Ben geldim kızlar :))
Kan testi yapıldı E2 260,3 Progesteron 1,35 rahim kalınlığı 10 küsür herşey iyi dedi doktor.
Salı günü eğer bizim minik yaşarsa transfer olacak :)) kalitemiz iyi değil ama ne yapalım beklyip görücez Ya bana yine iğne verdiler jel yazıyordu tabloda ama onu iğneye çevirdiler klinikte yaptırdım kalçam çok acıyooor( napalım katlanıcaz Progestan iğnesi .
Benden havadisler böylee şimdi sizin yazılarını okuycam
merhaba arkadaşlar.dün kontrolüm vardı tedavinin 15. günü yani.herşey yolunda çok şükür.rahim kalınlığı 3 mm olmuş.burun spreyine devam.cyclo hap başladık birdee giderek artan dozlarda.8 gün sonrada progestan fitil başlıycam oda giderek artan dozlarda.nasip olursa 9 şubatta minişimi çözecekler ve iyi olursa 10 şubat transfer olacak.bakalım hayırlısı...
hamile haberleri gördüm topikte çok sevindim .umarım 2011 hepimizin annelik yılı olur.hamile arkadaşları tebrik ediyorum.allah tamamına erdirsin sağlıkla...
tedavideki arkadaşlarada bol bol şanslar diliyorum...
:)) inş bu sefer min,k mucizeni kucağına alıcaksın tatlım :))
Bu dondurulmuş tedavisi klinikten kliniğe değişiyor herhaldetedavilerimizin sonu güzel olur inşş :))
selamm kızlar nabersiniz? beklenen reglim geldi dün gece yarın sabah randevum var merkezle ilaçlara başlancak büyük ihtimal dondurulmuşlar için bakalım rahim ne alemde neler kullanıcam bu sefer eve döndüğümde gelişmeleri yazarım size hepiniz kocaman öpüldünüzzzzzz
3 tane dondurulmuş embriyom vardı,gruplar halinde donduruldular.1 +2 şeklinde 2 grup yapıldı. 2. denemem için 1 lik paket çözdürüldü ve transferi yapıldı canım
inşallahhh canımm benimbana da biraz tuhaf geldi ilaçlar zaten dondurulmuşlarla deniycem neden d.k. hapı içiyorum zaten hamile kalamıyorum ki::))) neysee sonu güzel olsun da bebeklerimize kavuşalım ben herşeye razıyımm
Canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallal buradan güzel haberlerini alırız bide benim bildiğim yumurta kaltesi çok düşük olursa zaten dondurmuyorlar canım benim önceki denediğimde dondurmaya bile gerek duymadılar direk çöpe gitti.RABBİM Gönlüne göre versin.
merhaba canim d.k.hapini bende ictim regulun duzene girmesi icin veriyorlar herseyin hayirlisi isalla iyi sonuc alirsin :79::79::79::79:
aman dikkat et canım hasta filan olma bide başka ilaç alma şu aşamada geçmiş olsun hatta geçsin gitsin rahat bıraksın vğcudunu o vücut bebek almaya hazırlanıyo..Biranda çıkı gelir heyecan :)) Benimde yoktu senin sayende oldu :))
Bende grip başlangıcı var burnum akıyor ,kulaklarım kaşınıyor umarım kötü olmadan çekip gider.
Bugün randevum var hem muayene hem kan 14.günüm bazı şeyler bugün netlik kazanır herhalde :)) Dualarınızı eksik etmeyin olur muÇok sevdiğim biz söz var onu seninle paylaşmak istiyorum
"Çalınan her kapı hemen açılsaydı,ümidin, sabrın ve istegin derecesi anlaşılmazdı."
Bizler çok iyi öğrendik bu sözün nedemek istediğini :))
Bende bekliyorum heyecanla halay çekeriz hepberaber
Kan testi yapıldı E2 260,3 Progesteron 1,35 rahim kalınlığı 10 küsür herşey iyi dedi doktor.
Salı günü eğer bizim minik yaşarsa transfer olacak :)) kalitemiz iyi değil ama ne yapalım beklyip görücez Ya bana yine iğne verdiler jel yazıyordu tabloda ama onu iğneye çevirdiler klinikte yaptırdım kalçam çok acıyooor( napalım katlanıcaz Progestan iğnesi .
destancım bişey sorucam canım ben yanlışmı anladım acaba trnsferin 30.gün yapılıcak galiba demimerhaba arkadaşlar.dün kontrolüm vardı tedavinin 15. günü yani.herşey yolunda çok şükür.rahim kalınlığı 3 mm olmuş.burun spreyine devam.cyclo hap başladık birdee giderek artan dozlarda.8 gün sonrada progestan fitil başlıycam oda giderek artan dozlarda.nasip olursa 9 şubatta minişimi çözecekler ve iyi olursa 10 şubat transfer olacak.bakalım hayırlısı...
...
aman dikkat et canım hasta filan olma bide başka ilaç alma şu aşamada geçmiş olsun hatta geçsin gitsin rahat bıraksın vğcudunu o vücut bebek almaya hazırlanıyo..Biranda çıkı gelir heyecan :)) Benimde yoktu senin sayende oldu :))
Bende grip başlangıcı var burnum akıyor ,kulaklarım kaşınıyor umarım kötü olmadan çekip gider.
Bugün randevum var hem muayene hem kan 14.günüm bazı şeyler bugün netlik kazanır herhalde :)) Dualarınızı eksik etmeyin olur muÇok sevdiğim biz söz var onu seninle paylaşmak istiyorum
"Çalınan her kapı hemen açılsaydı,ümidin, sabrın ve istegin derecesi anlaşılmazdı."
Bizler çok iyi öğrendik bu sözün nedemek istediğini :))
Bende bekliyorum heyecanla halay çekeriz hepberaber
destancım bişey sorucam canım ben yanlışmı anladım acaba trnsferin 30.gün yapılıcak galiba demimerhaba arkadaşlar.dün kontrolüm vardı tedavinin 15. günü yani.herşey yolunda çok şükür.rahim kalınlığı 3 mm olmuş.burun spreyine devam.cyclo hap başladık birdee giderek artan dozlarda.8 gün sonrada progestan fitil başlıycam oda giderek artan dozlarda.nasip olursa 9 şubatta minişimi çözecekler ve iyi olursa 10 şubat transfer olacak.bakalım hayırlısı...
...
LUNACIM merhaba, benim bebişleri sormuşsun canım ayrı yumurta ikizleri
merhaba canim d.k.hapini bende ictim regulun duzene girmesi icin veriyorlar herseyin hayirlisi isalla iyi sonuc alirsin :79::79::79::79:
arkadaşım...senin kan degerlerin kaçç çıkmıştı....benim 12.gün 386 çıktı...benim tekmi çift mi diye merak ediyorum...tabi öncelikli saglıklı ve sıhatli birşekilde tamamına ermesi ama yinede insan merak ediyorrr...
dualarımız seninle tatlım ...Allah bebişlerini sana bağışlasın tatlım o zaman 1 kız 1 erkek olabilir belki :)) hayırlısııı insallahh
[/QUOçooook teşekkür ederim canım inşallah bu defa olur.Dua bekliyorum çoook...
yavrum ben tam 52 tane oldum o iğnelerden çift çift yandın sen yandın:)))))) dün şükür jele geçirdi artık yani isyan edince ben gülazer gibi oldu kalçalarım dedim tamam dedi kırıldı gülmekten doktorumuz allah yardımcın olsun:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?