Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Cnm nasılsın ? :))

:)) inş bu sefer min,k mucizeni kucağına alıcaksın tatlım :))
Bu dondurulmuş tedavisi klinikten kliniğe değişiyor herhalde tedavilerimizin sonu güzel olur inşş :))

kızlar ben bebeklerimle tanıştım bugün darısı başınıza allah nasip ederse ikiz annesi olucam
Maşallah sübhanallah allah daim etsin inşallah canım

İnşallah allahım güzel haberlerle dönmeyi nasip eder bize AMİN

Cnm nasılsın ? :))
bilmiyorum :44:heyecanımı kaybeder gibiyim bugün bütün gün baş ağrısı ve baş dönmesinden yakındım belkide onun içindir böle karamsar olmam ama genel olarak sorarsan gerçekten şuan nasıl olduğumu bilmiyorum.peki sen nasılsın vakit yaklaşıyo hazırmısın

İnşallah allahım güzel haberlerle dönmeyi nasip eder bize AMİN
edecek güzel mevlam inşallah canım heyecanla bekliyorum:18::18:

Biranda çıkı gelir heyecan :)) Benimde yoktu senin sayende oldu :))
Bende grip başlangıcı var burnum akıyor ,kulaklarım kaşınıyor umarım kötü olmadan çekip gider.
Bugün randevum var hem muayene hem kan 14.günüm bazı şeyler bugün netlik kazanır herhalde :)) Dualarınızı eksik etmeyin olur mu Çok sevdiğim biz söz var onu seninle paylaşmak istiyorum
"Çalınan her kapı hemen açılsaydı,ümidin, sabrın ve istegin derecesi anlaşılmazdı."

Bizler çok iyi öğrendik bu sözün nedemek istediğini :))

Bende bekliyorum heyecanla halay çekeriz hepberaber

Son düzenleme:
kızlar ben bebeklerimle tanıştım bugün darısı başınıza allah nasip ederse ikiz annesi olucam

canım merhaba bu topiğin sıkı takipçisiydim bir zamanlar.
hala arada girip ne olmuş ne bitmiş girip okuyorum sizleri
senin tek embiriyoydu dimi canım şimdi tek yumurta ikizlerine hamilesin sanırım
yanlış mı hatırlıyorum acaba diye yazmak istedim birbirne çok benzer iki bebek nekadar güzel çok şanslısın Allahın bir armağanı bir taneden iki tane olması Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin.

evet canım aynen öle tek yumurta.....
allaha şükürler olsun hepimizin yardımcısı olsun kimseyi üzmesin bunu için rabbim

Selam canım transferin hayırlı uğurlu olsun.inşallah burdan güzel haberlerini.RABBİM yardımcın olsun.

Mirandacım merak etme canım dua ederim.RABBİM inşallah sesimizi duyar tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.

Hayırlı olsun İnşallah herşey yolunda gider.2 arı bir şeklinde dondurulmuş demişsizin biraz açıklayabilirmisiniz 2+1 nedemek?

3 tane dondurulmuş embriyom vardı,gruplar halinde donduruldular.1 +2 şeklinde 2 grup yapıldı. 2. denemem için 1 lik paket çözdürüldü ve transferi yapıldı canım

Nasıl hissediyorsun tatlım kendini :)) herşey yolundadır innş :))
İnanki bir değişiklik hissetmiyorum bugün biraz sanki kasık ağrım var hafif ama dinlememeye çalışıyorum kendimi bakalım ne olacak
Aminnnnnnnn
Mirandacım merak etme canım dua ederim.RABBİM inşallah sesimizi duyar tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.

Allah razı olsun canım inşallah allahım duysun sesimizi dualarımızı

LUNACIM merhaba, benim bebişleri sormuşsun canım ayrı yumurta ikizleri
Allah bebişlerini sana bağışlasın tatlım o zaman 1 kız 1 erkek olabilir belki :)) hayırlısııı insallahh

[/QUOçooook teşekkür ederim canım inşallah bu defa olur.Dua bekliyorum çoook...[/QUOTE]
dualarımız seninle tatlım ...

ayyy off beni heyecan bastı.. ben ilk denemede biliyorsun şehir dısında oldugum icin test mest aklıma bile gelmemisti ama bu sefer herhalde istanbulda olacagim.. senin icin bu kadar heyecanlandım kendim ne yapacagım bilmiyorum herhalde kalbim küt küt atar :))
yarın sabah mı yaptıracaksın kan testini?? aksam mı? ayyy cok heyecanlı!!!! belirti falan var mı??

eylul cugum topic i okudugunu goruyorum nasıl gidiyor hamilelk? 8 subat ta mı gidecektin doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…