inanmıyorum..peki nereden anladınki hamile oldugunu...sen tedavi görmüyomuydun..üzülme bundada var bir hayırrr
benım aralıkta transferım olmuştu kan değerım 25 çıktı sonra adet oldum kımyasal gebelık oldugunu sndık temızlenınce hsg çektırdım sonra hsg de keseye benzer bışı goruldu doktorum boş kese olabılır adetını beklıyelım gıtmezsse kurtaj yaparız demişti ama ben adet olmadım bugun ıdrar yaptım hamıleyım mıgde bulantısından olecem ama herşey boşuna galıba allah bole bı ıkılemde kımseyı bırakmasın ben ne yapcam bılmıyorum
ama boş gebelikdede pozitif çıkmıyormu üzme kendini demekki hamile kalabiliyosun.bir daha denersinn..üstüne görmüşsün heralde arkadaşımm..unutma her şerde bir hayır vardır..
canımmmmmm inşallah inşallah o kadar çok istiyorumki o kadar çok dualar ediyorumki tahmin edebiliyosundur eminim...sevgilim, eşim, ömrümmm, dünyamın yavrusunu içime kondurucaklar ikimizden küçücük ama anlamı paha biçilmez dünyada eşi benzeri olmayan bi bebek!! aah nasıl tuhaf oldumTugba'cigim kandil gunu yeni sevgiline insallah bir daha ayrılmamak uzere kavusursun
kızlar herkese merhaba ben galiba hamileyimmmmmmmmmmmm :))) bu sabaha karşı idrar testi yaptım ve 1 dk sonra silik çizgi çoook belirgin bi şekilde çıktı belirtilerim zaten o yönde inşallah cuma günü değerimde iyi çıkar size güzel haberlerin devamını veririm
Kızlar ben hamileyım galıba ama aldırabılırım yarın suleyman beyle goruşmeye gıtcez lutfen dua edın bana
aaayyyy eylülll canım hamile kaldığın gündne bu yana bi panik bi evham içindesin yapma strese girme bak hamilesin şükür başındna beri sorunsz ilerleyen değerlerin var çook şşükür evet zor elde ettin haklısın ama ne düşünürsen onu çekersin yapma güzel düşün inşallah bebeklerin seninle ve gayette sağlıklı rahat ol annemmmKızlar bugün tahlil günümden itibaren 22.gün benim dr gitmeme daha var yaaa..bende öylesine yine idrar testi yaptım..hemen koyu bi pembe çıktı..onu saklıycam.....neyse bişeyy sorcam..allah korusunda aranızda boş veya dışş gebelik geçiren varmı acaba bir belirtisi varmı ...bekledikçe aklıma herşey geliyor..cevabınızı bekliyorumm..
canımmm inşallah o kesecik boş değil nur topu gibi bi evlatla doludur inşallah rabbimin izniyle sımsıkı ttunmuştur rahmine ve rahim filmine karşı direnşini göstermiştir innnşallahhh hatta ismini şampiyon koyalım bebikin inşallahhhhhbenım aralıkta transferım olmuştu kan değerım 25 çıktı sonra adet oldum kımyasal gebelık oldugunu sndık temızlenınce hsg çektırdım sonra hsg de keseye benzer bışı goruldu doktorum boş kese olabılır adetını beklıyelım gıtmezsse kurtaj yaparız demişti ama ben adet olmadım bugun ıdrar yaptım hamıleyım mıgde bulantısından olecem ama herşey boşuna galıba allah bole bı ıkılemde kımseyı bırakmasın ben ne yapcam bılmıyorum
canım hayırlı olsun.çok sevindim .umarım tutunur ve mutlu soooooooooon.
canımmmm biliyodum hep diyodumya korkma diye şükür yaşadı hemde gelişim göstererek ben burdayım "ANNE" diyerekkesinlikle ilk üç gün seni burda görmeyeyim eşin iyi etmiş pc yasaklamakla lütfen sende uy o yasağa..evet protein ağırlıklı beslenme tutunmaya yardımcı oluyomuş.
şarküteri,maydanoz limon çay kahve asitli içeceklerden ammann deyim sakınnn kahvaltılarda çay yerine süt yada taze sıkılmış meyva suyu içunutup ani hareketlerden ani heyecanlardan işten güçten alıkoy kendini bu kadar bekledin 9 doğurarak lütfen dikkat et ama çok umutluyum inşallahh beni müjdenle transfere uğurlıcaksın bu arada sürgüye yapman iyi olmuş en azından kalkmamışsın süper
tatlı heyecan asıl şimdi başladı sakin ve sabırla bekle hatta bu bekleme süresinde bol bol dua edelim
ayyy uzattıkça uzattım inan kendimmiş gibi heyecanlandım kıpır kıpır değil fokur fokur oldumtubiş teyzesi yesin o miniği
canım ben 10 şubatta yolcuyum kısmt olursa 14 şubatta sevgililer günü aynı zamanda kandil günü yavrumu alıcam inşallahhhh..dualarınızla
bu arada transfer olan olacak tüm arkadaşlarıma allah'tan hayırısını diliyor,ümid ediyorumki hepinizden ard arda pozitifleri alırız hepimiz hak ediyoruz o güzel duyguyu anne olmayı çünkü kadınız
allaha emanetsiniz
çok sevindim senin adına inşallah tutar güzünüzü güldürür.
canım cok cok cok sevindim oh cok sukurr.. Allah bebisini sana bagislasinlutfen kendini cok da kasma yarına kadar dinlen yat ama daha sonra normal hayatına devam et bana doktorum hep oyle derdi..
Rabbim yardimcin olsun
Tugba'cigim kandil gunu yeni sevgiline insallah bir daha ayrılmamak uzere kavusursun
gözün aydın canım bebişin sana sımsıkı sarılsın hiç bırakmasın inşallah
kızlar bende transfer yaptırdım bugün 6.günüm tek embriyo transfer edildi test günüm 12 şubat transferden 15 gün sonra test yapılacak çok uzun bir süre değilmi?Allah hepimizin yardımcısı olsun ellerimizi boş bırakmasın.
canım ben boş gebelik yaşadım ama lutfen sen bunları dusunme simdi!! Hep dua et tatlim... Allah kimseye yaatmasin, bunu o kadar iyi bilirim ki: kimseye hamile oldugunu soyleyememe kalp atısını bekleme , her seferinde o kadın dogum bolumunden mutsuz cıkma , doktorunun normalde 2 dakikada yaptıgı ultrasonu 20 dakika boyunca yapmasina ve bir adet ebek aramasina ragmen gozlerinin icine acimakli bir ifade ile bakma ve en sonunda aldirmaya yollanman.. bunlari Allah kimseye yasatmasşn canim.. dusmanima bile..Kızlar bugün tahlil günümden itibaren 22.gün benim dr gitmeme daha var yaaa..bende öylesine yine idrar testi yaptım..hemen koyu bi pembe çıktı..onu saklıycam.....neyse bişeyy sorcam..allah korusunda aranızda boş veya dışş gebelik geçiren varmı acaba bir belirtisi varmı ...bekledikçe aklıma herşey geliyor..cevabınızı bekliyorumm..
canım cıkmadık candan umut kesilmezmiş.. lutfen pozitif dusun, belki doktorun baska bir karar verir , lutfen umutsuzluha kapılma canımbenım aralıkta transferım olmuştu kan değerım 25 çıktı sonra adet oldum kımyasal gebelık oldugunu sndık temızlenınce hsg çektırdım sonra hsg de keseye benzer bışı goruldu doktorum boş kese olabılır adetını beklıyelım gıtmezsse kurtaj yaparız demişti ama ben adet olmadım bugun ıdrar yaptım hamıleyım mıgde bulantısından olecem ama herşey boşuna galıba allah bole bı ıkılemde kımseyı bırakmasın ben ne yapcam bılmıyorum
ay canım benim senin yazını okurken asık ben duygulandım.. Allah gonlune gore versin.. hakediyorsun cunku.. Dualarımız seninle.. hepinizle canlarım :13:canımmmmmm inşallah inşallah o kadar çok istiyorumki o kadar çok dualar ediyorumki tahmin edebiliyosundur eminim...sevgilim, eşim, ömrümmm, dünyamın yavrusunu içime kondurucaklar ikimizden küçücük ama anlamı paha biçilmez dünyada eşi benzeri olmayan bi bebek!! aah nasıl tuhaf oldumolurmu acaba ya.hayali bile ellerimi titretiyor inan lunam duygular tavan yaptıı tubi coştu gözler şakır şakır güzel allah'ım mübarek aylar yüzü suyu hürmetine,bağrı yanan kullar yüzüsuyu hürmetine gellmiş geçmiş tüm peygamberlerimizin yüzüsuyu hürmetine kuşun kanadına güç veren rabbim bizlerede hayırlı sağlıklı analı babalı huzurla büyüteceğimiz bir evlat nasip eyle kucağımız boş kalmasın rabbimmmmmmmmm
aminnnnn
aaah süper bi haber umutlarımız siz hamişler sayesinde katlanıyo inşallah canım haydi gözünaydın inşallah güzel bi değerle müjdenide yazarsın bzie..aslında idrarda çıktıysa kandada çıkar aman ne diyorum ben ya zaten cumaya ne kalmış şunun şurasında dimi
allah korusun onu rahmine düşüren rabbim mucizesinide göztersin inşallah dualarımdasın canım
aaayyyy eylülll canım hamile kaldığın gündne bu yana bi panik bi evham içindesin yapma strese girme bak hamilesin şükür başındna beri sorunsz ilerleyen değerlerin var çook şşükür evet zor elde ettin haklısın ama ne düşünürsen onu çekersin yapma güzel düşün inşallah bebeklerin seninle ve gayette sağlıklı rahat ol annemmm
canımmm inşallah o kesecik boş değil nur topu gibi bi evlatla doludur inşallah rabbimin izniyle sımsıkı ttunmuştur rahmine ve rahim filmine karşı direnşini göstermiştir innnşallahhh hatta ismini şampiyon koyalım bebikin inşallahhhhhdua edicem senin için...
haber vermeyi unutma yarın allah yardımcın olsun müjdelerle gel canımmmm
Doktorum bebeği almamız lazım dedı kızlar allah bu durumda kımseyı bırakmasın
canım benımde oyle yaptılar 26-27 ocak reglim 21 ocak transfer tarihim oldu takma onu kafana dondurulmuslarda degısık sekılde hesaplıyolar.estrofem kullanıyosundur heralde. gunde 4 tane o yuzden ıcını rahat tut ve dusunme dusundukce gunler gecmıyo bu arada hayırlı olsun bebegın bak korkuyodun ama cok sukur mutlu dondun evıne.bu arada benımde yarın test tarıhım bugun ayrı bı rahatlık var sankı uzerımde yarın test ıcın degılde muayeneye gıdıcek gıbıyım ıcım bı tuhaf rahat...anlayamadım....Arkadaşlar çok teşekkür ederim :)) sakin sakin geçiyor günler umarım hepimizin göbişleri kelebekleriyle dolarda başka topikte devam edderiz yazışmalarımıza :))
Tubişim nazar boncuklarım harika teşekkür ederim cnm ama ben o dansöz kızlardan da isterim bak sözün varkabız oldum dün çok kötüydüm bir anda bacaklarım tutmadı heryerim kasıldı ve wc ye gidip korkulan şeyi yapmak zorunda kaldım moralim çok bozuldu çok fenaydım dün akşam
Hayırlısı diyorum ve çok fazla kafama takmamaya çalışıyorum .
Ya ne güzel bir günde bebişiniii alacaksın tatlım hem kandil hem sevgililer günüü süpeeeeeeer bende testimi 14 şubat yaptırırım herhaldee 11 gün kaldıminişini almanaaaaa yuppiii
Buarada benim reglim 9-10 şubatta test tarihim 16 şubat nasıl olacak anlamadım ben :26: :26: :26:
Ay buarada evde yatmak harikaaaymışşşşş
gecmıs olsun tatlım inan okuyunca cok uzuldum pekı doktor neye dayanarak aldırmanı soyluyo sana.sadece rahım fılmı cektırdıgın ıcınmı?yoksa gebelıgındemı sorun var yanı bos gebelık falan mı?
Doktorum bebeği almamız lazım dedı kızlar allah bu durumda kımseyı bırakmasın
canım benımde oyle yaptılar 26-27 ocak reglim 21 ocak transfer tarihim oldu takma onu kafana dondurulmuslarda degısık sekılde hesaplıyolar.estrofem kullanıyosundur heralde. gunde 4 tane o yuzden ıcını rahat tut ve dusunme dusundukce gunler gecmıyo bu arada hayırlı olsun bebegın bak korkuyodun ama cok sukur mutlu dondun evıne.bu arada benımde yarın test tarıhım bugun ayrı bı rahatlık var sankı uzerımde yarın test ıcın degılde muayeneye gıdıcek gıbıyım ıcım bı tuhaf rahat...anlayamadım....
canım gecmis olsun simdiden.. ne cektigini cok iyi anlıyorum Allah sabır versin tatlım.. kendini soyle teselli et.. yaşasa bu cocuk saglıksız olacak! inan o zaman aldırmak daha mantıklı gelecek canım..
Allah'ım dagına göre kar verirmis..eminim guclu kuvvetli bir kadınsın..En yakında da mufakatını alacaksın.. sana tekrardan sabır diliyorummm
Sağol tatlıım ama işte kabızlık sorunu yaşadım ve moralim çok bozuldu artık hayırlısı
Bant kullanıyorum tatlım ben gün aşırı 2 tane
Yarın kaç gibi gideceksin tahlil yaptırmaya ben merak ederim şimdigüzel haberlerle geliceğine inanıyorum tatlım hepimiz çoktan hakettik bu pozitif sonuçlarııı
Sağol canım aynen dediğin gıbı duşunuyorum ama kıyamıyorumda adet oldum dıe hıç korumadım kendımı herışı yaptım ama doktorum rısk dıo çok zor allah sabır versın dıorum artık
iyi gördüm seni hep böyle devam eder inşallahh...kabız olupta ne yaptın anlamadım korkulan şey neki onu yaptın ıkındınmı çokmu zorladın neeeeArkadaşlar çok teşekkür ederim :)) sakin sakin geçiyor günler umarım hepimizin göbişleri kelebekleriyle dolarda başka topikte devam edderiz yazışmalarımıza :))
Tubişim nazar boncuklarım harika teşekkür ederim cnm ama ben o dansöz kızlardan da isterim bak sözün varkabız oldum dün çok kötüydüm bir anda bacaklarım tutmadı heryerim kasıldı ve wc ye gidip korkulan şeyi yapmak zorunda kaldım moralim çok bozuldu çok fenaydım dün akşam
Hayırlısı diyorum ve çok fazla kafama takmamaya çalışıyorum .
Ya ne güzel bir günde bebişiniii alacaksın tatlım hem kandil hem sevgililer günüü süpeeeeeeer bende testimi 14 şubat yaptırırım herhaldee 11 gün kaldıminişini almanaaaaa yuppiii
Buarada benim reglim 9-10 şubatta test tarihim 16 şubat nasıl olacak anlamadım ben :26: :26: :26:
Ay buarada evde yatmak harikaaaymışşşşş
canımmm hepimiz hak ediyoruz inşallah yaşarız kısa sürede o güzel duyguları sağol canımmay canım benim senin yazını okurken asık ben duygulandım.. Allah gonlune gore versin.. hakediyorsun cunku.. Dualarımız seninle.. hepinizle canlarım :13:
işte buuuuuuuuuuuuuuuhaklısınız kızlar....artık pozitif düşüncemm...kötü şetleri düşünüp çagırmıycam hayatıma...
hiçteselli anlamında hiç bişey sölemicem çünkü biliyorumki ne desem canını acıtırDoktorum bebeği almamız lazım dedı kızlar allah bu durumda kımseyı bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?