Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

aaa neden niye öle dedn şimdi niye belli değil senin transfer tedaviye başlamıştın ama sen yanlışmı hatırladım ben

Günaydıııııııınnn cnm başladım da 1 tanecik minişim olduğu için yaşamaz ve kalite kaybederse transfer iptal olur diye yazdım cnm [/QUOTE]
oyy canım benimm inşallah o birtanecik minişin sağlıkla çözülüp annesine sımsıkı tutunur iyi şeyşey düşün canım benim..dualarımdasın..bu arada transfer trihi bellimi

Amiiin tatlım ama sonucum negatif olacaksa transferde olmasın çünkü boş yere 12 gün beklemek daha acı bir olay :)))
İnanırmısın hiç saymıyorum transferim ne zaman diyeee bilmiyorum hiç :)) ben sana sorayım benim transfer tarihim ne zaaman olur sence ??? :)) 14 ocak reglimin ilk günü

canım cok ama cok tebrik ederim bence simdiden soyleyeyim hamilesin!!
tup bebekte onceden idrarda pozitif olup sonradan negatif olan cok gormedim!

sevgili miranda (özlem) aklım hep sende nasıl gecti transferin ne olur yazz???

bu arada kızlar benim transferim bu ay olamayacak ben kurtajdan sonra 2. regl mi oldum , 1.si kurtaj -regl kanaması, 2.si normal regl kanaması idi..
doktor gecen ay dogum kontrol hapı verdi ve bu ay yapacaktık ama kontrole gittigimde "rahmin tam puruzsuz degil" gelecek aya yapacagım dedi.. bir daha verdi dogum kontrol hapi...
hic boyle bir sey basına gelen var mı? acaba ne demek istedi puruzsuz istiyorum derken.. cesaret edip soramadım..

yani kısacacı mart basına kaldı benim transfer.. artık gercekten de cok sıkıldım beklemekten, bazen icimden sokaga cıkıp avazım geldigi kadar bagırmak geciyor kimseye anlatamıyorum derdimi..

etradımfaki herkes catır catır dogurdu yada yeni hamile, daha bu sabah benden yaslarca buyuk birinin hamile oldugunu ogrendim.. millet plan yapıyor ve hemen hamile kalıyor off ya "neden ben neden biz diyorum" icimden.. isyan etmiyorum Allahima haşaa..ama hep aklımdaki soru "neden,neden neden??"
artık o kadar bu duruma alıstım ki bu duruma cok ütopik bir hayal gibi geliyor.. sanki ögrenilmis caresizlik gibi..
o hastanenin koridorundan ne zaman mutlu cıkacagım..? her seferinde kadın dogum bolumunde benim dısında herkesin hamile olusunu gormek ve her seferinde yeni umutlarla mutsuz cıkmak beni cok yordu cok..

kusura bakmayın icimi dokecek kimsem yok.. bir tek esim ben ve sizler biliyorsunuz.. kimseye soyleyemiyorum..

RABBİM bu sesini duysun canım inşallah dondurulmuşlarınla bebişini kucağına alırsın.Ne zaman başlıyosun tedeviye?

canım adetimi bekliyorumm adet olunca gel demişti doktorum ilaçlara başlıycam mart ayı gibi de transferini yaparız demişti bu hafta adet olmam lazım bakalım ne zaman gelcek hayırlısı:):)

canım adetimi bekliyorumm adet olunca gel demişti doktorum ilaçlara başlıycam mart ayı gibi de transferini yaparız demişti bu hafta adet olmam lazım bakalım ne zaman gelcek hayırlısı:):)

Canım hadi hayırlısı zaten bekleyince gelmez ama bekleme çatır çatır gelir başka zaman:)))))

merhaba benim 3. denemem, ilk denemede tutmuştu 18 haftalıkken bebeğin kalbi durdu suni sancıyla doğumla sonlandı, 4-5 ay sonra dondurulmuş embriyoyla deneme yapıldı ama tutmadı, bu defa yaklaşık 1 yıl geçti son dondurulmuş 2 adet embriyoyla transfer yapıldı, bugün 7.günü, 24 ocakta pazar günü 9. günü test yaptır dediler, bakalım bekliyorum,
bende hiçbir belirti yok sadece ellerim ayaklarım çok üşüyor başka da bir değişiklik yok bende
kaç gündür evde okuyorum bende yazmak istedim....

arkadaşlar bişey sorcam...diyelim biz dondurulmuşlarla hamile kaldıkk..İNŞALLAHHH..hesaplamasını nasıl yapıcaz.. yani adetin ilk gününü soruyorlar yaa bu ayın adetinin ilk gününümü söylüycez..neye göre hesaplanacakk yanii..

canım benim üzülme elbet birgün bizde muradımıza ereceğiz.allahtan umut kesilmez.eşine sımsıkı yaslan geçer gider herşey.zaman zaman hepimiz yaşıyoruz bu sıkıntıyı.başka sıkıntılarla birleşip patlıyor böyle işte.bol bol dua et ve güzel hayaller kur.allah herşeyi gönlüne göre versin...
canım

sagol canım.. gozlerim dolarak okudum mesajını.. moral verdigin icin cok tesekkur ederim tatlim.. hepimiz insallah hayallerimize kavusuruz...

Canım benim allah razı olsun.Çarşamba transferim oldu şükür sorunsuz geçti tatlım haftaya cuma test günü bakalım hakkımızda ne yazıldıysa göreceğiz.

Sende lütfen üzülme her şerde bir hayır var ne zamandır bekliyorsun bırak 1 ay daha geçsin daha sağlam başlarsın tedaviye kürtaj oldun kolay değil rahimin toparlanması ben bile 4 ay sonunda başladım hiç sıkıntıya sokma kendini kafanı rahatlat sana tavsiye edeceğim kitapları al oku bana çok ii geldi
1-annee anne oluyorum (ayşe aydın)
2-düşünce gücüyle tedavi
3-zero limit

ilahi alemsin valla benim derdii bilmezmiş gibi birde bana sormuşsun sence diye güldürdün beni sağolbilmiyorum ama eğer normal devam ederse herşey ki inşallah öylede olur bu ay sonu yada şubatın ilk haftası olur heralde hayırlısı bakalım heyecan başladı bende :18:
öyle düşünme lütfen güzel şeyler düüşün pozitif düşünmeye çalış inşallah kısmetimizde varsa görürüz o günleri belki bizde yaşarız o mutluluğu

Merhaba arkadaşlar kurtaj dan kaç ay sonra dondurulmuş transferı yapılıyor

Cnm kürtaj oldun herhalde allahım bir daha o acıyı yaşatmasın sana .
Sana birşey söyleyeceğim bence 4 ay tüp bebek yapma çünkü kürtajdan sonra normal yolla hamile kalan arkadaşlar var bence sende bekle .
Gözdem diye bir arkadaşımız var dondurulmuş tedavisine başlamak için regli gününü bekliyordu ve hamile olduğunu öğrendi mucize ve doktorlar ona normal yolla hamile kalamazsın dediği halde sende bekle istersen

Son düzenleme:

Günaaaaaaaaaaaaaydıııııııııııııın :)) düşünmeyince zaman daha çabuk geçiyor ondan tatlım ilk tedavimde saniyeleri sayıyordum o dereceydi :)))
Herşeyin hayırlıısı :)) Merak etme güzell şeyler düşünüyorum olumsuz değilim sadece her ihtimali aklımdan geçiriyorum ki çok fazla üzülmeyeyim Buaralar topiğimizden hamiş haberleri gelmiyor di mi? Yoksa ben mi takip edemiyorum

Transferin hayırlı olsun tatlım güzel haberlerle gelirsin inşş

bende ayşe aydını okuyorum.bu dönemlerde çok yardımcı oluyor..hemde vakit geçiyor..üfff vakit geçmiyor bugün gebelik testi için kan verdim..10.günüm.çok korkuyorum..inşallah bu sefer herşey yolunda gider.12de sonuç alıcaz.

Kurtaj olmadım ama olabılırım aralıkta ilk denemem olmuştu adet oldum sonra kontrole gıttıgımde kese gıbı bışı goruldu adetı beklıyorum gıttmmemışse kurtaj olucam

Güzel haberlerini bekliyoruz tatlım

Transferin hayırlı olsun tatlım güzel haberlerle gelirsin inşş
Saol canım darısı başına inşallah
Hiç korkma allahın izniyle pozitif olsun inşallah bizede haber ver lütfen
Allah sana ve eşine bağışlasın inşallah bebeklerinizi darısı bizimde başımıza inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…