Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Arkadaşlar cumartesi transferim var önce bişey sormak istiyorum estrofem kullanıyorum günde 4 adet kasıklarımda ağrı var acaba ilaçtan mı?

Birde Transferi olan ve sonuç bekleyen bütün arkadaşlarım isimlerini yazsınlar bende yazıcam hepimiz ve hamile kalabilen bütün arkadaşlar cuma vakti hepimiz için isim zikrederek dua edelim.
Ben inancın bu yolda çok önemli olduğunu düşünüyorum.

Ben başlıyorum umarım arkası gelir.

Özlem.....

Allah razı olsun canım ya akıntının rengi ve miktarı tuhaf geldi ondan telaş ettim.
Sende hiç canını sıkma bende tam hazırım dediğim ay enfeksiyon oluştu vajende 2 ay erteledik hayırlısını dile rabbimden bugünler geçecek dualarını esirgeme canım

Eslem tedavin hayırlı uğurlu olsun sonucu pozitif olsun inşallah bu cuma benim test günüm dualarınızda olmak dileğiyle

ÖZlem :)

canım genelde teste yakın yerşelme kanaması olur diye duymuştum ama buda olablir belki derlerya gebelikte rahim kanayarak kendini temizlermiş oda olabilir ama varsayımlara kanmak yerine bu durumu doktorunla paylaş istersen inşallah pozitifi görücen inşallaaaaaaaaaaahhh
aaa bunu jel kullanırken bend eyaşlamıştım ama sen iğne kullanıyosun daha önce akıntın varmıydı yada ilaçlardan olabilrmi bilemeidm şimdi istersen doktora bi sor canım inşallah iyi şeylerin habercisidir

kızlar 10.gün testim 177 dii...biliyosunuz..12.gün testi 386.........nasıl sizce.......
aşkool daha ne olsunnn iki gebesin annesiii bizlerede dua et sağlıkla kucağına al inşallah minişlerini

canım kasık ağrısı yumurtan baskılandığı için olablir diye düşündüm pek bilgim yok ama aklıma bu geldi inşallah herşey güzel olur hepimiz için ..
dua konusunda çok güzel düşünmüşsün hatta şöyle söliyeyim benim sürekli takıldığım topikte cumadan cumaya bir arkadaşımız için tefriciye ayetel kürsü yasin vs.çekeriz manevi güç veriyor insana allah kabul etsin inşallah duaarımızı

[
canım kasık ağrısı yumurtan baskılandığı için olablir diye düşündüm pek bilgim yok ama aklıma bu geldi inşallah herşey güzel olur hepimiz için ..
dua konusunda çok güzel düşünmüşsün hatta şöyle söliyeyim benim sürekli takıldığım topikte cumadan cumaya bir arkadaşımız için tefriciye ayetel kürsü yasin vs.çekeriz manevi güç veriyor insana allah kabul etsin inşallah duaarımızı [/QUOTE]

Ben ismi eklenen her arkadaşım ve kendim için bir yasin okuyacağım Allah izin verirse
kaç kişi olduğu önemli değil niyet eetim gerekirse sabaha kadar Yasin okur sabahta transfere giderim:)))

s.tugba..............canim cok saol bilgiler icin herseyin hayirlisi doktorla konustum sadece yat diyor bol bol yat yapicak birsey yok diyor isalla tutunma kanamasi dir...........

[

Ben ismi eklenen her arkadaşım ve kendim için bir yasin okuyacağım Allah izin verirse
kaç kişi olduğu önemli değil niyet eetim gerekirse sabaha kadar Yasin okur sabahta transfere giderim:)))
canım allah kabul etsin.bende senin için yasini şerif okurum fakat bugün değil yarın daha müsait olucam reglimin son günündeyim yarın okuyabilirim snein içinde inşallah eğer yasin okucaksan mübinlerle birlikte oku istersen... biliyosan tabi :) mübinlerle okunan yasini şerif dilek ve hacet üzerinedir ve tüm kalbinle inanarak okursan inanıyorumki hayrını görüceksin.. kenzül arş,meryem ve fetih surelerinide okuyabilirsin inşallah... galiba transferin yarın transfere girerken rabbi esiri oku transfer sırasında sağ elini göbeğinin az altına koy ve bol bol dua et inşallah güzel haberleirni alırız dualarımdasın canım

s.tugba..............canim cok saol bilgiler icin herseyin hayirlisi doktorla konustum sadece yat diyor bol bol yat yapicak birsey yok diyor isalla tutunma kanamasi dir...........
o zaman lütfen riske atma pc den telden bikaç gün uzak durmaya çalış beslenmene dikkat et bol bol dinlen yatarkende ani dönmelerden sert hareketlrden kaçın rabbim verecek olduktan sonra herşey bahane ama bizler yinede temkinliolalımki sonradan pişmanlığını yaşamayalım inşallah pozitif ol..güzel haberlerle gel bize canım

Ayy ne güzel adın "POZİTİF" :)))
Hangi merkezdesin tatlım umarım hepimiz için hayırlısı olur

Umut tüp bebek merkezinde 2. tüp bebek denememdi geçen sene..ikizlere hamileydim tek yumurta ikizi ama meleklerim beni bıraktılar.9 tane dondurulmuşum var.Çok heyecanlıyım aslında ama iyi bir heyecan.İnşallah sonuç en hayırlısı olur hepimiz için...

saol canim ...herseyin hayirlisi ,umarim bu sefer olur beni birakmaz simsiki tutunur ...ALLAHTAN TEK DILEYIM....

canım tabiiki dua edicem.inşallah pozitif çıkar.Hemde kocaman pozitif:))

günaydın var ben vayım.Cumartesi kısmetse transfer bi terslik olmazsa inşallah olmaz

Aaaa hadi bakalım tatlım lütfen aklına kötü şeyler getirme :)) Benimde ilk denemem negatifle sonuçlandı o denememden kalan 1 tane minişim var onu deneyeceğiz eğer aksilik olmazsa şansım % kaç bilmiyorum ama yinede kalbim güm güm :))) cumartesi kaçıncı günün olmuş oluyoor

meraba arkadşlar transferim yine ertelendi bu 3. ay artık sinirlerim bozuldu rahim kalınlaşmıyor ve rahim hiç iyi değil diyor geçen ay kalınlığı 10 mm olmuştu rahim iyi değil demişti yine aynı şey nasıl düzelecek bilmiyorum ama artık çok yoruldum benimle aynı şeyleri yaşayan var mı ?????

19.gün bende çok heyecanlıyım senin transferin ne zaman benim dondurulmuş 1.kalite 4 tane falan var ama ben bidaha deneyebilirmiyim bilmiyorum.inşallah negatf olmaz ve gerek kalmaz.

Cnm doktorun en iyisini bilir üzülme ne demişler "sabrın sonu selamettir"
Bak bende ekim ayında deneyecektim ama araya laparoskopi girdi ve bu ay olacağı bile belli değil ne yapalım bekleyeceğiz.
Ama inanıyorum sonunda bizimde yüzümüz gülecek :))
Rahim kalınlığın çok iyiymiş ama işte rahim iyi durumda değilse kalınlık bir işe yaramıyor .
Acaba iyi olmayan neymiş ilaç falan verdi mi ? Hangi hastane tatlım ?

19.gün bende çok heyecanlıyım senin transferin ne zaman benim dondurulmuş 1.kalite 4 tane falan var ama ben bidaha deneyebilirmiyim bilmiyorum.inşallah negatf olmaz ve gerek kalmaz.

Benim perşembe günü kontrolüm var cnm o zaman söylerler herhalde perşembe günü 14. günüm olmuş olacak.
Bende heyecanlı değildim ama tubiş diye bir arkadaş var heyecanlandırdı beni :)))
4 tane olması çok güzel sen şimdi önündeki tedavine odaklan sonrayı düşünme ve inş tutacak
Zaten aynı gün içinde çözdürme ve transfer oluyormuş di mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…