Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

valla benceee be şu an hamile değilim ama hamile olduğum zaman erkenden yoktu öyle bişi ama 6 haftadan sonra inanılmazdı

arkadaşım senin test günün ne zaman yani 12.gününse diye soruyorum...belirtiler arsın en belirgini akıntı sık sık tuvalet.uykuda var tabiii...ama ne zaman test yaptırıyosun yada yaptırdınmı...

ay evet ve her gelmesinde lavaboya gidip çamaşırıma bakmaktan helak oldum Sanırım jelin kalan sıvı bölümü o

Canım hamilelik belirtilerin var senin, bu sefer oldu galiba hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Keşke anacım dün dayanamadım 9. günümdü ve idrar testi yaptım negatif çıktı. Ne bileyim olmadı heralde. Artık perşembe gününe kadar bekleyecez bakalım canım. Buradaki arkadaşlardan bazıları 9. gün negatif çıktığı halde kan testinde olumlu sonucu almışlar bende de inşallah öyle olur canım ya.

Arkadaşlar bana bir akıl verin nolur.

Donmuş tedavim vardı bu arada 3. adet blast donmuşum var. Fakat ben bu ay estrofem kullandığım halde yumurtlamışım dolayısıyla tedavim bu ay iptal edildi. Adet olmayı bekliyorum adetin 21. günü lucrinle tekrar tedaviye başlıyorum.

Herkesin evladını rabbim bağışlasın benim 7 yaşında bir kızım var. 3 adet blast donmuş embriyom var.
Yasayı biliyorum ama doktorumdan rica edicem bana 2 embriyo koyması için fakat doktor tamam derse 2 embriyo içinde kararsızım bir evladım var ya ikiside tutarsa , 2 embriyoda şansı arttırıyor biliyorum ama.

Bu 3 embriyo tek tüp içinde dondurulmuş çözülünce hepsi birden çözülcek yaşıcakmı çöpmü olacak hiç bilmiyorum. t ek veya çift olduğunda diğeri tekrar dondurulurmu acaba. Çok karışık oldu biliyorum ama çok kararsızım napim ben akıl verin bana nolur. Tek mi Çift mi

ya kızlar bişi sorucam ben estrofemi günde 4 kez kullanıyorum ama yaklaşık bi 4 gündür midem bulantılarım var hergün sizede yapıyomu bulantı hergün

arkadaşım senin test günün ne zaman yani 12.gününse diye soruyorum...belirtiler arsın en belirgini akıntı sık sık tuvalet.uykuda var tabiii...ama ne zaman test yaptırıyosun yada yaptırdınmı...

cuma gunu test gunum benım evet bugun 12.gunum dayanamadım evde yatptım basıt testlerden maaleseeffff tek cizgi okadar zorladım kı gözlerımı cıfttır dıye ama sılıkte olsa ıkıncı cızgıyı goremedım

ya kızlar bişi sorucam ben estrofemi günde 4 kez kullanıyorum ama yaklaşık bi 4 gündür midem bulantılarım var hergün sizede yapıyomu bulantı hergün
bendede oluyo sürekli değil ama zaman zaman bulantı yapıyo bide uyku yaptı bende fazlaca psikolojiktir belkide bilmiyorum...
inşallah finalin muhteşem olur canım..

tupbaby nerdesiiiiin merak ediyorum çok evet evet transferin oldu ve yatıyosun demi canımmm
haydi hayırlı sonuçlar alalım inşallahhh sen pozitifi alıyosun ben transfere giriyorum inşalllaaaaaaaaahhhhhhhhh

sakınnn aldanıpta moralini bozmaaaaaa genelde 12.gün test istiyolar bence moralin bozuldu üç gün bu evham belirsizlik içinde beklemektense git yarın yada akşam ver kanı varsa düşükte olsa çıkar değer..
burda 8.gün yapıpta pozitifi görenler oldu hatta testte tek görüpte ikiz hamile olanlar bile var pozitif ol panik olma hayırlı sonuçla gl canım

valla benceee be şu an hamile değilim ama hamile olduğum zaman erkenden yoktu öyle bişi ama 6 haftadan sonra inanılmazdı

canım bendede hamılelık dıye bısey yok galıba test yapıcam dıyodum ya yaptım tek cızgı 12.gunum sılıkte olsa bı belırtısı olmazmıydı çişimde yada vucudumda kendımı dınlemekten yorulduuuummmmm((

canım ufak bi aksilikle tedavin iptal edilmiş hayırlısı olsun bi sonraki ay şansın bol olsun şükür sana anne diyenin var allah bağışlasınbazı merkezler şartları göz ardı ederek zaten 2 tane tranfer edebiliyolar buna takılma bence ama önce karar ver bence tekmi istiyosun çiftmi ama karışık bi durumda varki tek tüpte ve çözülünce allah korusun hepside gidebilir bence bu eşinle senin vereceğin ciddi bi karar üç çocuk bakılıabilir diyosan iki tane gözüm kesmiyor diyorssan bir tane transfer allah yardımcın olsun

ama sen beni dinlememişsinkiiiiiiiiiiiiiiiiii canım bak idrar testi normalde adetin üstünden 10 15 gün geçince varsa pozitif çıkıyo genelde bazılarında transfer sonrası geç tutunma olduğu için çizgi çıkmayabiliyooo veee ilk idrarınla yapmadın lütfen böle düşün

tubi kaçar allaha emanet olun haydi kızlarrrr pozitif düşünüp pozitifi görelim inşalllaaaaaaaahh tupbaby snei bekliyorum sabırsızlıklaaaaaaaa:18:

valla güzelim nedim bilmemki 2 gün sonra yine yap dicem ama tabiki şöyle bişi var negatif çıkan testlerde bozuk olma oranı fazlaymış ama poztiflerde olmuyomuş 2 gün sonra birdaha yap bakalım eğer ondada negatif çıkarsa hayırlısı olsun diyelim bende bıktım belirtilerimi dinlemekten aslında artık değilim diyorum kendini dinleme diyorum ama hergün bulantım oluyo ve kokular beni öldürüyo e busefer ben yeniden umtulanıyom hahaah allahım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen bizlere sabır ver bir an önce bende yapsamda kurtulsam ya :)))

canım destegın ıcın tesekkur ederım morelımı bozmadım aslında 5. 8. 12. gunlerde test yaptım hıc bırısınde cıkmadı belkı kanıma karısmamıstır dıye kendımı tesellı edıyorum işte:)ne kadar olursa... sevındıgım tek bısey var sadece o da adet belırtılerının olmaması bı umut ona sarılıyorum bakalım...

Tubisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim bebisimiiii aldiim geldiiiiiiim hersey güzel gecti sorun yok suan için ama esim laptopumu yasakladı bende onun telefonundan girdim alışkın değilim zorlanıyorum.ben testimi 16 Şubat'ta yaptiracakmisim senin transferin ne zaman cnm yazmışsın ama eğer benim sonuc günümde transfer olacaksan ins güzel haber veririmde çift mutlulukla girersin transfere cok heyecanlı lutfen topige girdiğinde daha ayrıntılı bilgi ver cnm
Bu tedavimde suan itibariyle kendimi hamile gibi hissediyorum hemşire bilgilendirmek için bir sürü şey anlattı protein ağırlıklı beslenmemi,çay kahve bitki çayının yasak olduğunu,bol sebze balık süt yumurta peynir yememi ve çikolata asla yemememi söyledi.
Buaradaaa çok sıkıştım 15dk sonra surguye yaptım dayanamadim:26:
İçkim kıpır kıpır arkadasım bundan sonrası Rabb'ime kalmış böyle isteeee hep beraber gün sayarız ins
Hiç güvenmiyordum bebisime ama biliyormusun Tubiis ablası kalitesi oldugundan daha iyiye gitmiis annesini babasını utandirdii
Off çok uzun yazdım opuyoruz seni

Son düzenleme:

canım senin test günün 15 ve sen 12. günde test yapmışsın eğer bugün çıkacak bir durum olsaydı 12. gün test yapın derlerdi ne olur üzülme bizide üzme. Burada çok arkadaş kan testinde pozitifi gördü. Bak ben de dün 9. günümde test yaptım aldım negatifi oturdum yerime. Perşembe günü kan testim olacak bakalım hayırlısı artık canım. rabbim ol derse hepimizin yüzü gülecek, onun mucizeleri çok. Lütfen yıpratma kendini.

gözün aydın canım bebişin sana sımsıkı sarılsın hiç bırakmasın inşallah

Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin kaçıncı gun embrıyosudu canım ssağ salim çozulmuş maşşalh darısı başımıza inşallah

Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin kaçıncı gun embrıyosudu canım ssağ salim çozulmuş maşşalh darısı başımıza inşallah

Sagol cnm 5.gün embriyosu 1tane olduğu için çok korktum ama allahıma bin şükür minisimiz yaşadı hemde gelişim göstererek darısı basında

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…