aminnnn canımm inşallah sende bende bu kez bebeklerimize kavuşuruz allah kimsenin kucağını boş bırakmasın benim 3 tane dondurulmuşum vardı başkada yok onları deniycem mart ayında inşallah bu sefer tutunurlar ama biri kaliteli diğerleri ikinci kalite inşallah olur bu sefer son şans benim için
İnşallah bende Şubat 12 de buraya hamileyim diye yazabirilirim.Transfer günüm 29'u 1.kalitelerin çözünmesi sırasında inşallah problem yaşamayız ve transferimiz gerçekleşir.
Arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin bende bütün arkadaşlarıma dua ediyorum aynı şey için ne kadar çok kişi dua ederse kalpler ne kadar bir olursa inşallah kabul olur.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
tum dualarim seninla canim insalla okurus burdan hamila oldunu .......herseyin hayirlisi.:79::79::79::79:
ALLAHIN izniyla olur canim ..........3 taneyi birdenmi koycala anlamadim yasak deilmi benim bura birden fazla koymuyorlar anca yas cok ilerledisa ......benim 6 tane var dondurulmus bende istiyom iki birden koysunlar ama kabul etmiyorlar yasayi ciyniyemeyis diyorlar ............bakalim benim bu hafta sonu transverim var ALLAHIN izniyla isalla bu sefer olur..........sakin umutsuzlua kapilma ............hersey yoluna girer............:79::79::79::79::79::79::79::79:
saolun kızlar darısı hepinizin başına inşallahhhhhhh
çok güzel bi duyguymuş inşallah sonuna kadarda böle gider haftaya çarşamba kontrolümüz var
kızlar az ağlamadım olmadı diye transferin 5. günü bütün adet belirtilerim vardı çünkü bana göre olmamıştı imkanı yoktu yani doktorumu bile sinir ettim takılma dedikçe adama ama adet olcam biliyorum dedim hep .....meğer hiçbişi hissedilmiyomuş oysa ben okadar ağlar zırlarken o ağrılar bebeklerin tutunma ağrılarıymış ve adetten hiçbir farkı olmayan ağrılarmış sakin olun sakın korkmayın adet belirtilerinizden...... allah hepinize nasip etsin bu mutluluğu inşallaaaahhhhhhhhh hepinize dua edicem söz veriyorum.....
arkadaşlar doktor bana progesteronum düşük çıkınca progynex 50 mg igne verdi.sabah akşam..daha öncede belirtdim...progestan kapsül kullanıyodum...yumuşak fitil...yükseltmemiş...bu igne hakkında bilgisi olan varmı..
arkadaşlar doktor bana progesteronum düşük çıkınca progynex 50 mg igne verdi.sabah akşam..daha öncede belirtdim...progestan kapsül kullanıyodum...yumuşak fitil...yükseltmemiş...bu igne hakkında bilgisi olan varmı..
arkadaşım çok sevndim senin adına..darısı başımıza...inşallahhh....yazdıklarını okudum...bende aynı adet olucakmışım gibi kasık ve bel agrısı çekiyorum.ara ara ama sürekli olmuyor...korkuyorum tutmuycak diyeee...seni okuyunca biraz ümitlendimm.benimde 5.gün den itibaren ara ara bu aagrılarım oluyorr..hakkımızda hayırlısı olsun..sen extra ilaçlar kullanıyomusun...
kızlar kan değerim 1386.79.....................................................................................
merhaba kızlar bugün transfer günümdü fakat saah doktorumla konuştum ve yaşamadıklarını öğrendim bebişlerimin yani transfer iptal oldu... benim ümitlerim tükendi artık inşallah sizinkiler hayata sıkı sıkı tutunur... kendinize iyi bakın hoşça kalın...
ulun beyin yorumu ikiz:)))))
bu 11. gün değerim şükürler olsun rabbime herkeze tattırsın inşallah...................
inşallahhh canım ewet 3 tane embriyo birden koyucaklar yani hepsini ilk tüp bebek denememde 2 tane embriyo koymuşlardı fakat tutmadı şimdi dondurulmuşların hepsini tamamen deneyip tedavi gördüğüm hastaneyle ilişkimizi kesicezz canımm o yüzden geride embriyo kalmasın diye öyle olucak hem benim tedavi gördüğüm merkez herkese 2 embriyo transferi yapıyo yasa pek geçmiyo genelde genetik sorunları göz önünde bulundurdukları için rahatlıkla birden fazla transfer yapabiliyorlar benim yaşım 24 2 embriyo transfer edilmiştiinşallah tatlım seninde yüzün güler bu sefer yeni yılda bebeklerimizle oluruz inşallahh
canım tebrik ederim İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişlerini Ben de Ulun beyin hastasıyım Bu ay tüp bebek tedavisine başlamıştık Yumurta toplama işleminde çok yumurta toplandığı için ohss sendromu olmuşum.O yüzden transfer iptal edildi.Dondurulmuşlarımla bu ay yapılacak.İnşallah senin gibi güzel sonuçlar alırım.Canım tek embriyo ile ikiz hamile olunuyor mu yoksa ailede mi var?
selamm arkadaşlar bende mart ayında dondurulmuşlarımla ikinci ve son kez deniycemm inşallah bu sefer bebişlerim tutunur ve bende bebeklerime kavuşurumm allah herkesin gönlünün muradını versin beklemek ve sabretmek çok zor arkadaşlar bişiy sorucamm dondurulmuşların tutunma olasılığı daha mı yüksek
arkadaşlar..benm transfermin 6. günü ve benim belime arada agrılar griyor.progeston kapsüllerini dr iptal etti...progesteron içeren igne verdii...bugün p4 tahlilim düşük çıkmış..üzüldüm şimdi sabah akşam igne vurulcamm..e2 iyi çıkmışş...ne bileyim bu bel agrısı nedir sizcee...
kızlar kan değerim 1386.79.....................................................................................
ulun beyin yorumu ikiz:)))))
bu 11. gün değerim şükürler olsun rabbime herkeze tattırsın inşallah...................
canım tekrardan cok cok cok tebrik ederim benim de ilk degerim 5+2 iken 1350 idi ve tek kese vardı doktor da cok sasirmisti ondan 1 hafta sonra cart diye ikinci bir kese beliriverdi ve aynen tek embriyo idi.. bolunmus 2 tane olmuslardi..saolun kızlar darısı hepinizin başına inşallahhhhhhh
çok güzel bi duyguymuş inşallah sonuna kadarda böle gider haftaya çarşamba kontrolümüz var
kızlar az ağlamadım olmadı diye transferin 5. günü bütün adet belirtilerim vardı çünkü bana göre olmamıştı imkanı yoktu yani doktorumu bile sinir ettim takılma dedikçe adama ama adet olcam biliyorum dedim hep .....meğer hiçbişi hissedilmiyomuş oysa ben okadar ağlar zırlarken o ağrılar bebeklerin tutunma ağrılarıymış ve adetten hiçbir farkı olmayan ağrılarmış sakin olun sakın korkmayın adet belirtilerinizden...... allah hepinize nasip etsin bu mutluluğu inşallaaaahhhhhhhhh hepinize dua edicem söz veriyorum.....
canım transferin nasıl gecti?? insallah sorunsuz gecmistir cok merak ettim haber ver..HAyırlı demekten başka bişey bulamıyor insan dilediklerin için allah razı olsun canım.
merhaba arkadaşlar benim 2. denemem olacak allahım izin verirse doktor bir tane koyacaz kalanları da donduralım dedi iyi dedim ama kafama takıldı devlet bu donmuşları koyarken de mi aynı ücreti alıyo bir de donmuşlarda mı deneme sırasına giriyo kaçıncı denemeden sonra ödemiyor anlatabildi mi bilmiyorum derdi mi birde 3. denemelerde 2 tane konuluyor dimi şimdiden teşekkürler allahım herkezin gönlünün muradını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?