Yani hani çözdürdüklerinde 1 -2 gün bekletiyorlar yaa banada aynısı olur mu demek istedim
Yani hani çözdürdüklerinde 1 -2 gün bekletiyorlar yaa banada aynısı olur mu demek istedim
Canım ne zaman transferin..?Heyecanla bekliyorum...
yok canım senin zaten 5. gün embiryosu ya çözülür çözülmez transferin olcak
bekletmelerinde bi mantık yok zaten 3. gün embiryosu bekletilir ki blastosist olsun diye son aşamadır artık o yani imkanı yok senin 5. gün donduysa zaten beklemeseine.......
Tebrik ederim canım allah sağlıklı gebelik ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah şimdi varsa belirtin falan onları anlat bizekızlarrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmm 10.gün testim 177 çıktı...nasıl sizce......paztsi günü tekrarlıycam....
Yokcanım bekletilmiyor benimkide blast idi transfer sabahı çözmeye başladılar 4,5 ta transferim olduKızlar birşey sormak istiyorum :)) 5. gün dondurulmuş embriyoları bekletiyorlar mı
Cnm nasılsın :)) bebişimiz nasıl
Transferim ne zaman bilmiyorum hesaplamakta istemiyorum kendiliğinden gelişsin istiyorum :))
Ama aynı topiği baştan okuyorum sürekli ehh işte umut
Perşembe günü kontrolüm var bakalım neler diyecekler
Sağol tatlım desteğin için zaten bir ben kaldım herhalde :))
Ay zaten bekletirlerse yaşamaz diye düşünüyorum
mrb arkadaslar.ben bır sey sormak ıstıyorum.bılen arkadaslar cvb verırse cok sevınırım.benımde 1 negatıf tup bebek deneyımım var.dondurulmuslrla tekrar demek ıstoyoruz.acaba adetın kacıncı gunu baslanıyor ve yaklasık tedavı suresı ne kadar dondurulmus embrıyolarla.hangı ılacları kullandınız.?bılgı verırsenız cok sevınırım.allah razı olsun .ınsaalah rabbım sızlerın de benım de bebek ısteyen herkesın yuzunu guldursun.
Şimdilik iyiyizİnşallah sağlıkla kucağıma alabilirim bu sefer..Senin sonucunu bekliyorum merakla...
Tebrik ederim canım allah sağlıklı gebelik ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah şimdi varsa belirtin falan onları anlat bize
Yokcanım bekletilmiyor benimkide blast idi transfer sabahı çözmeye başladılar 4,5 ta transferim oldu
kızlarrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmm 10.gün testim 177 çıktı...nasıl sizce......paztsi günü tekrarlıycam....
canım bildiğim kadarıyla değil çünkü verilen ilaçlarla yumurtaların baskılanıyo ama istersen dr sorAy kızlar ben birşey daha sorucam biliyorum çok oldum ama tedavide ilişki yasak mı :26:
canım bildiğim kadarıyla değil çünkü verilen ilaçlarla yumurtaların baskılanıyo ama istersen dr sor
bu tatlı heyecanımız hiç bitmesin canımmmmmmmmmmmmsağol cnm ay heyecanlandırdınız beniiii
bu arada arkadaşlar ben ilaçlara başladım ama eylülün aşamalarını okuyunca benim tedavide eksiklikmi var dedim ya :26:bende dr e2 progestan vs istemedi sadece bant kullanıyorum vitamin ve coraspin transfere yakın diğer ilaçları kullanıcam birde pzts dr gidicem rahim kalınlığına bakıcak benim tedaviye yakın biri varmı aramızda acep:26: aayy panik oldum yine yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?