Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

ALLAHIN izniyla olur canim ..........3 taneyi birdenmi koycala anlamadim yasak deilmi benim bura birden fazla koymuyorlar anca yas cok ilerledisa ......benim 6 tane var dondurulmus bende istiyom iki birden koysunlar ama kabul etmiyorlar yasayi ciyniyemeyis diyorlar ............bakalim benim bu hafta sonu transverim var ALLAHIN izniyla isalla bu sefer olur..........sakin umutsuzlua kapilma ............hersey yoluna girer............:79::79::79::79::79::79::79::79:

tum dualarim seninla canim insalla okurus burdan hamila oldunu .......herseyin hayirlisi.:79::79::79::79:

inşallahhh canım ewet 3 tane embriyo birden koyucaklar yani hepsini ilk tüp bebek denememde 2 tane embriyo koymuşlardı fakat tutmadı şimdi dondurulmuşların hepsini tamamen deneyip tedavi gördüğüm hastaneyle ilişkimizi kesicezz canımm o yüzden geride embriyo kalmasın diye öyle olucak hem benim tedavi gördüğüm merkez herkese 2 embriyo transferi yapıyo yasa pek geçmiyo genelde genetik sorunları göz önünde bulundurdukları için rahatlıkla birden fazla transfer yapabiliyorlar benim yaşım 24 2 embriyo transfer edilmişti inşallah tatlım seninde yüzün güler bu sefer yeni yılda bebeklerimizle oluruz inşallahh

arkadaşım çok sevndim senin adına..darısı başımıza...inşallahhh....yazdıklarını okudum...bende aynı adet olucakmışım gibi kasık ve bel agrısı çekiyorum.ara ara ama sürekli olmuyor...korkuyorum tutmuycak diyeee...seni okuyunca biraz ümitlendimm.benimde 5.gün den itibaren ara ara bu aagrılarım oluyorr..hakkımızda hayırlısı olsun..sen extra ilaçlar kullanıyomusun...

malesef bilgim var sana tavsiyem sabah akşam değilde ikisini bir vurdur ben ve birkaç arkadaşım öyle yaptı doktoruma sorduğumda olur demişti sende doktoruna sor derim çünkü yağlı bir iğne biraz zorlanabilirsin hemşireleri her seferinde uyar çok yavaş enjekte etsinler.

ben de ikisini bir olmuştum..sadece akşamları yani...çok ama çok fena bi iğne ii bi hemşire bul ve yavaş versin ilacı..ben de sinir hasarı yapmıştı..iğne olunca dolaş biraz dağılsın..ben hep yatmak zorundaydım belki ondan fenalaşmışımdır..bebiş için değer :))

sakın ümidini kaybetme ve sakın hamilelik belirtisi falanda arama yok çünkü öle bir durum falan sadece adet belirtilerini hissediyosun hemde hepsini terlemene kadar hepsini...... okdar ilaç kullanıyorum tabi estoferm alıyorum 2 tane günde
progynex iğnem var oda 2 kere günde o çok fena bi iğne ama yapcak bişi yok
birde coraspin ve vitaminim var

Son düzenleme:

canım benim yaaaa.hayırlısı böyleymiş diyelim.allah sabır versin.umudunu yitirme

ulun beyin yorumu ikiz:)))))
bu 11. gün değerim şükürler olsun rabbime herkeze tattırsın inşallah...................

canım tebrik ederim İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişlerini Ben de Ulun beyin hastasıyım Bu ay tüp bebek tedavisine başlamıştık Yumurta toplama işleminde çok yumurta toplandığı için ohss sendromu olmuşum.O yüzden transfer iptal edildi.Dondurulmuşlarımla bu ay yapılacak.İnşallah senin gibi güzel sonuçlar alırım.Canım tek embriyo ile ikiz hamile olunuyor mu yoksa ailede mi var?

isalla bu sefer olur canim yasin da cok kucuk..... isalla bu embriyolar tutarda sende ....bende ....bizimgibi bekliyen herkeza Allah verir kimseyi umutsuz birakmaz......:79::79::79::79::79:

ailede çok var ama olmadanda bu durumu yaşayan çok yani olabilen bir durummuş canım
allah yardımcın olsun hayırlısıyla sende sevin inşallah

Canım merhaba bende seni merak ettim öbür topikten takip ettim ama sana ulaşamadım sen kent hastanesinde deniyeceğim diyodun ordan vazgeçtin galiba yine aynı hastanedemi deniyeceksin.?

Canım merhaba bende senin gibi fitil kullanıyodum transferdeden sonra iğneye geçtim çünkü fitil belli bir süre sonra içimizde kalmıyo dışarı akıyo iğne daha iyi çünkü direk kana karışıyo bence iğne kullanman daha iyi ben 23 aralıkdan beri sabah akşam kulanıyorum popon biraz süzgeç gibi oluyo ama bebiler için katlanmak zorundayız canım.

kızlar kan değerim 1386.79.....................................................................................

Tebrik ederim canım Rabbim tamımına erdirsin bebişlerini kucağına almayı nasip etsin değerin yüksek benimde tahlil sonucum yüksek çıkmıştı keseleri görmeye gittiğimde ikiz olduklarını gördüm seninde yüksek olduğuna göre seninde ikiz canım Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah tüm hamişlerin tabiki

ulun beyin yorumu ikiz:)))))
bu 11. gün değerim şükürler olsun rabbime herkeze tattırsın inşallah...................

canım tekrardan cok cok cok tebrik ederim benim de ilk degerim 5+2 iken 1350 idi ve tek kese vardı doktor da cok sasirmisti ondan 1 hafta sonra cart diye ikinci bir kese beliriverdi ve aynen tek embriyo idi.. bolunmus 2 tane olmuslardi..
benim hamileligim devam edemedi ama insallah Allahim senin bebislerini sana bagislar kucaginda gormeyi onlari koklamayi nasip eder.. hazirlan nur topu gibi iki tane kızın veya nur topu gibi iki tane oglun olacak!! biliyorsun tek yumurta ikizi tıpatıp aynı oluyorlar ve aynı cinsiyet oluyorlar!!!
senin icin cooooooook sevindim guzelim.. Allah bagıslasın tekrardan!

HAyırlı demekten başka bişey bulamıyor insan dilediklerin için allah razı olsun canım.
canım transferin nasıl gecti?? insallah sorunsuz gecmistir cok merak ettim haber ver..
ben de dun gittim doktora ,benim bu ay da olmayacak transfer doktor puruzsuz bir rahmin olmasini istiyorum dedi dogum kontrol hapına devam dedi ,baska da detay vermedi artik ne demekse puruzsuz gormek istiyorum
kurtajdan sonraki 2. regl mi olmustum oysaki neyse napiim umutlar bu gidisle mart ayına kaldı..
cok merak ettim senii anlat canım, gecmis olsun bebisin sıkı sıkı tutunsun sana!!

merhaba arkadaşlar benim 2. denemem olacak allahım izin verirse doktor bir tane koyacaz kalanları da donduralım dedi iyi dedim ama kafama takıldı devlet bu donmuşları koyarken de mi aynı ücreti alıyo bir de donmuşlarda mı deneme sırasına giriyo kaçıncı denemeden sonra ödemiyor anlatabildi mi bilmiyorum derdi mi birde 3. denemelerde 2 tane konuluyor dimi şimdiden teşekkürler allahım herkezin gönlünün muradını versin

merhaba.ben de şimdi ikinciyi dondurulmuşla tedavisindeyim.dondurulmuşta deneme sayılıyor.devlet iki denemeyi karşılıyor.o yüzden biz dondurulmuşla denememizi kendi imkanımızla yaptıracağız.2. tüp bebek hakkımız bekliyor işte.ddondurulmuş denemesini daha ucuz ve az yorucu olduğu için kendi imkanınla yaptırmak mantıklı.genede tercih sizin tabi....iki defa negatif sonuçlanan tüp bebek denemesinden sonra ve 35 yaş üstü kadınlara 2 emriyo transfer ediliyor.

Son düzenleme:
tedaviye başlayalı bugün 1 hafta oldu,sadece burun spreyi kullanıyorum.biraz önce regli başlangıcı gibi koyu ren kan gelmeye başladı az ama. karnım ve belim ağrıyor şimdide aynı adet olacakmışım gibi.neler oluyor kızlar bilen varmı.11 ocakta adet olmuştum zaten.inşallah tedavim yarıda kalmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…