Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

ARKADAŞIM NO PANİKKK...ben kıbrısdayım.tükiyede yaptırdıgımda bu kadar ilaç içmiyodum...sadece igne yaptırıp o da haftada bir,vitamin içiyodum...kıbısda transferden sonra kullandıgım ilaçlar dhea sabah akşam,coraspin,estrofem günde 5 adet...elevit...bide her gün aynı saatde sabah akşam progynex 50mg vuruluyorum..ve sonuç pozitif olursa 12.haftaya kadar kullanıyosun...6.günümde e2 p4 yaptrdım..p4 düşük çıkınca igne verdii.yoksa vajinada günde 3er adet progestan kapsül kullanıyodum.igne iyi oldu hem dahaçabuk kana karışıyorr.sizlerinde güzel hbrlerini bekliyorum...

eylül çok sevindim hayırlı olsun. umut oldun banada . benim de ptsi embryoyu çözdürücekler çok heyecanlıyım. çözülürse salı günü transferim yapılıcak.

inşallah canım hele ben şu paztsi gününüde atlatayımda..ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...TRANSFERDEN SONRA ÇOK YATMA VE HEP POZİTİF İNSANLARIN YANINDA OL...SAKIN ÇAY KAHVE İÇMEEE...DR BANA İÇKİ BİLE ÇAY KAHVE KADAR TEHLİKELİ DEGİL DEDİ.EMBRİYOYU ETKİLİYOMUŞ..HİÇÇ İÇMEDİM SADECE KAHVALTIDA ÇOOK AÇIK..GÜNDE 2-3 DİLİM TAZE ANANAS YEE...HELE ALLAHIN İZNİYLE TRANSFERİN OLSUNDA KONUŞURUZ DAHAAA...

Vardır merkezinin bir bildiği tatlım sorgulamadan emin adımlarla tedavimizin sonuna gelelim beraber :))
Oh maşallah minişlerimize 9 tane inş sıkı sıkı tutunurlar tatlım
haklısın takılmamalıyım şimdi bunlara tedaviye odaklıyız hadi şekercim gelsin bebikler

evet oldukça farklıymış şükür sonu güzel oldu inşallah bizlerde senin gibi müjdeler vereblirz sağol canım çok tşkler.herşey gönlünce olsun ...
eee kutlamaları beğendinmi bakalım

merhaba kizlar uzun zamandir yazmiyodum bunu paylasmak istedim sizinle ....ben 3 denememi baslamistim..ve cuma gunu transverim oldu tek embriyo...merakla ve sabirla bekleme surecine basladim.. simdilik bel arisindan baska birsey yok zaten daha cok erken ...Allahin iznile Isalla bu sefer olur.... geriye donupte okuyamadim .............hamila olanlara Allah kucaklarina almayi nasip etsin................. tedaviya basliyanlar kolay gelsin isalla hersey yolunda gider................ transver yapanlar isalla iyi bir sonuc aliris hepimiz.......hekeza kolay gelsin............

mrb ARKADASLAR ACABA BU EMBRIYO KALITESINI PGT YAPTIRIP DA ANLADINIZ?YANI KALITELERI NASIL ANLASILIYR.BENIM KIDE 3.GUN 6 HUCRELI EMBRIYO KACINCI KALITE OLUYR.ALLAH RIZASI ICIN CVB YAZIN.

mrb ARKADASLAR ACABA BU EMBRIYO KALITESINI PGT YAPTIRIP DA ANLADINIZ?YANI KALITELERI NASIL ANLASILIYR.BENIM KIDE 3.GUN 6 HUCRELI EMBRIYO KACINCI KALITE OLUYR.ALLAH RIZASI ICIN CVB YAZIN.

Tatlım bunu merkezin söylüyor transfer olacağı zaman seni ve eşini bilgilendiriyorlar . Bence arayıp merkezine sor onlarda kayıtlıdır.

:))) harikaa cnm umarım güzel sonuçlarını duyarız :))
Birşey merak ediyorum embriyon çözüldüğünde kalitesinde değişme oldu mu ?

bende 2 hafta sonra transferimi yaptıracağım dondurulmuşlarımdan..Estoaferm kullanıyorum şu an
Hepinizin dualarını bekliyorum sevgiyle kalın...

Arkdaşlar transfer yapılacak ay yumurtlama oluyor onu nasıl engelliyorlar benim bildiğim bı estrofem var kullanılan genelde o ilaçmı engelleliyor acaba

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum. Ama tedavi aşamasında bu topiği çok takip ettim. Şimdi 12+3 haftalık hamileyim geçen cuma ikili tarama testimi yaptırdım sonucu bekliyorum şu anda çok iyiyim allaha şükür bebeğimde iyi. Hiçbir zaman umudunuzu yitirmeyin ben ikinci denememde dondurulmuşlarla hamile kaldım. Dondurulmuşlarla deneyecek arkadaşlarım şans daha yüksek inan bunu bilin. ben normal tüp bebekte negatif sonuç aldım dondurulmuşlarla oldu bakın , Hepinize bol şans diliyorum Allah yardımcınız olsun dua etmeyide ihmal etmeyin.Verecek olan ALLAH.

zennur bende 5+4 üm hiç bir belirtim yok normalmi

zennur bende 5+4 üm hiç bir belirtim yok normalmi
çok normal canım. benim 7. 8. haftaya kadar hiçbir belirtim yoktu 8. haftada mide bulantım oldu biraz. onun dışında hiçbir sey olmadı, o adet belirtilerinde yazan sık idrara çıkma, mide bulantısı , baş dönmesi , vs. herkeze göre değişiyo bende hiçbirisi olmadı , ama hiçbir belirtim yok iyiyim deyipde kendini yorma ben öyle düşünerek kendimi çok yordum ve 7. haftada kanamam oldu düşük tehlikesi atlattım. 10 gün hiç yataktan kalkmadım.

dinleniyorum canım
saolasın içime su septin çarşamba doktora gidicem zaten hayırllısıyla bir göriim ne var ne yok

Arkadaslar birsey sormak istiyorum ...21 ocak transverim oldu doktorum hersey yolunda dedi sadece biraz kanaman olabilir dedi...ayni gun cok az acik pembe bir kac damla kanamam oldu......dun aksam ustu 23 ocak biraz daha oldu ve butun gece birsey yoktu bugun yine damla seklinde cok az her wc gitiyimde oluyor bunu yasiyanlar varmi ne olur cevap yazin yardiminiza cok ihtiyacim var.....sevgiyla..

kızlar benimde ayın 19 unda transferim gerçekleşti dondurulmuş embriyo ile bu 2.tedavim yalnız size sormak istediğim birşey var ya dün tuhaf bişey oldu sizlerede bir danışayım ben şimdi jel yerine iğne kullanıom progynex dün süt gibi akıntım çoktu fakat bir ara wc gittim sildiğimde topak şeklinde baya fazla jel kullanmışım gibi arko krem kıvamında yeşil beyaz gri gibi rengini tam çözemediğim akıntı geldi çok korktum neyin nesi acaba yaa bilenlerin acil cevabı lasım:) bugünde az az gelio silince
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahh

ay cok sevindim tatlim her seyin yolunda gitmesine.. ohh cok sukur benim korkularım arasında cozulurken zarar gormesi var embriyoların, o yuzden seni cok merak ettim.. her sey yolundaymıs maşallah!!

Allaahhhh 4 gun kaldı demek test yapmana hadi hayırlısı olsun insallah Allahim bebişini yollamıstır insallah tatlımmm.. Akıntıları da cok kafana takma belki hatırlarsın ben gecirdigim hamilelikte bildigin regl kanaması bile gecirdim.. yani tutunacagı varsa her sekilde tutunur ve korkma kırmızı bile degil akıntın.. ama tabii ki bunlar benim yorumum.. sen muhakkak doktoruna danıs..
bu arada kitap tavsiyelerin icin tesekkurler ama ben annee anne oluyorum u hamileyken okunan bir kitap zannediyordum demek simdi de okuyabilirim:) dusunce gucuyle tedavi var bende zaten ben bu konulara cok ilgiliyim zaten:)
zero limit i bilmiyordum dur hemen arastırayım..

benim moralimse birazcık yerine geldi sadece doktorun daha evvelden istedigin zaman yapabiliriz demis olmasından sonra simdi yapamayacagım demis olması beni uzdu yoksa direkt 3 ay sonra yapalım dese bana bastan daha iyi olacaktı.. bu beklentilerin onune gecememek resmen beni harap etti ama simdi daha iyiyim:)

hep diyorum keske direkt negatif sonuc alsaydım diye ama her iste bşr hayır var diye dusunmekten baska care yok..

kendine cooook dikkat et yeni anne adayı Allahım yuzune guler insallah..

Merhaba arkadaşlar kurtaj dan kaç ay sonra dondurulmuş transferı yapılıyor
canım, ben de bos gebelik yasadım insallah senin bebisin orada duruyordur :)
2. regl de yapacaktık ama doktor bu ay ki rehim muayenemde begenmedi bir sonraki aya attı, ben kasım sonu kurtaj oldum, mart basına kaldı .. aralıklar bu kadar tatlım ama tabiiki bunyeden bunyeye degisiyor

kızlar 10.gün testim 177 dii...biliyosunuz..12.gün testi 386.........nasıl sizce.......

canım cok sevindimmmmmmmm Allah kucaginda gormeyi nasip etsinn tebriklerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…