KIZLAR BISEY SORUCAM HAMILE OLANLARA
bugun transferın 12.gunu ve dunden berı asırı uykum gelıyo yataktan cıkıyorum ama hala uykumu alamamıs gıbı gozlerım yanı uykusuz gıbı hıssedıyorum sızce bu bır belırtı olabılırmı yoksa uyku belırtısı ıcın cokmu erken?
arkadaşım senin test günün ne zaman yani 12.gününse diye soruyorum...belirtiler arsın en belirgini akıntı sık sık tuvalet.uykuda var tabiii...ama ne zaman test yaptırıyosun yada yaptırdınmı...KIZLAR BISEY SORUCAM HAMILE OLANLARA
bugun transferın 12.gunu ve dunden berı asırı uykum gelıyo yataktan cıkıyorum ama hala uykumu alamamıs gıbı gozlerım yanı uykusuz gıbı hıssedıyorum sızce bu bır belırtı olabılırmı yoksa uyku belırtısı ıcın cokmu erken?
amin canım ya insallah hepımız hayırlı haberler alırız.bende bılmıyorum nıye 15.gun.bendede akıntı yok bılıyomusun yanı transferın ılk gunlerı kireç gıbı jel akıntım oluyodu ama son bı kac gundur jelın akıntısı hıc olmuyo.çamasırımda gormuyorum.ama bazen foş dıye bı su gelıyo sankı o nedendir acaba?
Canım hamilelik belirtilerin var senin, bu sefer oldu galiba hayırlı haberlerini bekliyoruz.
arkadaşım senin test günün ne zaman yani 12.gününse diye soruyorum...belirtiler arsın en belirgini akıntı sık sık tuvalet.uykuda var tabiii...ama ne zaman test yaptırıyosun yada yaptırdınmı...
bendede oluyo sürekli değil ama zaman zaman bulantı yapıyo bide uyku yaptı bende fazlaca psikolojiktir belkide bilmiyorum...ya kızlar bişi sorucam ben estrofemi günde 4 kez kullanıyorum ama yaklaşık bi 4 gündür midem bulantılarım var hergün sizede yapıyomu bulantı hergün
sakınnn aldanıpta moralini bozmaaaaaa genelde 12.gün test istiyolar bence moralin bozuldu üç gün bu evham belirsizlik içinde beklemektense git yarın yada akşam ver kanı varsa düşükte olsa çıkar değer..cuma gunu test gunum benım evet bugun 12.gunum dayanamadım evde yatptım basıt testlerden maaleseeffff tek cizgi okadar zorladım kı gözlerımı cıfttır dıye ama sılıkte olsa ıkıncı cızgıyı goremedım
valla benceee be şu an hamile değilim ama hamile olduğum zaman erkenden yoktu öyle bişi ama 6 haftadan sonra inanılmazdı
canım ufak bi aksilikle tedavin iptal edilmiş hayırlısı olsun bi sonraki ay şansın bol olsun şükür sana anne diyenin var allah bağışlasınArkadaşlar bana bir akıl verin nolur.
Donmuş tedavim vardı bu arada 3. adet blast donmuşum var. Fakat ben bu ay estrofem kullandığım halde yumurtlamışım dolayısıyla tedavim bu ay iptal edildi. Adet olmayı bekliyorum adetin 21. günü lucrinle tekrar tedaviye başlıyorum.
Herkesin evladını rabbim bağışlasın benim 7 yaşında bir kızım var. 3 adet blast donmuş embriyom var.
Yasayı biliyorum ama doktorumdan rica edicem bana 2 embriyo koyması için fakat doktor tamam derse 2 embriyo içinde kararsızım bir evladım var ya ikiside tutarsa , 2 embriyoda şansı arttırıyor biliyorum ama.
Bu 3 embriyo tek tüp içinde dondurulmuş çözülünce hepsi birden çözülcek yaşıcakmı çöpmü olacak hiç bilmiyorum. t ek veya çift olduğunda diğeri tekrar dondurulurmu acaba. Çok karışık oldu biliyorum ama çok kararsızım napim ben akıl verin bana nolur. Tek mi Çift mi
ama sen beni dinlememişsinkiiiiiiiiiiiiiiiiiicanım bendede hamılelık dıye bısey yok galıba test yapıcam dıyodum ya yaptım tek cızgı 12.gunum sılıkte olsa bı belırtısı olmazmıydı çişimde yada vucudumda kendımı dınlemekten yorulduuuummmmm((
canım bendede hamılelık dıye bısey yok galıba test yapıcam dıyodum ya yaptım tek cızgı 12.gunum sılıkte olsa bı belırtısı olmazmıydı çişimde yada vucudumda kendımı dınlemekten yorulduuuummmmm((
sakınnn aldanıpta moralini bozmaaaaaa genelde 12.gün test istiyolar bence moralin bozuldu üç gün bu evham belirsizlik içinde beklemektense git yarın yada akşam ver kanı varsa düşükte olsa çıkar değer..
burda 8.gün yapıpta pozitifi görenler oldu hatta testte tek görüpte ikiz hamile olanlar bile var pozitif ol panik olma hayırlı sonuçla gl canım
bendede oluyo sürekli değil ama zaman zaman bulantı yapıyo bide uyku yaptı bende fazlaca psikolojiktir belkide bilmiyorum...
inşallah finalin muhteşem olur canım..
tupbaby nerdesiiiiin merak ediyorum çok evet evet transferin oldu ve yatıyosun demi canımmm
haydi hayırlı sonuçlar alalım inşallahhh sen pozitifi alıyosun ben transfere giriyorum inşalllaaaaaaaaahhhhhhhhh
cuma gunu test gunum benım evet bugun 12.gunum dayanamadım evde yatptım basıt testlerden maaleseeffff tek cizgi okadar zorladım kı gözlerımı cıfttır dıye ama sılıkte olsa ıkıncı cızgıyı goremedım
Tubisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim bebisimiiii aldiim geldiiiiiiim hersey güzel gecti sorun yok suan için ama esim laptopumu yasakladı bende onun telefonundan girdim alışkın değilim zorlanıyorum.ben testimi 16 Şubat'ta yaptiracakmisimsenin transferin ne zaman cnm yazmışsın ama eğer benim sonuc günümde transfer olacaksan ins güzel haber veririmde çift mutlulukla girersin transfere cok heyecanlı lutfen topige girdiğinde daha ayrıntılı bilgi ver cnm
Bu tedavimde suan itibariyle kendimi hamile gibi hissediyorum hemşire bilgilendirmek için bir sürü şey anlattı protein ağırlıklı beslenmemi,çay kahve bitki çayının yasak olduğunu,bol sebze balık süt yumurta peynir yememi ve çikolata asla yemememi söyledi.
Buaradaaa çok sıkıştım 15dk sonra surguye yaptım dayanamadim:26:
İçkim kıpır kıpır arkadasım bundan sonrası Rabb'ime kalmış böyle isteeee hep beraber gün sayarız ins
Hiç güvenmiyordum bebisime ama biliyormusun Tubiis ablası kalitesi oldugundan daha iyiye gitmiis annesini babasını utandirdii
Off çok uzun yazdım opuyoruz seni
Tubisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim bebisimiiii aldiim geldiiiiiiim hersey güzel gecti sorun yok suan için ama esim laptopumu yasakladı bende onun telefonundan girdim alışkın değilim zorlanıyorum.ben testimi 16 Şubat'ta yaptiracakmisimsenin transferin ne zaman cnm yazmışsın ama eğer benim sonuc günümde transfer olacaksan ins güzel haber veririmde çift mutlulukla girersin transfere cok heyecanlı lutfen topige girdiğinde daha ayrıntılı bilgi ver cnm
Bu tedavimde suan itibariyle kendimi hamile gibi hissediyorum hemşire bilgilendirmek için bir sürü şey anlattı protein ağırlıklı beslenmemi,çay kahve bitki çayının yasak olduğunu,bol sebze balık süt yumurta peynir yememi ve çikolata asla yemememi söyledi.
Buaradaaa çok sıkıştım 15dk sonra surguye yaptım dayanamadim:26:
İçkim kıpır kıpır arkadasım bundan sonrası Rabb'ime kalmış böyle isteeee hep beraber gün sayarız ins
Hiç güvenmiyordum bebisime ama biliyormusun Tubiis ablası kalitesi oldugundan daha iyiye gitmiis annesini babasını utandirdii
Off çok uzun yazdım opuyoruz seni
Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin kaçıncı gun embrıyosudu canım ssağ salim çozulmuş maşşalh darısı başımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?