merhaba kızlar benımde 2 denemem ve dondurulmusla yapıldı.20 tane yumurta toplandı 3 tanesı dollendı 1 tanesı kullanıldı 2 tanesı donduruldu 1 tanesı öldü.kalan 1 tane transfer oldu
matematık sorusu gıbı oldu :)))) içim sıkılıyoooorrrrrrrrrrrrrrr cuma gunu test gunum ama gunler gecmıyo sankı sizlerde hıssedılen bıseyler varmı benım ılkıyle okadar farklı kı sızlerde neler var...
mrhb cnm benimde cumartesi test günüm ve 4. denemem dondurulmuşlarla oldu 2 embriyo transfer edildi.evet aynen günler geçmiyo bi türlü ve vakit yaklaştıkca heyecanımda artmaya başladı ben hiç birşey hissetmiyorum sadece bugün sanki adet olcakmış gibiydim bi ara inş hayırlı sonuçlar alırız hepimizde.
merhaba kızlar benımde 2 denemem ve dondurulmusla yapıldı.20 tane yumurta toplandı 3 tanesı dollendı 1 tanesı kullanıldı 2 tanesı donduruldu 1 tanesı öldü.kalan 1 tane transfer oldu
matematık sorusu gıbı oldu :)))) içim sıkılıyoooorrrrrrrrrrrrrrr cuma gunu test gunum ama gunler gecmıyo sankı sizlerde hıssedılen bıseyler varmı benım ılkıyle okadar farklı kı sızlerde neler var...
mrhb cnm benimde cumartesi test günüm ve 4. denemem dondurulmuşlarla oldu 2 embriyo transfer edildi.evet aynen günler geçmiyo bi türlü ve vakit yaklaştıkca heyecanımda artmaya başladı ben hiç birşey hissetmiyorum sadece bugün sanki adet olcakmış gibiydim bi ara inş hayırlı sonuçlar alırız hepimizde.
sakınnnn kesinlikle öyle olumsuz düşünme bak ne düşünürsen onu üstüne çekersin dualarım seninle sende tam teslimiyetli allaha emanet ol ve o birtanecik minişine güven..olumsuz bişey olsa dr transfere gerek duymazdı hala şansımız var bant yapıştırmayı unutmuşsun tam tamına birgün bile değil geceden buyana bişicik olmaz hatta yasminde ilk gün yapıştırmayı unutmuştu dr ona bigündne bişey olmaz demiş ve hamile şimdi bunu rahatlaman için değil gerçeği bu olduğu için sölüyorum..burda destek için varız ama sen böle yaparsan benimde gücüm törpülenir hiç bişeye işaret değil rahat ol dua et kısmetimizde ne varsa onu yaşıcaz kötü düşünme ben inanıyırum herşey güzel olacak...
ben beklemedeyim düşünmemeye çalışıyorumö çünkü düşününce korkular bastırıyor herşey yolunda şimdilik ama şubat 7de daha netleşicek yolundamı değilmi görcez endometrium ölçümüne gidicem önce inşalah normal olurda tedavimde devam eder hayırlısı bakalım ..
öpüyorum çok lütfen güzel düşünmek için şartla kendini hatta sen hiçi düşünme meşguliyetlerin,i çoğalt haydi potizif düşünen pozitifi görsün inşallaaaaaaaaaaahhhh
Arkadaşlar beklemek sıkıcıdır biliyorum ama siz 12. günün sonunda testinizin pozitif olacağını düşünürseniz daha rahat atlatırsınız :))
Salı günü transferim iptal olmazsa bende aranıza katılıcam hayırlı haberler almak dileğiyle
insallah canım hayırlısıyla aramızda senınde gun saymalarını burdan okuruz ınsallah.bencede olumsuz dusunme sakın.benımde sadece 2 tane dondurulmusum vardı bende kara kara dusunuyordum ya ıptal olursa ya eve gerı donersek ben naparım dıye.1 tanesı öldü iyi düşün bence olumlu düşün ki her sey yolunda olsun.
bende boyle herkesı rahatlatmaya calısırım kendımce ama ben bı turlu rahatlayamam
içini rahat tut inan bana sonrası daha streslı sende bılıyosundur gercı(
sen okumaktan sıkılmada ben yazmaktan sıkılmam yazdıkça deşarj oluyorumTubişim valla sıkılmadan uzun uzun yazmışsın çok sağol tatlım
Dediklerini yapıcam zaten salıya ne kaldı kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağımız için kafama takmayacağım söz cnm
Tatlım inş 7 şubatta aksilik çıkmayacak inanıyorumönümüzdeki tedavide bebişlerimizi kapıp gelmeyi diliyorum
Zaten o sıpa bir gelsin poposuna poposuna
hayırlı olsun transferler hanımlar ooh ne güze bi cuma bide cumartesi iki gün üst üste halay çekicez burda inşallllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhmrhb cnm benimde cumartesi test günüm ve 4. denemem dondurulmuşlarla oldu 2 embriyo transfer edildi.evet aynen günler geçmiyo bi türlü ve vakit yaklaştıkca heyecanımda artmaya başladı ben hiç birşey hissetmiyorum sadece bugün sanki adet olcakmış gibiydim bi ara inş hayırlı sonuçlar alırız hepimizde.
Merhaba
aynen benimde 2. denemem bugün 9. günümdeyim. Benimde belirtim yok zaten herkesin öyle galiba:)perşembe günü test günüm senden 1 gün önce yani. Bakalım kardeşim inşallah güzel haberler vereceğiz birbirimize.Buradaki tüm arkadaşların, hepimizin dualarını güzel Allahım duysun ve hayırlısıyla tez zamanda kucaklarımız bebeklerimizle dolsun inşallah
Merhaba arkadaşlar, benimde ilk tedavim olumsuz oldu. 5. gün transferiydi doktorumda çok ümitliydi ama olmadı. martta dondurulmuş embriyolarımla şansımı deneyeceğim. iki tane 5.gün dondurulmuş embriyom var. bakalım ne olacak. ben bu süreçtte şunu öğrendim ki Allah ol diyince zamanın gelince hiçbir olumsuzluk önünde duramıyor. İyi düşün kötü düşün bir önemi yok. Çok olumsuz düşünen doktorların pek şans vermediği tek embriyosu oluşan arkadaşım hamile, hiçbir sorunu olmayan arkadaşım iki senedir uğraşıyor olmuyor. Olacak olacaktır akışına bırakmak lazım biraz. Umarım transferi olan sonuç bekleyen tüm arkadaşlar olumlu sonuç alırlar.
bugün 7. günüm belirtileriniz nedir arkadaşlar anlatın bakalım
kızlar herkese meraba benimde dondurulmuş embriyo transferim yapıldı cuma günü test günüm bakalım inanın çok heycanlıyım ve korkuyorum napıcaz böyle yaaaaaaaaa delirecemmmmmm
merhaba benımde cuma gunu test gunum ama benım bugun 10.gunum ınan bana 10 gunden berı bende bu sorunun cevabını arıyorum belırtısı olan ya cok fazla tam adet oncesını yasıyolar asırı hassaslasıyolar yada benım gıbı kımsede bı belırtı olmuyo sende belırtı varmı?
evet tatlım ya ınsallah bızde burda avazımız cıktıgı kadar bagırıcaz hamıleyız dıye.benımde benım bugun 10.gunum tetst tarıhımı tam 15.gune verdıler.sendede hıc belırtı yokmu yada farklı bı belırtılerın oldumu bıde yatıyomusun hala?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?