kızlar herkese meraba benimde dondurulmuş embriyo transferim yapıldı cuma günü test günüm bakalım inanın çok heycanlıyım ve korkuyorum napıcaz böyle yaaaaaaaaa delirecemmmmmm
kızlar herkese meraba benimde dondurulmuş embriyo transferim yapıldı cuma günü test günüm bakalım inanın çok heycanlıyım ve korkuyorum napıcaz böyle yaaaaaaaaa delirecemmmmmm
mrb serramis benim adet ağrılarına benzer ağrılarım var ama 3 gündür var bugün 7. günüm yani adet 6 gün falan var gerçekten bişi diyemiyorum yada demek istemiyorum :) ilk hamileleiğimde adet ağrıları çekmiştim yine çekiyorum ama olurmu olmazmı bilemem hiç belirti yaşamayıp hamile olanlarda var tabiki kişiden kişiye değişiyo.sende hiç belirit yokmu? mesela bide idrarda koyulaşma ve koku oluyo derler ama ben hiç yaşamadım sadece kirpiklerim çapraz çapraz oluyodu bide adet ağrılarım olmuştu
dualarımız seninle canım inşallah bebeişin güzel haberlerle gelir sana .peki belirtin varmıydı?
dualarım seninle canım müjdelerle gel..transferden sonra çok dikkat et oturmana kalkmana hatta kalkma ep otır hep yat senKızlar benim için yarın büyük gün dualarınıızı esirgemeyin
Kızlar benim için yarın büyük gün dualarınıızı esirgemeyin
hadi yapsanaa kaçıncı günün bugün
dün akşam testi yaptım canım 9. günümdü ve negatif çıktı. tutmadı mı acaba ya.
dualarım seninle canım müjdelerle gel..transferden sonra çok dikkat et oturmana kalkmana hatta kalkma ep otır hep yat senhaydi işin rast gitsin allah yardımcın olsun yarın transfer sırasında rabbim ol desin ve meleğin konsun göbüşüne...transfer sırasında içinden mümkün olduğunca ya halık yabari ya musavvir çek la havle çek
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniztest tarihleirnizde birbirinize çok yakın inşallah üst üste hamiş haberleri alırız sizlerden
canım benim dualarımız seninle rabbim yüzüne baksın. İnlallah herşey yolunda gider ve bize güzel haberler verirsin.
dün akşam testi yaptım canım 9. günümdü ve negatif çıktı. tutmadı mı acaba ya.
ay bilmiyorumki canım ya bak suçlandım şimdi benmi zorladım acaba seni ya inşallah daha erkendir ondan olmamıştır diyelim umudunu yitirme ona bakarsan bende yarın yapıcam idrar testini yarıb transfer gününü saymazsak 9. günüm çok umutlu değilim açıkcası bakalım
valla güzelim benimde aslında cumartesi dediler ama tatil olduğu için cumaya çağırdılar ama ben çarşambadan idrar testine başlarım heraldeona göre giderim duruma göre yani yoksa kanda direk 0 ı görmek çok yıkıyo beni allah hepimizin hakkında hayırlısını versin . bende belirtiler 3 gündür falan adet ağrısı gibi ama değişik bi ağrı yani ne adet ağrısı gibi değişik bi ağrı bide sol tarafıma yada sağıma iğne batması şeklinde ağrılar oluyo bacaklarım ağrıyo yani açıkcası bilmiyorum ne ağrısı bunlar ben bikere hamile kalmıştım 3 aylık kaybettim kan pıhtılaşmasından ozamanda adet ağrılarım olmuştu
sevgili pıtırcık öncelikle transferiniz hayırlı olsun inşalllah hayırlısıyla pozitif sonuç alırsınız. Ben sizinle benzer bir durumdayım eylül ayında tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım ancak 8. haftada kalbi durdu yavrumun testler yapıldı ve trombofili panelinde MTHFR 677 VE 1298 heterozigot PAI homozigot pıhtılaşma bozuklukları tespit edildi. şubat ayında dondurulmuş embriyo tarnsferi olucam. arkadaşım eğer mahsuru yoksa pıhtılaşma ile alakalı nasıl bir tedavi uyguluyorsunuz paylaşırmısınız.
canım cevabın için teşekkürler ilk hamileliğimde ben regl ağrısı gibi rahim bölgemde kasılmalar hissetmiştim birde aşırı uyku olmuştu. Umarım sende hamilesindir şuan bekleyen tüm arkadaşlara hayırlı sonuçlar diliyorum yüce allah yardımcımız olsun. ilkinde pıhtılaşmayı bilipte ilaç almayı inan bende okadar isterdimki allah birdaha kimseye böyle hüzün yaşatmasın. ben şuan coraspirin ve folbiol alıyorum transferden sonra frakspirin 0,3 iğne başlanıcağını söyledi doktor. hayırlısını diliyorumcanımcım inşallah herşey yolunda gider bundan sonra senin hakkında hayırlısını diliyorum bende 3 aylık kaybetmiştim pıhtılaşmadan zaten sonra ilk tüp bebeğim tutundu ama çabuk bıraktı şimdide dondurlmuş yaptırdım ama inan hiç ümidim yok çünkü baya bia det ağrısı çekiyorum bacaklarım falan bide sinirlerim alt üst adet dönemi öncesi gibi aynı bilmiyorum bunları yaşayıpta hamile olan varmı ama... casnım ben 3 ay öncesinden corasprine başaldım günde 1 kez ve folik asit kullanıyorum yine 1 kez şimdilik bu yeterli oluyo ama inşallah olurda hamile kalrısam göbekten iğneye başlanıcak canım şimdilik bu kadar.inan bana şimdi daha çok içim yanıyo keşke diyorum bebeğim benleyken kullansaymışız bilseydik pıhtılaşma olduğunuda diye bu pişmanlığı hala yaşıyorum ben
İnşallah canım .Benim 12 gün tahlil süresi senin neden acaba 15 gün? günlerimin büyük bir bölümünü yatakta geçiriyorum ama her zaman uzanmıyorum arada bir oturarak sırtıma yastık koyup dinlenerek geçiriyorum. Nasıl olsa perşembe günü raporum bitiyor ve işe başlayacağımdan dinlenmenin zararı olmaz:) Bi de kilo almışım bu 9 günde tam 2 kilo:) Bu belirti değildir heralde:)))
İlk denememde tutmamıştı ve 9. gün adetin ilk belirtileri başlmıştı bu defa ise çok hafif arada bir sağ tarafıma bazende çok hafif sol tarafımda ağrı ve batma oluyor. Ya o kadar merak ediyorum ki oooof ooof.Bir de son 3 gündür akıntım çok. Jelden kaynaklandığını düşüyorum.2 gündürde göğüslerimde ağrı var ama bunlar ilaçlardanda olabilir veya adet belirtileride olabilir bilemiyorumki canım Allah sabrımızı bol versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?