sadece 1 kez muayene etti dr şimdilik bir problem olmadığını söyledi bakalım cuma günü transfer günü hakkında bilgi verecekler rahimin durumuna göre Allah hepimiizn yardımcısı olsun inşallah.
gözlerimde yaşlarla, nefes alamayarak okudum yazdıklarını. Allah yardımcımız olsun.. benim bebeğim (ya da lunanın dediği gibi kesem) de 12 gün önce alındı benden.. senin gibi acı çekmedim çünkü anesteziyle oldu tüm işlem.. ama kalp acısı dersen onu sana tarif etmeme gerek yok biliyorsun çünkü.. neden böyle oldu, neden bana oldu dememek için çok zorluyorum kendimi. sadece bir lab. hatası olmuş olsun bir daha bu acıları çekmeyelim diye dua ediyorum sadece...
ah luna... biliyorum beni merak ediyorsun, Allah senden razı olsun.. ben de aynı senin dediğini yaptım, içinde bebeğim yoktu dedim, bomboş bir keseydi dedim ama yine de ilk günler anlayamadığım acımı sonrasında yaşamadım desem yalan olur. içim yanıyor aklıma geldikçe.. ama nafile.. umudum kırıldı diyemem ama hep mutlaka anne olacağım diyen ben artık anne olmam gerekiyorsa olacağım, yoksa Rabbim sabrını verecek diyorum.. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım..
benim pek sıkıntım olmadı. ilk birkaç gün lekelenme tarzı kanamam oldu. şimdi 2-3 günde bir kahvemsi-pembemsi tuvalet kağıdına gelen lekelenmelerim oluyor. ağrım falan yok çok şükür. ilk reglimi olayım şöyle bol bol da yapışıklık olmadığını anlıyım, sonra rahat edicem inşallah..
canım cook sevindim hayırlı olsun insallah bebisin rahmine dogru yolculugu guzel biter ve sonunda kollarına alırsın tatlım.. cok heyecanlandım senin adına!
vallahi ben de bebekler diyemedim bir turlu hep keselerim dedim
inan artik eskisi kadar koymuyor ama icim su acıdan buruk.. gazetelerde haberlerde nereyi acsam her yerde hamile yada dogum haberleri var unlulerle ilgili ve gercekten de icimden "herhalde bi ben kaldım hamile olmayan " diye icim sızlanıyor
hele etrafımdaki hamilelik dogum haberleri yok mu!! of off.. benle aynı zamanda hamile kalan arkadasım vardı onunkinin cinsiyeti bile belli oldu ama ben Allah'tan soylemedim ona bir sey.. zaten kendimi hic hamile hissetmedim..
Allah beterinden saklasın her zaman saglık versin cicim..
benim de kurtajım sorunsuz gecti hicbir sey anlamadım.. azıcık lekelenmeler ara ara ufak kanamalar ve 1 ay sonra hemen regl oldum.. doktorum istanbulda olmadigim icin bir sonraki reglnde baslayalim dedi dur bakalım hayırlısı.. icim kıpır kıpır.. insallah aynı heyecanı (eger tekrar dusunuyorsan) sen de yasarsın canım...:13:
Arkadaşlar merhaba,
Merhaba eylülcüm ;
3AA 5BB dediğiimiz embriyorların kaliteleri oluyor :)) Ben kendimden örnek vereyim sana ; benim 2 embriyom 5. güne geldi 1 tane transfer edildi kalitesi 4BB maalesef tutmadı.
Dondurduğumuz diğer embriyo 3BB kalitesindeydi ama şuan 5BB olmuş :)) Bazen olabiliyormuş. İnşş tedaviye başladığımda ve çözüldüğünde mucize kalitesinde çok düşüş olmaz :)) yardımcı olabildim mi bilmiyorum
Cnm tedavim hayırlı olsun :)) ve şans seninle olsun tedavi sürecinde gelişmeler olduğunda bizimle paylaşırsan seviniriz
canım cook sevindim hayırlı olsun insallah bebisin rahmine dogru yolculugu guzel biter ve sonunda kollarına alırsın tatlım.. cok heyecanlandım senin adına!
arkadaşlar merhaba,
transfer iptal olunca doktorum estrofemi kesti bu durumda kaç gün içinde adet olmam gerekiyor? bilgi verirseniz çok sevinirim doktorumu aramak içimden gelmiyor. lütfen benim durumumu yaşayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?