Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

evet canım yani nedim alalh evlat acısı yaşatmasın kimseye senin tedavinde doğru yani merak etme sen nerde yaşıyosun ben ankaradayım

evet canım yani nedim alalh evlat acısı yaşatmasın kimseye senin tedavinde doğru yani merak etme sen nerde yaşıyosun ben ankaradayım

canım bende ankarada yaşıyorum ancak tedavi istanbul memorialde sen nerede tedavi oluyorsun. buarada pıhtılaşma ile alakalı olarak ankarada lütfü önderoğluna gittim oda bu tedavimi doğru buldu inşallah hamile kalırsam ona devam edicem.

sorma canım ya aman bunuda burda bıdaha soyleme valla fırcalanırsın ona gore:)erken teste karsı cıkıyo arkadaslar haklı olarak:)yaptım 5. ve 8.gun yaptım hıc bısey cıkmadı bugun tam transferle bırlıkte 12.gunum arkadasımı beklıyorum dısarı cıkamıyorum ben eşimde almıyo arkdsım getırıcek bakalım cıkarmı bılmem hala belırtılerım yok.

ben etlik zübeyde hanımda yaptırıyorum dondurulmuşlarım ordaydı çünkü mecbur orda yaptırdım gerçi memnunum orda bi sorun olamdı hiç pıhtılaşma testimide hrs hastanesinde yaptırmıştım canım

gulcencim ya valla iyi niyetle söyleidm çünkü ben hep hamileleikelrimde öyle öğrenmiştim nebilim benimde meseal tranfer gününü saymıyorum yarın 9. günüm yarın yapıcam yani ondan dedim

gulcencim ya valla iyi niyetle söyleidm çünkü ben hep hamileleikelrimde öyle öğrenmiştim nebilim benimde meseal tranfer gününü saymıyorum yarın 9. günüm yarın yapıcam yani ondan dedim
bılıyorum canım ıyı nıyetle soyledını:)bende yapıcam bugun ıyı haber olursa burda paylasırım ama hıc bısey cıkmazsa soylemem.ama morelımıde bozmam tabı sende cıkmazsa sakın morelını bozma. bı yandan ıcım cok rahat bılıyomusun
kanamam yok,adet belırtılerım yok ilaçların etkısımı bılmem ama ılkıyle kıyaslayınca bunda normal gunumdeyım sankı

amin canım ya insallah hepımız hayırlı haberler alırız.bende bılmıyorum nıye 15.gun.bendede akıntı yok bılıyomusun yanı transferın ılk gunlerı kireç gıbı jel akıntım oluyodu ama son bı kac gundur jelın akıntısı hıc olmuyo.çamasırımda gormuyorum.ama bazen foş dıye bı su gelıyo sankı o nedendir acaba?

Ayy sorma cnm bende bekliyorum inşş güzel haberler gelecek arkadaşımız
Ne güzel bir günde sonuç alacak
Hepimizin pozitif sonuçlar görmesi dileğiyle

Allah hepinizden razı olsun canlarım şükürler olsun allahıma dualarımız kabul oldu Allahım en kısa zamanda hepinize nasip etsin inşallahhhh[/QUOTE]

canım benim biliyordum pozitif sonuc alacagini1
hadi anlat biraz nasil oldu? kacta ogrendin? degerin kactı? belirtin var mı? esine nasıl soyledin? doktor muayenen ne zaman?? coook heyecanlı.. Allah saglıklı bir hamilelik gecirmeni nasip etsin canımmm

:)) cnm benim transfer olacak tabii tek embriyom yaşarsa :85:

haber varmı embryolarından bısey sorcam senın kac tane dondurulmusun vardı.ve nerden bılıyosun tek emrynun yasadıgını?ben tek embrymun yasadıgını transfer gunu ogrenebıldım benımde sadece 2 taneydı

haber varmı embryolarından bısey sorcam senın kac tane dondurulmusun vardı.ve nerden bılıyosun tek emrynun yasadıgını?ben tek embrymun yasadıgını transfer gunu ogrenebıldım benımde sadece 2 taneydı

1 tanecik vardı cnm benim bugün transfer günüm allah izin verirse 15:00 gibi klinikte olacağım aksilik olmazsa bebişimi alıcam .
Sabah klinikten aradılar cnm transferiniz olacak diye

arkadaşım boşve sen takılma bunlara bende 9.gün test yapanlardanım ne varkii bunda sadece sonucu erteliyoruz hatta testi 10. gün yaptım klinige bildirdim..12 günüde yap dediler...onlar degerlere göre anlıyolar..asıl bizim 2.aşamayı beklemek zorrr.kese varmı kalbi atıyomuuu..asılll olayımız bu...işş testle bitmiyooo..bende şimdi gerçi buraya 50defa yazdım yine yazıyorum...haftaya salı ilk randevum varr..vee ben 5 haftalık hamileyim ama tam olarak sevinemiyorum..içimde atan bi kalp varmı bilmiyorum...bunun yanında test mest hikaye kalıyorr..ben ilkinde 13.5 haftalık bebegimi kalbi durdugu için kaybedince bu korku beni bırakmıyor..artık tutsun diye dua etmiyorum hayırlı bi şekilde saglıklı sıhatli bişekilde ALLAHIM tamamına erdirsin diye dua ediyorum..

1 tanecik vardı cnm benim bugün transfer günüm allah izin verirse 15:00 gibi klinikte olacağım aksilik olmazsa bebişimi alıcam .

arkadaşım sana şans diliyorum..sana önerecegim şeyler...ilk 3 gün yat..ama ondan sonra evde yürü hareket et..rahim çok hareketsiz kalmasın..ve sol tarafına yat arada...rahimde kan akışı fazlamı ne oluyomuşş.ben genelde öyle yatdım..ilk 6 gün günde 2 dilim ananas yee ama SAKIN çay kahve içme...beni klinikden özllikle uyardılar..çok ayakda durma..ve unutma tutunma günleri 5-6-7 günler diye duydum..ilaçlarını ihmal etme..ne bileyim hele bi ve gelde yazışırız..bol şans..

Sağol tatlım inş transferim olursa söylediklerini yapıcam ben çalışıyorum iizin aldım pazartesi iş başı yapıcam.Pazartesi günüde kadar güzel güzel dinlenicem bana dua edin lütfen

inşallah canım benım hayırlısıyla al bebegını ve sende katıl artık aramıza.allah yardımcın olsun.hakkında hayırlısı neyse o olur ınsallah...

inşallah canım ya hayırlısıyla bebegının gümbür gümbür kalp atışlarını duyarsın 9 ay boyunca.hamile kaldıgınada sevinmelisin bence haksızlık edıyosun en azından rabbım 13.5 haftalıkta olsa tattırmıs ınsallah bunda sonuna kadar yasarsın bu duyguyu.bıde soyle dusun ben 5 yıllık evlıyım bıkerecık bıle hamıle kalamadım adet gunum bıle gecmedı dusun bu duyguyu bıle tadamayanlar var.inşallah cok rahat sorunsuz huzurlu bı hamılelık gecırırsın.her sey gonlunce olsun

canım ya aslında takılmıyorum yani aslında hiç umudum yokta diyebilriim okadar çok yıprandım ve yoruldumki yani artık inanmakta istemiyorum bu olmazsa birdaha yaptırmaya gücüm yetermi onuda bilmiyorum ama işte yaşayıp gidiyoruz nedim. bende 3 aylık bebeğimi kaybettim nedemek olduğunu çok iyi bilirim canım allah yaşatmasın birdaha

meraba arkadaşlar benim bu ay tedavim yine ertelenmişti rahim iyi değil demişti dr um. bu ay iğne vericem dedi acaba hangisini verir?? iğne kullanan var mı aranızda allah nasip ederse haftaya başlıcam ama merak ediyorum inşallah işe yarar

KIZLAR BISEY SORUCAM HAMILE OLANLARA
bugun transferın 12.gunu ve dunden berı asırı uykum gelıyo yataktan cıkıyorum ama hala uykumu alamamıs gıbı gozlerım yanı uykusuz gıbı hıssedıyorum sızce bu bır belırtı olabılırmı yoksa uyku belırtısı ıcın cokmu erken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…