umudunu kaybetme biraz zaman gecsin toparla kendini yine denersin uzulup kandini yipratma ...Allahtan umut kesilmez cok gecmis olsum Allah sabir versin
ay canım cok heyecanlandımm senin adına umarım her sey guzel gecer tatlım bebisine kavusursun..
ben de dunden beri tam adetim sokmedi bekliyorum adetimi ama dun ilk bir leke geldi.. bugun de hafiften camurumsu canım.. doktor 2. gun gel dedi.. sence ne zaman gitmeyelim ? 17 yıldır regl oluyorum hala daha ilk gun ne zaman saymaliyim anlayamioyrumdoktorlara da 40 kere sordum her biri farklı bir sey soluyor
senin donmuslari ne zaman cozecekler canım peki? yarın mı yoksa aynı gun mu? ben bilmedigim icin soruyoum.. bu arada bu ayin sonu benim dogumgunum ister misin dogumgunumde transfer olsunnsuperr olurr!! tam hediye
canım benim icimden yerlesme kanaması diye geciyor.. insallah guzel haberler verirsin bize!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorummm!!!!!! cok tebrik ederim canım Allah kucagında gormeyi nasip etsin!!!
canım Allah sabır versin moralini yuksek tut lutfen neden umutların tukenecekmis anlamadım?
doktorlar "bir adet sperm bir adet yumurta oldugu muddetce her zaman sans vardir" deyip deyip duruyorlar canım.. lutfen moralini bozma.. seni cok iyi anliyorum insan sabırsız olur muhakkak senin de bir hikayen vardir , ama her zaman her seyin beterini dusunmen lazim canım.. insallah umutlarımız bir dahaki aya! hadi toparlan canım!!!!
sağol canım desteğin için ama sadece 2 adet dondurulmuşum vardı ve 2 side yaşamadı maddi ve manevi olarak yeni bir tedaviyi kaldıracak gücümüz yok zaman herşeyin ilacı derler ya bende ona inanıyorum inşallah sizin için hayırlısı olur...
Çok tebrik ederim canım rabbim sağlıklı bir gebelik hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallahhkızlar kan değerim 1386.79.....................................................................................
Canım geçmiş olsun neden iptal oldu acaba?merhaba kızlar bugün transfer günümdü fakat saah doktorumla konuştum ve yaşamadıklarını öğrendim bebişlerimin yani transfer iptal oldu... benim ümitlerim tükendi artık inşallah sizinkiler hayata sıkı sıkı tutunur... kendinize iyi bakın hoşça kalın...
ay canım cok heyecanlandımm senin adına umarım her sey guzel gecer tatlım bebisine kavusursun..
ben de dunden beri tam adetim sokmedi bekliyorum adetimi ama dun ilk bir leke geldi.. bugun de hafiften camurumsu canım.. doktor 2. gun gel dedi.. sence ne zaman gitmeyelim ? 17 yıldır regl oluyorum hala daha ilk gun ne zaman saymaliyim anlayamioyrumdoktorlara da 40 kere sordum her biri farklı bir sey soluyor
senin donmuslari ne zaman cozecekler canım peki? yarın mı yoksa aynı gun mu? ben bilmedigim icin soruyoum.. bu arada bu ayin sonu benim dogumgunum ister misin dogumgunumde transfer olsunnsuperr olurr!! tam hediye
ay cok heyecanli insallah sagsalim cozulurler dondurmalarinSaol canım benim yarın çözecekler ve bizi arayacaklar.
Adetin ilk günü lekeyi gördüğün ilk gündür zaten sen kontrole gittiğinde dr rahim kalınlığına bakıp tekrar gelmeni ister tam incelmediyse sen yarın git bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah
Çok tebrik ederim canım rabbim sağlıklı bir gebelik hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallahh
Canım geçmiş olsun neden iptal oldu acaba?
Saol canım benim yarın çözecekler ve bizi arayacaklar.
Adetin ilk günü lekeyi gördüğün ilk gündür zaten sen kontrole gittiğinde dr rahim kalınlığına bakıp tekrar gelmeni ister tam incelmediyse sen yarın git bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah
İnşallah canım yine tek olacak evet.bakalım hayırlısıay cok heyecanli insallah sagsalim cozulurler dondurmalarin
her seyin hayırlısı olsun.. yine tek mi koyacaklar peki?
ben de birazdan randevu alacagım yarına doktorumdan..
su adetliyken muayene olmak kadar bir kadın icin zor bir sey yok sanırım!! aa yada var pardon dogum var
canım çözülmeye dayanamadılar yani yaşamıyorlardı çözündüklerinde...
İnşallah canım yine tek olacak evet.bakalım hayırlısı
KAçıncı kaliteydi donduklarında ve kaç hücreliydi acaba benimde 2 gün sonra transferim var merak ediyorum ama eğer içini acıtıyorsa yanıtlamak zorunda değilsin tabiki
slm arkadaşlar dün gece yazmıştım birtakım belirtilerim vardı ve çift çizgiyi net olmasada görmüştüm.sababh kan verdim 0,47 çıktı doktora göstermedim bile negatif yani ama üzülmedim çünkü dondurulmuş bebelerimi almaya gün sayıyorum inşalalh önümüzdeki ay alırım pozitifimi
transfer olan arkadaşlar inşallah yavrucuklarınız içinizde sıkıca tutunmuştur sizlere olacak arkadaşlarım şansınız bol olsun
kızlar kan değerim 1386.79.....................................................................................
canım tebrik ederim biliyordum hamile kalacağını canı gönülden inanmıştım.
yanlız bu senin kaçıncı günkü eğerin tatlım baya yüksek çıkmış 1386 ikizmi geliyor acaba.
ulun beyin yorumu ikiz:)))))
bu 11. gün değerim şükürler olsun rabbime herkeze tattırsın inşallah...................
Ayyyyyyyyyyyyyyyy tebrik ederim tatlııııım kucağına aldığın günlerde gelir inşşş
Çok güzel haber yaaa bizlere umut oluyorsunuz
Tatlım kaç embriyo transfer edilmişti ve kaçıncı denemendi son sorumönceki tedvailerde gebelik olmuşmuydu
Ay çok merak ediyorum. Tekrar tebrik ederim tatlım
canım kalitelerini bilmiyorm ama biri 8 biri 10 hücreliydi ama tutunamadılar hayata herkesin aynı değil tabi şans işi sanırım birazda benim ilk denemem tüp bebekte mayıs ayındaydı 3 embriyom oluştu birini nakil ettiler herşey çok iyiyiydi ama gebelik oluşmadı 2 tane sini donduralım dedik işte onlarda çözününce yaşamadılar ben eş problemli olduğum için (sperm sayısı düşüktü eşimin) doktor çok umutluydu ama sonuç alamadık. kader diyorum şimdilik ama canı yanıyor insanın inşallah senin sonucun iyi olur ve güzel bir hamilelik geçirirsin canım...
kızlar kan değerim 1386.79.....................................................................................
canım benimmmmmmerhaba kızlar bugün transfer günümdü fakat saah doktorumla konuştum ve yaşamadıklarını öğrendim bebişlerimin yani transfer iptal oldu... benim ümitlerim tükendi artık inşallah sizinkiler hayata sıkı sıkı tutunur... kendinize iyi bakın hoşça kalın...
haklsın canımmmmcanım geride donumuş bebeklerinin olması büyük şans benimde 3. donmuş denememde oldu hiç pes etmedim olmadı bidaha olmadı bidaha Rabbim verdi seninde olucak şimdi zamanı değilmiş inşallah bir ay sonda tam zamanı olucak kendini sakın yıpratma.
arkadaşlar..benm transfermin 6. günü ve benim belime arada agrılar griyor.progeston kapsüllerini dr iptal etti...progesteron içeren igne verdii...bugün p4 tahlilim düşük çıkmış..üzüldüm şimdi sabah akşam igne vurulcamm..e2 iyi çıkmışş...ne bileyim bu bel agrısı nedir sizcee...
canım ben henüz dondurulmuş aşamasına gelmediğim için bişey söylemem yanlış olur soruların arada kaynamasın diye yazdım ama kusura bakma bu konuda bilgi ve tecrübe sıfırarkadaşlar doktor bana progesteronum düşük çıkınca progynex 50 mg igne verdi.sabah akşam..daha öncede belirtdim...progestan kapsül kullanıyodum...yumuşak fitil...yükseltmemiş...bu igne hakkında bilgisi olan varmı..
Allahin izniyla isalla kavusursun sende bizlerde ...........dondurulmuslarla sansin daha cok oldu soyleniyor ama oyle mi bilemem ben dondurulmuslarla bir kez denedim olmadi simdi ikinciyi denicam umarim bu sefer olur herseyin hayirlisi.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?