ya ben her hamile haberinde yapıyorum ama adaege asliuysal ismini haturladığım tedavisi olumsuz sonuçlanan arkadaşlarımız olunca biraz ara verdim üzülmeisnler diye sen yeterki müjde ver asenayı oynatırız kııızbeeeeeeeeen varııım cnmm aynıyıız :)) 15. gün ilaçlara başlıycam ayrıca bende isterim onlardsn :)) inşş güzel sonuçlanırsaa
ay
KIZLAAAAAAAAARRR EYLÜL KAPIYI AÇTI HAMİLEEEEEEEE HAYDİ BİZDE O KAPIDAN İÇERİ GİRELİM PİYUUVVVVVVVVVV
Alemsin vallaamin inşşşş
ilaçlarımız aynı sen hangi merkezdesin canım ben senin şemayı bi bulup incelesem iyi olucak içim rahatlıcak yanicnm ben tedavi planımı eklemiştim önceki sayfalara şimdi bulamadım :)) 15. günümde
crinone %8 jel
tetradox kap
prednol
babyprin kullanmaya başlıycam
DİĞER TOPİKTE ÇATLAK TUBİ DERLER GENELDE
bende sana artık çatlak tubi derim o zaman :)))
ilaçlarımız aynı sen hangi merkezdesin canım ben senin şemayı bi bulup incelesem iyi olucak içim rahatlıcak yani
canım bu 15.gün kontrolde e2 e4 yazıyo o ne ilaçmı tahlilmi bende o yok ilaçlarımız aynı yalnız senin bir iki ilacın benimkindne farklı offff yaşamak sitemiyorum bu sıkıntıları bir an önce olup bitsin istiyorummmmmm:18::18::18:birde benim 7.gün bantlar 4 e çıkıyo transfer geç olucak galiba onun için aman sonuçlar hayırlı olsun valla içim kıpır kıır inşallah fosss diye sönmem salya sümük olmam burda
,Bahçeci kliniği cnm sen ?
antalya IVF
e2 e4 kan tahlili cnm
sakin ol tatlım sen bugün mü başladın tedavinee bak benim 9 oldu nasıl oldu anlamadım bilee
bunları sıkıntı olarak düşünme inan bana birşey anlamayacaksın tedavide gibi değilim hiç :))
benim 11. günde 4 e çııkıyor sen şimdi takılma bunlaraaa :)) zaman çabuk geçiyooor inş güzel şeyler yazarız inşş
,
ben dün başladım banta çok evhamlıyım inceleyip araştırıyorumbende e2 e4 yaptırayım doktoruma faklarım ama normali kaçtır bilmiyorum neyse siz dostlarım aydınlatırsınız beni:18:
istemiyo bizim merkez yasmindende istenmedi oda aynımerkezde ...9 bebek var yeyzesiiiMerak etme zaten doktorun ister senden o testleriii :)) kaç bebişin var cnm
:81:
bitanemmmmm eşim geldi şimdi çıkmam gerek ben açınca sana özelden döneyim olurmutubiş aplacım msn açarmısın
bitanemmmmm eşim geldi şimdi çıkmam gerek ben açınca sana özelden döneyim olurmu
istemiyo bizim merkez yasmindende istenmedi oda aynımerkezde ...9 bebek var yeyzesiiibiri tutsa yeter:18:
İnşş cnm inşş bu sefer kucağına alıcaksın sen kafanı takma rahat ol kendini yorma :)) 15 tatilde geliyor dinlenirsin bol bol
Sonucuma daha çok varsen bence transferimi bekleee olursa inşş sayarız hep beraber test günümü sağol cnm yaa unutulmamak güzeeeeel
EYLUL cum cvb ın ıcın allah razı olsun kardesım ınsaaalh sen de bebegını saglıcakla kucagına alırsın.bana da dua et ne olur,lohusanın hamılenın duası kabul olur ınsaalah allahın ıznıyle.....
arkadaşlar çok teşekkür ediyorum hepinize...inşallahh paztsi günkü testimde güzel çıkarrr..ALLAH HEPİİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?