maşallah sana tekrar tebrikler sağlıkla gelişip vaktinde annelerinin kucağına konsunlşar minişler inşallah.gözünüz aydın canım ..
cemrehayal,miranda haydi geri sayım bitmek üzere halay çekmek istiyo canımmm inşallah müjdelerle gelin prensesler...
transfer olacak arkadaşlar hepinize bol şans dualarla bekliyoruz inşallahhhh
merhaba kızlar yeni geldim eve hastaneden sonra anneme uğradım neysee dondurulmuşlar için tedaviye başladık çok şükür şimdilik herşey güzel gidiyo ginera d.k. hapıyla vitamin bemiks-c ve folıc plusla başladım bugün 9 şubatta tekrar merkeze gidip Lucrin daily iğneye başlıcakmışım günde bir defa göbekten vurulcakmışım mart ayında da transferini yaparız dediler ama embriyolar çözüldükten sonra ölmezlerse eğer herşeyin hayırlısı tabi inşallahh bu sefer allah yüzümü güldürür
Maşallah sübhanallah allah daim etsin inşallah canımkızlar ben bebeklerimle tanıştım bugün darısı başınıza allah nasip ederse ikiz annesi olucam
maşallah sana tekrar tebrikler sağlıkla gelişip vaktinde annelerinin kucağına konsunlşar minişler inşallah.gözünüz aydın canım ..
cemrehayal,miranda haydi geri sayım bitmek üzere halay çekmek istiyo canımmm inşallah müjdelerle gelin prensesler...
transfer olacak arkadaşlar hepinize bol şans dualarla bekliyoruz inşallahhhh
Maşallah sübhanallah allah daim etsin inşallah canım
İnşallah allahım güzel haberlerle dönmeyi nasip eder bize AMİN
bilmiyorum :44:heyecanımı kaybeder gibiyimCnm nasılsın ? :))
edecek güzel mevlam inşallah canım heyecanla bekliyorum:18::18:İnşallah allahım güzel haberlerle dönmeyi nasip eder bize AMİN
bilmiyorum :44:heyecanımı kaybeder gibiyimbugün bütün gün baş ağrısı ve baş dönmesinden yakındım belkide onun içindir böle karamsar olmam ama genel olarak sorarsan gerçekten şuan nasıl olduğumu bilmiyorum.peki sen nasılsın vakit yaklaşıyo hazırmısın
edecek güzel mevlam inşallah canım heyecanla bekliyorum:18::18:
kızlar ben bebeklerimle tanıştım bugün darısı başınıza allah nasip ederse ikiz annesi olucam
canım merhaba bu topiğin sıkı takipçisiydim bir zamanlar.
hala arada girip ne olmuş ne bitmiş girip okuyorum sizleri
senin tek embiriyoydu dimi canım şimdi tek yumurta ikizlerine hamilesin sanırım
yanlış mı hatırlıyorum acaba diye yazmak istedim birbirne çok benzer iki bebek nekadar güzel çok şanslısın Allahın bir armağanı bir taneden iki tane olması Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
selam hanımlar
dün transferim oldu çok şükür:)
2 artı 1 şeklinde dondurulmuşlarım vardı,Allaha binlerce şükür ki 1 tane olan dondurulduğu gibi çözüldü 8 hücreli olarak transfer yapıldı. bakalım artık en zor kısım başladı benim için. bekleme kısmını hiç sevmiyorum. 6 şubat test tarihim
tüpbaby yanlış hatırlamıyosam sende mayada yaptırıyodun dimi? haddi bakalım hayırlısı inşallah.
inşallahhhhh canımmm allah hepimizin kucağını boş bırakmasın inşallah bu sefer olucak allahın izniyle hepimiz için hayırlısı olsun tatlımmm
kızlar ben bebeklerimle tanıştım bugün darısı başınıza allah nasip ederse ikiz annesi olucam
Hayırlı olsun İnşallah herşey yolunda gider.2 arı bir şeklinde dondurulmuş demişsizin biraz açıklayabilirmisiniz 2+1 nedemek?
Canım cok tebrik ederim Allah bebişlerini sana bağışlasın.. tek yumurta mı cift yumurta ikizi mi merak ettim?
canım nasıl gidiyo vaziyet? akıntın gecti mi? bir de bugun idrar testi yapsana cok merak ettim ha cuma ha bugun ne olacak bence cıkar silik de olsa insallah tuttuysa..
ay hadiiii
canım Allah yardımcın olsun insallah bebisin seninle kalırsimdiden bol şans:13:[/QUOçooook teşekkür ederim canım inşallah bu defa olur.Dua bekliyorum çoook...
İnanki bir değişiklik hissetmiyorum bugün biraz sanki kasık ağrım var hafif ama dinlememeye çalışıyorum kendimi bakalım ne olacakNasıl hissediyorsun tatlım kendini :)) herşey yolundadır innş :))
Aminnnnnnnnbilmiyorum :44:heyecanımı kaybeder gibiyimbugün bütün gün baş ağrısı ve baş dönmesinden yakındım belkide onun içindir böle karamsar olmam ama genel olarak sorarsan gerçekten şuan nasıl olduğumu bilmiyorum.peki sen nasılsın vakit yaklaşıyo hazırmısın
edecek güzel mevlam inşallah canım heyecanla bekliyorum:18::18:
Mirandacım merak etme canım dua ederim.RABBİM inşallah sesimizi duyar tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.
evet canım aynen öle tek yumurta.....
allaha şükürler olsun hepimizin yardımcısı olsun kimseyi üzmesin bunu için rabbim
Allah bebişlerini sana bağışlasın tatlım o zaman 1 kız 1 erkek olabilir belki :)) hayırlısııı insallahhLUNACIM merhaba, benim bebişleri sormuşsun canım ayrı yumurta ikizleri
ayyy off beni heyecan bastı.. ben ilk denemede biliyorsun şehir dısında oldugum icin test mest aklıma bile gelmemisti ama bu sefer herhalde istanbulda olacagim.. senin icin bu kadar heyecanlandım kendim ne yapacagım bilmiyorum herhalde kalbim küt küt atar :))Cuma günü :) dualarını bekliyorumm
haber vereceğim canım inşallah senin transferinde güzel geçer rabbim yardımcın olsun inşallahh
Canım ben iyiyim şükürler olsun akıntım az var ama süt gibi idrar testi yapmayacağım canım test günümü bekleyeceğim şurda 2 gün kaldı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?