Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

pıtırcık seni tebrik ederim...ALLAHIM İNŞALAHH TAMAMINA ERDİRİR...GÜLCENN KENDİNİ ÜZME CANIM BENİMM..HER ŞEYDE Bİ HAYIR VARDIRR..DUALARIM SENİNLEE...BİRAZ DİNLENİP TEKRAR..YOLA DEVAMM..

pıtırcık seni tebrik ederim...ALLAHIM İNŞALAHH TAMAMINA ERDİRİR...GÜLCENN KENDİNİ ÜZME CANIM BENİMM..HER ŞEYDE Bİ HAYIR VARDIRR..DUALARIM SENİNLEE...BİRAZ DİNLENİP TEKRAR..YOLA DEVAMM..

bende oyle yapıyorum canım hayırlısı olsun yaza kadar ara verıcez bakalım yazında istanbulda gıdıcem orda bı dr varmıs onu arastırıyoruz..son kez bıde orda denıycez sonra bu yola devam etmekten cekılıcem...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmm 11. gün değerim 158 allahım hepinize nasip etsin bu duyguyu inşallah değerlerimde artar kat kat kat kat kat

malesef canım hayırlı haber yok bende degerım 0.1 cıkmıs hıc tutunamamıs.hayırlısı boyleymıs napalım insallah senin hayırlı haberınle mutlu oluruz
pıtırcık çok sevindim canım tebrikler hayırlı olsun gözünüz aydınnnn ama af buyur geleneksel kutlamayı yapamıcam dansöz oynatma konfeti patlatma havai fişek vs...nedne dersn gülcen arkadışımız negatif almış onunda canı yanmasın ne dersin bebim..ama sözüm söz kutlamalara devam edice kalp atışındna sonra

gülcen canım hayırısı diyelim bişey demicem başka şu durumda anlayabilityorum hissettikleirni ne desme anlamsız gelecek belkide allah yardımcın olsun canımmm dualarımdasın..

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr bugünkü dr kontrolümün sonucunda transfere gidiyorum tarih değişti 14 şubatta olcak transer 8 şubat yani salı günü oluyo dualarınızı bekliyorum inşallahhhh haydi allaha emanetimsiniz...tubi antalya yolcusuu bebikleir almaya gidiyorrrrrrallahım inşallah heyecanım devam eder bu arada detaylar uzun olduğu için ve burdada yeni arkadaşlar olduğu için yazmadım sıkılabilirler diye bebek özlemi çekenlerin mekanı yani sürekli bulunduğum topicte tüm detaylar var öpüyorum herkesi hamişelrimizi tebrik ediyorum sonuç bekleyenlere bol şans diliyorum dualarımdasınız transfer olacaklara herşeyin ennnn hayırlısını diliyorum haydi sizde bana bi velet dileyin

saol tugbacım.bu arada çok naziksin.ince davranısın için çok tesekkur ederım napalım kısmet degılmıs hakkımızda hayırlısı olsun
senınde transferın ıyı gecer ınsallah ıyı haberlerını beklıyorum
pıtırcık ıcın bende cok sevindim kutlama adetınız neyse yapın lutfen oda burdakıler gıbı sevıncını tam yasasın aynı gune denk geldı ama napalım...ınsallah senınde halayını pıtırcık gıbı burda hep beraber cekerız....

canım hayırlı olsun benimde transferimin 7.günü Allahım inşallah hayırlı haberler veririm.Hiçbir belirti yok.Bu arada şu meşhur listenize dahil etmemişsiniz beni aşkolsun..

ya rkadaşlar valla ben pozitif sonuç aldım ama gulcencime çok üzüldüm ve içimden kutlama yapmak bile gelmiyo fazla bişide yazmak istemiyorum açıkcası biliyorum herkes birgüüün ama mutlaka birgün muradına ericek ama işte hepimizi bebişlerimizin zamanı var ve o zamanı bekliyorlar hep. ben herzaman böyle düşündüm yani biz elimizden geleni yapıyoruz ama demekki zamanı gelmemiş diyorum sabır sabır sabır

canım bana dedigin gibi pozitif oll...benim ilk randevumda sen transferde olcan umarım herşey ikimiz içinde hayırlı olur...sana bol şans diliyorumm...bebişini al gelll...bekliyoruz..

ayyyyyyyyyyyy hep benim hayal etdigim şekilde söylemişsin eşinee..senin kan degerlerin yüksekmi çıkmıştı..ikizmiydiii hatırlatırmısınnn..ilk randevun mu hayırlısı olsunn
Benimde hayalimdi canım ve şükürler olsun gerçekleştirebildim.benim pazartesi ilk muayenem olacak allah izin verirse
Bende okudum o kitabı ve benim sakince beklememe kendimi strese sokmamama yardımcı oldu.herkese tavsiye ederim kesinlikle
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmm 11. gün değerim 158 allahım hepinize nasip etsin bu duyguyu inşallah değerlerimde artar kat kat kat kat kat
Tebrik ederim canım rabbim hayırlı sağlıklı hamilelik yaşatsın inşallahh
Evet canım zor günler geçirdim 18 ayda hep sabrettim şükürler olsun allahım mükafatımızı verdi darısı sana ve bekleyen tüm arkadaşlarımı olsun inşallahhh
Canım benim hadi bakalım çok sevindim bu habere inşallah hayırlısıyla bebişi kap gel dualarım seninle

kızlar birşey söylüycem başka bi topikde şunu okudum..hamilelik hesaplamayı tüp bebek hamilelik hesaplama.diye girin orda şıklar varr..neye göre transfer oluyosanız tıklıyosun kaçıncı hafta oldugun çıkıyor.ona göre ben 7+2 yimm...yani dondurulmuş transfer tarihime göre ama normal hesapladıgımda adet tarihine görede 5+5....sizde bi bakın isterseniz bana mantıklı geldii...

13. gün değerim 834 ve Allaha şükür 4. denememizde yüzümüz güldü Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inş.

kızlar cemrenin sonucu negatifmiş ne halde olduğunu tahmin edebiliyorum ne olur ona destek verin moral verin çok üzgün

canım oncelıkle senı tebrık edıyorum senın adına cok sevındım.allahım tamamına erdırır ınsallah.benım ıcınde uzulme napalım benımde kısmetım de yokmus.
lutfen kutlamanı en guzel sekılde yap sevıncını tam yasa lutfen.ınce davranısın ıcın cok tesekkur ederım

mrb arkadaşlar ben de dondurulmuşlarla tedavi görüyorum Bugün kontrolüm vardı 15.gün rahim kalınlığı 7,1 miş Doktor normal sınırda dedi Sizlere hangi kalınlıkta transfer yapıldı Ayrıca transfer günü adetimin 21. gününe denk geliyor Sizce biraz geç değil mi Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar cevaplarlarsa çok sevinirim Şimdiden çok teşekkürler Allah herkese kucağına bebişlerini almayı nasip etsin

Kızlar merhaba;

Kızlar hamileyim. 3 Şubat Perşembe günü dondurulmuşlarla transferimin 12. günüydü ve kan testi sonucum çok düşük çıktı. Hamilelik var ama çok riskli herşeye hazır olun dediler. Bugün tekrar kan testi yapıldı ve değerim artmadı aksine düştü. Pazartesi günü tekrar kan testi yapılacak ama umut yok gibi bişey. Ne yazık ki bebeğim düşecek öyle üzgünümki ama herşeyin hayırlısı diyorum. Bir de aklıma gelmişken söyleyeyim idrar testi bence çok yanıltıcı özellikle tüp bebek tedavilerinde. transferin 9. günü idrar testim negatif çıkmıştı ve Ben kan testimin yapıldığı gün bile idrar testinde negatifi gördüm ama kan testinde hamile çıktım. Pozitif sonucu alan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Sonucu Negatif olan arkadaşlara ise sabır ve yeniden deneyecek gücü Allahtan diliyorum. Ben bir süre tedaviye ara vermeyi düşünüyorum. İstanbul veya Ankarada ki merkezleri araştırıcam ve dinlenicem. Allaha emanet olun.

Cnm öncelikle tedavin hayırlı olsun umarım güzel sonuçlanır.
Transfer günü dondurulmuşta farketmiyor diye biliyorum 21. günü yapmasının nedeni rahim kalınlığının biraz daha yükselmesi içindir. Benim 14 günüm kalınlığım 10 küsürdü 19. gün transfer yapılmıştı umarım yardımcı olabilimişimdir

canım ınan senın ıcın cok uzuldum bende 4 subatta negatıf sonucumu aldım elden gelen bısey yok malesef.kelımelerın tukendıgı yer ne soylense bos bılıyorum. ıdrar testı bence yanıltıcı degıl senın kan degerın cok dusuk oldugu ıcın ıdrarına yansımamıs yanı kım ıdrar testı yapıp pozıtıfı gorenlerın hemen hemen hepsının kandakı degerı cok yuksek cıkıyo.yanı ben hep oyle duydum...
allahım sanada bana tum negatıf sonuc alanlarada sabır ve guc versın
bu arada bende yaza kadar ara verıcem yazında ıstanbulda bı dr. yaptırıcam.bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…