Tubisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim bebisimiiii aldiim geldiiiiiiim hersey güzel gecti sorun yok suan için ama esim laptopumu yasakladı bende onun telefonundan girdim alışkın değilim zorlanıyorum.ben testimi 16 Şubat'ta yaptiracakmisimsenin transferin ne zaman cnm yazmışsın ama eğer benim sonuc günümde transfer olacaksan ins güzel haber veririmde çift mutlulukla girersin transfere cok heyecanlı lutfen topige girdiğinde daha ayrıntılı bilgi ver cnm
Bu tedavimde suan itibariyle kendimi hamile gibi hissediyorum hemşire bilgilendirmek için bir sürü şey anlattı protein ağırlıklı beslenmemi,çay kahve bitki çayının yasak olduğunu,bol sebze balık süt yumurta peynir yememi ve çikolata asla yemememi söyledi.
Buaradaaa çok sıkıştım 15dk sonra surguye yaptım dayanamadim:26:
İçkim kıpır kıpır arkadasım bundan sonrası Rabb'ime kalmış böyle isteeee hep beraber gün sayarız ins
Hiç güvenmiyordum bebisime ama biliyormusun Tubiis ablası kalitesi oldugundan daha iyiye gitmiis annesini babasını utandirdii
Off çok uzun yazdım opuyoruz seni
Sagol cnm 5.gün embriyosu 1tane olduğu için çok korktum ama allahıma bin şükür minisimiz yaşadı hemde gelişim göstererek darısı basında
Sagol cnm 5.gün embriyosu 1tane olduğu için çok korktum ama allahıma bin şükür minisimiz yaşadı hemde gelişim göstererek darısı basında
Tubisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim bebisimiiii aldiim geldiiiiiiim hersey güzel gecti sorun yok suan için ama esim laptopumu yasakladı bende onun telefonundan girdim alışkın değilim zorlanıyorum.ben testimi 16 Şubat'ta yaptiracakmisimsenin transferin ne zaman cnm yazmışsın ama eğer benim sonuc günümde transfer olacaksan ins güzel haber veririmde çift mutlulukla girersin transfere cok heyecanlı lutfen topige girdiğinde daha ayrıntılı bilgi ver cnm
Bu tedavimde suan itibariyle kendimi hamile gibi hissediyorum hemşire bilgilendirmek için bir sürü şey anlattı protein ağırlıklı beslenmemi,çay kahve bitki çayının yasak olduğunu,bol sebze balık süt yumurta peynir yememi ve çikolata asla yemememi söyledi.
Buaradaaa çok sıkıştım 15dk sonra surguye yaptım dayanamadim:26:
İçkim kıpır kıpır arkadasım bundan sonrası Rabb'ime kalmış böyle isteeee hep beraber gün sayarız ins
Hiç güvenmiyordum bebisime ama biliyormusun Tubiis ablası kalitesi oldugundan daha iyiye gitmiis annesini babasını utandirdii
Off çok uzun yazdım opuyoruz seni
Arkadaşlar bana bir akıl verin nolur.
Donmuş tedavim vardı bu arada 3. adet blast donmuşum var. Fakat ben bu ay estrofem kullandığım halde yumurtlamışım dolayısıyla tedavim bu ay iptal edildi. Adet olmayı bekliyorum adetin 21. günü lucrinle tekrar tedaviye başlıyorum.
Herkesin evladını rabbim bağışlasın benim 7 yaşında bir kızım var. 3 adet blast donmuş embriyom var.
Yasayı biliyorum ama doktorumdan rica edicem bana 2 embriyo koyması için fakat doktor tamam derse 2 embriyo içinde kararsızım bir evladım var ya ikiside tutarsa , 2 embriyoda şansı arttırıyor biliyorum ama.
Bu 3 embriyo tek tüp içinde dondurulmuş çözülünce hepsi birden çözülcek yaşıcakmı çöpmü olacak hiç bilmiyorum. t ek veya çift olduğunda diğeri tekrar dondurulurmu acaba. Çok karışık oldu biliyorum ama çok kararsızım napim ben akıl verin bana nolur. Tek mi Çift mi
kızlar herkese merhaba ben galiba hamileyimmmmmmmmmmmm :))) bu sabaha karşı idrar testi yaptım ve 1 dk sonra silik çizgi çoook belirgin bi şekilde çıktı belirtilerim zaten o yönde inşallah cuma günü değerimde iyi çıkar size güzel haberlerin devamını veririm
kızlar herkese merhaba ben galiba hamileyimmmmmmmmmmmm :))) bu sabaha karşı idrar testi yaptım ve 1 dk sonra silik çizgi çoook belirgin bi şekilde çıktı belirtilerim zaten o yönde inşallah cuma günü değerimde iyi çıkar size güzel haberlerin devamını veririm
hadi hayırlı olsun canım:) test günün cumamı? yani bugün 10. günün öylemi?
ya bu kadar sorunun sebebi benimde 8. günüm normalde adet günüm aynı zamanda,test yaptım negatif erkenmidir nedir?
canım mesajlarını dunden beri takip ediyorum bence de sen hamilesinn :)) hadi hayırlısııı
bu arada kızlar hayat ne kadar kısa ve boş.. Defne Joy Foster'a Allah'tan rahmet diliyorum.. bebişine doyamadan gitti.. çok şükür kızlar, en azından sabahları uyandıgımızda en basta "uyanabiliyoruz" her şeyin başı sağlık, sıhhat!
aynı olay benimde başıma gelmişti benimde yumurtlamam olmuştu ilaç kullandığım halde bende daha sonra lucrinle başladım 5 donmuş embriyom vardı 1 tanesi çok iyi dercede diğeri biraz daha düşük olmak üzere 2 embriyo transfer edildi diğer 3 ilerlemedi yani çöpe gitti.benim 4. denemem olduğu için 2 embriyo transefer edildi şuan 10. günüm inş. hayırlısıyla güzel sonuç almayı bekliyorum.Rabbim bu yolda tedavi gören herkesin yardımcısı olsun.
canım ccok tesekkur ederım gercekten burdakı herkesın destegı o kadar ıyı gelıyo kı ıyıkı varsınız...canım senin test günün 15 ve sen 12. günde test yapmışsın eğer bugün çıkacak bir durum olsaydı 12. gün test yapın derlerdi ne olur üzülme bizide üzme. Burada çok arkadaş kan testinde pozitifi gördü. Bak ben de dün 9. günümde test yaptım aldım negatifi oturdum yerime. Perşembe günü kan testim olacak bakalım hayırlısı artık canım. rabbim ol derse hepimizin yüzü gülecek, onun mucizeleri çok. Lütfen yıpratma kendini.
Kızlar ben hamileyım galıba ama aldırabılırım yarın suleyman beyle goruşmeye gıtcez lutfen dua edın bana
nasıl yani aldırabilirim derkennn..anlamadımmm
bılmeden rahımfılmı .çektırdım canım çok kotuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?