inşallah rabbim herkesi bebişlerine kavuşturur.benim sorunum polikistik over olduğum için doktorum embriyolarınızı dondurup 1-2 ay sonra transfer yapacağız dedi ve 24 tane döllenmiş embriyolarımız 5 tüp halinde donduruldu 2 ay sonra ilk transferimiz oldu 3 adet transfer edildi sonuç negatif 1 ay sonra bir daha başladık doktorumuz blast yapacağız dedi 2ci denememizi yapacaktık maalesef çözülen 10 embriyodan 1tane bile blast'a gitmedi yine hüsran pes etmek yoktu geriye son 10 adet dondurulmuş ebmriyolarımız vardı ve 2 ay sonra birdaha başladık tedaviye ve çözülen embriyolarda 1tane blast'a gitmiş yani çok güzel dediler 2tane de gelim aşamasında dış kabukları lazerle soyulup 3 adet embriyo ttansfer edildi ve sonucu merekla beklerken transferden sonra 7.gün 1-2 damla koyu kavherengi şeklinde kan geldi ve korktuk moraller sıfır ve dayamayıp 8.gün kan testi yaptım ve pozitif heyecandan ölcek gibiydim 1gün sonrada idrar testi yaptım çift çizgiyi nihayet gördük 12.testim pozitif:1688 bu ayın 27 kontrolümüz var inş.keseyi göreceğiz.bizim hikayemiz böyle kimse pes etmesin..
Kurtaj olmadım ama olabılırım aralıkta ilk denemem olmuştu adet oldum sonra kontrole gıttıgımde kese gıbı bışı goruldu adetı beklıyorum gıttmmemışse kurtaj olucam
bende ayşe aydını okuyorum.bu dönemlerde çok yardımcı oluyor..hemde vakit geçiyor..üfff vakit geçmiyor bugün gebelik testi için kan verdim..10.günüm.çok korkuyorum..inşallah bu sefer herşey yolunda gider.12de sonuç alıcaz.
inşallah rabbim herkesi bebişlerine kavuşturur.benim sorunum polikistik over olduğum için doktorum embriyolarınızı dondurup 1-2 ay sonra transfer yapacağız dedi ve 24 tane döllenmiş embriyolarımız 5 tüp halinde donduruldu 2 ay sonra ilk transferimiz oldu 3 adet transfer edildi sonuç negatif 1 ay sonra bir daha başladık doktorumuz blast yapacağız dedi 2ci denememizi yapacaktık maalesef çözülen 10 embriyodan 1tane bile blast'a gitmedi yine hüsran pes etmek yoktu geriye son 10 adet dondurulmuş ebmriyolarımız vardı ve 2 ay sonra birdaha başladık tedaviye ve çözülen embriyolarda 1tane blast'a gitmiş yani çok güzel dediler 2tane de gelim aşamasında dış kabukları lazerle soyulup 3 adet embriyo ttansfer edildi ve sonucu merekla beklerken transferden sonra 7.gün 1-2 damla koyu kavherengi şeklinde kan geldi ve korktuk moraller sıfır ve dayamayıp 8.gün kan testi yaptım ve pozitif heyecandan ölcek gibiydim 1gün sonrada idrar testi yaptım çift çizgiyi nihayet gördük 12.testim pozitif:1688 bu ayın 27 kontrolümüz var inş.keseyi göreceğiz.bizim hikayemiz böyle kimse pes etmesin..
aydın olsun günleeeeeeeerrrGünaaaaaaaaaaaaaydıııııııııııııın:)) düşünmeyince zaman daha çabuk geçiyor ondan tatlım ilk tedavimde saniyeleri sayıyordum o dereceydi :)))
Herşeyin hayırlıısı :)) Merak etme güzell şeyler düşünüyorum olumsuz değilim sadece her ihtimali aklımdan geçiriyorum ki çok fazla üzülmeyeyimBuaralar topiğimizden hamiş haberleri gelmiyor di mi? Yoksa ben mi takip edemiyorum
okurken nefesim tıkandı neyseki sonunda oooh dediminşallah rabbim herkesi bebişlerine kavuşturur.benim sorunum polikistik over olduğum için doktorum embriyolarınızı dondurup 1-2 ay sonra transfer yapacağız dedi ve 24 tane döllenmiş embriyolarımız 5 tüp halinde donduruldu 2 ay sonra ilk transferimiz oldu 3 adet transfer edildi sonuç negatif 1 ay sonra bir daha başladık doktorumuz blast yapacağız dedi 2ci denememizi yapacaktık maalesef çözülen 10 embriyodan 1tane bile blast'a gitmedi yine hüsran pes etmek yoktu geriye son 10 adet dondurulmuş ebmriyolarımız vardı ve 2 ay sonra birdaha başladık tedaviye ve çözülen embriyolarda 1tane blast'a gitmiş yani çok güzel dediler 2tane de gelim aşamasında dış kabukları lazerle soyulup 3 adet embriyo ttansfer edildi ve sonucu merekla beklerken transferden sonra 7.gün 1-2 damla koyu kavherengi şeklinde kan geldi ve korktuk moraller sıfır ve dayamayıp 8.gün kan testi yaptım ve pozitif heyecandan ölcek gibiydim 1gün sonrada idrar testi yaptım çift çizgiyi nihayet gördük 12.testim pozitif:1688 bu ayın 27 kontrolümüz var inş.keseyi göreceğiz.bizim hikayemiz böyle kimse pes etmesin..
aydın olsun günleeeeeeeerrrtabi her iki ihtimalide göz önünde bulundurmak daha iyi her iki sonucada hazırlanmak poziitifi görünce delirtip,çıldırtmaz negatifi görünce çökertmez allah gönlümüze göre versin...evet bu aralar hamiş haberi yok eylülden sonra biz patlatıcaz tıopiği inşallaahhh
Ay inşşş tatlım :)) Bebişime ihtiyacım var
Çok mutlu oldum :)) İnş keseyi görürsün sonra kalp atışını tebrik ederim
İnş gitmiştir tatlım .
Ne kadar tuhaf çift çizgi görülse bile endişeler bitmiyor. En yakın zamanda 2011 annesi olman dileğiyle
kızlarrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmm 10.gün testim 177 çıktı...nasıl sizce......paztsi günü tekrarlıycam....
Benimde pazartesi yada salı günü dondurulmuşlarım transfer olacak tabi sağlıklı bir şekilde çözünürseler iki embriyom var umarım herşey yolunda gider...
benim dondurulmuşlarla oldu..3.gün embriyosu.3 adet transfer edildi.önce idrar tahlilinde açık pembe gördüm...bakalım kanda ne çıkcaz dedim.kanda 177 yi gördüm..şimdi paztsi ne olcak diye merak ediyorum..orasıda normal çıkarsa kese varmı içi dolumu kalp atışı varmı..ooooo eskiden millet idrar testi yaparmış..ordan millete hbrler verilip aradan zaman geçince doktora gidermiş...bi arkadaşım eskiden 4 ay sonra gitmiş...ohaaa dedimm...biz korkumuzdan hamillelik sevinci yaşayamıyoruz...bide ilkinde hüsran olunca..neyseeeeeee ALLAH HERKESE BU ANI TATDIRSIN AMA BEN KESİN SONCU PAZTSİ YAZARIMM...
benim dondurulmuşlarla oldu..3.gün embriyosu.3 adet transfer edildi.önce idrar tahlilinde açık pembe gördüm...bakalım kanda ne çıkcaz dedim.kanda 177 yi gördüm..şimdi paztsi ne olcak diye merak ediyorum..orasıda normal çıkarsa kese varmı içi dolumu kalp atışı varmı..ooooo eskiden millet idrar testi yaparmış..ordan millete hbrler verilip aradan zaman geçince doktora gidermiş...bi arkadaşım eskiden 4 ay sonra gitmiş...ohaaa dedimm...biz korkumuzdan hamillelik sevinci yaşayamıyoruz...bide ilkinde hüsran olunca..neyseeeeeee ALLAH HERKESE BU ANI TATDIRSIN AMA BEN KESİN SONCU PAZTSİ YAZARIMM...
Benimde pazartesi yada salı günü dondurulmuşlarım transfer olacak tabi sağlıklı bir şekilde çözünürseler iki embriyom var umarım herşey yolunda gider...
İnşallah sağlıkla çözünür ve tutunurlar kaçıncı gun dondurulmuştu benimde 2 tane 3.gun dondurulmuşum var ama doktorum 5.gune beklicez dedi tabi yaşarlarsa önceki 3. gunler tutmadıda
Kızlar birşey sormak istiyorum :)) 5. gün dondurulmuş embriyoları bekletiyorlar mı
Benimkiler 3.gun donduruldu canım çozdurup 5.gune bekletılecek ulaşırsa tabiki hersey kısmet
Benim 5. gün embriyom var onu bekletirler mi sizce ???
bekletmek derken ne kast ediyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?