Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Hiç belirti hissetmiyorum canım yarın öğlen gidicem 1 gibi galiba

Canım çok sevindim hayırlısı neyse o olsun hakkında bende iğne oluyorum kevgir gibi oldum bugün 14. iğnemi oldum heheh ama sonucu güzel olacak diye düşündüğümde acısnı hissetmiyorum.[/QUOTE]

Acıyor mu kalçaların tatlım aynen dediğin gibi sonucun olumlu olacağını düşününce acısı çok umrumda olmuyor katlanıcaz artık
Sen benden önce başlamışsın iğneye rahim kalınlığı hkk. doktorun birşey dedi mi ?

Canım 10.gün 845,20 12 gün 2359,20 çıkmıştı.
kızlar ya bişi sorcam size transferden sonrada iğne veriyorlar mı? ayrıca kaçıncı gün embriyosu transfer ediyorlar herkese 5. gün mü transfer ediyorlar:))))

Canım bana bu denememde transferden sonra ilk defa iğne verdiler 5.gün transferim yapılmıştı.Transfer yapılmadan önce progeston hormonuna bakıyorlar onunda 1,5 altında olması gerekiyor.

LUNACIM emin ol bebişi olmayan herkese dua ediyorum canım.RABBİM hepimizin gönlüne göre versin hiçbirimizin kucaklarını boş bırakmasın.

Canım ben transferden 3-4 gün önce başladım tatlım rahim kalınlığım o gün 10.4 tü transfer günü yanılmıyorsam 14 mm di kalçalarım acımıo uyuştu artık ben gece yatmadan büyükçe bir bol alkollü pamuk koyup yatıyorum

Son düzenleme:

Sonuç ne zamandı tatlım ? Rahim kalınlığı önemliymiş banada diğer topikte kızlar söyledii. Senin maşallah iyiymişş

İstanbuldaKİ ArkadaşlaR merkezlerınızde donmuş transfer ucretlerını bılıyorsanız paylaşırmısınız bırde kurtaj ucretını bılenlerden rıca edıyorum lutfen

Mirandacım tüm kalbimle sonucunun pozitif olmasını dliyorum
Hayırlı haberlerle gelirsin inşşş

Sonuç ne zamandı tatlım ? Rahim kalınlığı önemliymiş banada diğer topikte kızlar söyledii. Senin maşallah iyiymişş
Evet canım kalınlık önemli bebeğin tutunabilmesi için zaten genelde iptal tedaviler rahim kalınlaşanadığı için oluyor.
Mirandacım tüm kalbimle sonucunun pozitif olmasını dliyorum
Hayırlı haberlerle gelirsin inşşş

Ahanda geldi çattı test günüü inşallahhh canım yaa bunu okadar çok istiyorumkii

destancım bişey sorucam canım ben yanlışmı anladım acaba trnsferin 30.gün yapılıcak galiba demi
benim transfer 25.gün yapılıcak geç yapılıyo diye düşünmüştüm seninki 30.gün oluyo demekki normalmiş bu durum allah emeklerinin karşılığını nunrtopu gibi sevimlimi sevimli hayırlı bir evlatla ödüllendirsin[/QUOTE]

canım güzel dileklerin için teşekkürler.allah hepimize nasip etsin inşalllahhhhhhhhhhh.evet canım 30. gün oluyor.her merkezzin tedavi süreci farklı sanırım.ben ege ünv. tedavideyim.çok şükür kist falan oluşmamış.kontrole gittiğimde tedavinin 20. gününde bazı arkadaşlarda kist alınacaktı.ozaman dahada uzardı süreç.bebişim olsunda tedavi uzun olsun farketmez.
herkese allah kolaylıklar versin...

Ahanda geldi çattı test günüü inşallahhh canım yaa bunu okadar çok istiyorumkii[/QUOTE]

Hadi miranda ; pozitif+pozitif+pozitif+pozitif+pozitif+pozitif+pozitif+pozitif pozitif+pozitif+pozitif+pozitif pozitif+pozitif+pozitif+pozitif pozitif+pozitif+pozitif+pozitif pozitif+pozitif+pozitif+pozitif pozitif+pozitif+pozitif+pozitif
Bu sabah senin dualarını gönderdim rabbime yarın sabahta benim ve s.tuğbanın ve tabi bütün arkaadaşlarım için dua edicem Allahım bizide gör lütfenn.
bizede hayırlı evlatlar nasip et.
Ne kadar heyecanlandım yaa heralde kendi test günüme kadar kalpten gidicem ilkinde hiç bu kadar heyecenlanmamıştım.

Ahanda geldi çattı test günüü inşallahhh canım yaa bunu okadar çok istiyorumkii

Hadi miranda ; pozitif+pozitif+pozitif+pozitif+pozitif+pozitif+pozitif+pozitif pozitif+pozitif+pozitif+pozitif pozitif+pozitif+pozitif+pozitif pozitif+pozitif+pozitif+pozitif pozitif+pozitif+pozitif+pozitif pozitif+pozitif+pozitif+pozitif
Bu sabah senin dualarını gönderdim rabbime yarın sabahta benim ve s.tuğbanın ve tabi bütün arkaadaşlarım için dua edicem Allahım bizide gör lütfenn.
bizede hayırlı evlatlar nasip et.
Ne kadar heyecanlandım yaa heralde kendi test günüme kadar kalpten gidicem ilkinde hiç bu kadar heyecenlanmamıştım.[/QUOTE]

Ayy sorma cnm bende bekliyorum inşş güzel haberler gelecek arkadaşımız
Ne güzel bir günde sonuç alacak
Hepimizin pozitif sonuçlar görmesi dileğiyle

Ayy sorma cnm bende bekliyorum inşş güzel haberler gelecek arkadaşımız
Ne güzel bir günde sonuç alacak
Hepimizin pozitif sonuçlar görmesi dileğiyle [/QUOTE]

AMİİİİİNNNNNNNN

ikiz annelerinin kan degerleri bayagı yüksekmişşş...bu durumda benim benim tek olabilirr..igne konusuna gelince bende 17sinden beri sabah akşam vurduruyorum..artık kalçalarımda bezeler oluşmuşş..ama hiçç umrumda degill ...yeterki saglıklı bişekilde devam etsin..eger 8 şubattaki kontrolde kese ve kalp sesini inşallahhh görür ve duyarsak 12.haftaya kadar devam etcez...şimdi 4.5 haftalık....veee şu anda içimde kalbi atıyomu merak ediyorum..ALLAHIM İNŞALLAH TAMAMINA ERDİRİR...Bugün sonuç bekleyen herkese şans diliyorummm..

Cnm hamile olduğunu öğrendiğin andan itibaren mi sabah akşam vuruluyorsun .
Ben günde 1 tane vuruluyorum :44:

Cnm hamile olduğunu öğrendiğin andan itibaren mi sabah akşam vuruluyorsun .
Ben günde 1 tane vuruluyorum :44:

ben transferin 6.günü progesteron tahlili yaptırdım düşük çıktı daha öncede progestan kapsül kullanıyodum herhalde çok işe yaramadıgından bu igneyi verdi..sabah akşam hergün 50 mg vuruluyorum...umarım işe yarar...

LUNACIM emin ol bebişi olmayan herkese dua ediyorum canım.RABBİM hepimizin gönlüne göre versin hiçbirimizin kucaklarını boş bırakmasın.

amin tatlımmmm!!!!

sevgili özlem (miranda) cıktın mı tatlım? hadi Allah yardımcın olsunoff cok heyecanlandım insallah guzel sonuclarla donersin

kıslaaaaarrrrrrrr mirandaaaa hamileeeeeeeeeeee şukueler olsunnnn
sesi titriyordu yawrum yaa ağlıyordu sevınçteen bende dayanamdım dokuldu gözumden halada cok duyguluyum allahım sonuna kadara sağlıklı bı gebelık olsunn

umutcummmmm bende sabırsızlıkla haber bekliyordumm
çok sevindimmmm yaa çokkk
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ayyy yaşasın çoook tebrik ediyorum Allahım inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder.
Transfere giderayak çok mutlu bi haber moral oldu.:84::84::84:
Rabbim onları korusun Allaha emanet olun özlem(miranda) ve bebişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…