Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Şükür canım gözünaydın.RABBİM bu denemende inşallah kucağını boş bırakmaz.

Çok saol canım ya rahatladım biraz benimde senin gibi pek bir belirtim yok inşallah senin gibi devam eder ve pozitif sonucu alırım bir daha kanaman olmaz inşallah caım rabbim sağlıkla kavuşturur bebeklerine

İnşallah canım RABBİM hepimizin sesini duyarda kucaklarımızı boş bırakmaz.AMİN Senin test günü ne zamandı canım?

İnşallah canım RABBİM hepimizin sesini duyarda kucaklarımızı boş bırakmaz.AMİN Senin test günü ne zamandı canım?

Arkadaşlar selamlar olsun hepinize
Bende 5 Martta dondurulmuşlarla denicem.
3. denememde 5. gün iki embriyo sonucu negatif olunca genetik testler ve histereskopi istediler
Histereskopim yarın 11 de çok korkuyorum :26:

3. denememde 5. gün iki embriyo sonucu negatif olunca genetik testler ve histereskopi istediler

Cnm korkma bende laparoskopi olmuştum ewet narkozun etkisi gittiğinde ağrın biraz oluyor ama olsun sonunun güzel olacağını düşününce bütün acılar küçük kalıyor emin ol :)))

Canım ben hiç yaptıırmadığım için bu konu hakkında bilgim yok.RABBİM yardımcın olsun canım.

Kızlaaaar herkese günaydın,

transfere son 3 gün Allahım çook heyecanlıyım.
Bakın dikkatimi ne çekti bu konuyu açan Angel80 yazılarına baktım konuyu açtıktan sonra transferi olmuş ve hamile kalmış büyük ihtimallede şu günlerde doğum yapacak yada yaptı inşallah hepimize bi umut ve uğur olur.

Allah sonuç bekleyen arkadaşlara hayırlı sonuçlar duymayı nasip etsin.
Hamile kalmayı başarabilmiş arkadaşlarada kolay doğumlar nasip etsin sağ salim bebeklerini kucaklarına
almayı nasip etsin veee bizede biran önce o duyguyu yaşatsın inşallah.

Amiiinn.

Canım transferin ilk gününden 6. güne kadar ananas,transferin ilk gününden test gününe kadar muşmula ve kabak çekirdeği bu benim yaptıklarım

Canım çok teşekkür ederim.Cuma günü lütfen belli olur olmaz yaz bize.Cumartesiden itibaren izne çıkıcam çok mrk ederim seni..

selam hanımlar
dün transferim oldu çok şükür:)
2 artı 1 şeklinde dondurulmuşlarım vardı,Allaha binlerce şükür ki 1 tane olan dondurulduğu gibi çözüldü 8 hücreli olarak transfer yapıldı. bakalım artık en zor kısım başladı benim için. bekleme kısmını hiç sevmiyorum. 6 şubat test tarihim
tüpbaby yanlış hatırlamıyosam sende mayada yaptırıyodun dimi? haddi bakalım hayırlısı inşallah.

Canım ben keseleride gördüm bugünde kalp atışlarınıda duydum.RABBİM seninde sağ salim salim kucağına almayı nasip etsin
Canım cok tebrik ederim Allah bebişlerini sana bağışlasın.. tek yumurta mı cift yumurta ikizi mi merak ettim?

canım nasıl gidiyo vaziyet? akıntın gecti mi? bir de bugun idrar testi yapsana cok merak ettim ha cuma ha bugun ne olacak bence cıkar silik de olsa insallah tuttuysa..
ay hadiiii

canım Allah yardımcın olsun insallah bebisin seninle kalır simdiden bol şans:13:

Hayırlı olsun İnşallah herşey yolunda gider.2 arı bir şeklinde dondurulmuş demişsizin biraz açıklayabilirmisiniz 2+1 nedemek?

Merhaba arkadasim benimde yarin, Histeroskopi testim var saat 9'da. Benimde 5.gun embriyo sonucu Negativ, genetik atni yaptirdim, simdi histeroskopi, ve doktorla embriyolar uzerinde geneteik testler yapip yapamiycanida goruscemmm, historeskopi biraz agrilliii oluyo testen bir saat once agri kesisi al yardimci oluyor, en azindan fazla kramp olmuyorrr... hadi kolay gelsinn

Cuma günü :) dualarını bekliyorumm
Canım çok teşekkür ederim.Cuma günü lütfen belli olur olmaz yaz bize.Cumartesiden itibaren izne çıkıcam çok mrk ederim seni..
haber vereceğim canım inşallah senin transferinde güzel geçer rabbim yardımcın olsun inşallahh
Canım ben iyiyim şükürler olsun akıntım az var ama süt gibi idrar testi yapmayacağım canım test günümü bekleyeceğim şurda 2 gün kaldı zaten

merhaba kızlar yeni geldim eve hastaneden sonra anneme uğradım neysee dondurulmuşlar için tedaviye başladık çok şükür şimdilik herşey güzel gidiyo ginera d.k. hapıyla vitamin bemiks-c ve folıc plusla başladım bugün 9 şubatta tekrar merkeze gidip Lucrin daily iğneye başlıcakmışım günde bir defa göbekten vurulcakmışım mart ayında da transferini yaparız dediler ama embriyolar çözüldükten sonra ölmezlerse eğer herşeyin hayırlısı tabi inşallahh bu sefer allah yüzümü güldürür

canım bu işlemden korkma sakın ne ağrı ne sancı hiç bişey olmuyo bende yaptırdım zaten narkoz alıyosun ve 15 dakikada ayılıyosun hepsi bu kadar bol şans......

kızlar ben bebeklerimle tanıştım bugün darısı başınıza allah nasip ederse ikiz annesi olucam

kızlar ben bebeklerimle tanıştım bugün darısı başınıza allah nasip ederse ikiz annesi olucam
maşallah sana tekrar tebrikler sağlıkla gelişip vaktinde annelerinin kucağına konsunlşar minişler inşallah.gözünüz aydın canım ..

cemrehayal,miranda haydi geri sayım bitmek üzere halay çekmek istiyo canımmm inşallah müjdelerle gelin prensesler...
transfer olacak arkadaşlar hepinize bol şans dualarla bekliyoruz inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…