tedaviye başlayalı bugün 1 hafta oldu,sadece burun spreyi kullanıyorum.biraz önce regli başlangıcı gibi koyu ren kan gelmeye başladı az ama. karnım ve belim ağrıyor şimdide aynı adet olacakmışım gibi.neler oluyor kızlar bilen varmı.11 ocakta adet olmuştum zaten.inşallah tedavim yarıda kalmaz...
Tebrik ederim canım Rabbim tamımına erdirsin bebişlerini kucağına almayı nasip etsin değerin yüksek benimde tahlil sonucum yüksek çıkmıştı keseleri görmeye gittiğimde ikiz olduklarını gördüm seninde yüksek olduğuna göre seninde ikiz canım Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah tüm hamişlerin tabiki
Canım merhaba bende seni merak ettim öbür topikten takip ettim ama sana ulaşamadım sen kent hastanesinde deniyeceğim diyodun ordan vazgeçtin galiba yine aynı hastanedemi deniyeceksin.?
sakın ümidini kaybetme ve sakın hamilelik belirtisi falanda arama yok çünkü öle bir durum falan sadece adet belirtilerini hissediyosun hemde hepsini terlemene kadar hepsini...... okdar ilaç kullanıyorum tabi estoferm alıyorum 2 tane günde
progynex iğnem var oda 2 kere günde o çok fena bi iğne ama yapcak bişi yok
birde coraspin ve vitaminim var
amin canım şimdi öle tedirginimki ödüm kopuyo bişi olcak diye hayırlısıyla sağlıkla bir büyüseler inşallaaahhh
yok canım vazgeçmiş değilim kent hastanesinde sıfırdan başlıycamm ama öncelikle tedavi gördüğüm merkezdeki embriyolarımı kullandıktan sonra çünkü tekrardan iğneler yumurta toplama işlemleri olacağı için baştan başlıycak herşey o yüzden kent hastanesinde başlıycazz canımm ama inşallahh gerek kalmaz da dondurulmuşlarla gelir bebeğim aynı acıları yaşamak istemiyorumm çünkü iğnelerden nefret ediyorumm :94::94::94::84::84::84::84:
Cnm mutlaka doktoruna sor istersen benimde bugün 5. günüm tedaviye başlayalı ben bant kullanıyorum hiç anlamıyorum tedavidemiyim değilmiyimherkes rahat rahat diyordu gerçekten rahatmışş :97:
tedaviye başlayalı bugün 1 hafta oldu,sadece burun spreyi kullanıyorum.biraz önce regli başlangıcı gibi koyu ren kan gelmeye başladı az ama. karnım ve belim ağrıyor şimdide aynı adet olacakmışım gibi.neler oluyor kızlar bilen varmı.11 ocakta adet olmuştum zaten.inşallah tedavim yarıda kalmaz...
çookteşekkür ederim...senin 11.gün degerinmiş yaaa peki başka tahlil istemediler mi senden hani ikiye katlıycakmı diyeee...merak etdimm...umarım herşey yolunda gider.ve bu arada ben estrofemi 5 tane alıyorumm...vitamin olarakda elevit alıyorum.
Eki Görüntüle 125744
Kızlar dondurulmuş tedavi uygulama programım bu şekilde. Hangi ilaçların kullanıldığını merak eden arkadaşlarım için ekledim . Hakkımızda hayırlısı olsun
Kızlar bişey soracağım size merak ettim bende dondurulmuşlarımla denedim ama bir sürü ilaç kullandım siz nerdeyse hiç birşey kullanmıyosunuz.Vitamin bile almıyosun size farklı tedavimi uyguluyorlar.
Cnm benim tedavim bu şekilde şuan sadece bant-coraspin-vitamin kullanıyorum. 15. gün ilaçlar fazlalaşacak ama bu zamana kadar rahim yeterli kalınlığa ulaşırmı
Bende sizlerin yazılarını okuyorum benim ki neden böyle bilmiyorum bakıp görücez zaten 1 tane minişim var yaşar mı yaşamaz mı onuda bilmiyorum
Cnm benim tedavim bu şekilde şuan sadece bant-coraspin-vitamin kullanıyorum. 15. gün ilaçlar fazlalaşacak ama bu zamana kadar rahim yeterli kalınlığa ulaşırmı
Bende sizlerin yazılarını okuyorum benim ki neden böyle bilmiyorum bakıp görücez zaten 1 tane minişim var yaşar mı yaşamaz mı onuda bilmiyorum
kızlar lütfen acil yardım
bugün adet oldum merkezi arayıp ilaç listemi istedim bana gelen şemada transfer tarihi 14 şubat yazıyo yani adetin 25.günü dr aradım normalde 17 ve 18 .günü transfer yapıyoruz ama yumurtlamayı engellediğimiz için bu süre kısaltılıp uzatılabilir adetin 17.günü ben merkezde olamıcağım için 25.günü yapmayı uygun gördüm dedi ama benim gördüğüm duyduğum tüm dondurulmuş transferler adetin 17 veya 18.günü yapılıyo siz ne dersiniz doktorun kararına tamam deyip 25.günmü yaptırayım yoksa başka dr tercih edip 17.günmü yaptırayım kilitlendim diyebilirim lütfen fikir verin
İnşallah canım sana tutunur sıkı skı bu sefer seni hiç bırakmaz.Rabbim yardımcın olsun.Bende senin kullandıklarını kullandımda artı yanında estrofem günde 4 tane transferden sonra 5 oldu birde tebokan fort kullandım günde 3x1 transferden sonra onuda bıraktım transfere 5 gün kala fitile başladım transferden sonrada fitili iğneye çevirdik sen az ilaç kullanınca dikkatimi çekti onun için sordum.
kızlar lütfen acil yardım
bugün adet oldum merkezi arayıp ilaç listemi istedim bana gelen şemada transfer tarihi 14 şubat yazıyo yani adetin 25.günü dr aradım normalde 17 ve 18 .günü transfer yapıyoruz ama yumurtlamayı engellediğimiz için bu süre kısaltılıp uzatılabilir adetin 17.günü ben merkezde olamıcağım için 25.günü yapmayı uygun gördüm dedi ama benim gördüğüm duyduğum tüm dondurulmuş transferler adetin 17 veya 18.günü yapılıyo siz ne dersiniz doktorun kararına tamam deyip 25.günmü yaptırayım yoksa başka dr tercih edip 17.günmü yaptırayım kilitlendim diyebilirim lütfen fikir verin
kızlarrrrrrrrr birşey sorcam benim bugün 8.günüm dayanamayıp biraz önce idrar testi yaptım.2.cizgi çok silik çıktı...eşimle sevinmeden önce arkadaşlarına sor dedi...normalde çok negatif test gördüm bundada önce beyazdı sonradan çok açııkkkk bi pembe bi renk oluştu..hem daha çok erken biliyorum hemde ilk idrar degill ama bi sorayım dedimm...cevapp bekliyorumm
Tatlım ewde test varsa yine yap istersen ama büyük ihtimal doğru testinn yakın zamanda kan tahlili yaptırırsan sonucu öğrennirsiniz :)))
öylemi dersin ya ikilemde kaldım ertelemeyi bile dşünüyorum aylardır bu günü beklerken bu çok üzücü oldu benim için ya doktoruma güveniyorum bilgili iyi bir hekim fakat genel olarak bakılırsa 25.gün çok geçç adetime birkaç gün kala transfer oluyo doktor tıbbi açıdan sorun olmaz psikolojin hangisini istiyosa onu yap dedi ama benim psikoloji şuan zaten normalin dışına çıkmışcanım bence çok takılma benimde 22. gün yapıldı doktorun en doğrusunu bilir inan ona......
aaa neden niye öle dedn şimdi niye belli değil senin transfer tedaviye başlamıştın ama sen yanlışmı hatırladım benCnm bence doktoruna güven sonuçta seni riske atmaz :)) eminim bildikleri vardır mesela ben çok korkuyorum doktorum transferi yapmaaz başka doktorun eline kalırım diye keşke banada böyle deseelerde bende beklesem :))
Gerçi hoş benim transfer olup olmayacağı bile belli değil ama neysee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?