Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

umutcummmmm bende sabırsızlıkla haber bekliyordumm
çok sevindimmmm yaa çokkk
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ayy kıslşarr cok gusel bı duygu ya ben arkadasım ıcın bu kadar sevınıp duygulanabılıosam kımbılır kendım hamıle klasam noolurum
eslemcim transferın hayırlı olsun sımdıden sakın stres yapma sevdığın mutlu olduğun seylerı yap
transferden sonra ozlem sınemeya bıle gıttı yat yat sıkılıo ınsan strese gırıo
ronyacımm tatlım sıra bızde artık en eskı bız kladık ınsallh:)))

saol canım bu sabah erkenden kalkıp işe gelmeden önce özlem için Kuran okumuştum yarında kendim için yapıcam yarın 11'de transferim var sizde yarın sabah benim için dua edin tamam mı kızlaaar

saol canım bu sabah erkenden kalkıp işe gelmeden önce özlem için Kuran okumuştum yarında kendim için yapıcam yarın 11'de transferim var sizde yarın sabah benim için dua edin tamam mı kızlaaar

tamam cnm ben zaten kendımı sureklı dua okurken buluorum senıde eklerım dualrıma artık:))

ayyy sabahtan beri içimde nasıl bi heyecan
Rabbim hayırlı ömürlü sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese
umutcum evet canım herkes vakti zamanını bekliyor inşallah bizlerinde sırası gelcek
emekler boşa çıkmaz özlem emeklerinin karşılığını aldı
Allahım kimseyi aratmadan evladına kavuşmayı nasip etsin

ınsallah canımm benımde yarın son kontrol var pazartesı yumurtalar toplancak ınsallh bı sıkıntı olmazsa
dualrınız benımle olsun kıslarr cok öptum

Ayyy 46: bizi bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz tatlım harika haber bu inş herşey yolunda giderde pıtırcığımız annesinin kucağına sağlıklı bir şekilde geliiir

ayyy inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
resmen tuylerim urperdi cooook sevindim ozlem'cigim o kadar icime dogmustu ki hamile oldugunn dun o yuzden test yap yap deyip durmustum inanamıyorummm cok sevindimmm can

Allah kucagında gormeyi nasip etsin can yoldasım!!!!!!!

Ayy sorma cnm bende bekliyorum inşş güzel haberler gelecek arkadaşımız
Ne güzel bir günde sonuç alacak
Hepimizin pozitif sonuçlar görmesi dileğiyle [/QUOTE]

amin tatlımmmm!!!!

sevgili özlem (miranda) cıktın mı tatlım? hadi Allah yardımcın olsunoff cok heyecanlandım insallah guzel sonuclarla donersin

Ayyy 46: bizi bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz tatlım harika haber bu inş herşey yolunda giderde pıtırcığımız annesinin kucağına sağlıklı bir şekilde geliiir

Allah hepinizden razı olsun canlarım şükürler olsun allahıma dualarımız kabul oldu Allahım en kısa zamanda hepinize nasip etsin inşallahhhh

miranda....çokkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmm....ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH HEPİMİZİNKİNİ....ACABA KAN DEGERİN KAÇÇÇ ÇIKTIII...

geçmiş olsun canımmmmmm dikkat et kendine allah şifanı versin inşallah o müjdeyi alıcaz sendennn
haklısın canı sonuç güzel olsunda varsın uzun olsun bunca sabrettik onun hesabınımı yapcaz benimde transfer 25.gün oluyo diye çok paniklemiştimde neyseki bu haber dahada rahatlattı beni sağol..inşallah dileğine kavuşursun
Ahanda geldi çattı test günüü inşallahhh canım yaa bunu okadar çok istiyorumkii

Bu sabah senin dualarını gönderdim rabbime yarın sabahta benim ve s.tuğbanın ve tabi bütün arkaadaşlarım için dua edicem Allahım bizide gör lütfenn.
bizede hayırlı evlatlar nasip et.
Ne kadar heyecanlandım yaa heralde kendi test günüme kadar kalpten gidicem ilkinde hiç bu kadar heyecenlanmamıştım.[/QUOTE]
canım çok iyisin allah razı olsun senden bende senin için bu akşam kenzül arş okuyayım inşallah allah gönlüne göre versin canımmm pozitifle gel inşallaahhh

:92::92::92::92::92::92::92::92::92: süper bi haberrrrrr tebrikler mirandaaaaaaaaaaaaa

hehoyyyttt gelsin dansözler topicte hamiş arttııı
dualarım seninle canım transferden sonra hemen kalkıp lavaboya gitme ilk üç gün önemli dikkat et sarı meyvalar faydalıymış bolca ceviz ye güzel beslen veeee 12.gün müjdeler verr

mirandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tebriklerrrrrr sağlıkla kucağına al canımmmm
darısı başımıza

kızlaaaaaaaaarrr maşallah uzun zamandan sonra topicte hamiş haberleri alıyoruz süperrrrrrrrrr haydi sıra bize geliyo dualarla inşallaaaaahhhh

cemreden haber gelmedi hayrola inşallah hamiledir ve sevinçten bize gelmeye fırsatı olmamıştır inşallah lütfen rabbim arkadaşımız müjde versin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

tebrikler hayırlı uğurlu olsun inşallah
ne güzel böyle coşkuyla paylaşıyorsunuz herkes aynı coşkuyu yaşasın inşallah hepimize müjde vermek nasip olsun

Son düzenleme:
canım sen geldin ben çıkıyorum olmadı böyle ama af buyur eşim gelmek üzere ecik süsleneyim ne dersin
ÖPÜYORUM ÇOK GÖRÜŞMEK ÜZRE BYE

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…