canım benim biliyordum pozitif sonuc alacagini1
hadi anlat biraz nasil oldu? kacta ogrendin? degerin kactı? belirtin var mı? esine nasıl soyledin? doktor muayenen ne zaman?? coook heyecanlı.. Allah saglıklı bir hamilelik gecirmeni nasip etsin canımmm
canım yarın 11 den once orda olmam gerek sonucta 3,5-4 gıbı bellı olucakmıs hayırlısı bakalım..sende kabızlık ıcın bol bol kayısı suyu,kuru kayısı,kuru incir ye bakalım ıyı gelecegınden emınım kabızlık bende olmamıstı ınsallah senın kabızlıgın ıyıye ısarettır morelınıde bozma sakın pamuk ıplıgıne baglı degıl benım doktorum ılk 40 dakıkada tutan tutar demıstı ve ben tam 6 saat boyunca hastanede yattım.o yuzden takma kafanı rabbım alnına yazmıssa evladı anne olmayı tatdıracaksa sana ve hepımıze bu bı sekılde ya olucak ya olmıycak hersey bıseye vesıle ıste.canını sıkma ve yatmanın tadını cıkar..
Canım akıntı haricinde belirtim olmadı transferden sonra hep yattım arada dolandım hiç oturmadım ananas,muşmula ve kabak çekirdeği yedim test günü eşim yoktu ben arayana kadar beni arama dedim testi alır almaz çiçekçiye gidip orkide siparişi verdim üzerine BABA BEN GELİYORUM HAZIRMISIN yazdırdım yarım saat içinde eline ulaşmış gerçekmi bu dio ağlıodu telde bende sokaklarda deli gibi ağladım annemle hem gülüyor hem ağlıyordum tuhaf bir duygu canım allahım herkese yaşatsın bunu muayenem pazartesi günü akşam 5 te canım bakalım neler olacak
Gulceeeeeeeeen hayırlı haberlerle gelirsin inşş seni bekliyoruum tatlım
Canım kabızsan zorlama kendini Duphalac şurup iç bi kaşık..Hamilelerde kullanıyo merak etme..Sende hamilesin ya inşallah:))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmm 11. gün değerim 158 allahım hepinize nasip etsin bu duyguyu inşallah değerlerimde artar kat kat kat kat kat
tebrik ederiiiiiim tatlııııımsen daha önce öğrenmiştin di mi ? İdrar testinde yanlış mı hatırlıyorum cnm :44:
doğru hatırlıyosun şekerim 2 kere idrar yapmıştım bugünde kana gittim işte sonuç süper allahım nedim sıra sizlerde hadi bakalım
Canım akıntı haricinde belirtim olmadı transferden sonra hep yattım arada dolandım hiç oturmadım ananas,muşmula ve kabak çekirdeği yedim test günü eşim yoktu ben arayana kadar beni arama dedim testi alır almaz çiçekçiye gidip orkide siparişi verdim üzerine BABA BEN GELİYORUM HAZIRMISIN yazdırdım yarım saat içinde eline ulaşmış gerçekmi bu dio ağlıodu telde bende sokaklarda deli gibi ağladım annemle hem gülüyor hem ağlıyordum tuhaf bir duygu canım allahım herkese yaşatsın bunu muayenem pazartesi günü akşam 5 te canım bakalım neler olacak
ben sana demistim isteee oleeeeyy super cok ama cok sevindim! Allah kucaginda gormeyi nasip etsin tatlımkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmm 11. gün değerim 158 allahım hepinize nasip etsin bu duyguyu inşallah değerlerimde artar kat kat kat kat kat
sağolun kızlar inşallah bebeksiz anne kalmasın sizlerde sıra :))))))
Gulceeeeeeeeen hayırlı haberlerle gelirsin inşş seni bekliyoruum tatlım
malesef canım hayırlı haber yok bende degerım 0.1 cıkmıs hıc tutunamamıs.hayırlısı boyleymıs napalım insallah senin hayırlı haberınle mutlu oluruz
demek ilk 40 dakikada tutuyomuş öylemi bende 5 güne kadar tutabiliyo diye biliyodum o zaman boşuna yapmışım 10 gün boyunca nasılda sıkılmıştım
Olsun tatlım pes etmek yok elbet bizde hamile kalıcaz.Biliyorum maddi manevi çok yıpranıyoruz ama napalım bizlerde bu şekilde sınanıyoruz kocaman öpüyorum seniilütfeen kendini en kısa zamanda topla
tebrik ederiiiiiim tatlııııımsen daha önce öğrenmiştin di mi ? İdrar testinde yanlış mı hatırlıyorum cnm :44:
canım bu bölüme girdigimde pıtırcıgı merak ettim sonuç hamile baştan beride seni takip ediyorum herhelde sende gebesin benden demesi hayırlısı olsun sni takip edecegim güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?