Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canım benim seni çok iyi anlıyorum aynı şeyi bende yaşamıştım üzme kendini ve sabret rabbim inşallah tez zamanda bebğine kavuşturacak

meraba arkadaşlar bu ayda transferim ertelendi dr. um rahmini beğenmedim dedi iyikide öyle olmuş çünkü adetimin 19. günü yine adet oldum bugün 3. günüm bi problem yoksa eğer yarın tekrar başlıyorum inşalah bu defa olacak:18:

Canım bugün adetimin 10. günü ilaçlarımı kullanıyorum cuma kontrolüm var sadece 1 kez muayene etti dr şimdilik bir problem olmadığını söyledi bakalım cuma günü transfer günü hakkında bilgi verecekler rahimin durumuna göre Allah hepimiizn yardımcısı olsun inşallah.

Cnm tedavim hayırlı olsun :)) ve şans seninle olsun tedavi sürecinde gelişmeler olduğunda bizimle paylaşırsan seviniriz

Son düzenleme:

gözlerimde yaşlarla, nefes alamayarak okudum yazdıklarını. Allah yardımcımız olsun.. benim bebeğim (ya da lunanın dediği gibi kesem) de 12 gün önce alındı benden.. senin gibi acı çekmedim çünkü anesteziyle oldu tüm işlem.. ama kalp acısı dersen onu sana tarif etmeme gerek yok biliyorsun çünkü.. neden böyle oldu, neden bana oldu dememek için çok zorluyorum kendimi. sadece bir lab. hatası olmuş olsun bir daha bu acıları çekmeyelim diye dua ediyorum sadece...

ah luna... biliyorum beni merak ediyorsun, Allah senden razı olsun.. ben de aynı senin dediğini yaptım, içinde bebeğim yoktu dedim, bomboş bir keseydi dedim ama yine de ilk günler anlayamadığım acımı sonrasında yaşamadım desem yalan olur. içim yanıyor aklıma geldikçe.. ama nafile.. umudum kırıldı diyemem ama hep mutlaka anne olacağım diyen ben artık anne olmam gerekiyorsa olacağım, yoksa Rabbim sabrını verecek diyorum.. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım..

benim pek sıkıntım olmadı. ilk birkaç gün lekelenme tarzı kanamam oldu. şimdi 2-3 günde bir kahvemsi-pembemsi tuvalet kağıdına gelen lekelenmelerim oluyor. ağrım falan yok çok şükür. ilk reglimi olayım şöyle bol bol da yapışıklık olmadığını anlıyım, sonra rahat edicem inşallah..

Son düzenleme:
Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum
Dondurulmuş tedavisi için gün sayıyorum ilaçlarımı temin ettim herşey hazır Ama merkezimle ilgili dikkatimi çeken bi nokta var ne rahim içi kalınlığa bakıldı nede bir tahlil istediler acaba daha sonramı yapılacak yada yapılmıyormu.Diğer arkadaşların yazılarını okuyorum bi sürü tahlillerden bahsediliyor negatif sonuçtan sonra lütfeeen beni bilgilendirin kızlar...

merhaba, tedavin hayırlı olsun eslem..

benden de tahlil istemedi dr um ama 2 ya da 3 defa usg ile rahim içi kalınlığıma bakıldı. sen hiç usg ile de mi kontrol edilmedin?

Canım gerçekten çok üzüldüm... allah sabır versin... inşallah bundan sonra herşey gönlünce olur. sevgiyle kal...

merhaba, tedavin hayırlı olsun eslem..

benden de tahlil istemedi dr um ama 2 ya da 3 defa usg ile rahim içi kalınlığıma bakıldı. sen hiç usg ile de mi kontrol edilmedin?

Saol Canım;

İlk tüp bebek tedavi sürecinde 3 günde bir gittim ama folikül takibi için rahim içi kalınlıkla ilgili bişey yapıldığını hatırlamıyorum.Yada baktılar ama herzamanki gibi bilgi vermediler

tamam canım, mutlaka bakmışlardır gittiğinde. bilgi vermemişlerdir sadece.

canım cook sevindim hayırlı olsun insallah bebisin rahmine dogru yolculugu guzel biter ve sonunda kollarına alırsın tatlım.. cok heyecanlandım senin adına!

vallahi ben de bebekler diyemedim bir turlu hep keselerim dedim
inan artik eskisi kadar koymuyor ama icim su acıdan buruk.. gazetelerde haberlerde nereyi acsam her yerde hamile yada dogum haberleri var unlulerle ilgili ve gercekten de icimden "herhalde bi ben kaldım hamile olmayan " diye icim sızlanıyor
hele etrafımdaki hamilelik dogum haberleri yok mu!! of off.. benle aynı zamanda hamile kalan arkadasım vardı onunkinin cinsiyeti bile belli oldu ama ben Allah'tan soylemedim ona bir sey.. zaten kendimi hic hamile hissetmedim..
Allah beterinden saklasın her zaman saglık versin cicim..
benim de kurtajım sorunsuz gecti hicbir sey anlamadım.. azıcık lekelenmeler ara ara ufak kanamalar ve 1 ay sonra hemen regl oldum.. doktorum istanbulda olmadigim icin bir sonraki reglnde baslayalim dedi dur bakalım hayırlısı.. icim kıpır kıpır.. insallah aynı heyecanı (eger tekrar dusunuyorsan) sen de yasarsın canım...:13:

ay canım bu kadar olur... ya ben de nereye baksam hamile ünlüler deliricem diye daha bu sabah düşündüm. esra erol (doğru mu yazdım bilmiyorum hani şu evlilik programları sunucusu) da hamileymiş (Allah bağışlasın). onun evlendiği zaman benim ilk tüp bebek tedavimde transfer sonrası evde dinlendiğim haftaya denk gelmişti. aklıma o geldi hüzünlendim çok.. tuba ünsal doğurdu, bugün ırmak ünal 4 aylık hamileymiş onu okudum.. ceyda düvenci var.. yani var da var.. hepsini Allah bağışlasın ama aynı senin dediğin gibi ben de tek ben kaldım diyorum.. bu arada dr um benim pimpirikli yapımı bildiği için bu defa cyclo prog.. diye bir ilaç verdi, sanırım zamanında regl olabilmem için. benim zaten ilk tedaviden sonra 50 güne uzamıştı regl aralarım, kürtajdan sonra iyice sarkmasın diye vermiş olabilir. tam ağzımı açtım, bana bir ilaç diyordum ki o reçeteyi veriverdi :))

bu arada bana nisanda başlayabiliriz dedi, arada zaman bıraktı, nedenini bilmiyorum.. herhalde genetik testler falan için??

canım çooook çok geçmiş olsun.allah aynı durumları bir daha yaşatmasın.

arkadaşlar merhaba,
transfer iptal olunca doktorum estrofemi kesti bu durumda kaç gün içinde adet olmam gerekiyor? bilgi verirseniz çok sevinirim doktorumu aramak içimden gelmiyor. lütfen benim durumumu yaşayan varmı

çok teşekkür ederim arkadaşım.ne olursa olsun ALLAH tarafından alnımıza ne yazıldıysa o....hayırlısı olsunnnn...geçen sene 13 haftalık bebegim karnımda öldü...çok kaliteliydi...güyaaa...olmayınca olmuyor...

Cnm tedavim hayırlı olsun :)) ve şans seninle olsun tedavi sürecinde gelişmeler olduğunda bizimle paylaşırsan seviniriz

Allah razı olsun canım rabbim hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi göndersin.Bu cuma kontrolüm var ayrıntıları paylaşacağım sizinle

canım cook sevindim hayırlı olsun insallah bebisin rahmine dogru yolculugu guzel biter ve sonunda kollarına alırsın tatlım.. cok heyecanlandım senin adına!

Çok sağol canım inşallah
Bu sefer bende çok heyecanlıyım

arkadaşlar merhaba,
transfer iptal olunca doktorum estrofemi kesti bu durumda kaç gün içinde adet olmam gerekiyor? bilgi verirseniz çok sevinirim doktorumu aramak içimden gelmiyor. lütfen benim durumumu yaşayan varmı

canım ben estrofemi kestim 3 gün sonra geldi yani adetimin 19. günü çok erken oldum dr zten rahmini beğenmedim demişti . sen kaç gün oldun keseli

mrblar kader arkadaşlarım.yarın nasip olursa bismilah deyip tedaviye başlayacağım.allah hepimizin yolunu açık etsin.inşallah bu sefer bebeğim benimle kalır.hepinizi kocaman öpüyorum.çok heyecanlıyım ................

mrblar kader arkadaşlarım.yarın nasip olursa bismilah deyip tedaviye başlayacağım.allah hepimizin yolunu açık etsin.inşallah bu sefer bebeğim benimle kalır.hepinizi kocaman öpüyorum.çok heyecanlıyım ................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…