canım cevabın için teşekkürler ilk hamileliğimde ben regl ağrısı gibi rahim bölgemde kasılmalar hissetmiştim birde aşırı uyku olmuştu. Umarım sende hamilesindir şuan bekleyen tüm arkadaşlara hayırlı sonuçlar diliyorum yüce allah yardımcımız olsun. ilkinde pıhtılaşmayı bilipte ilaç almayı inan bende okadar isterdimki allah birdaha kimseye böyle hüzün yaşatmasın. ben şuan coraspirin ve folbiol alıyorum transferden sonra frakspirin 0,3 iğne başlanıcağını söyledi doktor. hayırlısını diliyorum
evet canım yani nedim alalh evlat acısı yaşatmasın kimseye senin tedavinde doğru yani merak etme sen nerde yaşıyosun ben ankaradayım
gülcencim aslında sen idrar testi yapsan mutlaka çıkar silik çizgi nasıl duruyon yahu ben 9. günü iple çekiyom idrra testini yapmak için 9 dan sonra çoook silikte olsa sana haber veriyo bebeğinden hadi yapsanaaaaaaaaaaa
canım bende ankarada yaşıyorum ancak tedavi istanbul memorialde sen nerede tedavi oluyorsun. buarada pıhtılaşma ile alakalı olarak ankarada lütfü önderoğluna gittim oda bu tedavimi doğru buldu inşallah hamile kalırsam ona devam edicem.
sorma canım ya aman bunuda burda bıdaha soyleme valla fırcalanırsın ona gore:)erken teste karsı cıkıyo arkadaslar haklı olarak:)yaptım 5. ve 8.gun yaptım hıc bısey cıkmadı bugun tam transferle bırlıkte 12.gunum arkadasımı beklıyorum dısarı cıkamıyorum ben eşimde almıyo arkdsım getırıcek bakalım cıkarmı bılmem hala belırtılerım yok.
bılıyorum canım ıyı nıyetle soyledını:)bende yapıcam bugun ıyı haber olursa burda paylasırım ama hıc bısey cıkmazsa soylemem.ama morelımıde bozmam tabı sende cıkmazsa sakın morelını bozma. bı yandan ıcım cok rahat bılıyomusungulcencim ya valla iyi niyetle söyleidm çünkü ben hep hamileleikelrimde öyle öğrenmiştim nebilim benimde meseal tranfer gününü saymıyorum yarın 9. günüm yarın yapıcam yani ondan dedim
amin canım ya insallah hepımız hayırlı haberler alırız.bende bılmıyorum nıye 15.gun.bendede akıntı yok bılıyomusun yanı transferın ılk gunlerı kireç gıbı jel akıntım oluyodu ama son bı kac gundur jelın akıntısı hıc olmuyo.çamasırımda gormuyorum.ama bazen foş dıye bı su gelıyo sankı o nedendir acaba?İnşallah canım .Benim 12 gün tahlil süresi senin neden acaba 15 gün? günlerimin büyük bir bölümünü yatakta geçiriyorum ama her zaman uzanmıyorum arada bir oturarak sırtıma yastık koyup dinlenerek geçiriyorum. Nasıl olsa perşembe günü raporum bitiyor ve işe başlayacağımdan dinlenmenin zararı olmaz:) Bi de kilo almışım bu 9 günde tam 2 kilo:) Bu belirti değildir heralde:)))
İlk denememde tutmamıştı ve 9. gün adetin ilk belirtileri başlmıştı bu defa ise çok hafif arada bir sağ tarafıma bazende çok hafif sol tarafımda ağrı ve batma oluyor. Ya o kadar merak ediyorum ki oooof ooof.Bir de son 3 gündür akıntım çok. Jelden kaynaklandığını düşüyorum.2 gündürde göğüslerimde ağrı var ama bunlar ilaçlardanda olabilir veya adet belirtileride olabilir bilemiyorumki canım Allah sabrımızı bol versin.
Ayy sorma cnm bende bekliyorum inşş güzel haberler gelecek arkadaşımız
Ne güzel bir günde sonuç alacak
Hepimizin pozitif sonuçlar görmesi dileğiyle
UMUT LİSTEMİZZZZ
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM
1. YASMİN07........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
2. NURRRR............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
3. FATMANURR......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
4. ARALLL.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
5. ZENURRRR.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
6.MİRANDA...........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
7.RÜYALARRRR.......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
8.GÖZDEMM.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
9GNCAM..............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
10 EYLÜL35.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
TRANSFER OLACAK ŞEKERLERR
.Nursin1981.................................Umut IVF/Dondurulmuş.........................................30 Aralık
Sintra..........................................Özel Şafak IVF/Dondurulmuş................................21 Aralık
. Ayben85...................................Maya IVF/Dondurulmuş.........................................3 Ocak
..Berna 80........................................Danimarka/Dondurulmuş....................................29 Aralık
.Befair................................................................................................................31 Aralık
Arzuu85..........................................Dondurulmuş/İstanbul IVF................................06 Ocak
.İdil07 .............................................Antalya IVF /Dondurulmuş...............................BEKLEMEDE
.Tubbaby........................................Bahçeci IVF/Dondurulmuş.....................................16 Ocak
.Demirburc.........................................Maya IVF /Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
.S.Tugba.........................................Antalya IVF/ Dondurulmuş.............................14 ŞUBAT
Denizden77.................................Memorial IVF/Dondurulmuş................................Aralık/Ocak
.Cemrehayal......................................Maya IVF/Dondurulmuş...............................24 Ocak:
.Destan82.......................................Ege üniversitesi IVF/Dondurulmuş............................Ocak
kızlar ben de varım acıbadem mart ta insallah optummmmm göbişler dola!!!
yok şekerim hamile degilim ama olmayı cok istiyorum tabii ki:76::76:son haberden sonra bomba gibiyim ya sennnnn
nasıl gidiyo ya bişi sorcam luna hamişmiydi :26:
ama yine de dusundugun ici cok tesekkur ederimmmm! Kismetse subat regl mle baslıyoruz!
canım ben boş da olsa bir gebelik yaşadım eylul ayında ve inan transfer sonrası 2. gun dugune gittim, 4 gun sonra sehir dısına cıktım ve pembe bir akıntım geldi tutmadi diye bir gun merdivenden asagı koşa koşa indim.. ama yine de tuttu.. haa içi boştu o genetik olarak bir sorun ama inan tutacagi varsa tutuyor! lutfen icini ferah tut canimMerhaba arkadaşlar
9. günümdeyim ve 3 şubat perşembe günü test günüm hala pek bişey hissetmiyorum sadece dün sağ tarafımda bi sancı ve dün sabah sol tarafımda hafif bir ağrı oldu. Bu 2. denememiz ve açıkcası metanetimi koruymaya çalışıyorum. Canım sıkıldığında elime dua kitabını alıyorum inanın her duamda sizlerde varsınız. Doktorlar sorunumuz olmadığını söylediler yıllardır. 4 yıllık evliyiz. Peki o zaman neden tutmuyor diye düşünüyorum açıkcası? Demek ki hayırlısı değilmiş diyorum çünkü Allahtan hayırlısını istedim bugüne kadar.
ben transferimin ilk gününden beri geceleri çok sıkıntı yaşıyorum bilinçsizce yaptığım bazı şeyler oluyor uykumda. Mesela dün gece üzerimdeki yorgan aşağıya kaymış ben de bir an uyku sersemliğiyle unuttum durumumu ve o ağır yorganı çekmeye çalıştım. bide gece kasıklarımın olduğu bölgeyi sakınamıyorum sürekli gerneşme hissi var bende yatarken. Bide ilk günden beri pek fazla sırtüstü yatamadım hep sağa ve sola dönerek yatıyorum.
canım cok merak ettim seni .. Allah yardımcın olsun.. umarım tek embriyon saglikla çözdürülüp yaşamıstır ve göbişine konmusturKızlar benim için yarın büyük gün dualarınıızı esirgemeyin
:)) cnm benim transfer olacak tabii tek embriyom yaşarsa :85:
haber varmı embryolarından bısey sorcam senın kac tane dondurulmusun vardı.ve nerden bılıyosun tek emrynun yasadıgını?ben tek embrymun yasadıgını transfer gunu ogrenebıldım benımde sadece 2 taneydı
gulcencim ya valla iyi niyetle söyleidm çünkü ben hep hamileleikelrimde öyle öğrenmiştim nebilim benimde meseal tranfer gününü saymıyorum yarın 9. günüm yarın yapıcam yani ondan dedim
1 tanecik vardı cnm benim bugün transfer günüm allah izin verirse 15:00 gibi klinikte olacağım aksilik olmazsa bebişimi alıcam .
Sabah klinikten aradılar cnm transferiniz olacak diye
arkadaşım sana şans diliyorum..sana önerecegim şeyler...ilk 3 gün yat..ama ondan sonra evde yürü hareket et..rahim çok hareketsiz kalmasın..ve sol tarafına yat arada...rahimde kan akışı fazlamı ne oluyomuşş.ben genelde öyle yatdım..ilk 6 gün günde 2 dilim ananas yee ama SAKIN çay kahve içme...beni klinikden özllikle uyardılar..çok ayakda durma..ve unutma tutunma günleri 5-6-7 günler diye duydum..ilaçlarını ihmal etme..ne bileyim hele bi ve gelde yazışırız..bol şans..
1 tanecik vardı cnm benim bugün transfer günüm allah izin verirse 15:00 gibi klinikte olacağım aksilik olmazsa bebişimi alıcam .
Sabah klinikten aradılar cnm transferiniz olacak diye
arkadaşım boşve sen takılma bunlara bende 9.gün test yapanlardanım ne varkii bunda sadece sonucu erteliyoruz hatta testi 10. gün yaptım klinige bildirdim..12 günüde yap dediler...onlar degerlere göre anlıyolar..asıl bizim 2.aşamayı beklemek zorrr.kese varmı kalbi atıyomuuu..asılll olayımız bu...işş testle bitmiyooo..bende şimdi gerçi buraya 50defa yazdım yine yazıyorum...haftaya salı ilk randevum varr..vee ben 5 haftalık hamileyim ama tam olarak sevinemiyorum..içimde atan bi kalp varmı bilmiyorum...bunun yanında test mest hikaye kalıyorr..ben ilkinde 13.5 haftalık bebegimi kalbi durdugu için kaybedince bu korku beni bırakmıyor..artık tutsun diye dua etmiyorum hayırlı bi şekilde saglıklı sıhatli bişekilde ALLAHIM tamamına erdirsin diye dua ediyorum..
arkadaşım boşve sen takılma bunlara bende 9.gün test yapanlardanım ne varkii bunda sadece sonucu erteliyoruz hatta testi 10. gün yaptım klinige bildirdim..12 günüde yap dediler...onlar degerlere göre anlıyolar..asıl bizim 2.aşamayı beklemek zorrr.kese varmı kalbi atıyomuuu..asılll olayımız bu...işş testle bitmiyooo..bende şimdi gerçi buraya 50defa yazdım yine yazıyorum...haftaya salı ilk randevum varr..vee ben 5 haftalık hamileyim ama tam olarak sevinemiyorum..içimde atan bi kalp varmı bilmiyorum...bunun yanında test mest hikaye kalıyorr..ben ilkinde 13.5 haftalık bebegimi kalbi durdugu için kaybedince bu korku beni bırakmıyor..artık tutsun diye dua etmiyorum hayırlı bi şekilde saglıklı sıhatli bişekilde ALLAHIM tamamına erdirsin diye dua ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?