Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

kızlar kan değerim 1386.79.....................................................................................
Çok tebrik ederim canım rabbim sağlıklı bir gebelik hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallahh
Canım geçmiş olsun neden iptal oldu acaba?

Saol canım benim yarın çözecekler ve bizi arayacaklar.
Adetin ilk günü lekeyi gördüğün ilk gündür zaten sen kontrole gittiğinde dr rahim kalınlığına bakıp tekrar gelmeni ister tam incelmediyse sen yarın git bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah

ay cok heyecanli insallah sagsalim cozulurler dondurmalarin
her seyin hayırlısı olsun.. yine tek mi koyacaklar peki?
ben de birazdan randevu alacagım yarına doktorumdan..
su adetliyken muayene olmak kadar bir kadın icin zor bir sey yok sanırım!! aa yada var pardon dogum var

canım çözülmeye dayanamadılar yani yaşamıyorlardı çözündüklerinde...

İnşallah canım yine tek olacak evet.bakalım hayırlısı
canım çözülmeye dayanamadılar yani yaşamıyorlardı çözündüklerinde...

KAçıncı kaliteydi donduklarında ve kaç hücreliydi acaba benimde 2 gün sonra transferim var merak ediyorum ama eğer içini acıtıyorsa yanıtlamak zorunda değilsin tabiki

canım kalitelerini bilmiyorm ama biri 8 biri 10 hücreliydi ama tutunamadılar hayata herkesin aynı değil tabi şans işi sanırım birazda benim ilk denemem tüp bebekte mayıs ayındaydı 3 embriyom oluştu birini nakil ettiler herşey çok iyiyiydi ama gebelik oluşmadı 2 tane sini donduralım dedik işte onlarda çözününce yaşamadılar ben eş problemli olduğum için (sperm sayısı düşüktü eşimin) doktor çok umutluydu ama sonuç alamadık. kader diyorum şimdilik ama canı yanıyor insanın inşallah senin sonucun iyi olur ve güzel bir hamilelik geçirirsin canım...

canım geride donumuş bebeklerinin olması büyük şans benimde 3. donmuş denememde oldu hiç pes etmedim olmadı bidaha olmadı bidaha Rabbim verdi seninde olucak şimdi zamanı değilmiş inşallah bir ay sonda tam zamanı olucak kendini sakın yıpratma.

kızlar kan değerim 1386.79.....................................................................................

canım tebrik ederim biliyordum hamile kalacağını canı gönülden inanmıştım.
yanlız bu senin kaçıncı günkü eğerin tatlım baya yüksek çıkmış 1386 ikizmi geliyor acaba.

canım tebrik ederim biliyordum hamile kalacağını canı gönülden inanmıştım.
yanlız bu senin kaçıncı günkü eğerin tatlım baya yüksek çıkmış 1386 ikizmi geliyor acaba.

ulun beyin yorumu ikiz:)))))
bu 11. gün değerim şükürler olsun rabbime herkeze tattırsın inşallah...................

ulun beyin yorumu ikiz:)))))
bu 11. gün değerim şükürler olsun rabbime herkeze tattırsın inşallah...................

Ayyyyyyyyyyyyyyyy tebrik ederim tatlııııım kucağına aldığın günlerde gelir inşşş
Çok güzel haber yaaa bizlere umut oluyorsunuz
Tatlım kaç embriyo transfer edilmişti ve kaçıncı denemendi son sorum önceki tedvailerde gebelik olmuşmuydu
Ay çok merak ediyorum. Tekrar tebrik ederim tatlım

canım 2. denemem umut tüp bebekte
tek embiryo blastosistti

HAyırlı demekten başka bişey bulamıyor insan dilediklerin için allah razı olsun canım.

arkadaşlar..benm transfermin 6. günü ve benim belime arada agrılar griyor.progeston kapsüllerini dr iptal etti...progesteron içeren igne verdii...bugün p4 tahlilim düşük çıkmış..üzüldüm şimdi sabah akşam igne vurulcamm..e2 iyi çıkmışş...ne bileyim bu bel agrısı nedir sizcee...

arkadaşlar doktor bana progesteronum düşük çıkınca progynex 50 mg igne verdi.sabah akşam..daha öncede belirtdim...progestan kapsül kullanıyodum...yumuşak fitil...yükseltmemiş...bu igne hakkında bilgisi olan varmı..

BU SÜÜPERR Bİ HABERRRRRRRRRRRR çok tebrik ederim allah sağlıklı bi hamişlik ve hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı, enn güzel günlerini görmeyi nasip etsin eeh darısıda bize olsun

canım benimmmmmacını paylaşıyorum, anlayabiliyorum ama lütfen güzel yönlerini görmeye çalış allah korumuş bence. ya sana tutunsaydı onları içinde iyice hissettikten sonra kaybetseydin?bulupta kaybetmesi daha acıdır eminim... bundada hayır var bence, biliyorum ne desem şu aşamada canını acıtıcak ama inan bana 10 gün sonra haklıymışsın diceksin lütfen kendini çok üzüp yıpratmadan geçir bu süreci allah eşine sana can sağlığı versin para yerine gelir kendini hazır hissedince tekrar denersin olucak inşallah dua edelim

haklsın canımmmmo konuda şanslıyım ama korkularım var ya transfer aşamasına gelmezsem ya çözülürken sorun olursa ya tutunmazsa amaaan kafam allak bullak tam hazırım bu ay derken iyice dibe vuruyoruminşallah yaşadığın mutluluğu bende benim gibi el açıp dileyenlerde yaşayabilir inşalah önümüzdeki ay güzel haber verebilirim ee sen nasılsın tosuncuğumuz nasıl bakalım

canım ben henüz dondurulmuş aşamasına gelmediğim için bişey söylemem yanlış olur soruların arada kaynamasın diye yazdım ama kusura bakma bu konuda bilgi ve tecrübe sıfır
inşallah bel ağrın iyiye işarettir
düşük çıkan değerin içinde üzülüp iyice etkileme bence hormon ülarını rahat olmaya çalış emin ellerde olduğunu düşün doktoruna güven gerisini allaha bırak inşallah bir hafta sonra müjdeni alırız canımm

İnşallah bende Şubat 12 de buraya hamileyim diye yazabirilirim.Transfer günüm 29'u 1.kalitelerin çözünmesi sırasında inşallah problem yaşamayız ve transferimiz gerçekleşir.

Arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin bende bütün arkadaşlarıma dua ediyorum aynı şey için ne kadar çok kişi dua ederse kalpler ne kadar bir olursa inşallah kabul olur.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.

saolun kızlar darısı hepinizin başına inşallahhhhhhh
çok güzel bi duyguymuş inşallah sonuna kadarda böle gider haftaya çarşamba kontrolümüz var

kızlar az ağlamadım olmadı diye transferin 5. günü bütün adet belirtilerim vardı çünkü bana göre olmamıştı imkanı yoktu yani doktorumu bile sinir ettim takılma dedikçe adama ama adet olcam biliyorum dedim hep .....meğer hiçbişi hissedilmiyomuş oysa ben okadar ağlar zırlarken o ağrılar bebeklerin tutunma ağrılarıymış ve adetten hiçbir farkı olmayan ağrılarmış sakin olun sakın korkmayın adet belirtilerinizden...... allah hepinize nasip etsin bu mutluluğu inşallaaaahhhhhhhhh hepinize dua edicem söz veriyorum.....

Allahin izniyla isalla kavusursun sende bizlerde ...........dondurulmuslarla sansin daha cok oldu soyleniyor ama oyle mi bilemem ben dondurulmuslarla bir kez denedim olmadi simdi ikinciyi denicam umarim bu sefer olur herseyin hayirlisi.............

aminnnn canımm inşallah sende bende bu kez bebeklerimize kavuşuruz allah kimsenin kucağını boş bırakmasın benim 3 tane dondurulmuşum vardı başkada yok onları deniycem mart ayında inşallah bu sefer tutunurlar ama biri kaliteli diğerleri ikinci kalite inşallah olur bu sefer son şans benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…