Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

evet canım aynı gün eğer problem olursa diğerlerinide çözdürebiliriz dedi doktor ama inşallah 1.kalitelerde problwm olmaz Allah yardımcımız olsun cuma vakti herkesden dua bekliyorum bende hepinize dua edicem.

evet canım aynı gün eğer problem olursa diğerlerinide çözdürebiliriz dedi doktor ama inşallah 1.kalitelerde problwm olmaz Allah yardımcımız olsun cuma vakti herkesden dua bekliyorum bende hepinize dua edicem.

Tabiki cnm ben zaten bu yolda savaşan bütün arkadaşlarım için dua okuyorum herzaman dualarımdasınız

herşeyin hayırlısı diyorum hep ama yine de insan üzülüyor elimizden bişey gelmiyor. bende anlamdım ki canım iyi değil diyor tutunur belki ama yine düşer diyor. önümüzdeki ay iğne verecekmiş aynı yumurta büyütecek gibi ama dozu çok düşük olacak dedi bir de öyle deneyelim dedi.ben mayıs ayında kürtaj olmuştum ilk bebeğim tutmuştu ama 8. haftada kalbi durdu kürtaj oldum acaba o yüzden olabailir mi yine kaybetmek istemiyorum. allah yardımcımız olsun hepimizin. şu an o kadar kötüyüm ki burda bi arkadaşım da benden bir ay sonra hamile kalmıştı çok samimi arkadaşım oda geçen gün doğum yaptı yanına bir kez gidebildim hep bebeğim aklıma geliyor

Tatlım bak en kötüsünü yaşamışsın bebeğin tutunmuş ve sonra kaybetmişsin . Şimdi sevinmelisin doktorun aynı acıyı 2. defa yaşama diye elinden geleni yapmaya çalışıyor.
Birde iyi yönünden bak hamile kalabiliyorsun :) embriyoların kaliteli .
Elbet göbişine konacaklar önemli olan hamile kalmak değil gebeliğin en sağlıklı şekilde devam etmesi ben inanıyorum bu sefer öyle olacak .

benim dondurulmş denemem maalesef tutmadı,aslında çok ümitiydik,8.gün test yaptrdım 3 çıktı sonra yine yaptrdım 4 çıktı sonra yine yaptrdım 6 çıktı dr dedi galiba tutcak dedi umutlandık ama sıfırlandıdeğerim,çok üzüldük ama yapcak bişey yok artık dondurlmşmda yok yeni baştan herşey....

canım geçmiş olsun.allah sabır versin.kolay değil biliyorum ama hayırlısı böyleymiş diyip kendimizi toparlamalıyız...bi daha böyle mutsuzluklar yaşamaman dileğiyle...

Tatlım üzüldüm ama napalım bizimde snavımız bu şekilde allah sağık verdiği sürece umudumuz tükenmeyecek ve yine deneyeceğiz.
Bu 2. denemendi herhalde 1. denemende sonuç negatifmiydi ?
Yeni tedaviyi ne zaman düşünüyorsunuz ?

Canım üzülme hemende pes etme ben 2005 yılından beri deniyorum düşün 6 yılda sadece bana 4 kere transfer yapılabildi ve 4.denememde dondurulmuş yumuşlarımla tuttu şükür.Rabbim hiç kimsenin tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.AMİN.

kızlar şimdi benim 12.gün degerim 386 ya...sizin tecrübelerinize güvenerek soruyorum...sizce ikiz olabilirmi....8 şubaatta kontrole gitcem..burdan transfere gidicek herkese şans ve başarılar diliyorumm...

elimden geleni yapiyom canim caol canim cevap yazdin icin ....seninde ALLAH ne muradin varsa versin canim herseyin hayirlisi.......

kızlar şimdi benim 12.gün degerim 386 ya...sizin tecrübelerinize güvenerek soruyorum...sizce ikiz olabilirmi....8 şubaatta kontrole gitcem..burdan transfere gidicek herkese şans ve başarılar diliyorumm...

Canım benim değerim 9 gün 845,20 12 gün 2359 çıkmıştı benim ikiz gebelik ama seninkinden tam emin olamadım sen keseleri görmeye ne zaman gidceksin?

Kızlar transferden önce ve sonra ne yemeli ne yememeli acaba tecrübe etmiş arkadaşlardan yanıt bekliyrum.
Mesela ananas bazı yazılarda iyi bazılarında kötü

Son düzenleme:
Kızlar transferden önce ve sonra ne yemeli ne yememeli acaba tecrübe etmiş arkadaşlardan yanıt bekliyrum.
Mesela ananas bazı yazılarda iyi bazılarında kötü

Canım transferin ilk gününden 6. güne kadar ananas,transferin ilk gününden test gününe kadar muşmula ve kabak çekirdeği bu benim yaptıklarım

Evet canım dün gittim 7 yi geçmiş dedi şuan günde 5 climara bant kullanıyorum günde 2 tane tebokan içmeye devam ediyorum ayrıca dün iğneyede başladık allahım inşAllah bu sefer ellerimizi boş döndermez.Hepimizn bebişeleri kucaklarında olur inşAllah bu sene...

Ne iğnesi kullanıyorsun tatlım ben şuan sadece bant kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…