Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

son haberden sonra bomba gibiyim ya sennnnn
nasıl gidiyo ya bişi sorcam luna hamişmiydi :26:

canım sen geldin ben çıkıyorum olmadı böyle ama af buyur eşim gelmek üzere ecik süsleneyim ne dersin
ÖPÜYORUM ÇOK GÖRÜŞMEK ÜZRE BYE

Kızlarr çok güzel bi liste olmuş.....asllında yanlarına kalp sesi duyulanlarıda eklesekmii......

Aynen bu habeer benide bomba gibi yaptı
Cnm luna hamiş değil mart ayında deneyecek ve inş o zaman olacak
Biz hep burdayız sen kocişinle ilgilen tatlım :80:

Eylülcüm ewet listemiz çok güzel inşşş hepimizin isminin yanında görürüz

cemreden haber gelmedi hayrola inşallah hamiledir ve sevinçten bize gelmeye fırsatı olmamıştır inşallah lütfen rabbim arkadaşımız müjde versin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

tatlım o cemre bensem eğer daha benim için erken canım. benim bugün 3. günümdü kısmetse 6 şubatta sonuç:)

miranda tebrik ederim canıııım Allah analı babalı büyütsüüüün inşallah

Kızlarr çok güzel bi liste olmuş.....asllında yanlarına kalp sesi duyulanlarıda eklesekmii......
o nasıl oluyo canımm ben bilmiyorumda tarif edebilirmisin

tatlım o cemre bensem eğer daha benim için erken canım. benim bugün 3. günümdü kısmetse 6 şubatta sonuç:)
aaaaaaaaa gerçektenmiiii ben karıştırdımmı yaniiiierken bunama tamam kabul ediyorumm peki mirandayla bir gün aralıkla öğrenicek arkadaş kimdi hayalmi gördüm ben yoksa yaaaaaaa afedersin canımmm ama olsun 6 şubatta gitmeme 4 gün kala sevinerek gidicem senin haberinle inşallahhhh

Merhaba arkadaşlar. dondurulmuşla 4. denemeyi yaptırcaz.adetin 21. günü lucrine başladım.geçen ay 29. unda adet olmuştum.herzaman öne atardı.28 29 günde bir olurdum.hala adet olmadım.iğnenin etkisinden olabilirmi acaba...

bende tam olarak bilmiyorumda sadece ilk denememde böyle bir liste yapmışlardıı..hamişşş yazıp işte kese göründü....pıt pıt kalp duyuldu gibi eklemeler yapmıştı bir arkadaşş..

Merhaba arkadaşlar,

Ben 22 ocakta dondurulmuşla transferimi oldum. Bugün transferimin 7. günü. Hiçbişey hissetmiyorum açıkcası. Transferden sonra 5 gün boyunca yattım sadece yemek ve tuvalet ihtiyacım için kalktım çok afedersiniz. Hayırlısı olsun diyorum hepimize dua ediyorum 3 şubatta test günüm.

hayirli olsun canim ISALLA tutar ...ALLAH kimsey umutsuz birakmasin ...kimseyin kucani bos birakmasin...

Merhaba angel78. Benim bildiğim kadarı ile lucrine başladıktan sonra belli bir süre veriliyor adet görmen gereken süre konusunda doktorunla görüşmeni tavsiye ederim sana. Sonuçta yumurtalarını baskılamak için yapılan bu iğneler adet sürenide etkiliyordur doğal olarak.

olsun tatlım bende karıştırıyorum artık,o kadar çooooook konu başlık okuyoruzki normaldir canım:)
inşallah canım inşallah hepimiz görcez pozitiflerimizi

Kalbim ve dualarım sizlerle. Allah hepinize sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşallah.

slm kızlar benimde cumartesi günü transferim olacak inşallah.Fakat dr um geçen transferde ısrarla prognex iğne vermişti bırakayım demiştim bu daha etkili dedi ama bebekler beni bıraktı maalesef.8-9 haftalıkken öldüler.Bu seferde ısrarla progestan fitil verdi.geçen seferkiyle alakası varmı yokmu yoksa bunu rahim kalınlığına göremi veriyorlar yada rahmin durumuna göremi anlayamadım.İğne daha etkili bunu biliyorum ama bana seçenek sunmadı neden olabilir sizce???Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

bende tam olarak bilmiyorumda sadece ilk denememde böyle bir liste yapmışlardıı..hamişşş yazıp işte kese göründü....pıt pıt kalp duyuldu gibi eklemeler yapmıştı bir arkadaşş..
sanırım idil arkadaşımız yapmıştı o son zamanlarda yoğun olduğu için gelemiyo o listeyi bi bakayımm bulabilirsem güzel göynünü hoş edelim olarmı şekercimm

Tubişim sıkıldım sadece içimden salı gününe dair hep olumsz şeyler geçiyor hemen salı olsada ne olacaksa söyleseler :2: :2: :2:
Dün gecede bant yapıştırmayı unuttum biraz önce yapıştırdım :2::2: işaret herhalde ama napalım hayırlısı neyse o olsun
Sen nasıl şekerim ? Herşey yolunda mı senin transferinede az kaldı

sakınnnn kesinlikle öyle olumsuz düşünme bak ne düşünürsen onu üstüne çekersin dualarım seninle sende tam teslimiyetli allaha emanet ol ve o birtanecik minişine güven..olumsuz bişey olsa dr transfere gerek duymazdı hala şansımız var bant yapıştırmayı unutmuşsun tam tamına birgün bile değil geceden buyana bişicik olmaz hatta yasminde ilk gün yapıştırmayı unutmuştu dr ona bigündne bişey olmaz demiş ve hamile şimdi bunu rahatlaman için değil gerçeği bu olduğu için sölüyorum..burda destek için varız ama sen böle yaparsan benimde gücüm törpülenir hiç bişeye işaret değil rahat ol dua et kısmetimizde ne varsa onu yaşıcaz kötü düşünme ben inanıyırum herşey güzel olacak...
ben beklemedeyim düşünmemeye çalışıyorumö çünkü düşününce korkular bastırıyor herşey yolunda şimdilik ama şubat 7de daha netleşicek yolundamı değilmi görcez endometrium ölçümüne gidicem önce inşalah normal olurda tedavimde devam eder hayırlısı bakalım ..
öpüyorum çok lütfen güzel düşünmek için şartla kendini hatta sen hiçi düşünme meşguliyetlerin,i çoğalt haydi potizif düşünen pozitifi görsün inşallaaaaaaaaaaahhhh

teşekkürler arkadaşım...benimde haftaya salı günü ilk randevum bazen arkadaşlaa diyorum acaba içimdeki bebegimin kalbi atıyomudur diye arkadaşımda dediki eger olumsuz bişey olsaydı bu bişekilde belli olurdu dedi...bilmiyorum...umarım herşey yolunda gider.hepimiz içinn..

merhaba kızlar benımde 2 denemem ve dondurulmusla yapıldı.20 tane yumurta toplandı 3 tanesı dollendı 1 tanesı kullanıldı 2 tanesı donduruldu 1 tanesı öldü.kalan 1 tane transfer oldu
matematık sorusu gıbı oldu :)))) içim sıkılıyoooorrrrrrrrrrrrrrr cuma gunu test gunum ama gunler gecmıyo sankı sizlerde hıssedılen bıseyler varmı benım ılkıyle okadar farklı kı sızlerde neler var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…