Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Ay bu iğnee can yakan iğnemi ( ilk denememde kullanmıştım bu sefer jel verecekler herhalde

Canım merhaba iğne daha iyi çünkü direk kana karışıyo emin ol canın o kadar yanmıyo ben 23 aralıktan beri her gün sabah akşam kullanıyorumçFitil yada jel kullandığın zaman bir süre sonra geri geliyo ben kendi adıma konuşayım gerçi başka topiklerdede okudum kullananlar pek memnun değil bence doktorun sana seçenek sunarsa iğneyi tercih et derim tabii yinede sen bilirsin.

:)) Cnm ben ilk denememde kullandım iğneyi aman aman aman gece hastaneyi arayıp doktorumu bağlayın diyee ağladığım gün aklıma geldi :))) Zor bela bağladılarr nasıl ağlıyorum anlatamam lütfen jel verin diye ama o vermedi iğne daha etkili sen bilirsin dedi. E tabi böyle diyince naparsın ağlaya ağlaya iğneyi yaptırırsın ama sonuç negatif .Merkezimi değiştirdim onlarda jel veriyormuşş bakalım perşembe gittiğimde sorarım jel mi iğne mi diye eğer iğne derlerse mecbur olurum :)) ama rabbim verdikten sonra iğne jel farketmiyor :)

Son düzenleme:

Canım allah sağlıkla bebişlerini size bağışlasın inşallah benimde az kaldı test günüme sana birşey sormak istiyorum bende iğne kullanıyorum geçen akıntım oldu jel kullanmış gibi seninde akıntın varmıydı acaba?

Haklısın canımda benden bunda önceki denemelerde hep fitil kullandım sonuç negatif çıktı iğne kullandığım zamanda sonuç pozitif olunca tabii RABBİM ol dedikten sonra iğne fitil farketmiyo

Haklısın canımda benden bunda önceki denemelerde hep fitil kullandım sonuç negatif çıktı iğne kullandığım zamanda sonuç pozitif olunca tabii RABBİM ol dedikten sonra iğne fitil farketmiyo

Acaba senin daha önceki denemelerinde kullandığın crinone jel mi ?

Canım iyi dileklerin için teşekkür ederim.Rabbim seninde kucağını boş bırakmasın inşallah burdan güzel haberlerini alırız.Var canım benimde akıntım oluyo kokusuzsa problem yok merak etme

Kızlar bunu buldum belki yardımcı olur

Implantasyon ve gebelik oranlarını arttırması nedeniyle In Vitro Fertilizasyon (IVF) uygulamalarında luteal destek olarak progesteron, rutin olarak kullanılmaktadır. Progesteron kullanımının iki farklı yolu olan vajinal ve intra müsküler progesteron kullanımının gebelik oranları üzerine etkisini gösteren çalışmalar bulunmaktadır. Amaç: Çalışmamızda iki farklı progesteron kullanımının intrasitoplazmik sperm enjeksiyonu (ICSI) sonuçlarına etkisini araştırmayı amaçladık. Materyal ve Metod: Bu amaçla ICSI uygulanan 178 hasta çalışmaya alındı. Hastalar, progesteron kullanımına göre iki gruba ayrıldı. Ilk grup, vajinal olarak günde bir kez Crinone jel kullanan 125 hastadan (n=125), ikinci grup ise günde bir kez IM olarak Progynex 50 mg kullanan 53 hastadan (n=53) oluşmaktadır. Bulgular: Gebelik oranı Crinone jel kullanan grupta %39 ve Progynex 50 mg kullanan grupta %45 olarak belirlendi. Lojistik regresyon analizleri, Progynex 50 mg kullanımının crinone jel kullanımına oranla gebeliği arttırmadığını gösterdi (OR: 0.81 %95 CI: 0.41-1.59). Sonuç: Bulgularımız doğrultusunda yardımcı üreme tekniklerinde luteal destek olarak iki farklı şekilde progesteron kullanımının gebelik oranları üzerinde benzer etkilere neden olduğu söylenebilir.

merhaba arkadaslar bende bu Progestone igne'mi yoksa hap'mi karar veremiyorum dorduncu denem icin. Igne canimi cok yakiyo, sislik oluyor, ya kayinvaldem yada esim yapitor ben yurtdisidnayim burda igneyi olmam gerekn saat'te acik olan yaptirabilcem yer yok ehr yerde yapmiyo mecbur evde birisi yapiyor, oda bana cok stres yapiyor, hap kullanmayi dusunuyorum. Jel hic kullanmadim... fitil filan'da Turkiye'de gordum tedavi'de dondulmuslara hap kullanmistim gebelik oldu ama kimyasala gebelikle sonuclandi, simdi bende ne yapcami bilmiyorumm....

Dondulmuslarala deneyen ve butun pozitif sonuc alanlarin rabbim hayirlisi ile kucaklarina almayida nasip etsin,, Negatif alan arkadaslainda bundan sonra yuzleri guler INs.

çok teşekkür ederim canım
evet gücümüz yettiği yere kadar denyeceğiz
boş boş durmakda istemiyorum
evet bu 2.idi
1.si tuttu dediler 12.gün beta hcg 88 çıktı
ama sonra 12 ye düştü
sebebi kanda pıhtılaşma imiş
bunun için cleaxan denilen iğneyi vurduk dondrulmşda ama o da tutmadı,mayada yaptrmştım,istde başka bi merkeze gösterdim embyro fotografnı o embryo bozulmş sana niye koymşlar dediler valla kime inanacağımı bilmiyorum,işte böyle ama mayaya gitmeyi düşünmüyorum,bakalım ist da iyi bi yer araştryrm,sizlerinde fikirleirni merak ediyorum

Canım iyi dileklerin için teşekkür ederim.Rabbim seninde kucağını boş bırakmasın inşallah burdan güzel haberlerini alırız.Var canım benimde akıntım oluyo kokusuzsa problem yok merak etme

Amin canım allah razı olsun.evet canım kokusuz 2 gün süt gibiydi sonra böyle tortu gibi yani arko krem gibi gelince ve rengide yeşil beyaz gri gibi tam konduramadığım bir renkti tırstım ama olacağına bıraktım.Kanaman ne zaman oldu senin transferin kaçıncı günüydü?test öncesimi sonrasımı oldu?

Paylaştığın bilgiler için teşekkürler canım.

Benimde öyle oluyo canım merak etme panik yapma.Canım test sonrası oldu transferim 22 Aralıktaydı kanamamda ayın 17 sinde oldu ama 3 gün sürdü.

AMİN canım inşallah RABBİM tüm isteyenlere nasip etsin inşallah bende 4 denememde dondurulmuşlarımla denedim ama bu denemde iğne kullandım sonuç pozitif şükür RABBİME ben sabah akşam kullandım iğneyi arada ara verdim fitil kullandım bendede şişlik oldu hatta arada birde artık popomdon iğneler dışarı akmaya başladı.

selamm kızlar nabersiniz? beklenen reglim geldi dün gece yarın sabah randevum var merkezle ilaçlara başlancak büyük ihtimal dondurulmuşlar için bakalım rahim ne alemde neler kullanıcam bu sefer eve döndüğümde gelişmeleri yazarım size hepiniz kocaman öpüldünüzzzzzz

Benimde öyle oluyo canım merak etme panik yapma.Canım test sonrası oldu transferim 22 Aralıktaydı kanamamda ayın 17 sinde oldu ama 3 gün sürdü.

Çok saol canım ya rahatladım biraz benimde senin gibi pek bir belirtim yok inşallah senin gibi devam eder ve pozitif sonucu alırım bir daha kanaman olmaz inşallah caım rabbim sağlıkla kavuşturur bebeklerine

Hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…