ay cok sevindim tatlim her seyin yolunda gitmesine.. ohh cok sukurbenim korkularım arasında cozulurken zarar gormesi var embriyoların, o yuzden seni cok merak ettim.. her sey yolundaymıs maşallah!!
Allaahhhh 4 gun kaldı demek test yapmana hadi hayırlısı olsun insallah Allahim bebişini yollamıstır insallah tatlımmm.. Akıntıları da cok kafana takma belki hatırlarsın ben gecirdigim hamilelikte bildigin regl kanaması bile gecirdim.. yani tutunacagı varsa her sekilde tutunur ve korkma kırmızı bile degil akıntın.. ama tabii ki bunlar benim yorumum.. sen muhakkak doktoruna danıs..
bu arada kitap tavsiyelerin icin tesekkurler ama ben annee anne oluyorum u hamileyken okunan bir kitap zannediyordum demek simdi de okuyabilirim:) dusunce gucuyle tedavi var bende zaten ben bu konulara cok ilgiliyim zaten:)
zero limit i bilmiyordum dur hemen arastırayım..
benim moralimse birazcık yerine geldi sadece doktorun daha evvelden istedigin zaman yapabiliriz demis olmasından sonra simdi yapamayacagım demis olması beni uzdu yoksa direkt 3 ay sonra yapalım dese bana bastan daha iyi olacaktı.. bu beklentilerin onune gecememek resmen beni harap etti ama simdi daha iyiyim:)
hep diyorum keske direkt negatif sonuc alsaydım diye ama her iste bşr hayır var diye dusunmekten baska care yok..
kendine cooook dikkat et yeni anne adayı Allahım yuzune guler insallah..
canım genelde teste yakın yerşelme kanaması olur diye duymuştum ama buda olablir belki derlerya gebelikte rahim kanayarak kendini temizlermiş oda olabilir ama varsayımlara kanmak yerine bu durumu doktorunla paylaş istersen inşallah pozitifi görücen inşallaaaaaaaaaaahhhArkadaslar birsey sormak istiyorum ...21 ocak transverim oldu doktorum hersey yolunda dedi sadece biraz kanaman olabilir dedi...ayni gun cok az acik pembe bir kac damla kanamam oldu......dun aksam ustu 23 ocak biraz daha oldu ve butun gece birsey yoktu bugun yine damla seklinde cok az her wc gitiyimde oluyor bunu yasiyanlar varmi ne olur cevap yazin yardiminiza cok ihtiyacim var.....sevgiyla..
aaa bunu jel kullanırken bend eyaşlamıştım ama sen iğne kullanıyosun daha önce akıntın varmıydı yada ilaçlardan olabilrmi bilemeidm şimdi istersen doktora bi sor canım inşallah iyi şeylerin habercisidirkızlar benimde ayın 19 unda transferim gerçekleşti dondurulmuş embriyo ile bu 2.tedavim yalnız size sormak istediğim birşey var ya dün tuhaf bişey oldu sizlerede bir danışayım ben şimdi jel yerine iğne kullanıom progynex dün süt gibi akıntım çoktu fakat bir ara wc gittim sildiğimde topak şeklinde baya fazla jel kullanmışım gibi arko krem kıvamında yeşil beyaz gri gibi rengini tam çözemediğim akıntı geldi çok korktum neyin nesi acaba yaa bilenlerin acil cevabı lasım:) bugünde az az gelio silince
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahh
aşkool daha ne olsunnnkızlar 10.gün testim 177 dii...biliyosunuz..12.gün testi 386.........nasıl sizce.......
Arkadaşlar cumartesi transferim var önce bişey sormak istiyorum estrofem kullanıyorum günde 4 adet kasıklarımda ağrı var acaba ilaçtan mı?
Birde Transferi olan ve sonuç bekleyen bütün arkadaşlarım isimlerini yazsınlar bende yazıcam hepimiz ve hamile kalabilen bütün arkadaşlar cuma vakti hepimiz için isim zikrederek dua edelim.
Ben inancın bu yolda çok önemli olduğunu düşünüyorum.
Ben başlıyorum umarım arkası gelir.
Özlem.....
s.tugba.....
Allah razı olsun canım ya akıntının rengi ve miktarı tuhaf geldi ondan telaş ettim.
Sende hiç canını sıkma bende tam hazırım dediğim ay enfeksiyon oluştu vajende 2 ay erteledik hayırlısını dile rabbimden bugünler geçecek dualarını esirgeme canım
QUOTE]
canım şimdi mesajını okudumda ben tedaviye başlamadan iki gün önce dr gittim aban birazcık enfeksiyon var dedi fitil verdi kullandım ertesi gün adet oldum 4 gün erken şimdi sende böyle yazınca panik oldum acaba bendeki enfeksiyon tedavimi etkilermi ya yada bant kullanırken fitili kullansam bişi olurmu acaba bant etkisini yitirirmi ki:26:
canım allah kabul etsin.bende senin için yasini şerif okurum fakat bugün değil yarın daha müsait olucam reglimin son günündeyim yarın okuyabilirim snein içinde inşallah[
Ben ismi eklenen her arkadaşım ve kendim için bir yasin okuyacağım Allah izin verirse
kaç kişi olduğu önemli değil niyet eetim gerekirse sabaha kadar Yasin okur sabahta transfere giderim:)))
o zaman lütfen riske atma pc den telden bikaç gün uzak durmaya çalış beslenmene dikkat et bol bol dinlen yatarkende ani dönmelerden sert hareketlrden kaçın rabbim verecek olduktan sonra herşey bahane ama bizler yinede temkinliolalımki sonradan pişmanlığını yaşamayalım inşallah pozitif ol..güzel haberlerle gel bize canıms.tugba..............canim cok saol bilgiler icin herseyin hayirlisi doktorla konustum sadece yat diyor bol bol yat yapicak birsey yok diyor isalla tutunma kanamasi dir...........
Ayy ne güzel adın "POZİTİF" :)))
Hangi merkezdesin tatlım umarım hepimiz için hayırlısı olur
saol canim ...herseyin hayirlisi ,umarim bu sefer olur beni birakmaz simsiki tutunur ...ALLAHTAN TEK DILEYIM....canım allah kabul etsin.bende senin için yasini şerif okurum fakat bugün değil yarın daha müsait olucam reglimin son günündeyim yarın okuyabilirim snein içinde inşallaheğer yasin okucaksan mübinlerle birlikte oku istersen... biliyosan tabi :) mübinlerle okunan yasini şerif dilek ve hacet üzerinedir ve tüm kalbinle inanarak okursan inanıyorumki hayrını görüceksin.. kenzül arş,meryem ve fetih surelerinide okuyabilirsin inşallah... galiba transferin yarın transfere girerken rabbi esiri oku transfer sırasında sağ elini göbeğinin az altına koy ve bol bol dua et inşallah güzel haberleirni alırız dualarımdasın canım
o zaman lütfen riske atma pc den telden bikaç gün uzak durmaya çalış beslenmene dikkat et bol bol dinlen yatarkende ani dönmelerden sert hareketlrden kaçın rabbim verecek olduktan sonra herşey bahane ama bizler yinede temkinliolalımki sonradan pişmanlığını yaşamayalım inşallah pozitif ol..güzel haberlerle gel bize canım
Allah razı olsun canım ya akıntının rengi ve miktarı tuhaf geldi ondan telaş ettim.
Sende hiç canını sıkma bende tam hazırım dediğim ay enfeksiyon oluştu vajende 2 ay erteledik hayırlısını dile rabbimden bugünler geçecek dualarını esirgeme canım
Eslem tedavin hayırlı uğurlu olsun sonucu pozitif olsun inşallah bu cuma benim test günüm dualarınızda olmak dileğiyle
ÖZlem :)
Canım aklın karışsın istemem sendeki enfeksiyon nedenini bilmiyorum benimle aynı olmayabilir çünkü ama aklım rahat etsin dersen dr unla görüşür sana vajen kültürü bakmasını isteyebilirsin.Allah razı olsun canım ya akıntının rengi ve miktarı tuhaf geldi ondan telaş ettim.
QUOTE]
canım şimdi mesajını okudumda ben tedaviye başlamadan iki gün önce dr gittim aban birazcık enfeksiyon var dedi fitil verdi kullandım ertesi gün adet oldum 4 gün erken şimdi sende böyle yazınca panik oldum acaba bendeki enfeksiyon tedavimi etkilermi ya yada bant kullanırken fitili kullansam bişi olurmu acaba bant etkisini yitirirmi ki:26:
Allah razı olsun canım benim rabbim hepimize hayırlısıyla pozitifi görmeyi nasip etsin inşallahhhcanım tabiiki dua edicem.inşallah pozitif çıkar.Hemde kocaman pozitif:))
Kızlar günaydııııın
Şuanda dondurulmuş tedavisinde olan kimse yok muBiraz konuşalım
günaydın var ben vayım.Cumartesi kısmetse transfer bi terslik olmazsa inşallah olmaz
Benimde pazartesi yada salı günü dondurulmuşlarım transfer olacak tabi sağlıklı bir şekilde çözünürseler iki embriyom var umarım herşey yolunda gider...
kızlarrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmm 10.gün testim 177 çıktı...nasıl sizce......paztsi günü tekrarlıycam....
Aaaa hadi bakalım tatlım lütfen aklına kötü şeyler getirme :)) Benimde ilk denemem negatifle sonuçlandı o denememden kalan 1 tane minişim var onu deneyeceğiz eğer aksilik olmazsa şansım % kaç bilmiyorum ama yinede kalbim güm güm :))) cumartesi kaçıncı günün olmuş oluyoor
meraba arkadşlar transferim yine ertelendi bu 3. ay artık sinirlerim bozuldu rahim kalınlaşmıyor ve rahim hiç iyi değil diyor geçen ay kalınlığı 10 mm olmuştu rahim iyi değil demişti yine aynı şey nasıl düzelecek bilmiyorum ama artık çok yoruldum benimle aynı şeyleri yaşayan var mı ?????
19.gün bende çok heyecanlıyım senin transferin ne zaman benim dondurulmuş 1.kalite 4 tane falan var ama ben bidaha deneyebilirmiyim bilmiyorum.inşallah negatf olmaz ve gerek kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?