Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Ben geldim kızlar :))
Kan testi yapıldı E2 260,3 Progesteron 1,35 rahim kalınlığı 10 küsür herşey iyi dedi doktor.
Salı günü eğer bizim minik yaşarsa transfer olacak :)) kalitemiz iyi değil ama ne yapalım beklyip görücez Ya bana yine iğne verdiler jel yazıyordu tabloda ama onu iğneye çevirdiler klinikte yaptırdım kalçam çok acıyooor ( napalım katlanıcaz Progestan iğnesi .
Benden havadisler böylee şimdi sizin yazılarını okuycam

merhaba arkadaşlar.dün kontrolüm vardı tedavinin 15. günü yani.herşey yolunda çok şükür.rahim kalınlığı 3 mm olmuş.burun spreyine devam.cyclo hap başladık birdee giderek artan dozlarda.8 gün sonrada progestan fitil başlıycam oda giderek artan dozlarda.nasip olursa 9 şubatta minişimi çözecekler ve iyi olursa 10 şubat transfer olacak.bakalım hayırlısı...

hamile haberleri gördüm topikte çok sevindim .umarım 2011 hepimizin annelik yılı olur.hamile arkadaşları tebrik ediyorum.allah tamamına erdirsin sağlıkla...

tedavideki arkadaşlarada bol bol şanslar diliyorum...

Son düzenleme:

Canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallal buradan güzel haberlerini alırız bide benim bildiğim yumurta kaltesi çok düşük olursa zaten dondurmuyorlar canım benim önceki denediğimde dondurmaya bile gerek duymadılar direk çöpe gitti.RABBİM Gönlüne göre versin.

Gözünaydın canım RABBİM emeklerini boşa çıkarmasın.

:)) inş bu sefer min,k mucizeni kucağına alıcaksın tatlım :))
Bu dondurulmuş tedavisi klinikten kliniğe değişiyor herhalde tedavilerimizin sonu güzel olur inşş :))

inşallahhh canımm benim bana da biraz tuhaf geldi ilaçlar zaten dondurulmuşlarla deniycem neden d.k. hapı içiyorum zaten hamile kalamıyorum ki::))) neysee sonu güzel olsun da bebeklerimize kavuşalım ben herşeye razıyımm

ALLAH kolaylik versin canim

merhaba canim d.k.hapini bende ictim regulun duzene girmesi icin veriyorlar herseyin hayirlisi isalla iyi sonuc alirsin :79::79::79::79:

Teşekkür ederim cnm bugün az kalsın ağlıyacaktım klinikte birikimler benii biraz fena yaptı inş bundan sonrası hepimiz için güzel olur :))
Kalitemiz düşük ama 5. gün blast olduğu için şans verdi doktorumuz bakalım salı günü herşey belli olacak :)

Son düzenleme:
aman dikkat et canım hasta filan olma bide başka ilaç alma şu aşamada geçmiş olsun hatta geçsin gitsin rahat bıraksın vğcudunu o vücut bebek almaya hazırlanıyo..
paylaştığın yazı çok güzel ve çokta doğru teşekkürler canım.. inşallah güzel haberler alıcam sizlerden bana transfer öncesi moral olucaksınız cemre miranda sen inşallah coşarım sayenizde

jel yazığta iğneye çevirdilerse iğnenin sende daha etkili olacağını düşünmüşlerdir biraz canın acıcak ama sonunu düşününce bence değer ha gayret canım az kaldı inşallahhh

destancım bişey sorucam canım ben yanlışmı anladım acaba trnsferin 30.gün yapılıcak galiba demi
benim transfer 25.gün yapılıcak geç yapılıyo diye düşünmüştüm seninki 30.gün oluyo demekki normalmiş bu durum allah emeklerinin karşılığını nunrtopu gibi sevimlimi sevimli hayırlı bir evlatla ödüllendirsin

aman dikkat et canım hasta filan olma bide başka ilaç alma şu aşamada geçmiş olsun hatta geçsin gitsin rahat bıraksın vğcudunu o vücut bebek almaya hazırlanıyo..
paylaştığın yazı çok güzel ve çokta doğru teşekkürler canım.. inşallah güzel haberler alıcam sizlerden bana transfer öncesi moral olucaksınız cemre miranda sen inşallah coşarım sayenizde

jel yazığta iğneye çevirdilerse iğnenin sende daha etkili olacağını düşünmüşlerdir biraz canın acıcak ama sonunu düşününce bence değer ha gayret canım az kaldı inşallahhh

destancım bişey sorucam canım ben yanlışmı anladım acaba trnsferin 30.gün yapılıcak galiba demi
benim transfer 25.gün yapılıcak geç yapılıyo diye düşünmüştüm seninki 30.gün oluyo demekki normalmiş bu durum allah emeklerinin karşılığını nunrtopu gibi sevimlimi sevimli hayırlı bir evlatla ödüllendirsin

LUNACIM merhaba, benim bebişleri sormuşsun canım ayrı yumurta ikizleri

arkadaşım...senin kan degerlerin kaçç çıkmıştı....benim 12.gün 386 çıktı...benim tekmi çift mi diye merak ediyorum...tabi öncelikli saglıklı ve sıhatli birşekilde tamamına ermesi ama yinede insan merak ediyorrr...

merhaba canim d.k.hapini bende ictim regulun duzene girmesi icin veriyorlar herseyin hayirlisi isalla iyi sonuc alirsin :79::79::79::79:

benim reglim çok düzenli zaten günü gününe gelir asıl bu hapı kullandığım zaman gününü sapıtıyoo amaaa mecbur içiyorum doktorumuz ne derse o

kızlar ya bişi sorcam size transferden sonrada iğne veriyorlar mı? ayrıca kaçıncı gün embriyosu transfer ediyorlar herkese 5. gün mü transfer ediyorlar:))))

bende ikiz anası olarak cevaplimmi:))))
11. gün kan değerim 1386.73 tü

yavrum ben tam 52 tane oldum o iğnelerden çift çift yandın sen yandın:)))))) dün şükür jele geçirdi artık yani isyan edince ben gülazer gibi oldu kalçalarım dedim tamam dedi kırıldı gülmekten doktorumuz allah yardımcın olsun:))))

Allah bebişlerini sana bağışlasın tatlım o zaman 1 kız 1 erkek olabilir belki :)) hayırlısııı insallahh

[/QUOçooook teşekkür ederim canım inşallah bu defa olur.Dua bekliyorum çoook...
dualarımız seninle tatlım ...

ayyy off beni heyecan bastı.. ben ilk denemede biliyorsun şehir dısında oldugum icin test mest aklıma bile gelmemisti ama bu sefer herhalde istanbulda olacagim.. senin icin bu kadar heyecanlandım kendim ne yapacagım bilmiyorum herhalde kalbim küt küt atar :))
yarın sabah mı yaptıracaksın kan testini?? aksam mı? ayyy cok heyecanlı!!!! belirti falan var mı??[/QUOTE]
Hiç belirti hissetmiyorum canım yarın öğlen gidicem 1 gibi galiba

Canım çok sevindim hayırlısı neyse o olsun hakkında bende iğne oluyorum kevgir gibi oldum bugün 14. iğnemi oldum heheh ama sonucu güzel olacak diye düşündüğümde acısnı hissetmiyorum.

:)) napalım katlanıcam artık gelsin yeterki

Bende 18 tane kullanıcam eğer transfer olursa

Sana Bravo tatlım bebişlerine kavuştun ama şöyle bir sorunda var sonuç negatif olursa o iğne yerlerinin acısı insanın canını daha çok acıtıyor maalesef
Buarada ben çok kötüyüm grip oldum ilaçta içmek istemiyorum portakal suyu sıkıyoruz bol bol (
Yarın iş var cumartesi iş var (
Salı günü izne çıkıcam haftasonuyla birleştiricem bu sefer aileden kimseye söylemedim ben ve eşim sadece :81: umarım herşey güzel olurda aileme müjdeli haberi verebilirim .
Cnm sen iğnelerini nerede yaptırıyordun :26: ve acımasın diye yaptığın birşey varmıydı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…