son haberden sonra bomba gibiyim ya sennnnn
nasıl gidiyo ya bişi sorcam luna hamişmiydi :26:
canım sen geldin ben çıkıyorum olmadı böyle ama af buyur eşim gelmek üzere ecik süsleneyim ne dersin
ÖPÜYORUM ÇOK GÖRÜŞMEK ÜZRE BYE
Kızlarr çok güzel bi liste olmuş.....asllında yanlarına kalp sesi duyulanlarıda eklesekmii......
cemreden haber gelmedi hayrola inşallah hamiledir ve sevinçten bize gelmeye fırsatı olmamıştır inşallah lütfen rabbim arkadaşımız müjde versin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
o nasıl oluyo canımm ben bilmiyorumda tarif edebilirmisinKızlarr çok güzel bi liste olmuş.....asllında yanlarına kalp sesi duyulanlarıda eklesekmii......
aaaaaaaaa gerçektenmiiii ben karıştırdımmı yaniiiitatlım o cemre bensem eğer daha benim için erken canım. benim bugün 3. günümdü kısmetse 6 şubatta sonuç:)
o nasıl oluyo canımm ben bilmiyorumda tarif edebilirmisin
aaaaaaaaa gerçektenmiiii ben karıştırdımmı yaniiiierken bunama tamam kabul ediyorumm peki mirandayla bir gün aralıkla öğrenicek arkadaş kimdi hayalmi gördüm ben yoksa yaaaaaaa afedersin canımmm ama olsun 6 şubatta gitmeme 4 gün kala sevinerek gidicem senin haberinle inşallahhhh
Merhaba arkadaşlar,
Ben 22 ocakta dondurulmuşla transferimi oldum. Bugün transferimin 7. günü. Hiçbişey hissetmiyorum açıkcası. Transferden sonra 5 gün boyunca yattım sadece yemek ve tuvalet ihtiyacım için kalktım çok afedersiniz. Hayırlısı olsun diyorum hepimize dua ediyorum 3 şubatta test günüm.
Merhaba arkadaşlar. dondurulmuşla 4. denemeyi yaptırcaz.adetin 21. günü lucrine başladım.geçen ay 29. unda adet olmuştum.herzaman öne atardı.28 29 günde bir olurdum.hala adet olmadım.iğnenin etkisinden olabilirmi acaba...
o nasıl oluyo canımm ben bilmiyorumda tarif edebilirmisin
aaaaaaaaa gerçektenmiiii ben karıştırdımmı yaniiiierken bunama tamam kabul ediyorumm peki mirandayla bir gün aralıkla öğrenicek arkadaş kimdi hayalmi gördüm ben yoksa yaaaaaaa afedersin canımmm ama olsun 6 şubatta gitmeme 4 gün kala sevinerek gidicem senin haberinle inşallahhhh
UMUT LİSTEMİZZZZ
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM
1. YASMİN07........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
2. NURRRR............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
3. FATMANURR......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
4. ARALLL.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
5. ZENURRRR.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
6.MİRANDA...........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
7.RÜYALARRRR.......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
8.GÖZDEMM.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
9GNCAM..............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
10 EYLÜL35.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
TRANSFER OLACAK ŞEKERLERR
.Nursin1981.................................Umut IVF/Dondurulmuş.........................................30 Aralık
Sintra..........................................Özel Şafak IVF/Dondurulmuş................................21 Aralık
. Ayben85...................................Maya IVF/Dondurulmuş.........................................3 Ocak
..Berna 80........................................Danimarka/Dondurulmuş....................................29 Aralık
.Befair................................................................................................................31 Aralık
Arzuu85..........................................Dondurulmuş/İstanbul IVF................................06 Ocak
.İdil07 .............................................Antalya IVF /Dondurulmuş...............................BEKLEMEDE
.Tubbaby........................................Bahçeci IVF/Dondurulmuş.....................................16 Ocak
.Demirburc.........................................Maya IVF /Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
.S.Tugba.........................................Antalya IVF/ Dondurulmuş.............................14 ŞUBAT
Denizden77.................................Memorial IVF/Dondurulmuş................................Aralık/Ocak
.Cemrehayal......................................Maya IVF/Dondurulmuş...............................24 Ocak:
.Destan82.......................................Ege üniversitesi IVF/Dondurulmuş............................Ocak
beni şubat olarak kaydedermisin bazı kısmetsizlikler yüzünden ertelendi benimki.....
sanırım idil arkadaşımız yapmıştı o son zamanlarda yoğun olduğu için gelemiyobende tam olarak bilmiyorumda sadece ilk denememde böyle bir liste yapmışlardıı..hamişşş yazıp işte kese göründü....pıt pıt kalp duyuldu gibi eklemeler yapmıştı bir arkadaşş..
neeeeeeeee ne olduuu niye ağlıyosuuuun lütfen sadece anlık duygusallık de lütfen deki bir anda hüzünlendim de üzme beniiiiiiii
UMUT LİSTEMİZZZZ
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM
1. YASMİN07........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
2. NURRRR............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
3. FATMANURR......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
4. ARALLL.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
5. ZENURRRR.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
6.MİRANDA...........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
7.RÜYALARRRR.......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
8.GÖZDEMM.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
9GNCAM..............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
10 EYLÜL35.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
TRANSFER OLACAK ŞEKERLERR
.Nursin1981.................................Umut IVF/Dondurulmuş.........................................30 Aralık
Sintra..........................................Özel Şafak IVF/Dondurulmuş................................21 Aralık
. Ayben85...................................Maya IVF/Dondurulmuş.........................................3 Ocak
..Berna 80........................................Danimarka/Dondurulmuş....................................29 Aralık
.Befair................................................................................................................31 Aralık
Arzuu85..........................................Dondurulmuş/İstanbul IVF................................06 Ocak
.İdil07 .............................................Antalya IVF /Dondurulmuş...............................BEKLEMEDE
.Tubbaby........................................Bahçeci IVF/Dondurulmuş.....................................16 Ocak
.Demirburc.........................................Maya IVF /Dondurulmuş.............................şubat
.S.Tugba.........................................Antalya IVF/ Dondurulmuş.............................14 ŞUBAT
Denizden77.................................Memorial IVF/Dondurulmuş................................Aralık/Ocak
.Cemrehayal......................................Maya IVF/Dondurulmuş...............................24 Ocak:
.Destan82.......................................Ege üniversitesi IVF/Dondurulmuş............................Ocak
sakınnnn kesinlikle öyle olumsuz düşünme bak ne düşünürsen onu üstüne çekersin dualarım seninle sende tam teslimiyetli allaha emanet ol ve o birtanecik minişine güven..olumsuz bişey olsa dr transfere gerek duymazdı hala şansımız var bant yapıştırmayı unutmuşsun tam tamına birgün bile değil geceden buyana bişicik olmaz hatta yasminde ilk gün yapıştırmayı unutmuştu dr ona bigündne bişey olmaz demiş ve hamile şimdi bunu rahatlaman için değil gerçeği bu olduğu için sölüyorum..burda destek için varız ama sen böle yaparsan benimde gücüm törpülenir hiç bişeye işaret değil rahat ol dua et kısmetimizde ne varsa onu yaşıcaz kötü düşünme ben inanıyırum herşey güzel olacak...Tubişim sıkıldım sadece içimden salı gününe dair hep olumsz şeyler geçiyor hemen salı olsada ne olacaksa söyleseler :2: :2: :2:
Dün gecede bant yapıştırmayı unuttum biraz önce yapıştırdım :2::2: işaret herhalde ama napalım hayırlısı neyse o olsun
Sen nasıl şekerim ? Herşey yolunda mı senin transferinede az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?