Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canımmmm biliyodum hep diyodumya korkma diye şükür yaşadı hemde gelişim göstererek ben burdayım "ANNE" diyerekkesinlikle ilk üç gün seni burda görmeyeyimeşin iyi etmiş pc yasaklamakla lütfen sende uy o yasağa..evet protein ağırlıklı beslenme tutunmaya yardımcı oluyomuş.
şarküteri,maydanoz limon çay kahve asitli içeceklerden ammann deyim sakınnn kahvaltılarda çay yerine süt yada taze sıkılmış meyva suyu iç unutup ani hareketlerden ani heyecanlardan işten güçten alıkoy kendini bu kadar bekledin 9 doğurarak lütfen dikkat et ama çok umutluyum inşallahh beni müjdenle transfere uğurlıcaksınbu arada sürgüye yapman iyi olmuş en azından kalkmamışsın süper
tatlı heyecan asıl şimdi başladı sakin ve sabırla bekle hatta bu bekleme süresinde bol bol dua edelim
ayyy uzattıkça uzattım inan kendimmiş gibi heyecanlandım kıpır kıpır değil fokur fokur oldum tubiş teyzesi yesin o miniği
canım ben 10 şubatta yolcuyum kısmt olursa 14 şubatta sevgililer günü aynı zamanda kandil günü yavrumu alıcam inşallahhhh..dualarınızla

bu arada transfer olan olacak tüm arkadaşlarıma allah'tan hayırısını diliyor,ümid ediyorumki hepinizden ard arda pozitifleri alırız hepimiz hak ediyoruz o güzel duyguyu anne olmayı çünkü kadınız
allaha emanetsiniz
Sagol cnm 5.gün embriyosu 1tane olduğu için çok korktum ama allahıma bin şükür minisimiz yaşadı hemde gelişim göstererek darısı basında

canım cok cok cok sevindim oh cok sukurr.. Allah bebisini sana bagislasin lutfen kendini cok da kasma yarına kadar dinlen yat ama daha sonra normal hayatına devam et bana doktorum hep oyle derdi..
Rabbim yardimcin olsun

Tugba'cigim kandil gunu yeni sevgiline insallah bir daha ayrılmamak uzere kavusursun

kızlar herkese merhaba ben galiba hamileyimmmmmmmmmmmm :))) bu sabaha karşı idrar testi yaptım ve 1 dk sonra silik çizgi çoook belirgin bi şekilde çıktı belirtilerim zaten o yönde inşallah cuma günü değerimde iyi çıkar size güzel haberlerin devamını veririm

aynı olay benimde başıma gelmişti benimde yumurtlamam olmuştu ilaç kullandığım halde bende daha sonra lucrinle başladım 5 donmuş embriyom vardı 1 tanesi çok iyi dercede diğeri biraz daha düşük olmak üzere 2 embriyo transfer edildi diğer 3 ilerlemedi yani çöpe gitti.benim 4. denemem olduğu için 2 embriyo transefer edildi şuan 10. günüm inş. hayırlısıyla güzel sonuç almayı bekliyorum.Rabbim bu yolda tedavi gören herkesin yardımcısı olsun.

inş. öyledir canım ya bende cuma günü test yapcam inş hepimiz burda güzel haberleri paylaşırız.

hadi hayırlı olsun canım:) test günün cumamı? yani bugün 10. günün öylemi?
ya bu kadar sorunun sebebi benimde 8. günüm normalde adet günüm aynı zamanda,test yaptım negatif erkenmidir nedir?

hadi hayırlı olsun canım:) test günün cumamı? yani bugün 10. günün öylemi?
ya bu kadar sorunun sebebi benimde 8. günüm normalde adet günüm aynı zamanda,test yaptım negatif erkenmidir nedir?

evet canım valla bende belirtiler çok fazlaydı yani mesela 4 gündür inanılamz bir mide bulantısı var sorma gitsin galina değerim fazla biraz ondan erken çıktı ama normalde 9. günden itibaren çıkyıo testte sen yarın ve diğre gün tekrar yap

bide bişi daha sorcam, benim adetim çok düzenlidir normalde saat bile şaşmaz, şimdi adet olmayınca çok heveslendim. bi önceki tedavimde adet günüme 3 gün kala kanama başladı.ama sanki pekte işi ifade etmiyo u durum. çatlıcam ya cumartesi gelemediiii gitiii

canım mesajlarını dunden beri takip ediyorum bence de sen hamilesinn :)) hadi hayırlısııı

bu arada kızlar hayat ne kadar kısa ve boş.. Defne Joy Foster'a Allah'tan rahmet diliyorum.. bebişine doyamadan gitti.. çok şükür kızlar, en azından sabahları uyandıgımızda en basta "uyanabiliyoruz" her şeyin başı sağlık, sıhhat!

Son düzenleme:

sağol canımcım inşallah allahım herkesi bebişlerine kavuştursun. bende defneye çok üzüldüm heleki minicik bebişi allahım ya anneye muhtaç nedim içim cızladı valla

İnşallah canım benim güzel haberler verirsin inşallah. Belirtilerin varmı ? galiba donmuşlarda 15. gün test dimi. Off bende biran önce adet olsamda biran önce tedaviye başlasam. Hayırlısı olsun inşallah.

canım ccok tesekkur ederım gercekten burdakı herkesın destegı o kadar ıyı gelıyo kı ıyıkı varsınız...

tupbaby..hayırlısı olsunnnn...mutlu sonu bekliyoruzz...pıtırcıkkk çok sevindimm..umarım kan degerlerinde güzel çıkarr..güzel haberlerini bekliyoruzz...defneye bende çok üzüldümm ALLAH BEBİŞİNE UZUN ÖMÜR VERSİNN...

Kızlar bugün tahlil günümden itibaren 22.gün benim dr gitmeme daha var yaaa..bende öylesine yine idrar testi yaptım..hemen koyu bi pembe çıktı..onu saklıycam.....neyse bişeyy sorcam..allah korusunda aranızda boş veya dışş gebelik geçiren varmı acaba bir belirtisi varmı ...bekledikçe aklıma herşey geliyor..cevabınızı bekliyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…