bu arada arkadaşlar ben ilaçlara başladım ama eylülün aşamalarını okuyunca benim tedavide eksiklikmi var dedim ya :26:bende dr e2 progestan vs istemedi sadece bant kullanıyorum vitamin ve coraspin transfere yakın diğer ilaçları kullanıcam birde pzts dr gidicem rahim kalınlığına bakıcak benim tedaviye yakın biri varmı aramızda acep:26: aayy panik oldum yine yaaa
eylül çok sevindim hayırlı olsun. umut oldun banada . benim de ptsi embryoyu çözdürücekler çok heyecanlıyım. çözülürse salı günü transferim yapılıcak.
Canım neler paylaşıyoruz burda..Unutabilir miyiz birbirimizi...
haklısın takılmamalıyım şimdi bunlara tedaviye odaklıyız hadi şekercim gelsin bebiklerVardır merkezinin bir bildiği tatlım sorgulamadan emin adımlarla tedavimizin sonuna gelelim beraber :))
Oh maşallah minişlerimize 9 tane inş sıkı sıkı tutunurlar tatlım
evet oldukça farklıymış şükür sonu güzel oldu inşallah bizlerde senin gibi müjdeler vereblirz sağol canım çok tşkler.herşey gönlünce olsun ...ARKADAŞIM NO PANİKKK...ben kıbrısdayım.tükiyede yaptırdıgımda bu kadar ilaç içmiyodum...sadece igne yaptırıp o da haftada bir,vitamin içiyodum...kıbısda transferden sonra kullandıgım ilaçlar dhea sabah akşam,coraspin,estrofem günde 5 adet...elevit...bide her gün aynı saatde sabah akşam progynex 50mg vuruluyorum..ve sonuç pozitif olursa 12.haftaya kadar kullanıyosun...6.günümde e2 p4 yaptrdım..p4 düşük çıkınca igne verdii.yoksa vajinada günde 3er adet progestan kapsül kullanıyodum.igne iyi oldu hem dahaçabuk kana karışıyorr.sizlerinde güzel hbrlerini bekliyorum...
mrb ARKADASLAR ACABA BU EMBRIYO KALITESINI PGT YAPTIRIP DA ANLADINIZ?YANI KALITELERI NASIL ANLASILIYR.BENIM KIDE 3.GUN 6 HUCRELI EMBRIYO KACINCI KALITE OLUYR.ALLAH RIZASI ICIN CVB YAZIN.
merhaba kizlar uzun zamandir yazmiyodum bunu paylasmak istedim sizinle ....ben 3 denememi baslamistim..ve cuma gunu transverim oldu tek embriyo...merakla ve sabirla bekleme surecine basladim.. simdilik bel arisindan baska birsey yok zaten daha cok erken ...Allahin iznile Isalla bu sefer olur.... geriye donupte okuyamadim .............hamila olanlara Allah kucaklarina almayi nasip etsin................. tedaviya basliyanlar kolay gelsin isalla hersey yolunda gider................ transver yapanlar isalla iyi bir sonuc aliris hepimiz.......hekeza kolay gelsin............
bende 2 hafta sonra transferimi yaptıracağım dondurulmuşlarımdan..Estoaferm kullanıyorum şu an
Hepinizin dualarını bekliyorum sevgiyle kalın...
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum. Ama tedavi aşamasında bu topiği çok takip ettim. Şimdi 12+3 haftalık hamileyim geçen cuma ikili tarama testimi yaptırdım sonucu bekliyorum şu anda çok iyiyim allaha şükür bebeğimde iyi. Hiçbir zaman umudunuzu yitirmeyin ben ikinci denememde dondurulmuşlarla hamile kaldım. Dondurulmuşlarla deneyecek arkadaşlarım şans daha yüksek inan bunu bilin. ben normal tüp bebekte negatif sonuç aldım dondurulmuşlarla oldu bakın , Hepinize bol şans diliyorum Allah yardımcınız olsun dua etmeyide ihmal etmeyin.Verecek olan ALLAH.
çok normal canım. benim 7. 8. haftaya kadar hiçbir belirtim yoktu 8. haftada mide bulantım oldu biraz. onun dışında hiçbir sey olmadı, o adet belirtilerinde yazan sık idrara çıkma, mide bulantısı , baş dönmesi , vs. herkeze göre değişiyo bende hiçbirisi olmadı , ama hiçbir belirtim yok iyiyim deyipde kendini yorma ben öyle düşünerek kendimi çok yordum ve 7. haftada kanamam oldu düşük tehlikesi atlattım. 10 gün hiç yataktan kalkmadım.zennur bende 5+4 üm hiç bir belirtim yok normalmi
çok normal canım. benim 7. 8. haftaya kadar hiçbir belirtim yoktu 8. haftada mide bulantım oldu biraz. onun dışında hiçbir sey olmadı, o adet belirtilerinde yazan sık idrara çıkma, mide bulantısı , baş dönmesi , vs. herkeze göre değişiyo bende hiçbirisi olmadı , ama hiçbir belirtim yok iyiyim deyipde kendini yorma ben öyle düşünerek kendimi çok yordum ve 7. haftada kanamam oldu düşük tehlikesi atlattım. 10 gün hiç yataktan kalkmadım.
:))) harikaa cnm umarım güzel sonuçlarını duyarız :))
Birşey merak ediyorum embriyon çözüldüğünde kalitesinde değişme oldu mu ?
ay cok sevindim tatlim her seyin yolunda gitmesine.. ohh cok sukurCanım benim allah razı olsun.Çarşamba transferim oldu şükür sorunsuz geçti tatlım haftaya cuma test günü bakalım hakkımızda ne yazıldıysa göreceğiz.
Sende lütfen üzülme her şerde bir hayır var ne zamandır bekliyorsun bırak 1 ay daha geçsin daha sağlam başlarsın tedaviye kürtaj oldun kolay değil rahimin toparlanması ben bile 4 ay sonunda başladım hiç sıkıntıya sokma kendini kafanı rahatlat sana tavsiye edeceğim kitapları al oku bana çok ii geldi
1-annee anne oluyorum (ayşe aydın)
2-düşünce gücüyle tedavi
3-zero limit
canım, ben de bos gebelik yasadım insallah senin bebisin orada duruyordur :)Merhaba arkadaşlar kurtaj dan kaç ay sonra dondurulmuş transferı yapılıyor
kızlar 10.gün testim 177 dii...biliyosunuz..12.gün testi 386.........nasıl sizce.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?