Acaba senin daha önceki denemelerinde kullandığın crinone jel mi ?
selamm kızlar nabersiniz? beklenen reglim geldi dün gece yarın sabah randevum var merkezle ilaçlara başlancak büyük ihtimal dondurulmuşlar için bakalım rahim ne alemde neler kullanıcam bu sefer eve döndüğümde gelişmeleri yazarım size hepiniz kocaman öpüldünüzzzzzz
Çok saol canım ya rahatladım biraz benimde senin gibi pek bir belirtim yok inşallah senin gibi devam eder ve pozitif sonucu alırım bir daha kanaman olmaz inşallah caım rabbim sağlıkla kavuşturur bebeklerine
İnşallah canım RABBİM hepimizin sesini duyarda kucaklarımızı boş bırakmaz.AMİN Senin test günü ne zamandı canım?
Arkadaşlar selamlar olsun hepinize
Bende 5 Martta dondurulmuşlarla denicem.
3. denememde 5. gün iki embriyo sonucu negatif olunca genetik testler ve histereskopi istediler
Histereskopim yarın 11 de çok korkuyorum :26:
3. denememde 5. gün iki embriyo sonucu negatif olunca genetik testler ve histereskopi istediler
Canım transferin ilk gününden 6. güne kadar ananas,transferin ilk gününden test gününe kadar muşmula ve kabak çekirdeği bu benim yaptıklarım
Canım cok tebrik ederim Allah bebişlerini sana bağışlasın.. tek yumurta mı cift yumurta ikizi mi merak ettim?Canım ben keseleride gördüm bugünde kalp atışlarınıda duydum.RABBİM seninde sağ salim salim kucağına almayı nasip etsin
canım nasıl gidiyo vaziyet? akıntın gecti mi? bir de bugun idrar testi yapsana cok merak ettim ha cuma ha bugun ne olacak bence cıkar silik de olsa insallah tuttuysa..Amin canım allah razı olsun.evet canım kokusuz 2 gün süt gibiydi sonra böyle tortu gibi yani arko krem gibi gelince ve rengide yeşil beyaz gri gibi tam konduramadığım bir renkti tırstım ama olacağına bıraktım.Kanaman ne zaman oldu senin transferin kaçıncı günüydü?test öncesimi sonrasımı oldu?
canım Allah yardımcın olsun insallah bebisin seninle kalırKızlaaaar herkese günaydın,
transfere son 3 gün Allahım çook heyecanlıyım.
Bakın dikkatimi ne çekti bu konuyu açan Angel80 yazılarına baktım konuyu açtıktan sonra transferi olmuş ve hamile kalmış büyük ihtimallede şu günlerde doğum yapacak yada yaptı inşallah hepimize bi umut ve uğur olur.
Allah sonuç bekleyen arkadaşlara hayırlı sonuçlar duymayı nasip etsin.
Hamile kalmayı başarabilmiş arkadaşlarada kolay doğumlar nasip etsin sağ salim bebeklerini kucaklarına
almayı nasip etsin veee bizede biran önce o duyguyu yaşatsın inşallah.
Amiiinn.
Hayırlı olsun İnşallah herşey yolunda gider.2 arı bir şeklinde dondurulmuş demişsizin biraz açıklayabilirmisiniz 2+1 nedemek?selam hanımlar
dün transferim oldu çok şükür:)
2 artı 1 şeklinde dondurulmuşlarım vardı,Allaha binlerce şükür ki 1 tane olan dondurulduğu gibi çözüldü 8 hücreli olarak transfer yapıldı. bakalım artık en zor kısım başladı benim için. bekleme kısmını hiç sevmiyorum. 6 şubat test tarihim
tüpbaby yanlış hatırlamıyosam sende mayada yaptırıyodun dimi? haddi bakalım hayırlısı inşallah.
Cuma günü :) dualarını bekliyorummİnşallah canım RABBİM hepimizin sesini duyarda kucaklarımızı boş bırakmaz.AMİN Senin test günü ne zamandı canım?
haber vereceğim canım inşallah senin transferinde güzel geçer rabbim yardımcın olsun inşallahhCanım çok teşekkür ederim.Cuma günü lütfen belli olur olmaz yaz bize.Cumartesiden itibaren izne çıkıcam çok mrk ederim seni..
Canım ben iyiyim şükürler olsun akıntım az var ama süt gibi idrar testi yapmayacağım canım test günümü bekleyeceğim şurda 2 gün kaldı zatenCanım cok tebrik ederim Allah bebişlerini sana bağışlasın.. tek yumurta mı cift yumurta ikizi mi merak ettim?
canım nasıl gidiyo vaziyet? akıntın gecti mi? bir de bugun idrar testi yapsana cok merak ettim ha cuma ha bugun ne olacak bence cıkar silik de olsa insallah tuttuysa..
ay hadiiii
canım Allah yardımcın olsun insallah bebisin seninle kalırsimdiden bol şans:13:
Hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun tatlım
Şükür canım gözünaydın.RABBİM bu denemende inşallah kucağını boş bırakmaz.
kızlar ben bebeklerimle tanıştım bugün darısı başınıza allah nasip ederse ikiz annesi olucam
kızlar ben bebeklerimle tanıştım bugün darısı başınıza allah nasip ederse ikiz annesi olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?