Benim perşembe günü kontrolüm var cnm o zaman söylerler herhalde perşembe günü 14. günüm olmuş olacak.
Bende heyecanlı değildim ama tubiş diye bir arkadaş var heyecanlandırdı beni :)))
4 tane olması çok güzel sen şimdi önündeki tedavine odaklan sonrayı düşünme ve inş tutacak
Zaten aynı gün içinde çözdürme ve transfer oluyormuş di mi ?
evet canım aynı gün eğer problem olursa diğerlerinide çözdürebiliriz dedi doktor ama inşallah 1.kalitelerde problwm olmaz Allah yardımcımız olsun cuma vakti herkesden dua bekliyorum bende hepinize dua edicem.
Cnm doktorun en iyisini bilir üzülme ne demişler "sabrın sonu selamettir"
Bak bende ekim ayında deneyecektim ama araya laparoskopi girdi ve bu ay olacağı bile belli değil ne yapalım bekleyeceğiz.
Ama inanıyorum sonunda bizimde yüzümüz gülecek :))
Rahim kalınlığın çok iyiymiş ama işte rahim iyi durumda değilse kalınlık bir işe yaramıyor .
Acaba iyi olmayan neymiş ilaç falan verdi mi ? Hangi hastane tatlım ?
herşeyin hayırlısı diyorum hep ama yine de insan üzülüyor elimizden bişey gelmiyor. bende anlamdım ki canım iyi değil diyor tutunur belki ama yine düşer diyor. önümüzdeki ay iğne verecekmiş aynı yumurta büyütecek gibi ama dozu çok düşük olacak dedi bir de öyle deneyelim dedi.ben mayıs ayında kürtaj olmuştum ilk bebeğim tutmuştu ama 8. haftada kalbi durdu kürtaj oldum acaba o yüzden olabailir mi yine kaybetmek istemiyorum. allah yardımcımız olsun hepimizin. şu an o kadar kötüyüm ki burda bi arkadaşım da benden bir ay sonra hamile kalmıştı çok samimi arkadaşım oda geçen gün doğum yaptı yanına bir kez gidebildim hep bebeğim aklıma geliyor
benim dondurulmş denemem maalesef tutmadı,aslında çok ümitiydik,8.gün test yaptrdım 3 çıktı sonra yine yaptrdım 4 çıktı sonra yine yaptrdım 6 çıktı dr dedi galiba tutcak dedi umutlandık ama sıfırlandıdeğerim,çok üzüldük ama yapcak bişey yok artık dondurlmşmda yok yeni baştan herşey....
benim dondurulmş denemem maalesef tutmadı,aslında çok ümitiydik,8.gün test yaptrdım 3 çıktı sonra yine yaptrdım 4 çıktı sonra yine yaptrdım 6 çıktı dr dedi galiba tutcak dedi umutlandık ama sıfırlandıdeğerim,çok üzüldük ama yapcak bişey yok artık dondurlmşmda yok yeni baştan herşey....
canım allah kabul etsin.bende senin için yasini şerif okurum fakat bugün değil yarın daha müsait olucam reglimin son günündeyim yarın okuyabilirim snein içinde inşallaheğer yasin okucaksan mübinlerle birlikte oku istersen... biliyosan tabi :) mübinlerle okunan yasini şerif dilek ve hacet üzerinedir ve tüm kalbinle inanarak okursan inanıyorumki hayrını görüceksin.. kenzül arş,meryem ve fetih surelerinide okuyabilirsin inşallah... galiba transferin yarın transfere girerken rabbi esiri oku transfer sırasında sağ elini göbeğinin az altına koy ve bol bol dua et inşallah güzel haberleirni alırız dualarımdasın canım
o zaman lütfen riske atma pc den telden bikaç gün uzak durmaya çalış beslenmene dikkat et bol bol dinlen yatarkende ani dönmelerden sert hareketlrden kaçın rabbim verecek olduktan sonra herşey bahane ama bizler yinede temkinliolalımki sonradan pişmanlığını yaşamayalım inşallah pozitif ol..güzel haberlerle gel bize canım
kızlar şimdi benim 12.gün degerim 386 ya...sizin tecrübelerinize güvenerek soruyorum...sizce ikiz olabilirmi....8 şubaatta kontrole gitcem..burdan transfere gidicek herkese şans ve başarılar diliyorumm...
Canım benim değerim 9 gün 845,20 12 gün 2359 çıkmıştı benim ikiz gebelik ama seninkinden tam emin olamadım sen keseleri görmeye ne zaman gidceksin?
Kızlar transferden önce ve sonra ne yemeli ne yememeli acaba tecrübe etmiş arkadaşlardan yanıt bekliyrum.
Mesela ananas bazı yazılarda iyi bazılarında kötü
Kızlar bende cuma günü dondurulmuş transferine gidiyorum Allah hepimizn yardımcısı olsun dualarınızı bekliyorum...
Evet canım dün gittim 7 yi geçmiş dedi şuan günde 5 climara bant kullanıyorum günde 2 tane tebokan içmeye devam ediyorum ayrıca dün iğneyede başladık allahım inşAllah bu sefer ellerimizi boş döndermez.Hepimizn bebişeleri kucaklarında olur inşAllah bu sene...
Progynex progesteron iğnesi canım günde 1 kez 2 ampul kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?