Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Çok mutlu oldum :)) İnş keseyi görürsün sonra kalp atışını tebrik ederim

Kurtaj olmadım ama olabılırım aralıkta ilk denemem olmuştu adet oldum sonra kontrole gıttıgımde kese gıbı bışı goruldu adetı beklıyorum gıttmmemışse kurtaj olucam

İnş gitmiştir tatlım .
Ne kadar tuhaf çift çizgi görülse bile endişeler bitmiyor. En yakın zamanda 2011 annesi olman dileğiyle

güzel haberlerini bekliyoruz.inşallah mutlu sonnnnn.....

teşekkürler canım.güzel sonuçlar duydukça bizimde içimize umut doluyor.inşallah allah bizede nasip eder o günleri.hayırlı olsun bebişin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

aydın olsun günleeeeeeeerrr tabi her iki ihtimalide göz önünde bulundurmak daha iyi her iki sonucada hazırlanmak poziitifi görünce delirtip,çıldırtmaz negatifi görünce çökertmezallah gönlümüze göre versin...evet bu aralar hamiş haberi yok eylülden sonra biz patlatıcaz tıopiği inşallaahhh

okurken nefesim tıkandı neyseki sonunda oooh dedimmaşallah süper bi final olmuş sağlıklı hamilelik geçirmen ve sağlıkla kucağına alman dileğiyle canım...darısı başımıza

ISALLA ALLAH herkeza verir...uzun zamandir yazmadim ...dun cuma gunu benim transverim oldu ..3 denemem tek embriyo ...sabila bekleme zamani geldi herseyin hayirlisi ..... hamila olanla hayirlisiyla kucaklarina almalarini diliyorum tranzver olanlar sabirla bekleyin ve isalla sonuc pozitif olur tedaviya basliyanlara hayirli olsun .............hepimiza ALLAH yardim etsin kimseyi umutsuz birakmasin......

İnşallah canım kurtaj olup araya zaman girmesini hiç istemiyorum çok zor şeyler yaşıyoruz allah hepimize yardımetsin

benim dondurulmuşlarla oldu..3.gün embriyosu.3 adet transfer edildi.önce idrar tahlilinde açık pembe gördüm...bakalım kanda ne çıkcaz dedim.kanda 177 yi gördüm..şimdi paztsi ne olcak diye merak ediyorum..orasıda normal çıkarsa kese varmı içi dolumu kalp atışı varmı..ooooo eskiden millet idrar testi yaparmış..ordan millete hbrler verilip aradan zaman geçince doktora gidermiş...bi arkadaşım eskiden 4 ay sonra gitmiş...ohaaa dedimm...biz korkumuzdan hamillelik sevinci yaşayamıyoruz...bide ilkinde hüsran olunca..neyseeeeeee ALLAH HERKESE BU ANI TATDIRSIN AMA BEN KESİN SONCU PAZTSİ YAZARIMM...

Benimde pazartesi yada salı günü dondurulmuşlarım transfer olacak tabi sağlıklı bir şekilde çözünürseler iki embriyom var umarım herşey yolunda gider...

tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeer cnmmmmmmmmmmm

tebriklerrr

Benimde pazartesi yada salı günü dondurulmuşlarım transfer olacak tabi sağlıklı bir şekilde çözünürseler iki embriyom var umarım herşey yolunda gider...

İnşallah sağlıkla çözünür ve tutunurlar kaçıncı gun dondurulmuştu benimde 2 tane 3.gun dondurulmuşum var ama doktorum 5.gune beklicez dedi tabi yaşarlarsa önceki 3. gunler tutmadıda

İnşallah sağlıkla çözünür ve tutunurlar kaçıncı gun dondurulmuştu benimde 2 tane 3.gun dondurulmuşum var ama doktorum 5.gune beklicez dedi tabi yaşarlarsa önceki 3. gunler tutmadıda

Kızlar birşey sormak istiyorum :)) 5. gün dondurulmuş embriyoları bekletiyorlar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…