Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Canım akıntı haricinde belirtim olmadı transferden sonra hep yattım arada dolandım hiç oturmadım ananas,muşmula ve kabak çekirdeği yedim test günü eşim yoktu ben arayana kadar beni arama dedim testi alır almaz çiçekçiye gidip orkide siparişi verdim üzerine BABA BEN GELİYORUM HAZIRMISIN yazdırdım yarım saat içinde eline ulaşmış gerçekmi bu dio ağlıodu telde bende sokaklarda deli gibi ağladım annemle hem gülüyor hem ağlıyordum tuhaf bir duygu canım allahım herkese yaşatsın bunu muayenem pazartesi günü akşam 5 te canım bakalım neler olacak

demek ilk 40 dakikada tutuyomuş öylemi bende 5 güne kadar tutabiliyo diye biliyodum o zaman boşuna yapmışım 10 gün boyunca nasılda sıkılmıştım

ayyyyyyyyyyyy hep benim hayal etdigim şekilde söylemişsin eşinee..senin kan degerlerin yüksekmi çıkmıştı..ikizmiydiii hatırlatırmısınnn..ilk randevun mu hayırlısı olsunn

Arkadaşlar ben beklerken ayşe aydının annee anneee oluyorum okudum...çok çabuk ve pozitif geçtiii...günler.hem çok akıcı hemde tam bizi anlatıyorr..bütün ayrıntılar varr..yaşadıklarımız sorular ve cevaplarr..tavsiye ederimm.ben zaten buralardan ögrendim bu kitabı iyikide okumuşumm..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmm 11. gün değerim 158 allahım hepinize nasip etsin bu duyguyu inşallah değerlerimde artar kat kat kat kat kat

Canım kabızsan zorlama kendini Duphalac şurup iç bi kaşık..Hamilelerde kullanıyo merak etme..Sende hamilesin ya inşallah:))

Gözdem'cim özelden msj atmaaya çalıştım ama kutun doluymuş
Nasılsın cnm ?
Ben transferimi oldum ve bekliyorum belirti aramıyorum zaten belirtilerin doğru sonuçlar vermediğini bu zamana kadar okuduklarımızdan gördük usul usul test günümü bekliyorum hakkımda hayırlıı neyse o olsun.
Bebişimiz nasıll annesii

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmm 11. gün değerim 158 allahım hepinize nasip etsin bu duyguyu inşallah değerlerimde artar kat kat kat kat kat

tebrik ederiiiiiim tatlııııım sen daha önce öğrenmiştin di mi ? İdrar testinde yanlış mı hatırlıyorum cnm :44:

doğru hatırlıyosun şekerim 2 kere idrar yapmıştım bugünde kana gittim işte sonuç süper allahım nedim sıra sizlerde hadi bakalım

donduulmuş bölümüne tesadüfen girdim senin sonuç alacagın yazıyordu onu n için girmiştim
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin bizlere umut oldun
arkadaşların nerde halay çekelim :92::84::84::84::84::84:

canım cok mutlu oldum senin adına, geçen seneden beri ates olcme topginden beri hep sana dikkat ediyordum ama ben yazmıyordum, kısmet buralarda sevincini paylasmakmıs!
Allah tamamını erdirsin umarım guzel bir sekilde hamileligin gecer

ben sana demistim isteee oleeeeyy super cok ama cok sevindim! Allah kucaginda gormeyi nasip etsin tatlım

bu topic de hamilelerle doldu taştı!!! maşallah

listemiz nerede??

malesef canım hayırlı haber yok bende degerım 0.1 cıkmıs hıc tutunamamıs.hayırlısı boyleymıs napalım insallah senin hayırlı haberınle mutlu oluruz

Olsun tatlım pes etmek yok elbet bizde hamile kalıcaz.Biliyorum maddi manevi çok yıpranıyoruz ama napalım bizlerde bu şekilde sınanıyoruz kocaman öpüyorum senii lütfeen kendini en kısa zamanda topla

demek ilk 40 dakikada tutuyomuş öylemi bende 5 güne kadar tutabiliyo diye biliyodum o zaman boşuna yapmışım 10 gün boyunca nasılda sıkılmıştım

boyle dusunme bence her doktorun soyledıgı sey farklı sankı.bana 2.yı yaptırırken oyle demıstı hatta ben bana bırılerının bakmasına gerek varmı kac gun yatıyım dıye sorunca'' hayır kesınlıkle ılk 40 dak.tutan tutar bı kac saat burda yatıp dınlendıkten sonra işine bıle gıdebılırsın'' dedı.ama ben okadarda degıl dedım ve 5 gun sureklı yattım.arkadasım hemsıre ıstanbulda yaptırdı ve aynı gun ucakla gerı dondu ertesı gun ısıne basladı sureklı kosusturmacayla merdıven ınıp cıkmalar hastalara yetısmeler...hıc yatıp dınlenmedı bıle ılk gun dısında sımdı massallah bebegı kucagında
rabbım verırse verıyo yatmanın,ayakta kalmanın bence alakası yok.senın sonucun ne su anda?

Olsun tatlım pes etmek yok elbet bizde hamile kalıcaz.Biliyorum maddi manevi çok yıpranıyoruz ama napalım bizlerde bu şekilde sınanıyoruz kocaman öpüyorum senii lütfeen kendini en kısa zamanda topla

insallah canım.eger bızımde sınavımız buysa çok agır bı sınavmıs.elden bısey gelmıyo allahım en cok esıme sonra bana sabır versın ben kendımı pskljk olarak hazırlamıstım aslında yavas yavas onuda hazırlamıstım ama...olmadı bu gun bı kere daha yıkıldı...

tebrik ederiiiiiim tatlııııım sen daha önce öğrenmiştin di mi ? İdrar testinde yanlış mı hatırlıyorum cnm :44:

canım bu bölüme girdigimde pıtırcıgı merak ettim sonuç hamile baştan beride seni takip ediyorum herhelde sende gebesin benden demesi hayırlısı olsun sni takip edecegim güzeli

canım bu bölüme girdigimde pıtırcıgı merak ettim sonuç hamile baştan beride seni takip ediyorum herhelde sende gebesin benden demesi hayırlısı olsun sni takip edecegim güzeli

Yok cnm ben değilim yani bilmiyorum 12 günlük bekleme süremdeyim bir çok arkadaşım benim hamile olduğumu düşünüp özelden mail atmışşş işaret mi nee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…